FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jun 2018, 22:21

75000 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ako nista, podrska Milenku, dobar je momak a ima i znanje....poznaje dobro igrace na kantonu, to nam moze biti velika prednost ......Smajic nek razyebe one iz OP i ustroji skolu fudbala......
Milenko ima znanje de raspitaj se kod igraca koje je trenirao pa opet se javi.
Ma dovoljno je pogledati gdje je sve bio. . I sve ti je jasno. Ma bjez' ba!!!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 22:22

HPCompaq je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ako nista, podrska Milenku, dobar je momak a ima i znanje....poznaje dobro igrace na kantonu, to nam moze biti velika prednost ......Smajic nek razyebe one iz OP i ustroji skolu fudbala......
Sve su to privatni interesi,da se svako ogrebe i ogrije... :lolno: Svega,samo Slobode najmanje.Nažalost,ali eto ako su tako sposobni kao što su upakovali priču,neka nas demantuju sve..Dosta je šuplje više,iz godine u godinu isti qrac.
**** talovi Mujkanovic - Karic - Milenko.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 jun 2018, 22:22

slazem se kolega kompaktni... previse je ovo za upratit i izdrzat... :lol:
odo ja pustat muziku malo dusu napojit :lol:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 08 jun 2018, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 08 jun 2018, 22:23

Brate, kako god sagledas stvari, ovo je veliki korak unazad.
Ovo sto su doveli je jeftina roba, cujem da ce raditi besplatno, a i da sta primaju njih mogu isplatiti ovi fudbaleri iz OP.
Ako hoce da unaprijede OP i te zajebancije, mogli su ih dovesti i nek rade svoj posao, nek predlazu Petrovicu nek surađuju. Sa Slavkom smo proigrali, trcali,borili se. Ispadanjem iz kupa igraci nisu imali motivacije, niti nekog cilja, opstanak je bio koliko toliko obezbjedjen pa je razumna losa igra na kraju sezone.
Al' daj koji q, otpustit ovakvog trenera. Yebes afirmisanje mladih igraca koje ce prodat i zavrnut sebi pola para. relano.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 22:24

Guest007 je napisao/la:
Ovo sto su doveli je jeftina roba, cujem da ce raditi besplatno, a i da sta primaju njih mogu isplatiti ovi fudbaleri iz OP.
Ako hoce da unaprijede OP i te zajebancije, mogli su ih dovesti i nek rade svoj posao, nek predlazu Petrovicu nek surađuju. Sa Slavkom smo proigrali, trcali,borili se. Ispadanjem iz kupa igraci nisu imali motivacije, niti nekog cilja, opstanak je bio koliko toliko obezbjedjen pa je razumna losa igra na kraju sezone.
Al' daj koji q, otpustit ovakvog trenera. Yebes afirmisanje mladih igraca koje ce prodat i zavrnut sebi pola para. relano.
Ako hoce da unaprijede trebali su ostavit Petrovica za menadzera ili ovog kurca kako se vec zove Nalica i to je to.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2018, 22:25

Tuzlak04 je napisao/la:
75000 je napisao/la:
Milenko ima znanje de raspitaj se kod igraca koje je trenirao pa opet se javi.
Ma dovoljno je pogledati gdje je sve bio. . I sve ti je jasno. Ma bjez' ba!!!
Gdje je bio Feda Dudic pa momak se pokaza, da smo ga mi doveli bilo bi gdje je bio Dudic,.....od kukanja nema nista...
🔴⚫️

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 jun 2018, 22:25

sad ide jos par igraca...od nas mislim.
:D

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 jun 2018, 22:25

Sariel1987 je napisao/la:slazem se kolega kompaktni... previse je ovo za upratit i izdrzat... :lol:
odo ja pustat muziku malo dusu napojit :lol:
Daj koju za dušu :mrgreen: :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 08 jun 2018, 22:27

75000 je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:
Ako hoce da unaprijede trebali su ostavit Petrovica za menadzera ili ovog kurca kako se vec zove Nalica i to je to.
Ma eto kakve debile dovode, sve ti je jasno ako ti kazem da nemaju para da dovede stopera iz prve lige Muamera Adzema i nekog beka Delica kako se vec preziva, zato se i okrecu ovom vracanju nasih igraca, prses i ti polovnjaci koji nemaju veze.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 08 jun 2018, 22:30

