Mozda ih ne bi zakopo ali bi raskrcmio i poslao ih onda u stecaj. Sta nije prihvatio? Ovaj je sam igrao igrice iza ledja i sam otisao nakon 5 kola. Ko ga je otjerao? Igrao bitku za stadion sam gdje je prvu rundu izgubio.costacurta08 je napisao/la: Jes jes, i za Salku pričaše da hoće jezera da zatrpa...... hahahahaha
Jeste ograjsali, braćo mila.
Slogi čestitam. Taman i jednu sezonu da odrade u PL uspijeh je ogroman.
A Azmir je sa Slogom samo pokazao da ono sa Slobodom nije bila slučajnost i da mu je trebalo dati sve što je htio, al jbga, vrli faraon ne mogodoše prihvatiti da ima još neko u gradu koga ljudi vole i gotive više od njega, "Ogledalce, ogledalce".
Ne krivim ja ni Senada ni Upravni odbor, samo čelne ljude ovog grada, grobari sporta
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Tako grad "spašava" dužnike od plaćanja računa i poreza, jednostavno ugasi klub, preregistruje OKK, OFK , zajebe i povjerioce i državuRollingPaper je napisao/la:Stadion je Slobodin. Uvjek je bio Slobodin samo sto je grad uzeo i napravio javnu ustanovu da ga spasi jer je Sloboda bila u dugovima. Sad mu u statutu pise za potrebe sportskog drustva Sloboda, prventstveno atletskog i fudbalskog kluba.avenija je napisao/la:Jbt milan i inter dijele stadion, cak i evropu igraju znaci nekada i 4 utakmice sedmicno a ovdje problem sloga u 14 dana jednom. Bruka i sramota.
Stadion nije Slobodin nego gradski i grad bi trebao imate prema svakom jednake kriterije.
Sve ovo sto dolazi od Slobode je bojazan da ce Sloga inati mnogo vecu posjetu od Sloge i strah ih je te sramote.
Umjesto da se zahvale Husicu sto ih je uveo u ligu ponovo i spasio vjerovatno gasenja i kazu bujrum izvoli igraj oni pljuju po njemu.
A bilo je lijepo kad je Ciru doveo ? Kad se sarajevo i zeljo tricama ispracalo? Kad se Evropa igrala?

Pa kažu Kuko kriminalac?!

-
- Kontakt:
Lik je tražio od grada da ga prate sa investicijama i oni su mu obećanje dali. Jel zaista misliš da mu dupe zinulo za livadom i žalosnim ostacima nečega što podsjeća na tribine?! Znaš li sa čim on raspolaže u Americi?tuzlak1987 je napisao/la:Mozda ih ne bi zakopo ali bi raskrcmio i poslao ih onda u stecaj. Sta nije prihvatio? Ovaj je sam igrao igrice iza ledja i sam otisao nakon 5 kola. Ko ga je otjerao? Igrao bitku za stadion sam gdje je prvu rundu izgubio.costacurta08 je napisao/la: Jes jes, i za Salku pričaše da hoće jezera da zatrpa...... hahahahaha
Jeste ograjsali, braćo mila.
Slogi čestitam. Taman i jednu sezonu da odrade u PL uspijeh je ogroman.
A Azmir je sa Slogom samo pokazao da ono sa Slobodom nije bila slučajnost i da mu je trebalo dati sve što je htio, al jbga, vrli faraon ne mogodoše prihvatiti da ima još neko u gradu koga ljudi vole i gotive više od njega, "Ogledalce, ogledalce".
Ne krivim ja ni Senada ni Upravni odbor, samo čelne ljude ovog grada, grobari sporta
Gledaj ti logike, vratio je kaže Slobodu iz prve fedrealne lige iz koje skoro da je trebala ispasti, u premier ligu i u drugoj sezoni izborio finale kupa, viceprvak i nastup u evropi i do tada sva obećanja koja je dao samo zato da bi Slobodu poslao u stečaj?!

