Zivimo u uhljepskoj drzavi, navijamo za uhljepski klub. Zivot ne moze biti ljepsi.anell je napisao/la:Sad ja to htio napisatibega_afc je napisao/la:Vidis kako moze statistika biti pravi pokazatelj kad pascaduriji odgovara.anell je napisao/la:aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
Nego hocemol mi koga prodati? Izgleda da ce Jack sljedece sedmice sjesti sa Emerikom da vide sta ce sa novim ugovorom.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
----------------------Leno-----------------------
Lichsteiner - Sokratis - Mustafi - Monreal
--------------------Xhaka-----------------
-------------Torreira - Ramsey---
---------------------Ozil----
----------------Laca--Auba---
Švicarci, Aljbanci, Kosovari i Švabe zajedno sa dva crnca
- JackTheStripper
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:----------------------Leno-----------------------
Kolasinac?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
JackTheStripper je napisao/la:AA23 je napisao/la:----------------------Leno-----------------------
Kolasinac?
Volio bih i ja, ali ima Monreal bar još pola sezone dobre sa ludim golovima i asistencijama
Jesmo li koga doveli za džabe
Nista opet borba za 4 poziciju ....kad vidim šta konkurenti dovode
Arsenal All The Way !
- Marsal
- Kontakt:
Pa šta si mislio da ćemo se borit za tituluBarcod je napisao/la:Jesmo li koga doveli za džabe![]()
Da je upast nekako u Top 4 opet i bog te čuo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
**** ja sve svoje, pa ti si uspio sastavit formaciju goru nego i prošle godine.AA23 je napisao/la:----------------------Leno-----------------------
Pa ima li bolja od ove yeboteMarsal je napisao/la:**** ja sve svoje, pa ti si uspio sastavit formaciju goru nego i prošle godine.AA23 je napisao/la:----------------------Leno-----------------------
- Marsal
- Kontakt:
Svaka je bolja od te.AA23 je napisao/la: Pa ima li bolja od ove yebote
Jes ako ce prosjecni bosnjo odredjivati ko je klasa u EPLu a ko ne...chily-rz je napisao/la:TOP 3 u ligi a Begović klasa za njega bio prošle sezone,.
hahah kakav balavac vidi rijecnika, zaboravio si opsovati materJack je napisao/la:Ako sam ti jednom reko da mi popusis ne moras sad navaljivati stalno i mene pominjat, doci ces na red polakojapa je napisao/la:Kakva je prevara ovaj Chapman, siguran sam da je ovo Wheelchairov dupli profil. Cech je uz DDG i Curtoisa najbolji golman lige, ustani kad spomenes ime Cecha. Da njega nije bilo Arsenal ne bi ni u top10 bio...cak i kad nije u formi i kad je rovit izvlacio je tim, ti si mucki provokator i forumska prevara.
Sto se tice krila treba dovesti Guedesa ili Draxlera, sve ostalo je mlacenje prazne slame nemoj mi tih Zervinja novih...
- Marsal
- Kontakt:
Arsènic™
@MrArsenicTM
#Tigres are interested in Ospina and he is their top target to replace current GK in case of a departure to Boca
Evo možda dođe Seamanov mezimac, Paja se još nije oglasio.
Napoli je odustao od njega jer traži preveliku platu. Mislim da za 25 miliona eura definitivno vrijedi pokušati, gledao sam neke isječke i momčina igra ko na steroidima, ima STRAAAAŠAN udarac.Di Marzio: #Torreira has a release clause of €25m but the agreement could arrive with a formulation of a higher fee paid over multiple years. No deal yet between #AFC and the player & the agents have asked for another week to evaluate all offers
Evo kako je izdominirao protiv najjačih u Italiji.
Jeremy Wilson: Arsenal have reached agreement on a £16 mdeal to make Sokratis their second summer signing but his arrival from Dortmund will not be officially announced until next month.
- nextterrain
- Kontakt:
Torreira je fenomenalan, sigurno je jedan od top 3 prospekta u Italiji. Ko god da ga dovede neće se razočarati, igra ko navijen 
NE pratim italijansku ligu mnogo ali ako Seaman kaze da je Toreira odlicna kupovina, zasto mu ne bi vjerovao?
Dobro paja,ti mora da si iznad prosjeka kad ti se može da ga rangiraš u TOP#3 i to u sezoni nakon koje bi i Almunia djelovao kao osvježenje na golu Arsenala..japa je napisao/la:Jes ako ce prosjecni bosnjo odredjivati ko je klasa u EPLu a ko ne...chily-rz je napisao/la: TOP 3 u ligi a Begović klasa za njega bio prošle sezone,.