Ako su vec doveli ovoga kao menadzera i da upravlja klubom, ZASTO SE VRATIO DENIS, zasto se nije ostavio onda Slavko kao trener ili zasto se nije stavio Spaha, ko da ovaj ima nesto vise iskustva od njega..Propast, kako nam zavukose sa ovom pricom oko stadiona, pa onda sa pricom da Slavko sigurno ostaje i onda ga izradise samo tako..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2018, 22:30

Znaci grcevita borba za opstanak,al ga ovi stavljaju da valja :rol:

Nije da se nije pricalo,ali vise se vjerovalo lazima nego istini pred ocima :kafa:

Steta nema vise Viteza ili loseg Celika da se mozemo cupati.. Vitez u federalnoj,Celik se dize,a nama umjesto ostanka odlicnog trenera dovode neke anonimuse bez znacajnog rezultata u karijeri...

Kriva je Sloga sto hoce na Tusnju da igra,prljavi americki dolari,savez,uefa,sindikat,Kostic,Krpic :rol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 08 jun 2018, 22:30

tuzlak1987 je napisao/la:De mi recite sta sada ovdje nije okej: Smajic-Bosnjakovic-Spahic-Ribic, imas Bosnjakovica i Spahica koji poznaju situaciju, biti ce dobra koordinacija sa omladinskim. Potrebno je samo sada dovesti prave igrace i vidjeti jel Smajic ima tih fazona kojima ce podici profesionalizam.

Naravno biti cu zadovoljan i opstankom uz afirmaciju igraca ako ce dugovi da padaju dole, da se prodaju igraci, a skuptina odrzi i ispostuje UG.
ma ne znam. Meni se ovo ne sviđa iz nekoliko razloga. Mogla se dati prilika Spahicu par kola pa ako ne ide onda nesto drugo. Ako vec nije ne kontam otkud Milenko tu. Da li je to pokusaj ubacivanja jos ljudi na budzet. Sutra ce ga prebaciti u JP Tusanj ili OP?
& $ ?

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 08 jun 2018, 22:31

Spaha idi vadi se iz govana dok mozes, sve su sjebali za jednu noc.

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 jun 2018, 22:31

Jel barem s parama taj Smajic? Ima li on kakve veze za Todora prodati za milion
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 jun 2018, 22:34

Šta kaže Milenko, valja obuć čizme i sić u rudnik,joj demagogije majko mila...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2018, 22:35

Hitman22 je napisao/la:Jel barem s parama taj Smajic? Ima li on kakve veze za Todora prodati za milion
Smajic je sigurno ime u svijetu fudbala za nase prilike, ako ce on biti glavni u sportskom segmentu umjesto Vibera, onda pozdravljam.
🔴⚫️

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 08 jun 2018, 22:39

Uvodimo standarde nabijamo komplekse :facepalm: :rol:
Al sebi
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 08 jun 2018, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 jun 2018, 22:40

Uopce ne zelim o Admiru Smajicu jer covjeka ne znam,o Karicu sam neki dan iznio svoj stav (i jos uvijek mi lici na nestvarnu salu),ali moram intervenirati u vezi Milenka.

Covjek je ulozio puno u svoj razvoj,magistar sporta,profi licenca. Ja se sjecam kada je Sloga igrala u 3.kantonalnoj i tada ih je vodio te mislim ih je vodio do ulaska u 1.Federalnu.
Zasto je vodio nizeligase treba traziti razloge u cinjenici da je covjek sve ove godine rukovodilac u sudskoj policiji, dobro je dobijao saglasnost i za ove amaterske nivoe. On sa beneficiranim policijskim stazom za godinu ide u penziju.
Da se razumijemo,uopce nisam siguran u njegove krajnje mogucnosti,ali morao sam ovo napisati kada procitam o Milenku kao o nekom Indijancu,a covjek to uopce nije.
tuzlanska Sloboda

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 22:42

Admir Smajić novi je menadžer Slobode. Čelnici kluba odlučili su da ne nastave saradnju sa Slavkom Petrovićem, koji je iz Njemačke u Tuzlu doputovao na pregovore, a povjerenje su ukazali Admiru Smajiću, sa kojim će raditi bivši trener Sloge iz Simin Hana te živiničkog Slavena Milenko Bošnjaković.