Ono što je svo vrijeme potencirao i isticao je da ga grad ne prati, i ne ispunjava obećanja, tražio je od grada barem pravnu pomoć od tuceta pravnika koje grad plaća u rješavanju sudskih tužbi što takodjer nije dobio, stadion mu ne daju jer je KAO Tušanj "stadion svih nas" A vidi sad! GLe Čuda!? Stadion je ipak SLobodin i eto Sloga ne može igrati na njemu:crazy:

-
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto se ovi iz slobode protive da sloga igra na tusnju?barem će tako imati priliku da gledaju utakmice euro takmičenja na tom stadionu...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Kontakt:
necemo vas na nasem stadionu i tacka.
idite i gradite si gdje hocete po mogucnosti u banovicima.nepozeljni ste.
Petrović: Korektno smo se rastali, ali sam iznenađen
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Srbijanski stručnjak više nije trener Slobode
Slavko Petrović je od ljeta 2017. godine bio na klupi Slobode, ipak sa čelnicima tuzlanskog kluba nije postignut dogovor o nastavku saradnje, pa će na Tušanj stići novi šef stručnog štaba.
R. Pašić
08.06.18. 20:44
Petrović je uspio osigurati opstanak Slobode u društvu najboljih, ali on neće predvoditi Tuzlake u novoj sezoni.
"Nismo se dogovorili o nastavku saradnje. Slobodi želim sve najbolje u novoj sezoni... Rastali smo se korektno, ali moram reći da sam iznenađen. Napravio sam plan i program priprema, sve sam podredio novoj sezoni", izjavio je Slavko Petrović za SportSport.ba nakon vijesti da srbijanski stručnjak napušta Tušanj, pa dodao:
"Ne bih dolazio iz Njemačke da nisam bio uvjeren da ćemo nastaviti saradnju. Tako je kako je. Nismo se dogovorili i idemo dalje".

Admir Smajić..................................................................Slavko Petrović-već bivši trener Slobode
Navodno je, prema saznanjima SportSport.ba, Admir Smajić novi trener Slobode, a uskoro se očekuju i zvanična potvrda.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Srbijanski stručnjak više nije trener Slobode
Slavko Petrović je od ljeta 2017. godine bio na klupi Slobode, ipak sa čelnicima tuzlanskog kluba nije postignut dogovor o nastavku saradnje, pa će na Tušanj stići novi šef stručnog štaba.
R. Pašić
08.06.18. 20:44
Petrović je uspio osigurati opstanak Slobode u društvu najboljih, ali on neće predvoditi Tuzlake u novoj sezoni.
"Nismo se dogovorili o nastavku saradnje. Slobodi želim sve najbolje u novoj sezoni... Rastali smo se korektno, ali moram reći da sam iznenađen. Napravio sam plan i program priprema, sve sam podredio novoj sezoni", izjavio je Slavko Petrović za SportSport.ba nakon vijesti da srbijanski stručnjak napušta Tušanj, pa dodao:
"Ne bih dolazio iz Njemačke da nisam bio uvjeren da ćemo nastaviti saradnju. Tako je kako je. Nismo se dogovorili i idemo dalje".

Admir Smajić..................................................................Slavko Petrović-već bivši trener Slobode
Navodno je, prema saznanjima SportSport.ba, Admir Smajić novi trener Slobode, a uskoro se očekuju i zvanična potvrda.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jun 2018, 21:32, ukupno mijenjano 11 puta.
Ja volim FK Tuzla City
----------------------------------------------------
"Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 16:49"
Petrović je poslije Jagodića svo vrijeme u Slobodi vadio kestenje iz vatre.Ne vjerujem da će pristat na još jednu sezonu borbe za opstanak.
U Simin Hanu je bio često gost na utakmicama.Pretpostavljam da je i on čekao ishod "maratona" u 1.Ligi Federacije BiH.
Imao je vremena da upozna Husića i ekipu.Husić ipak ne želi da govori o tome dok Petrovićev status ne bude konačno poznat.
Petrovićev rad u BiH je uspješan.Digao je Radnika iz zone ispadanja i osvojio Kup 2016.Sa seljom je bio viceprvak ali uz namještenu utakmicu Zrinjskom u Bijeljni.Zrinjski je osvojio samo bod više od selje.Petrović uz Musemića i Sliškovića, čini trio naših najboljih trenera trenutno angažovanih u PLBiH.
Slavko Petrović na utakmici Sloga - Velež 1:2 ,u društvu A.Hasanovića lijevo,inače menadžera Darka Todorovića (Sloboda)i Mehe Ćosića(Velež).

