FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 08 jun 2018, 22:03

benTzley je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la: Ovoga odmah prijaviti za ozbiljne prijetnje po red i mir
Za mirne proteste ahahahhahahahahahahahah? Dje si Kim Jong Un nisam te prepozno :D

Popustite ljudi vise Sloge ba dobili smo novog trenera, dosta vas je vise stvarno. Nek se time bavi ko treba.
Selam Mahatma Ghandi šta mai?
Niko miran tu nije najmanje protest
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 08 jun 2018, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 08 jun 2018, 22:04

Dobar je Milenko postigao znacajne rezultate u Proleteru iz Slavinovica 4 liga.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 08 jun 2018, 22:04

Nije mi jasno sad nikako, ovo izgleda kao da su ga doveli za menadzera, a ne trenera. Proslavljeno je ime, vidim mu na profilu da mu je i grad Basel dao plaketu i slicno, slike iz Young Boysa, Basela i sa njihovim ljudima sto nije lose nimalo, ali ako su ga htjeli za menadzera, kao nekog ko dovodi igrace sta su dzaba Karu vracali. Ne znam ovo samo kod nas ima, al hajd nadat se dobrome, samo mi zao kako smo Slavka izradili smo tako, a ispali bi lagano iz lige da ga nije bilo prosle godine.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 jun 2018, 22:06

iskreno ja sam uvijek i bio skeptik prema slavku, stroga defanziva prema naprijed sta bude. pa onda njegove pripreme, kartoni i podaci o igracima...
al ova zamjena ne ulijeva nadu :lol:
za sto godina samoce, hrabar potez :facepalm:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 08 jun 2018, 22:06

Hitman22 je napisao/la:
benTzley je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la: Ovoga odmah prijaviti za ozbiljne prijetnje po red i mir
Za mirne proteste ahahahhahahahahahahahah? Dje si Kim Jong Un nisam te prepozno :D

Popustite ljudi vise Sloge ba dobili smo novog trenera, dosta vas je vise stvarno. Nek se time bavi ko treba.
Selam Mahatma Ghandi šta mai?
Hvala care na komplimentu :D :salut:

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 08 jun 2018, 22:07

Mujkanovicu znam da ces ovo procitat, **** si nas da valja.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 08 jun 2018, 22:09

Nakon što su se prvobitno pojavile informacije da je novi trener Slobode Admir Smajić, vrlo brzo su se pojavili navodi da je zapravo novi šef struke Tuzlaka Milenko Bošnjaković.

Tačno je, međutim, da će ovaj dvojac zajedničkim snagama predvoditi Slobodu u novoj sezoni Premijer lige BiH. Admir Smajić će imati poziciju "tim menadžera", dok će trener biti Milenko Bošnjaković.

"Ne, neću ja biti glavni trener, to je pogrešno prenešeno. Ovdje se radi o trenerskom tandemu. Dakle, trenerski tandem Smajić - Bošnjaković. Gospodin Smajić će imati funkciju tim menadžer, on će imati kompletan nadzor nad ekipom i pokušaće svojim iskustvom rada na zapadu pomoći Slobodi, dok sam ja tu da svojim iskustvom i poznavanjem prilika u domaćem fudbalu pridonesem čitavom projektu", istakao je Milenko Bošnjaković za SportSport.ba, pa nastavio:

"Nama sada valja raditi, valja nam 'sići u rudnik' i raditi. Sutra je prozivka, još uvijek ne znamo stanje sa igračkim kadrom, sve se ovo desilo na brzinu, nije bilo nekog plana... Ali ne bojimo se, hrabri smo i krenućemo sa radom. Sada 'oblačimo čizme i silazimo u rudnik' da krenemo sa radom".

Inače, Milenko Bošnjaković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio ekipe Sloge iz Simin Hana, Radničkog iz Lukavca i Slavena iz Živinica. Sa druge strane, Admir Smajić je svoju trenersku karijeru gradio u Švicarskoj i to u ekipama Siona i Yverdona.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 22:10

Ma daj kakav Milenko u pm, pa ovo je gore nego Denis Sadikovic.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 08 jun 2018, 22:11

Guest007 je napisao/la:Nakon što su se prvobitno pojavile informacije da je novi trener Slobode Admir Smajić, vrlo brzo su se pojavili navodi da je zapravo novi šef struke Tuzlaka Milenko Bošnjaković.

Tačno je, međutim, da će ovaj dvojac zajedničkim snagama predvoditi Slobodu u novoj sezoni Premijer lige BiH. Admir Smajić će imati poziciju "tim menadžera", dok će trener biti Milenko Bošnjaković.