“Ispalo je sve veoma brzo. Obavljen je razgovor sa predsjednikom i sportskim direktorom. Predstavio sam svoju viziju i veoma smo se brzo dogovorili. Kocenpt može biti interesantan, BiH ima najjače talente u cijelom regionu”, kazao je za “**** Admir Smajić, sa kojim će raditi Milenko Bošnjaković.

“Šef stručnog štaba je Miljenko Bošnjaković. Ja sam spona koja će organizovati stvari za prvi tim. Neću voditi politiku kluba, ali ću voditi računa o tome kako se priprema prva ekipa. Pokušat ćemo uspostaviti kontakte sa klubovima iz inostranstva i radit ću dosta na publicitetu Slobode. Ona zaslužuje bolje mjesto u bh. fudbalu”, smatra Smajić.

Smajić je potom govorio o svojoj viziji u Slobodi.

“BiH je region sa najvećim talentom u čitavom regionu. To sam davno rekao, a pogotovo tuzlanski region, koji je baza u kojem se mogu naći talenti. Želimo uspostaviti saradnju sa okolnim klubovima i bazirati se na mlađe igrače iz vlastitog pogona. Sloboda treba biti izlog za igrače koji hoće napraviti karijeru, koji prvo trebaju nešto dati klubu, a potom nešto tražiti. Sloboda treba biti zanimljiva igračima koji se žele identifikovati sa klubom, sa gradom, navijačima”, govori nekadašnji as beogradskog Partizana.

Premijer ligu, priznaje, ne poznaje detaljno, ali na to ne gleda kao svoj nedostatak.

“Posljednjih godinu i po dana pratio sam bh. fudbal s obzirom da sam radio UEFA pro licencu. To može biti i prednost, jer se moramo skoncentrisati na našu ekipu i pokušati je dovesti na nivo koji će biti zadovoljavajući apetitima ovog grada. U svakom slučaju, vidim prednost, mogu se skocentrisati samo na ekipu Slobode”.

Kazao je kako će se u Slobodi bazirati na stvaranje novih igrača, koji će potom biti u izlogu za prodaju.

“Klub se prije svega mora stabilizovati i orijentisati na mlade igrače. Postoje dvije opcije, ili ganjate rezultat ili formirate igrače koji će znati napraviti rezultat. Te dvije stvari ne idu zajedno. Želimo napraviti prvo igrače, a pravo lice Slobode će se moći vidjeti za godinu dana. Da biste stvorili neki rezultat, za to vam trebaju četiri godine, to je taj olimpijski ciklus, ali svjestan sam da za to nemamo vremena. Ne možemo se porediti sa bogatim klubovima, ali možemo uzeti ono što daje ovaj region, a to su talenti, rad, disciplina i organizacija”, optimističan je Admir Smajić.

Ranije je Admir Smajić radio u Švicarskoj, jedno vrijeme bio je selektor i U-21 reprezentacije BiH.

“Imao sam tešku povredu koja me deset godina odvojila od terena. Bio sam trener u Sionu prije 12 godina, ali me jedna nesreća odvojila dugo od terena. Ovo je na neki način novi početak, drago mi je da sam došao u svoj kraj jer sam rodom iz Teočaka”, kaže on.

Sloboda će, tvrdi Admir Smajić, gajiti ofanzivan fudbal, koji će biti baziran na pas igri.

“Bio sam takav igrač i naš fokus će biti da Sloboda igra fudbal. Sve zavisi od toga kakave ćemo igrače imati na raspolaganju, koliko ćemo se pojačati, ali volio bih da spustimo loptu na zemlju. Da se radi ozbiljno, a u ligi postoje jači klubovi od nas što su to recimo objektivno Zrinjski i Željezničar. Sloboda je veliki klub, sa velikom tradicijom, koja je imala vrhunske igrače. Naprimjer, Šećerbegović je za mene svojevremeno bio najbolje lijevo krilo u Jugoslaviji, ali je imao manjkavost što je igrao u slabijoj ekipi, a Šurjak u Hajduku”, zaključio je Admir Smajić u razgovoru za ****”.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 jun 2018, 22:43

Za 100 godina kluba dobijamo Milenka,mačka,mačka u vreći Smajića.Na šta će ispast vidit ćemo.Da bude sa srećom :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: KimJongEsmer i 11 gostiju.