FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

samoposteno
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la samoposteno » 08 jun 2018, 22:03

Mexico je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Spade u tri sata sa 10 hiljada na 3-4 . Sutra ce ih bit 70 :D a ne ruku na srce supacko ponasanje predstavnika Slobode

Vidi reflektora cuj napomena :urnebes: :urnebes:
Njihov predsjednik ima zlatnog ljiljana a Slobodin pionirsku kapicu i maramu bas me interesuje ko ce izaci kao pobjednik :D
Mislim da je dijalog najbolje rijesenje dok se ovi ne snadju jer su rekli pravit stadion. Bespotrebno se stvaraju tenzije. Ta dva kluba trebaju imati prijateljske odnose ali izgleda kod nas sve nakaradno
Pa vidis sam da im ne odgovara jaka Sloga kao sto nebi nikom ko je u njihovoj situaciji 100 godina postoje i onda se pojavi drugi klub u Tuzli i uzme trofej prije njih ja ih svatam bice gutavo

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 08 jun 2018, 22:09

samoposteno je napisao/la: Pa vidis sam da im ne odgovara jaka Sloga kao sto nebi nikom ko je u njihovoj situaciji 100 godina postoje i onda se pojavi drugi klub u Tuzli i uzme trofej prije njih ja ih svatam bice gutavo
Ko kaze da ce Sloga uzeti trofej. Klasicno nagomilavanje preplacenih skart igraca koji sumnjam da ce izboriti i ligu za prvaka. Ne vidim ni jedan razlog da im se pravo uskracuje. Pa ljudi ce biti gosti svako kolo. Nece ih 100 ljudi pratit na Tusnju dok ne rijese pitanje svog stadiona
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 jun 2018, 22:18

Jesu se mackovi diverzanti raspucali postovima :kafa: :mrgreen:
Pametnije bi bilo ovim "mačićima" da se uhvate svog kluba na svojoj temi.
Sto se tice sitvacije sa stadionom,nekako sam blago razocaran ali djelimicno i zadovoljan ovakvim raspletom dogadaja.
Razocaran sam u smislu da bi bilo fino da Sloga u ovoj sezoni ima solidnu posjetu kakvu bi imala igranjem na Tusnju,a nece imati mnogo ako budemo igrali u Banovicima i slicno.S druge strane,ne mogu sakriti zadovoljstvo kad znam da ce nakon ovog svega,bez obzira na ishod na kraju,Azmir popizditi i siguran sam ubrzati izgradnju stadiona na kojem bi igrala Sloga.Da ne spominjem benefit da ga sa ovim jos dodatno distanciraju od eventualnog buduceg povratka u SLobodu.Mislim da cemo mi navijaci biti na dobitku kako god okrenes.Mozda budemo na djelimicnom gubitku jednu sezonu ako se ovo ne rijesi to ce pokrenuti neke druge stvari.

Sve u svemu,kokice u ruke i cekam ishod ovog svega.
E sad sto se tice Sloge i ekipe,cekam Amara Osima :ljepota: Svrljni Amare ugovor na 3 godine i da uz kokice pratimo sklapanje ekipe i pripreme.Raduje i cinjenica da "rezimski" klub nije uspjeo da zadrzi Petrovica,pa u slucaju nedolaska Amara,njegov dolazak bi me poprilicno utjesio.

Sto se tice eventualnih pojacanja,..Ubiparip bi nam legao ko blenti saka,Ibricic je potvrdio kontakt ali ne i dolazak,ako Azmir bude doista zelio da on zaigra kod nas,on ce i zaigrati.Njemu na volju u svakom slucaju.

