FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Podrzavam dolazak Civica i odlazak Skahica.
Podrzavam nove trenere, pogotov kad sam cuo informaciju koga sve dovode i vracaju 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne treba odma ni pljuvati, dati priliku pa cemo viditi gdje smo poslije 5-10 kola. Opet se to pokusava upakovat u neku pricu i prodati nam ali sta je tu je moramo se strpit i viditi.

Vise igraca nego navijaca
Jel moguce da Fukare ne mogu da skupe 30 ljudi?
Aco jel mozes pitati predsjednika za komentar na inicijativu ug, jel mozete objaviti inicijativu ug?

Vise igraca nego navijaca

Aco jel mozes pitati predsjednika za komentar na inicijativu ug, jel mozete objaviti inicijativu ug?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od ovoga je bilo daleko losijih nacina i ljudi: Sadikovic 2014/15, Casemiro 2014/15, Jagodic 2016/17.
A Musemic i Petrovic znaju kada hoces da ulupas novca.
A Musemic i Petrovic znaju kada hoces da ulupas novca.
Mozes li podijeliti ? Makar pp?fukara87 je napisao/la:Podrzavam nove trenere, pogotov kad sam cuo informaciju koga sve dovode i vracaju

- Beduin
- Kontakt:
Jel sigurno to taj Civic, ili je neko drugi? I nije on los, a ocito da se ide na vracanje nase djece i forsiranje ostalih mladica, manji rashodi, proda se poneki igrac i dodatno dinar ubere, jer ocito da nema hajra ni od raspalih matoraca i kojekakvih bivsih talenata.MrtvaCarsija je napisao/la:Civic iz zvijezde novi igrac slobode
Ko su ovi ostali na probi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Hare trenirao, trening vodili Buco, Spaha i Riba
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Hvala, znas li ko su ovi na probi sto su?crvenocrnitz je napisao/la:Hare trenirao, trening vodili Buco, Spaha i Riba
-
- Kontakt:
Jeste 100% bio proslu sezonu njihov najbolji igrac i kapiten kolilo ja znamBeduin je napisao/la:Jel sigurno to taj Civic, ili je neko drugi? I nije on los, a ocito da se ide na vracanje nase djece i forsiranje ostalih mladica, manji rashodi, proda se poneki igrac i dodatno dinar ubere, jer ocito da nema hajra ni od raspalih matoraca i kojekakvih bivsih talenata.MrtvaCarsija je napisao/la:Civic iz zvijezde novi igrac slobode
Ko su ovi ostali na probi?
Jeste Muharem Civic, brat od malog Civica sto igra sad u reprezentaciji.
Danas je prozivci prisustovao i štoper Anes Begić, koji je na probi iz Švedske, te krilni fudbaler Stanoje Jovanović iz Orašja, koji je također na probi, a koji ima ranije premijerligaško iskustvo. Na probi je još i Dževad Hamzić iz SAD-a.benTzley je napisao/la:Hvala, znas li ko su ovi na probi sto su?crvenocrnitz je napisao/la:Hare trenirao, trening vodili Buco, Spaha i Riba
- Probisvjet
- Kontakt:
Sto mene dosta? Ne vodim ja Slobodu niti podrzavam ublehe. Ja sam navijac i hoce rezultate, a ne borbu za opstanak i drugu ligu. Jednostavno, kao i svi navijaci na svijetu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba stati uz trenera jer je sigurno bolji od pola onih koji su i nas vodili i druge ekipe u ovoj PL. Sigurno da ce preko medija i traceva, placenika, sabotiranja preko igraca biti pokusaja da nam se ugroze rezultati i da se maknu ova dvojica.
UG treba isto sa njima sjesti i malo se dogovoriti. A i sa upravom da se ono sa papira prenese u praksu bar nesto u startu, a da se treneri uklope u tu pricu.
Probisvjete dosta te hljeba tiOvo je najpametniji nacin, samo smo bezveze bacali pare na igrace koji ih ne opravdaju. Napustajte UO? Ko ce nas voditi? Napustanje UO je milion duga za Slobodu i raspad ekipe na jesen. Ovako se ide postepeno i pametnije nego prije.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rezultate da ali ne da nakon jedne sezone patimo 5 narednih godina jer smo se zaduzili ili lose procijenili svoje limite.Probisvjet je napisao/la:Sto mene dosta? Ne vodim ja Slobodu niti podrzavam ublehe. Ja sam navijac i hoce rezultate, a ne borbu za opstanak i drugu ligu. Jednostavno, kao i svi navijaci na svijetu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba stati uz trenera jer je sigurno bolji od pola onih koji su i nas vodili i druge ekipe u ovoj PL. Sigurno da ce preko medija i traceva, placenika, sabotiranja preko igraca biti pokusaja da nam se ugroze rezultati i da se maknu ova dvojica.
UG treba isto sa njima sjesti i malo se dogovoriti. A i sa upravom da se ono sa papira prenese u praksu bar nesto u startu, a da se treneri uklope u tu pricu.
Probisvjete dosta te hljeba tiOvo je najpametniji nacin, samo smo bezveze bacali pare na igrace koji ih ne opravdaju. Napustajte UO? Ko ce nas voditi? Napustanje UO je milion duga za Slobodu i raspad ekipe na jesen. Ovako se ide postepeno i pametnije nego prije.
