FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ćelo je trebao ostati kakav ba Milenko. Sad ce nam navaljati na probu 20 igrača pa ce oni kao probrati da valja 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kakve bolan sezone...pa mi krecemo od nule, znaci pravljenje igraca, uredjuje se sportski segment....mi trebamo prezivjet PL i opstati kao klub....Guest007 je napisao/la:Citiraj se sam na kraju prve polusezone i vidjet ces koliko je ovo dobar potez.Skver je napisao/la:Sta nije udure......prave ljudi red u sportskom dijelu, gdje je bio totalni nered i nerad......na prvu mi je bilo bezveze, ali ovo sto rade je super stvar sa Smajicem u ulozi team menager/a
laku noc
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spaha ostaje kao i kod Petrovica. Dobiti ce on sansu, ne treba ga potrositi. On ce nastaviti sa dobrim radom i kroz ovaj strucni stab, pikati ce se njegova.Teretana je napisao/la:Slazem se.Spaha je DOKTOR za Milenka.Pa Spaha je izgradio ovu djecu koja iz Slobode odose u Zrinjski, Zelju,Sarajevo.Poznaje dobro situaciju u klubu, omladinski pogon, trenutni igracki kadar.Ulaze u sebe i nadogradjuje se profesionalno.Kada ode u drugi klub i tamo ostvari uspjeh onda cemo kukati.A nama ostaje da za 100 godišnjicu kluba svi kolektivno fasujemo secernu bolest zbog sikiracije.bhpremierliga12 je napisao/la:Ako su vec doveli ovoga kao menadzera i da upravlja klubom, ZASTO SE VRATIO DENIS, zasto se nije ostavio onda Slavko kao trener ili zasto se nije stavio Spaha, ko da ovaj ima nesto vise iskustva od njega..Propast, kako nam zavukose sa ovom pricom oko stadiona, pa onda sa pricom da Slavko sigurno ostaje i onda ga izradise samo tako..
Spona je nama trebala rijesi sve probleme....
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da nije los potez za Smajica, a za Milenka mislim da je jako los.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Tacno u sridu druže @Probisvjet.Probisvjet je napisao/la:Mislim da nije los potez za Smajica, a za Milenka mislim da je jako los.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam, vidjet cemo.
licno mislim da sa Celom ne gubimo nista. covjek ima samo PR, pricu, i to sam govorio vec neko vrijeme.
eh sad sta dobivamo ovim potezom, niko ne zna na sta ce izaci
negativna strana u startu je neiskustvo: Smajica u BH fudbalu, Milenka u PL i kao trenera, i sto je jako malo vremena za sve ovo
pozitivna strana je sto konancno imamo tu neku sponu koja ce preuzeti sve oko prvog tima, i sto Milenku carsija nece moci nametati sigurno (svjestan je i on prilike koja mu se pruzila).
gdje ce tu sad smjesiti se i Denis Karic i kako ce odnos tog trija ici, puno ce zavisiti od toga
jos je rano da se donosi bilo kakav sud.
Ako budu svjesni svojih limita , moze to ok biti. ako se dignu grohnut ce
licno mislim da sa Celom ne gubimo nista. covjek ima samo PR, pricu, i to sam govorio vec neko vrijeme.
eh sad sta dobivamo ovim potezom, niko ne zna na sta ce izaci
negativna strana u startu je neiskustvo: Smajica u BH fudbalu, Milenka u PL i kao trenera, i sto je jako malo vremena za sve ovo
pozitivna strana je sto konancno imamo tu neku sponu koja ce preuzeti sve oko prvog tima, i sto Milenku carsija nece moci nametati sigurno (svjestan je i on prilike koja mu se pruzila).
gdje ce tu sad smjesiti se i Denis Karic i kako ce odnos tog trija ici, puno ce zavisiti od toga
jos je rano da se donosi bilo kakav sud.
Ako budu svjesni svojih limita , moze to ok biti. ako se dignu grohnut ce
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Grohnut ce ako se ne pojačamo igrački, da su doveli bilo koga za trenera. Vjerovatno se nije svidjelo Ćeli što ga nisu namjeravali ispostovati po pitanju pojačanja koja je tražio da se dovedu.
Meni samo nije jasan faktor Milenka ovdje. Ako se vec islo na to, mogao je Spahic biti glavni trener. Isto ti ga dodje. Ili je bio uslov ovaj dvojac u paketu
Jedan grad, jedna ljubav!
Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo
Hoćeš ove godine kupovat sezonsku?xeksor je napisao/la:Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Evo Krupa dovela Branislava Krunica za trenera,Radnik ima Zizovica,Gosk Dudica,Zeljo doveo bezveze trenera.Lako je skontat da ako pojacamo ekipu rezultat nece izostat .I ja sam volio da je ostao Slavko ali ne treba zuriti sa izjavama a pogotovo sa pocjenjivanjem i prognozama.Danasnja presica treba dati odgovore na neka pitanja,prelazni rok,pripremne utakmice itd.
-
- Kontakt:
Skupit cemo mu mi, mozda momak ne zna gdje se kupuje hahahahaPenaltiky je napisao/la:Hoćeš ove godine kupovat sezonsku?xeksor je napisao/la:Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo
Za onog kretenoida iz Želje Milenko je Pep Guardiolahondas je napisao/la:Evo Krupa dovela Branislava Krunica za trenera,Radnik ima Zizovica,Gosk Dudica,Zeljo doveo bezveze trenera.Lako je skontat da ako pojacamo ekipu rezultat nece izostat .I ja sam volio da je ostao Slavko ali ne treba zuriti sa izjavama a pogotovo sa pocjenjivanjem i prognozama.Danasnja presica treba dati odgovore na neka pitanja,prelazni rok,pripremne utakmice itd.
MrtvaCarsija je napisao/la:Skupit cemo mu mi, mozda momak ne zna gdje se kupuje hahahahaPenaltiky je napisao/la:Hoćeš ove godine kupovat sezonsku?xeksor je napisao/la:Lobanja i Karić nastavljaju unistavanje kluba, ako nisi imao za petrovića ostavi Spahu. Lik dovodi Smajića( legendu partizana) ali kao trenera veliku nepoznanicu. Milenka nadodbudnog stavlja za pomoćnika a za njega je Spaha Murinjo. Bravo lobanjo
Al da je VIP, ništa labavo moliću.
**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano. A zaboravi te Penaltiky pitat jel ti to feajer na slici?
lažešxeksor je napisao/la:**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano
-
- Kontakt:
Reko ti da ne zna gdje se kupuju sezonske hahaha, i zar nije on ono navijac SSH ne znam sta ce na nasoj temiPenaltiky je napisao/la:lažešxeksor je napisao/la:**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano
-
- Kontakt:
Odyebi na temu svog kluba u troskoku.xeksor je napisao/la:**** neće bit u prodaji . Neće niko da kupi, a i sezonskih će bit 10, od cega le lobanja podjelit 9, a jednu će izgubit. Hahahaha. Ma denus sadiković je olicenhe trenera i za lobanju2, sad dvije lobanje imamo i frćkicu denisa. Ne znam sta samo Spaha trazi tano. A zaboravi te Penaltiky pitat jel ti to feajer na slici?
-
- Kontakt:
Milenko..
Doktor trenera.!
Dobre stvari se rade.Zao mi je samo nekih ovdje
menadzercica....
Doktor trenera.!
menadzercica....
Čuje vraća se Borgi, jel ide u Tom Cat na mješalicu il u Slobodu?joksimovic je napisao/la:Milenko..
Doktor trenera.!
menadzercica....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.