Do ponedjeljka je najavljeno da ce se znati za trenera,i sa nestrpljenjem cekam taj dan.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 jun 2018, 22:23

Mexico je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Pa vidis sam da im ne odgovara jaka Sloga kao sto nebi nikom ko je u njihovoj situaciji 100 godina postoje i onda se pojavi drugi klub u Tuzli i uzme trofej prije njih ja ih svatam bice gutavo
Ko kaze da ce Sloga uzeti trofej. Klasicno nagomilavanje preplacenih skart igraca koji sumnjam da ce izboriti i ligu za prvaka. Ne vidim ni jedan razlog da im se pravo uskracuje. Pa ljudi ce biti gosti svako kolo. Nece ih 100 ljudi pratit na Tusnju dok ne rijese pitanje svog stadiona
Pa niko ne kaze da ce uzeti ove sezone,nek uzme jedan u narednih pet uzet ce ga prije Slobode.Njima nije bilo dovoljno ni sto godina da osvoje jedan,nece ni narednih 20 siguran sam. :kafa: Ja se nebi kladio da Sloga nakon sto poslozi omladinsku skolu,napravi eventualno svoj stadion,ubode sa nekim odlicnim trenerom,nece docepati bar pisljivog kupa u narednih 5 godina recimo.

I vidim da se i vi fino pojacaste,pozurite sa ulaskom jer liga je postala beton.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 08 jun 2018, 22:29

BosanacGorstak je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
Pa niko ne kaze da ce uzeti ove sezone,nek uzme jedan u narednih pet uzet ce ga prije Slobode.Njima nije bilo dovoljno ni sto godina da osvoje jedan,nece ni narednih 20 siguran sam. :kafa: Ja se nebi kladio da Sloga nakon sto poslozi omladinsku skolu,napravi eventualno svoj stadion,ubode sa nekim odlicnim trenerom,nece docepati bar pisljivog kupa u narednih 5 godina recimo.

I vidim da se i vi fino pojacaste,pozurite sa ulaskom jer liga je postala beton.
Isao sam brato na ovaj period ako se dopusti Slogi koristenje Tusnja. Za naredni period se slazem ako se bude pametnije radilo i dovodilo sto manje istrosenih igraca tipa Stojcev ili Ibricic plus ako napravite svoj stadion sto se spominje

Sto se nas tice eto nas 100% iduce sezone u PL. Pored Fajica dolazi jos par igraca. Nikakvo nagomilavanje samo ono gdje je potrebno i provjereno. Sretno u sporu sa Slobodom. Svako normalan ce se sloziti da Sloga treba igrati na Tusnju dok se ne snadje tj rijesi pitanje svog stadiona
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 jun 2018, 22:45

Mexico je napisao/la:
Isao sam brato na ovaj period ako se dopusti Slogi koristenje Tusnja. Za naredni period se slazem ako se bude pametnije radilo i dovodilo sto manje istrosenih igraca tipa Stojcev ili Ibricic plus ako napravite svoj stadion sto se spominje

Sto se nas tice eto nas 100% iduce sezone u PL. Pored Fajica dolazi jos par igraca. Nikakvo nagomilavanje samo ono gdje je potrebno i provjereno. Sretno u sporu sa Slobodom. Svako normalan ce se sloziti da Sloga treba igrati na Tusnju dok se ne snadje tj rijesi pitanje svog stadiona
Ma mislim da je ovo sad sto se desava vise kupovanje onako po "imenu" jer zeli da ima iskusnu ekipu koja mu moze garantovati bar neku borbu za evropu ili eventualno da izbjegne borbu za opstanak.Ovo su sve iskusni igraci koji mogu potezom rijesavati tekme.Od trenera ce znaciti mnogo toga.

I ja sam licno pristalica da se to sve radi sistematski.Sad je bar jasno da Azmir nema namjeru da se vise vraca u Slobodu i siguran sam da ce biti sto posto posvecen ovom timu.

Ako nekog zanima malo opsirnije o planovima Azmira sa Slogom,neka pogleda od 30 minute kad govori o kraju Federalne lige i buducnosti Sloge,omladinskom pogonu,stadionu.