"Ne, neću ja biti glavni trener, to je pogrešno prenešeno. Ovdje se radi o trenerskom tandemu. Dakle, trenerski tandem Smajić - Bošnjaković. Gospodin Smajić će imati funkciju tim menadžer, on će imati kompletan nadzor nad ekipom i pokušaće svojim iskustvom rada na zapadu pomoći Slobodi, dok sam ja tu da svojim iskustvom i poznavanjem prilika u domaćem fudbalu pridonesem čitavom projektu", istakao je Milenko Bošnjaković za SportSport.ba, pa nastavio:

"Nama sada valja raditi, valja nam 'sići u rudnik' i raditi. Sutra je prozivka, još uvijek ne znamo stanje sa igračkim kadrom, sve se ovo desilo na brzinu, nije bilo nekog plana... Ali ne bojimo se, hrabri smo i krenućemo sa radom. Sada 'oblačimo čizme i silazimo u rudnik' da krenemo sa radom".

Inače, Milenko Bošnjaković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio ekipe Sloge iz Simin Hana, Radničkog iz Lukavca i Slavena iz Živinica. Sa druge strane, Admir Smajić je svoju trenersku karijeru gradio u Švicarskoj i to u ekipama Siona i Yverdona.
Ukrali smo Slogi trenera :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2018, 22:12

De mi recite sta sada ovdje nije okej: Smajic-Bosnjakovic-Spahic-Ribic, imas Bosnjakovica i Spahica koji poznaju situaciju, biti ce dobra koordinacija sa omladinskim. Potrebno je samo sada dovesti prave igrace i vidjeti jel Smajic ima tih fazona kojima ce podici profesionalizam.

Naravno biti cu zadovoljan i opstankom uz afirmaciju igraca ako ce dugovi da padaju dole, da se prodaju igraci, a skuptina odrzi i ispostuje UG.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 08 jun 2018, 22:13

benTzley je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Nakon što su se prvobitno pojavile informacije da je novi trener Slobode Admir Smajić, vrlo brzo su se pojavili navodi da je zapravo novi šef struke Tuzlaka Milenko Bošnjaković.

Ukrali smo Slogi trenera :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
A sloga ce nama sad vec bivseg, ko je koga vise zajebo haha..
Realno grcevita borba za opstanak.
Pa bolje da je Spahu stavio za sefa strucnog staba, covjek je zasluzio, ako mu je vec gospodin Petrovic skup.
Slavko izvini.

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 jun 2018, 22:14

lud zbunjen lud zbunjen...
lud.. :lol:
bog te.. sta reci i ostat pozitivan :lol:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jun 2018, 22:14

Nece ovaj potrajati. Ujeebat ce nas ko Jagoda i onda trazi nekog da nas izvlaci. . Jeeebiga

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 jun 2018, 22:15

Čuj Milenko....Ovo sve tukne na talove ispod žita,a vamo se raji mažu oči pričama i bajkama o stadionu...Nema ba,ne vrijedi se džaba nervirati....Debelog su ispalili,kao što sam reče ne bi dolazio iz Njemačke da je znao da će ovakav rasplet biti,a predsjednik cijelo vrijeme baca prašinu u oči kako će Slavko ostat,čak su prenijeli na zvaničnoj da će sutra prozvati igrače.Ma daj ba...Ćelo hvala na svemu...Sretno gdje god bio,makar vodio i privatni klub iz SH...Odmorit malo od nerviranja treba...Treba forsirat prijedloge iz UG-a i to je to,ovo ostalo je sve ravno nuli,privatni interesi itd.. :thumbdown:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 22:15

Bolje da su Spahu i Bucu stavili.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2018, 22:18

Ako nista, podrska Milenku, dobar je momak a ima i znanje....poznaje dobro igrace na kantonu, to nam moze biti velika prednost ......Smajic nek razyebe one iz OP i ustroji skolu fudbala......
🔴⚫️

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jun 2018, 22:19

75000 je napisao/la:Bolje da su Spahu i Bucu stavili.
Buco u Americi :mrgreen: . ..

Otis'o nazad

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 22:19

Skver je napisao/la:Ako nista, podrska Milenku, dobar je momak a ima i znanje....poznaje dobro igrace na kantonu, to nam moze biti velika prednost ......Smajic nek razyebe one iz OP i ustroji skolu fudbala......
Milenko ima znanje de raspitaj se kod igraca koje je trenirao pa opet se javi.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 jun 2018, 22:20

Skver je napisao/la:Ako nista, podrska Milenku, dobar je momak a ima i znanje....poznaje dobro igrace na kantonu, to nam moze biti velika prednost ......Smajic nek razyebe one iz OP i ustroji skolu fudbala......
Sve su to privatni interesi,da se svako ogrebe i ogrije... :lolno: Svega,samo Slobode najmanje.Nažalost,ali eto ako su tako sposobni kao što su upakovali priču,neka nas demantuju sve..Dosta je šuplje više,iz godine u godinu isti qrac.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2018, 22:21

Ima profi licencu.....
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.