- Marsal
- Kontakt:
Torreira’s agent returned to Italy yesterday after visiting UK to meet with Everton & Arsenal and was in Germany presumably meeting Dortmund. His agent wants a €2.5m per year for Lucas as in wages and looks like the highest bidder will get the player
nije ništa napoli odustao nego očito moraju prije prodati jorginhoa i spremni im su im dati 5 milki više od klauzule
i menadžer mu izgleda traži za sebe 5 milki plus malome plaća između 2.5 i 3 milke godišnje šta je smijurija za prćiju autohtonog španjolca,da nemože to platiti
vjerojatno bi tjedno to bilo oko 70 tisućica
u sampdoriji je imao milju godišnje
ovo je jedno od najboljih rješenja šta se može naći na tržištu za tolko malo para i šteta bi bilo usrati radi par milijuna,plus dečecu je tek 22 godine
“According to info exclusively collected by us, Torreira is Napoli’s no.1 target to replace Jorginho & there is unity and absolute intent among backroom staff to pursue him but club is stalling on his €3m net wage demands.”
Tuttosport: #Napoli’s President have a rough agreement with #Sampdoria for the transfer of #Torreira for €30m paid in instalments over 3 years. No deal with the player yet who has been offered €2.5m-plus-bonuses PA in wages. #AFC are in the mix.
iizgleda da su i ovi naši klauni u italiji ovaj vikend
Dean
@ArsenalNexus
29m29 minutes ago
More
Fahmy & another Arsenal rep (unsure if Sven, sanllehí et al) over in Italy this weekend. Allegedly to sort out this agent fees issue with Torreira's reps & Sampdoria.
almunia osvježenje
ovi vojaeroljupci se ukopovaju sve duplje s gluparijama kojima im nema kraja 
“According to info exclusively collected by us, Torreira is Napoli’s no.1 target to replace Jorginho & there is unity and absolute intent among backroom staff to pursue him but club is stalling on his €3m net wage demands.”
Tuttosport: #Napoli’s President have a rough agreement with #Sampdoria for the transfer of #Torreira for €30m paid in instalments over 3 years. No deal with the player yet who has been offered €2.5m-plus-bonuses PA in wages. #AFC are in the mix.
iizgleda da su i ovi naši klauni u italiji ovaj vikend
Dean
@ArsenalNexus
29m29 minutes ago
More
Fahmy & another Arsenal rep (unsure if Sven, sanllehí et al) over in Italy this weekend. Allegedly to sort out this agent fees issue with Torreira's reps & Sampdoria.
almunia osvježenje
Maksimalno 5. mjestoAA23 je napisao/la:Pa ima li bolja od ove yeboteMarsal je napisao/la:**** ja sve svoje, pa ti si uspio sastavit formaciju goru nego i prošle godine.AA23 je napisao/la:----------------------Leno-----------------------
- Chapman1886
- Kontakt:
Apsolutno podrzavam dovodjenje Toreire igracina svjetske klase u najavi za apr godina ga prodajemo u Barcelonu ili Real sto znaci da NAS NECE BITI NIGDJE za par godina tom politikom nadam se da ce Emery napraviti ekipu vidim prizeljkuju neki borbu za trofeje
prvo se terba vratiti u top4 i onda pricati o daljnjem razvojui
ja en zbnam zasto se ova dvojica prave slijepi pio pitanju Cecha dva kobtrasa sta mislite vi pokupili svu pamet svijeta a svi jasno vide u kakvu ss qitu pretrvorio Cech
dolazi li kakav gočman?
prvo se terba vratiti u top4 i onda pricati o daljnjem razvojui
ja en zbnam zasto se ova dvojica prave slijepi pio pitanju Cecha dva kobtrasa sta mislite vi pokupili svu pamet svijeta a svi jasno vide u kakvu ss qitu pretrvorio Cech
dolazi li kakav gočman?
Samo Sloboda | COYG
Pa naporan si, prestani spominjat mene u svakom postu. Ako imas neke skrivene zelje, fino kazes i to je tojapa je napisao/la:hahah kakav balavac vidi rijecnika, zaboravio si opsovati materJack je napisao/la:Ako sam ti jednom reko da mi popusis ne moras sad navaljivati stalno i mene pominjat, doci ces na red polakojapa je napisao/la:Kakva je prevara ovaj Chapman, siguran sam da je ovo Wheelchairov dupli profil. Cech je uz DDG i Curtoisa najbolji golman lige, ustani kad spomenes ime Cecha. Da njega nije bilo Arsenal ne bi ni u top10 bio...cak i kad nije u formi i kad je rovit izvlacio je tim, ti si mucki provokator i forumska prevara.
Sto se tice krila treba dovesti Guedesa ili Draxlera, sve ostalo je mlacenje prazne slame nemoj mi tih Zervinja novih...Kakvi intelektualno inferiorni kmecavci uzivancija je slusati ove izlijeve frustracija, steta sto se boji bana mogu misliti sta bi pisao
![]()
Ne psujem nikome ovde, ne znam odakle ti to
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.