"Postao/la sloboda72 » 07 jun 2018, 16:49"
Imam dojam da se čeka ishod sutrašnjih pregovora Sloboda -Petrović.StariGrad071 je napisao/la:Mada realno kako ce trener koji dodje to sve uklopiti. Trebao je prvo rijesiti trenera.
Petrović je poslije Jagodića svo vrijeme u Slobodi vadio kestenje iz vatre.Ne vjerujem da će pristat na još jednu sezonu borbe za opstanak.
U Simin Hanu je bio često gost na utakmicama.Pretpostavljam da je i on čekao ishod "maratona" u 1.Ligi Federacije BiH.
Imao je vremena da upozna Husića i ekipu.Husić ipak ne želi da govori o tome dok Petrovićev status ne bude konačno poznat.
Petrovićev rad u BiH je uspješan.Digao je Radnika iz zone ispadanja i osvojio Kup 2016.Sa seljom je bio viceprvak ali uz namještenu utakmicu Zrinjskom u Bijeljni.Zrinjski je osvojio samo bod više od selje.Petrović uz Musemića i Sliškovića, čini trio naših najboljih trenera trenutno angažovanih u PLBiH.
Slavko Petrović na utakmici Sloga - Velež 1:2 ,u društvu A.Hasanovića lijevo,inače menadžera Darka Todorovića (Sloboda)i Mehe Ćosića(Velež).

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jun 2018, 21:27, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City
.Sariel1987 je napisao/la:necemo vas na nasem stadionu i tacka.
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 01 mar 2021, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
da, nas je bujrum probajte. 
slobodin je otkako se izgradio. i svi oni znaju razloge prebacivanja na grad. al se prave toše.
azmire azmire, samo nastavi, niko vise nije uradio na podjeli u gradu na tuzlake i ostale

slobodin je otkako se izgradio. i svi oni znaju razloge prebacivanja na grad. al se prave toše.
azmire azmire, samo nastavi, niko vise nije uradio na podjeli u gradu na tuzlake i ostale

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 08 jun 2018, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nas dobri forumas koji ne pise vise na temi Slobode je vec iskoristio priliku da ismije novog trenera Slobode na FB. Standardno.
Sto se nije ismijavao ovaj sto je Slogu vodio na proljece.
Sto se nije ismijavao ovaj sto je Slogu vodio na proljece.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 jun 2018, 21:18, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Stadion nije vasSariel1987 je napisao/la:necemo vas na nasem stadionu i tacka.