Zadnja izmjena: BosanacGorstak, dana/u 08 jun 2018, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2018, 23:32

Jos jednom cu samo izbrisati postove koji nemaju veze sa temom i sportom uopce, a autore istih necu kazniti. Autor svakog narednog posta koji mirise na politiku leti s foruma.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jun 2018, 23:45

admin je napisao/la:Jos jednom cu samo izbrisati postove koji nemaju veze sa temom i sportom uopce, a autore istih necu kazniti. Autor svakog narednog posta koji mirise na politiku leti s foruma.
ali kako onda da distukutujes o bilo kojoj temi vezanoj za ova dva kluba, duboljoj temi. kad je sve politika. Ovo oko stadiona je cisto politicko prepucavanje , predizborna kampanja

sto je najgore, bice u koaliciji poslije izbora, zapamti sta sam ti rekao. vidjet ces onda ljubavi i prijateljstva. ne mozes ni o jednoj drugoj pozadini desavanja pricati, osim politickoj. Cetvrokut Sloga-Azmir-Sloboda- Jasmin se uvijek zatalasa pred izbore.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2018, 23:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:
admin je napisao/la:Jos jednom cu samo izbrisati postove koji nemaju veze sa temom i sportom uopce, a autore istih necu kazniti. Autor svakog narednog posta koji mirise na politiku leti s foruma.
ali kako onda da distukutujes o bilo kojoj temi vezanoj za ova dva kluba, duboljoj temi. kad je sve politika. Ovo oko stadiona je cisto politicko prepucavanje , predizborna kampanja

sto je najgore, bice u koaliciji poslije izbora, zapamti sta sam ti rekao. vidjet ces onda ljubavi i prijateljstva. ne mozes ni o jednoj drugoj pozadini desavanja pricati, osim politickoj. Cetvrokut Sloga-Azmir-Sloboda- Jasmin se uvijek zatalasa pred izbore.
Slazem se ali od normalne diskusije dosli smo do izbjeglica, postavljanja slika neduznih zrtava genocida i slicnih gadosti na obje strane. Necu to dozvoliti, pogotovo ne na temi fudbalskog kluba.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 09 jun 2018, 09:31

Sariel1987 je napisao/la:jasmine udovolji im i donji si i ti!!!slobodno se seli u simin han!
A prvi si mu lizao analni otvor kad je trebao doći i slobodu...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2018, 11:30

Husic bi momentalno trebao probati dovesti Petrovića...u Slogi bi radio sa sjajnim igracima uz daleko manji pritisak a tad je najbolji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jun 2018, 13:08

staragarda je napisao/la:Husic bi momentalno trebao probati dovesti Petrovića...u Slogi bi radio sa sjajnim igracima uz daleko manji pritisak a tad je najbolji
- Ma Petrović će biti odlično rješenje.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jun 2018, 13:20

https://sportsport.ba/fudbal/sloga-form ... iji/279430

Sloga formu za Premijer ligu brusi na Kupresu i u Sloveniji

Ekipa iz Simin Hana uskoro starta sa pripremama
Nakon što je izboren plasman u Premijer ligu BiH, u taboru Sloge Simin Han su ozbiljno počeli sa rješavanjem igračke križaljke za nove izazove, ali isto tako su ozbiljno pristupili pripremama za premijernu sezonu u elitnom rangu.

R. Pašić
09.06.18. 13:16

slika

Novi premijerligaš bi šefa struke koji će ekipu voditi u prvoj sezoni Premijer lige trebao predstaviti najkasnije do ponedjeljka, dok će prozivka igrača biti obavljena 16. juna u 17:00 sati.

Prvu pripremnu utakmicu Sloga će odigrati 20. juna sa Zvijezdom 09, također novim članom Premijer lige, dok će se fudbaleri i stručni štab 21. juna zaputiti na Kupres gdje će biti obavljen jedan dio priprema.

Na Kupresu će se "eskpedicija" Sloge zadržati do 28. juna i za ovaj dio priprema je predviđena jedna ili eventualno dvije provjere.

Nakon Kupresa, ekipa Sloge će 2. jula otputovati u Sloveniju gdje bi trebala odigrati još tri prijateljska duela (5., 8. i 11. juli).

Generalna provjera je zakazana za 14. juli, dok nova sezona Premijer lige BiH počinje 27. jula 2018. godine.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jun 2018, 13:29

"Novi premijerligaš bi šefa struke koji će ekipu voditi u prvoj sezoni Premijer lige trebao predstaviti najkasnije do ponedjeljka".

