FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa sta bi od titule za 100 godina kluba,kakva sad afirmacija mladih igraca,zar nisu to pokusali sa Tandirom i ostalim mladicima,pa poslije skupljali Culuma i slicne njemu da se opstane u ligi..
Na sta ce sve ovo izaci pitaj Boga..
Na sta ce sve ovo izaci pitaj Boga..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja mislim da cemo se svi sloziti da je Lazevskom isteko rok trajanja. Do kad on ima ugovor?
Dogovorili smo se da ova godina budu godina stabilizacija klubu, davanje šanse mlađim igračima, ali onima koji to zaslužuju. Ne smijemo očekivati ništa od ove sezone, da će se napraviti nešto veliko, davati bilo kakve vrste obećanja bilo bi primitivno. Sigurno da će biti problema, sigurno da će biti novih stvari koje donose probleme i nesigurnost”, kazao je Smajić.
Ovi nece izdrzat 2mj, dzaba ce nam pripreme usrat.
Ovi nece izdrzat 2mj, dzaba ce nam pripreme usrat.
Inicijativa je objavljena, a novinari ce vjerovatno kada budu razgovarali sa predsjednikom kluba pitati ga za komentar.benTzley je napisao/la:Ne treba odma ni pljuvati, dati priliku pa cemo viditi gdje smo poslije 5-10 kola. Opet se to pokusava upakovat u neku pricu i prodati nam ali sta je tu je moramo se strpit i viditi.
Vise igraca nego navijacaJel moguce da Fukare ne mogu da skupe 30 ljudi?
Aco jel mozes pitati predsjednika za komentar na inicijativu ug, jel mozete objaviti inicijativu ug?
Ma kakav Senad nije to ni procitao šuruje sa FFC-om a oni se ne gotive sa UG-om.
Ovosezonski minimum je ulazak u Ligu za prvaka, a dogodine napadamo titulu, kojom želimo uveličati 100 godina postojanja kluba, rekao je juče predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović.
Sta bi od ovog ??
Jel opet ako krene lose kao sa Jagodicem,hoce li nas opet uporedjivati sa Manchester Cityem ?
Sta bi od ovog ??
Jel opet ako krene lose kao sa Jagodicem,hoce li nas opet uporedjivati sa Manchester Cityem ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova ekipa koja ce biti napravljena nece biti losija od onih proslih nista, vidjet ces ginuti ce momci, biti ce manje talova i forsiranja igraca koji se vuku po terenu. Prvi Civic ce da pruzi maksimum koji ne bi neko od onih stranaca.harry_90 je napisao/la:Ovosezonski minimum je ulazak u Ligu za prvaka, a dogodine napadamo titulu, kojom želimo uveličati 100 godina postojanja kluba, rekao je juče predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović.
Sta bi od ovog ??
objektivno gledajuci mislim da smo u teskim g.ovnima ali nadam se da grijesim pa da me ova dvojica cirkusanata demantuju
Miljenko ne mozes govoriti da cemo igrati ligu za prvaka pa u iducoj recenici kako neces nista obecavati
i da haman su Husarine (Skaha Husic)makli iz kluba sto u potpunosti podrzavam 

Sloboda Tuzla
"Ja vas molim za malo strpljenja, za malo podrške i da budete realni, a da mi pokažemo šta znamo. Šta će biti i kako će biti, to zavisi od igrača i pojačanja...
Sta je htio reci ovom recenicom, koji ce kur.ac on i Smajic ako sve zavisi od igraca????
Sta je htio reci ovom recenicom, koji ce kur.ac on i Smajic ako sve zavisi od igraca????
Zasto je Darko Todorovic igrao prije desnog beka u repki igra desnog beka a kod nas igra u napadu? mi ionako nemamo dobru odbranu nek dovedu neke dobre napadace inace nam slijedu grcevita borba za opstanak.
fuade crni fuade, haman je ta brojka godina rodjenja pa razumijem neke stvariFuad96 je napisao/la:Zasto je Darko Todorovic igrao prije desnog beka u repki igra desnog beka a kod nas igra u napadu? mi ionako nemamo dobru odbranu nek dovedu neke dobre napadace inace nam slijedu grcevita borba za opstanak.

Sloboda Tuzla
Do 30.6, vrijeme mu ne da ide valabenTzley je napisao/la:Ja mislim da cemo se svi sloziti da je Lazevskom isteko rok trajanja. Do kad on ima ugovor?

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jedino sto me raduje u svemu ovome je da je ovaj Smajic poznato ime u svijetu fudbala i da ima veze i da ga ljudi po svijetu postuju sto se moze vidjeti. Ako ce nam pomoci da utalimo Todora, Smaju i Muminovica za velike pare onda neka ga. Sto se ostaloga tice, sve zavisi upravo od prodaje ovih igraca i kakvi ce igraci doci i kakva ce nam sezona biti. Mora se dovesti jos 3-4 iskusna, dobra, provjerena igraca da drze sve konce u igri, a onda pruzati sanse mladima.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ko ti garantuje da ce biti tako kako si napisao ? Slusam evo dvije godine napada se titula za 100 godina kluba,a od jucer druga prica,dajte strpljenje itd.tuzlak1987 je napisao/la:Ova ekipa koja ce biti napravljena nece biti losija od onih proslih nista, vidjet ces ginuti ce momci, biti ce manje talova i forsiranja igraca koji se vuku po terenu. Prvi Civic ce da pruzi maksimum koji ne bi neko od onih stranaca.harry_90 je napisao/la:Ovosezonski minimum je ulazak u Ligu za prvaka, a dogodine napadamo titulu, kojom želimo uveličati 100 godina postojanja kluba, rekao je juče predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović.
Sta bi od ovog ??
Ja sam pitao sta je za titulu,ti si meni nesto deseto odgovorio,nisam ja ovo izjavljivao,vec predsjednik kluba .
Nema titule budi realan u **** smo, kakva titula u pm.
Opet neispunjeno obecanje,a toliko toga se obecalo,a nista se nije ispunilo.

Ma jel bgti, ne znam gdje ti zivis pa si navikao da se sva obecanja ispune, vrati se u realnost.harry_90 je napisao/la:Opet neispunjeno obecanje,a toliko toga se obecalo,a nista se nije ispunilo.
Nisam ocekivao sva,barem nesto,kad ono nijedno nije ispunjeno.75000 je napisao/la:Ma jel bgti, ne znam gdje ti zivis pa si navikao da se sva obecanja ispune, vrati se u realnost.harry_90 je napisao/la:Opet neispunjeno obecanje,a toliko toga se obecalo,a nista se nije ispunilo.
Kada se sve sabere i oduzme,jedino što ostane jeste da im se poželi sreća,a rezultati i igra će reći svoje...Ako krene niz brdo ne treba odugovlačiti kao s Jagodićem....Sve u svemu sretno Milenko,Smaja,upravi,pa da vidimo.Raduje povratak Čivića,momak je regularan,nije kao oni plaćenici...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
iznenadjen sam odlaskom Husica, ne znam sta je posrijedi, smatram da je trebao ostati
u tom slucaju, Bekic mora ostati, a drago mi je sto je Hare trenirao (neko napisa ovdje na temi)
u tom slucaju, Bekic mora ostati, a drago mi je sto je Hare trenirao (neko napisa ovdje na temi)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.