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Tema je FK Sloga. Sloboda ima svoju temu za navijace ovog kluba kao i temu Opste diskusije za sve ljubitelje nogometa.
napomena. Post o Slavki Petroviću sam ovde postavio pošto postoji realna mogućnost da on preuzme FK SLOGA SHadmin je napisao/la:Tema je FK Sloga. Sloboda ima svoju temu za navijace ovog kluba kao i temu Opste diskusije za sve ljubitelje nogometa.
Ja volim FK Tuzla City
F.K.Sloga Simin Han
1 h ·
[OBAVJEŠTENJE]
- U povodu medijskih istupa gospodina Mujkanovića,
Predsjednika FK Sloboda Tuzla,
"kako on neće dozvoliti odigravanje prvenstvenih utakmica
PL BiH FK Sloga na stadionu Tušanj",
Predsjednik Skupštine našeg kluba,
gospodin Munib Subašić, uputio je otvoreno pismo
Gradonačelniku Tuzle, gospodinu Jasminu Imamoviću,
koje u cjelosti prenosimo:
„ Poštovani Gradonačelniče, molim Vas da se uključite u
rješavanje problema oko stadiona Tušanj.
JU Gradski stadion Tušanj pripada svim građanima Tuzle
a ne gospodinu Senadu Mujkanoviću. Mi iz FK Sloga
i građani MZ Simin Han i ostali normalni građani Tuzle ikoristićemo sva zakonska sredstva u zaštiti svojih prava.
Molim Vas da organizujete zajednički sastanak
predstavnika klubova Sloga, Sloboda i odgovornih iz JU,
u cilju iznalaženja rješenja problema.
Ukoliko ne bude razumijevanja za rješenje problema
već od ponedjeljka, i svaki naredni dan, možete očekivati
mirne građanske proteste ispred zgrade Gradske uprave.
Na ovim protestima će biti minimalno 3-4000 građana Tuzle,
od čega najmanje 500 djece iz kluba,
kojoj se uskraćuje osnovno građansko pravo, tj.
ravnopravnost sa drugim građanima Tuzle.
Ovaj ne primjereni potez gospodina Mujkanovića mogao bi se
porediti sa postupkom kao kad bi grupa neodgovornih građana Simin Han blokirala imovinu preduzeća Tom Cat sa sjedištem u Simin Hanu.
Mi stanovnici Simin Hana smatramo se ravnopravnim
građanima Tuzle a ako neko smatra drugačije
neka nam to javno kaže.
S poštovanjem,
Predsjednik Skupštine kluba
Zlatni ljiljan koji se sa ostalim saborcima
borio za slobodnu i građansku Tuzlu,
Munib Subašić “.
#FKSSH
1 h ·
[OBAVJEŠTENJE]
- U povodu medijskih istupa gospodina Mujkanovića,
Predsjednika FK Sloboda Tuzla,
"kako on neće dozvoliti odigravanje prvenstvenih utakmica
PL BiH FK Sloga na stadionu Tušanj",
Predsjednik Skupštine našeg kluba,
gospodin Munib Subašić, uputio je otvoreno pismo
Gradonačelniku Tuzle, gospodinu Jasminu Imamoviću,
koje u cjelosti prenosimo:
„ Poštovani Gradonačelniče, molim Vas da se uključite u
rješavanje problema oko stadiona Tušanj.
JU Gradski stadion Tušanj pripada svim građanima Tuzle
a ne gospodinu Senadu Mujkanoviću. Mi iz FK Sloga
i građani MZ Simin Han i ostali normalni građani Tuzle ikoristićemo sva zakonska sredstva u zaštiti svojih prava.
Molim Vas da organizujete zajednički sastanak
predstavnika klubova Sloga, Sloboda i odgovornih iz JU,
u cilju iznalaženja rješenja problema.
Ukoliko ne bude razumijevanja za rješenje problema
već od ponedjeljka, i svaki naredni dan, možete očekivati
mirne građanske proteste ispred zgrade Gradske uprave.
Na ovim protestima će biti minimalno 3-4000 građana Tuzle,
od čega najmanje 500 djece iz kluba,
kojoj se uskraćuje osnovno građansko pravo, tj.
ravnopravnost sa drugim građanima Tuzle.
Ovaj ne primjereni potez gospodina Mujkanovića mogao bi se
porediti sa postupkom kao kad bi grupa neodgovornih građana Simin Han blokirala imovinu preduzeća Tom Cat sa sjedištem u Simin Hanu.
Mi stanovnici Simin Hana smatramo se ravnopravnim
građanima Tuzle a ako neko smatra drugačije
neka nam to javno kaže.
S poštovanjem,
Predsjednik Skupštine kluba
Zlatni ljiljan koji se sa ostalim saborcima
borio za slobodnu i građansku Tuzlu,
Munib Subašić “.
#FKSSH
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
jasmine udovolji im i donji si i ti!!!slobodno se seli u simin han!
- samoposteno
- Kontakt:
Izgleda kako je krenulo vi cete se selitSariel1987 je napisao/la:jasmine udovolji im i donji si i ti!!!slobodno se seli u simin han!

Spade u tri sata sa 10 hiljada na 3-4 . Sutra ce ih bit 70
a ne ruku na srce supacko ponasanje predstavnika Slobode
Vidi reflektora cuj napomena

Vidi reflektora cuj napomena

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
nismo mi vi da prodamo guzicu i dusu turcinu.samoposteno je napisao/la:Izgleda kako je krenulo vi cete se selitSariel1987 je napisao/la:jasmine udovolji im i donji si i ti!!!slobodno se seli u simin han!Azmir kako odluci tako ce bit

ovo sato azmir radi je svjesno kuhanje..
- samoposteno
- Kontakt:
Njihov predsjednik ima zlatnog ljiljana a Slobodin pionirsku kapicu i maramu bas me interesuje ko ce izaci kao pobjednikMexico je napisao/la:Spade u tri sata sa 10 hiljada na 3-4 . Sutra ce ih bit 70a ne ruku na srce supacko ponasanje predstavnika Slobode
Vidi reflektora cuj napomena![]()

Mislim da je dijalog najbolje rijesenje dok se ovi ne snadju jer su rekli pravit stadion. Bespotrebno se stvaraju tenzije. Ta dva kluba trebaju imati prijateljske odnose ali izgleda kod nas sve nakaradnosamoposteno je napisao/la:Njihov predsjednik ima zlatnog ljiljana a Slobodin pionirsku kapicu i maramu bas me interesuje ko ce izaci kao pobjednikMexico je napisao/la:Spade u tri sata sa 10 hiljada na 3-4 . Sutra ce ih bit 70a ne ruku na srce supacko ponasanje predstavnika Slobode
Vidi reflektora cuj napomena![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.