Bojim se da je ovo uvod za nešto o čemu se priča dugi niz godina. Mislim da će iduće godine u ovo doba se pričati o fuziju sa Slogom/Tuzla city ili kako se bude zvalo. Veliki opsjenar iz Islamovaca će u stilu Big Laleta da nam to proda kao normalan slijed događaja. Rješava se balasta i plaćanja reprograma, dugovi se zamrznuti će, dobijamo novog Frankenštajna u gradu. Tako da ne pjenite puno, možda za 1 ili 2 godine divizija i fukare budu jedan kop. A mi ćemo odlučiti da li ćemo navijati za Sloboda 1919 ili Sloboda city ili kako već. Ja onda neću više ići na utakmice kao što ne idem na utakmice OKK. Pozdrav do tada. Samo Sloboda
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
To si upravu,i onda će Tušanj biti komotan za sve.meecko je napisao/la:Bojim se da je ovo uvod za nešto o čemu se priča dugi niz godina. Mislim da će iduće godine u ovo doba se pričati o fuziju sa Slogom/Tuzla city ili kako se bude zvalo. Veliki opsjenar iz Islamovaca će u stilu Big Laleta da nam to proda kao normalan slijed događaja. Rješava se balasta i plaćanja reprograma, dugovi se zamrznuti će, dobijamo novog Frankenštajna u gradu. Tako da ne pjenite puno, možda za 1 ili 2 godine divizija i fukare budu jedan kop. A mi ćemo odlučiti da li ćemo navijati za Sloboda 1919 ili Sloboda city ili kako već. Ja onda neću više ići na utakmice kao što ne idem na utakmice OKK. Pozdrav do tada. Samo Sloboda
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ibrahim Škahić i Anel Husić više nisu članovi Slobode i njih dvojica će naredne sezone igrati za Zvijezdu 09, sa kojom bi uskoro trebali ozvaničiti saradnju. Prozivci nisu prisustvovali ni Amer Bekić, Amer Osmanagić, Ivor Weitzer, Miloš Mijić i Adnan Hadžić, čiji će status biti definisan u narednim danima. Amer Bekić i Amer Osmanagić dobili su ponude kluba i trenutno pregovaraju o novim ugovorima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stanoje Jovanovica se sjecam iz Metalleghea, borben i korektan bek.
Kakva crna fuzija.
Kakva crna fuzija.
-
- Kontakt:
Koja logika, pa zasto se placa reprogram onda, neko lud da godisnje baci 200-300 hiljada onako dzabe da bi se klub fuzioniro sa nekim...meecko je napisao/la:Bojim se da je ovo uvod za nešto o čemu se priča dugi niz godina. Mislim da će iduće godine u ovo doba se pričati o fuziju sa Slogom/Tuzla city ili kako se bude zvalo. Veliki opsjenar iz Islamovaca će u stilu Big Laleta da nam to proda kao normalan slijed događaja. Rješava se balasta i plaćanja reprograma, dugovi se zamrznuti će, dobijamo novog Frankenštajna u gradu. Tako da ne pjenite puno, možda za 1 ili 2 godine divizija i fukare budu jedan kop. A mi ćemo odlučiti da li ćemo navijati za Sloboda 1919 ili Sloboda city ili kako već. Ja onda neću više ići na utakmice kao što ne idem na utakmice OKK. Pozdrav do tada. Samo Sloboda
Znaci zasad:75000 je napisao/la:Ibrahim Škahić i Anel Husić više nisu članovi Slobode i njih dvojica će naredne sezone igrati za Zvijezdu 09, sa kojom bi uskoro trebali ozvaničiti saradnju. Prozivci nisu prisustvovali ni Amer Bekić, Amer Osmanagić, Ivor Weitzer, Miloš Mijić i Adnan Hadžić, čiji će status biti definisan u narednim danima. Amer Bekić i Amer Osmanagić dobili su ponude kluba i trenutno pregovaraju o novim ugovorima.
Odlasci: Rustemovic, Husic, Skahic, Mijic, Weitzer, Hadzic.
Dolasci: Civic
Pregovori: Bekic, Osmanagic
Proba: gore navedena 4orica
- tuzlak1987
- Kontakt:
----------------------------------------------------Markovic/Muminovic-------------------------------------------------------
Terzic/Beganovic----------------Ignjatovic/Salihovic-----------------Ivetic/Mehmedagic/Salkic-------------Lazevski
---------------------------------------------Grahovac/Civic/Hodzic/Kurtalic-------------------------------------------------
Todorovic----------------------------------------------------------------------------------------------------Omerovic/Hodzic
------------------------------------------------------------Music-----------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------Smajic---------------------------------------------------------------
Na cekanju Bekic i Osmanagic. 4 igraca na probi.
Zao mi je sto nije ostao Rustemovic, Husic i ako ne ostane Bekic. Sve ostalo je zamjenljivo.
Terzic/Beganovic----------------Ignjatovic/Salihovic-----------------Ivetic/Mehmedagic/Salkic-------------Lazevski
---------------------------------------------Grahovac/Civic/Hodzic/Kurtalic-------------------------------------------------
Todorovic----------------------------------------------------------------------------------------------------Omerovic/Hodzic
------------------------------------------------------------Music-----------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------Smajic---------------------------------------------------------------
Na cekanju Bekic i Osmanagic. 4 igraca na probi.
Zao mi je sto nije ostao Rustemovic, Husic i ako ne ostane Bekic. Sve ostalo je zamjenljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.