FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sad kad su Skaha i Husic otisli jel to znaci da smo konacno Husara-free u nasem klubu? Jel to znaci da smo se ocistili od govana da prostite?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Steta velika, ja ovo jos nisam prezalio. Jucer gledam Celin Mercedes ispred Tusnja od 10 ujutro, reko to je to, samo je pitanje na koliko godina. Jos evo govori da nije htio ni vecu platu niti ista. Samo se nadam da nam se ovo nece obiti o glavu..HPCompaq je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/pravili-su ... tno/279472
-
- Kontakt:
Ako misle pojačanja sva traziti kroz probe igrača nece nam pomoci ni Mourinho.
Vidjelo se na pauzi zimskoj kad dođe igrač tipa Rustemovic koja je to prevaga na terenu.
Da su zadržali njega i Husica rekao bih da ima ozbiljnosti ovako do kraja prelaznog roka vidjeti ćemo. Ne miriše na dobro nikako.
Vidjelo se na pauzi zimskoj kad dođe igrač tipa Rustemovic koja je to prevaga na terenu.
Da su zadržali njega i Husica rekao bih da ima ozbiljnosti ovako do kraja prelaznog roka vidjeti ćemo. Ne miriše na dobro nikako.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zvucao je i Vlado lijepo u nekim trenucimaPenaltiky je napisao/la:Lijepo to zvuči, ali...

-
- Kontakt:
Prica je sasvim ok dugoročno ali dok to sve ostvaris treba vremena. Do tada se ne smije ulaziti u sezonu bez minimalno 5 provjerenih igrača.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Samo pogledas tabelu i vidis da je strasna cinjenica da ako niko od ekipa ne mrdne prstom opet imaju bolje ekipe od nas, osim Celika naravno ako se mi ne pojacamo, vec smo slabiji za Rustemovica i Husica.bhpremierliga12 je napisao/la:Zvucao je i Vlado lijepo u nekim trenucimaPenaltiky je napisao/la:Lijepo to zvuči, ali...Ma nista, ne treba osudjivati unaprijed, vidjecemo kad krene sezona kako i sta. Jos nijedan klub nije doveo neka pojacanja, niti Celik, niti Mladost, niti Radnik, niti Krupa, niti Sarajevo, samo su nasi igraci bili aktivni u ovom prelaznom roku, Rustem, Husic, Skaha i izdajica, tako da mislim da ce sve doci na svoje. Svidja mi se ova prica kako ce se kontaktirati klubovi sa kantona i dogovoriti saradnja s njima, bas ono sto smo pricali ovdje na forumu.
Kako je Ćelo II reko, daćemo im vremena pa vidjet gdje su. Mada mi nije jasno šta će nam Čičkovo ulje i Smajić, što Smajić nije SD
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Nije on je tim menadžerPenaltiky je napisao/la:Kako je Ćelo II reko, daćemo im vremena pa vidjet gdje su. Mada mi nije jasno šta će nam Čičkovo ulje i Smajić, što Smajić nije SD

Samprasu su hinjski zavukli...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Mogli su ga makar kod Tome odvestHPCompaq je napisao/la:Samprasu su hinjski zavukli...

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
joj videa na CC, boze :ljepota: :tokralju:
-
- Kontakt:
Svake godine sklapanje nanovo ekipe nigdje veze. Evo Civic ok momak smatram da ce biti pojačanje ali zasto ugovor na godinu dana???? Amaterski je potpisivati igrače na godinu jer je to svaki prelazni rok remont ekipe totalni.
-
- Kontakt:
Moraju dozvoliti točenje piva na Tušnju, lakše ćemo ovo sve podnijeti
jbg, kada mi nekog zajebemo ne valjamo, kada nas neko zajebe, opet ne valjamo 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Cuj Slave sto se zali..odmah ga na crnu listu zajedno sa Kosticem,Krpicem i ostalom ekipom 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta dramite, moze Krupa na Vrbasu igrati sa djecom a Sloboda ne moze, bolje ce Sloboda odraditi sezonu sa mladjim igracima nego sa onim sto su hodali po terenu u jesenjem dijelu....ljudi su lijepo rekli da ce dovesti birana pojacanja, dakle na mjestima gdje se ne moze ovdje naci trenutno....ne znamo nista sta ljudi imaju u planu i koga....Daj neku novinu, malo nekad treba i istrpiti da dodjes do nekog cilja, dosta mi je vise polovnih invalida da im Sloboda bude stanica za ozivljavanje polukarijere koje su imali prije Slobode.....daj svjezu krv....pazljivo sam preslusao, ovi ljudi sto su dosli i koncept koji je zamisljen nije ni malo naivan.....nek se drugi malo zamisle, valjaju sad imati svi profi ugovore sa igracima...
Joj senadovog komentara na onu objavu od UG-a hahahahaha lik je stiker ostavio, nadjite na CC od juce neki link.
-
- Kontakt:
odakle mu pravo da tako pricaharry_90 je napisao/la:Cuj Slave sto se zali..odmah ga na crnu listu zajedno sa Kosticem,Krpicem i ostalom ekipom

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zna li neko koju poziciju igra ovaj novi igrač bradonja ćelavi? I o kome je riječ uopšte ?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, meecko, rukometubih23 i 6 gostiju.