Zašto do ponedeljka? Objavite danas.
Ja volim FK Tuzla City

Fuad96
Kontakt:

Post Postao/la Fuad96 » 09 jun 2018, 13:31

sloboda72 je napisao/la:"Novi premijerligaš bi šefa struke koji će ekipu voditi u prvoj sezoni Premijer lige trebao predstaviti najkasnije do ponedjeljka".

Zašto do ponedeljka? Objavite danas.
ne treba ni objavljivat zna se da ce biti slavko petrovic

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 jun 2018, 13:39

Ne uzimajuci niciju stranu.. ali ako je stadion gradski, kako moze jedan klub reci drugom da ne smije igrati na njemu? :roll:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 jun 2018, 13:42

sajo10 je napisao/la:Ne uzimajuci niciju stranu.. ali ako je stadion gradski, kako moze jedan klub reci drugom da ne smije igrati na njemu?
Stadion gradski 100% prebacili u vlasnisntvo grada kao i nasi Bilino da ne bi nekada u slucaju eventualnog stecaja Slobode potrazioci namirivali dugove zapljenom stadiona.

Tako je Rudar Ugljevik izgubio svoj stadion za 400 000 KM zbog dugova..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jun 2018, 13:46

avenija je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Ne uzimajuci niciju stranu.. ali ako je stadion gradski, kako moze jedan klub reci drugom da ne smije igrati na njemu?
Stadion gradski 100% prebacili u vlasnisntvo grada kao i nasi Bilino da ne bi nekada u slucaju eventualnog stecaja Slobode potrazioci namirivali dugove zapljenom stadiona.

OVO JE REKAO "ALF"
"O Slogi ne volim puno govoriti, cilj mi je što manje o tome pričati. Ovdje je stav jasan, staidon Tušanj je stadion FK Sloboda! Nemojte da javnost obmanjujemo, nemojte da oni nam pričaju čiji je stadion, nama koji to dobro znamo. Pravo vlasništva je jedna stvar, posjed je druga stvar. Mi smo ovdje u posjedu od 1957. godine. Ukoliko nam želite ući na teren, ulazite nam u posjed, a to se zove ometanje posjeda! U nečiju kuću može se ući samo sa razgovorom, dogovorom za stolom".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jun 2018, 13:59

NARODNI HEROJ ,PAŠAGA MANDŽIĆ - "MURAT" GOVORI NA SVEČANOM OTVORENJU STADIONA
...........................................TUŠANJ

NOVI STADION - DJELO RADNIH LJUDI NAŠEG SREZA

U DOBROVOLJNIM RADNIM AKCIJAMA DALO JE 20 MILIONA DINARA

- Tuzlaci su za Dan ustanka slavili jednu veliku radnu pobjedu.Otvoren je veliki, ukusno ali vlastitim sredstvima izgrađeni sportski stadion.Napori dugog niza godina urodili su plodom.Dobrovoljne radne akcije i zalaganje kroz nekoliko godina pomognuto od narodnih odbora i preduzeća urodilo je plodom.
Otvoren je moderni stadion - centar sportskih manifestacija omladine ne samo grada nego i sreza Tuzla.

.......................................................................................................................................................27.JULI 1957.
Ja volim FK Tuzla City

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 09 jun 2018, 14:02

sloboda72 je napisao/la:
avenija je napisao/la:

OVO JE REKAO "ALF"
"O Slogi ne volim puno govoriti, cilj mi je što manje o tome pričati. Ovdje je stav jasan, staidon Tušanj je stadion FK Sloboda! Nemojte da javnost obmanjujemo, nemojte da oni nam pričaju čiji je stadion, nama koji to dobro znamo. Pravo vlasništva je jedna stvar, posjed je druga stvar. Mi smo ovdje u posjedu od 1957. godine. Ukoliko nam želite ući na teren, ulazite nam u posjed, a to se zove ometanje posjeda! U nečiju kuću može se ući samo sa razgovorom, dogovorom za stolom".
Kao što je Velež u posjedu stadiona pod Bijelim brijegom :sick:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.