FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 jun 2018, 23:15

Ćelo je trebao ostati kakav ba Milenko. Sad ce nam navaljati na probu 20 igrača pa ce oni kao probrati da valja :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2018, 23:15

Guest007 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Sta nije udure......prave ljudi red u sportskom dijelu, gdje je bio totalni nered i nerad......na prvu mi je bilo bezveze, ali ovo sto rade je super stvar sa Smajicem u ulozi team menager/a
Citiraj se sam na kraju prve polusezone i vidjet ces koliko je ovo dobar potez.
laku noc
Kakve bolan sezone...pa mi krecemo od nule, znaci pravljenje igraca, uredjuje se sportski segment....mi trebamo prezivjet PL i opstati kao klub....
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2018, 23:16

Teretana je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Ako su vec doveli ovoga kao menadzera i da upravlja klubom, ZASTO SE VRATIO DENIS, zasto se nije ostavio onda Slavko kao trener ili zasto se nije stavio Spaha, ko da ovaj ima nesto vise iskustva od njega..Propast, kako nam zavukose sa ovom pricom oko stadiona, pa onda sa pricom da Slavko sigurno ostaje i onda ga izradise samo tako..
Slazem se.Spaha je DOKTOR za Milenka.Pa Spaha je izgradio ovu djecu koja iz Slobode odose u Zrinjski, Zelju,Sarajevo.Poznaje dobro situaciju u klubu, omladinski pogon, trenutni igracki kadar.Ulaze u sebe i nadogradjuje se profesionalno.Kada ode u drugi klub i tamo ostvari uspjeh onda cemo kukati.A nama ostaje da za 100 godišnjicu kluba svi kolektivno fasujemo secernu bolest zbog sikiracije.
Spaha ostaje kao i kod Petrovica. Dobiti ce on sansu, ne treba ga potrositi. On ce nastaviti sa dobrim radom i kroz ovaj strucni stab, pikati ce se njegova.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 jun 2018, 23:20

Spona je nama trebala rijesi sve probleme....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2018, 23:20

Mislim da nije los potez za Smajica, a za Milenka mislim da je jako los.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 jun 2018, 23:24

Probisvjet je napisao/la:Mislim da nije los potez za Smajica, a za Milenka mislim da je jako los.
Tacno u sridu druže @Probisvjet.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jun 2018, 23:32

ne znam, vidjet cemo.

licno mislim da sa Celom ne gubimo nista. covjek ima samo PR, pricu, i to sam govorio vec neko vrijeme.

eh sad sta dobivamo ovim potezom, niko ne zna na sta ce izaci

negativna strana u startu je neiskustvo: Smajica u BH fudbalu, Milenka u PL i kao trenera, i sto je jako malo vremena za sve ovo

pozitivna strana je sto konancno imamo tu neku sponu koja ce preuzeti sve oko prvog tima, i sto Milenku carsija nece moci nametati sigurno (svjestan je i on prilike koja mu se pruzila).

gdje ce tu sad smjesiti se i Denis Karic i kako ce odnos tog trija ici, puno ce zavisiti od toga

jos je rano da se donosi bilo kakav sud.
Ako budu svjesni svojih limita , moze to ok biti. ako se dignu grohnut ce
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 jun 2018, 23:37

Grohnut ce ako se ne pojačamo igrački, da su doveli bilo koga za trenera. Vjerovatno se nije svidjelo Ćeli što ga nisu namjeravali ispostovati po pitanju pojačanja koja je tražio da se dovedu.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 jun 2018, 07:54

Meni samo nije jasan faktor Milenka ovdje. Ako se vec islo na to, mogao je Spahic biti glavni trener. Isto ti ga dodje. Ili je bio uslov ovaj dvojac u paketu
Jedan grad, jedna ljubav!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jun 2018, 08:05

Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jun 2018, 08:07

xeksor je napisao/la:Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo
Hoćeš ove godine kupovat sezonsku? :crazy:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 09 jun 2018, 08:21

Evo Krupa dovela Branislava Krunica za trenera,Radnik ima Zizovica,Gosk Dudica,Zeljo doveo bezveze trenera.Lako je skontat da ako pojacamo ekipu rezultat nece izostat .I ja sam volio da je ostao Slavko ali ne treba zuriti sa izjavama a pogotovo sa pocjenjivanjem i prognozama.Danasnja presica treba dati odgovore na neka pitanja,prelazni rok,pripremne utakmice itd.

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 09 jun 2018, 08:25

Penaltiky je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo
Skupit cemo mu mi, mozda momak ne zna gdje se kupuje hahahaha

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jun 2018, 08:28

hondas je napisao/la:Evo Krupa dovela Branislava Krunica za trenera,Radnik ima Zizovica,Gosk Dudica,Zeljo doveo bezveze trenera.Lako je skontat da ako pojacamo ekipu rezultat nece izostat .I ja sam volio da je ostao Slavko ali ne treba zuriti sa izjavama a pogotovo sa pocjenjivanjem i prognozama.Danasnja presica treba dati odgovore na neka pitanja,prelazni rok,pripremne utakmice itd.
Za onog kretenoida iz Želje Milenko je Pep Guardiola
MrtvaCarsija je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Skupit cemo mu mi, mozda momak ne zna gdje se kupuje hahahaha

Al da je VIP, ništa labavo moliću.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jun 2018, 08:47

**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano. A zaboravi te Penaltiky pitat jel ti to feajer na slici?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jun 2018, 08:49

xeksor je napisao/la:**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano
lažeš

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 09 jun 2018, 08:51

Penaltiky je napisao/la:
xeksor je napisao/la:**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano
lažeš
Reko ti da ne zna gdje se kupuju sezonske hahaha, i zar nije on ono navijac SSH ne znam sta ce na nasoj temi

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 jun 2018, 09:07

xeksor je napisao/la:**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano. A zaboravi te Penaltiky pitat jel ti to feajer na slici?
Odyebi na temu svog kluba u troskoku.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 09 jun 2018, 09:36

Milenko..
Doktor trenera.!
Dobre stvari se rade.Zao mi je samo nekih ovdje
menadzercica....

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jun 2018, 09:41

joksimovic je napisao/la:Milenko..
Doktor trenera.!
Dobre stvari se rade.Zao mi je samo nekih ovdje
menadzercica....
Čuje vraća se Borgi, jel ide u Tom Cat na mješalicu il u Slobodu?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.