a kad momak nije uredu napisao offside sta kazes za sebe o rijeci nemogubenajon je napisao/la:Oj majko mila cuj opsajd valjda ofsajd po rijeci off,jesi glup nemogu vjerovat vjerovatno govoris i kompjutor

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a kad momak nije uredu napisao offside sta kazes za sebe o rijeci nemogubenajon je napisao/la:Oj majko mila cuj opsajd valjda ofsajd po rijeci off,jesi glup nemogu vjerovat vjerovatno govoris i kompjutor
mora da se salispastore je napisao/la:Al grmimo na tribini!!!
A ja sve kontam da ce neko odgovoriti na ova tekuca pitanja.vjeran1987 je napisao/la:RIJEC KOMPLEKS,o koncertima zeljka i slicno ne bih...Snickers5 je napisao/la:A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??
tuzlak sreco jesi to tiharishp je napisao/la:A ja sve kontam da ce neko odgovoriti na ova tekuca pitanja.vjeran1987 je napisao/la:RIJEC KOMPLEKS,o koncertima zeljka i slicno ne bih...Snickers5 je napisao/la:A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??
Pa , šta si ti gledao veceras ako , si uopste gledao ! Da , je dupli broj Manijaka bio ne bi se onako culovjeran1987 je napisao/la:mora da se salispastore je napisao/la:Al grmimo na tribini!!!![]()
Kenan Handzic ima povredu trbusnog zida,Juninho i Suljic su ok ali je odluceno da nebudu u konkurenciji za ovu utakmicu,Pliska vjerovatno drugi tim,jedino neznam sta je sa Todorovicem mada je ocekivano bilo da ce ispast iz prvih 11...vjerovatno ce gore nabrojani dobiti priliku u kupugollum je napisao/la:Zanima me sta je s Handzicima, Juninhom, Todorovicem, Pliskom i Suljicem?
Odbrana vam je stajala katastrofalno, prerano ste krenuli na "sve ili nista". Da, na kraju ste pobijedili, ali uz ogromnu dozu srece.
Jeste li ofirno kupili titulu prosle sezone? jesu li vas sudije redovno izvlacile na svakoj utakmici, pogotovo kod kuce? jeste li u Vrapcicima bez ijednog prekrsaja prosle sezone dobili 3 boda? Jeste li pokrali Velez, Slaviju, Rudar, Listicu i Olimpik na grbavici?? Trebam li odgovarati??nick je napisao/la: jeli bio penal za olimpik? jeli zadnji igrac pokupio onog momka u 16 ercu,jeli im sviro par opsajda nidje veze,jeli izaso najbolji igrac i uso onaj mali i napravio odmah penal itd itd,protiv borca izmisljen penal,sviran indirekt zato sto golman zadrzava loptu svugdje u svijetu dobije golman zuti karton kad zadrzava,isto tako par opsajda i to je to,mada boli me briga iskreno,vi 10 dana pricate kako vam je losa ekipa,los trener i onda se nimalo ne iznenadite kad okrenete utakmicu...al hajde de
Nemaju ovi današnji pojma o nogometu jer da imalo znaju onda bi se svi dobro zabrinuli za naše SARAJEVO jer ona sinoćnja igra protiv Olimpica i prošlosedmična protiv Borca je katastrofalna. Ljudi su u prvom poluvremenu realno trebali da nam zabiju još tri gola pored onog koji su postigli. Ono mahanje zaleđa je strašno jer me stid gledati kako sudije lažu, svako drugo mahanje je laž. O penalu neću ni pričati. Nemoj da ko pomisli kako ja nisam navijač Sarajeva pa ovako kritikujem jer ja kada sam gledao Sarajevo ovi današnji ni u mudima nisu bili i zato ovo s punim pravom pišem . Ovu neznalicu (Varešanović) što prije otjeramo sa klupe našeg Sarajeva to je bolje za nas, dok se nije napravila prevelika razlika a onda će biti eto nismo imali sreće. On da išta zna o nogometu onda bi hitno tražio jednog dobrog veznog igrača i jednog napadača a ne po čaršiji pričao da mu je i ovaj igrački kadar dovoljan da osvoji titulu. I na kraju pozdrav za sve navijače našeg voljenog kluba, valjda će ovo neko i da pročita pa da se malo zapita da li mi možemo ove godine ostvariti što hoćemo i što svi želimo.čamac je napisao/la:E djeco pa imali iko među vama stariji da se može razgovarati. Ja sam upamtio prave horde i bilo je ih nemilice. NIje valjda spalo sve na vas par milja balavurdije. Niste svjesni koliko ste smješni. Navratim ponekad ovdje, ali baš je postalo sumorno od ovih dječijih priča.
Prave horde javite se da koju staru bacimo. Generacija <72. Ova djeca (divovi) sad ne znaju ni šta je penal, a kamoli šta više. O punom sjeveru da ne govorim, oni to nisu nikad ni vidjeli a kako je krenulo ni neće. Hoćemo prave horde ili je možda bojkot ovog foruma u pitanju jer ne mogu da vjerujem da nema više one stare raje.
da nas je vise ovakvih sve bi bilo drugacije i bolje.kakva ova djecurlija ba,pa kontaju napravili atmosferu protiv borca,a pola tribine im prazno na sjeveru.nek samo pogledaju sta su radili njihovi predhodnici 7-8 godina ranije.postidili bi se .toliko nam je rivalitet i derbi bio vazan da smo strepili od poraza,ko ce trpit provokacije pola godine.a nikad belaja,nikad tuca i ostalih sranja.navijac sam zelje,ali evo pitarcici pogledajte vase predhodnike kako su punili stadion i kakva je atmosfera bila.kole78 je napisao/la:Nemaju ovi današnji pojma o nogometu jer da imalo znaju onda bi se svi dobro zabrinuli za naše SARAJEVO jer ona sinoćnja igra protiv Olimpica i prošlosedmična protiv Borca je katastrofalna. Ljudi su u prvom poluvremenu realno trebali da nam zabiju još tri gola pored onog koji su postigli. Ono mahanje zaleđa je strašno jer me stid gledati kako sudije lažu, svako drugo mahanje je laž. O penalu neću ni pričati. Nemoj da ko pomisli kako ja nisam navijač Sarajeva pa ovako kritikujem jer ja kada sam gledao Sarajevo ovi današnji ni u mudima nisu bili i zato ovo s punim pravom pišem . Ovu neznalicu (Varešanović) što prije otjeramo sa klupe našeg Sarajeva to je bolje za nas, dok se nije napravila prevelika razlika a onda će biti eto nismo imali sreće. On da išta zna o nogometu onda bi hitno tražio jednog dobrog veznog igrača i jednog napadača a ne po čaršiji pričao da mu je i ovaj igrački kadar dovoljan da osvoji titulu. I na kraju pozdrav za sve navijače našeg voljenog kluba, valjda će ovo neko i da pročita pa da se malo zapita da li mi možemo ove godine ostvariti što hoćemo i što svi želimo.čamac je napisao/la:E djeco pa imali iko među vama stariji da se može razgovarati. Ja sam upamtio prave horde i bilo je ih nemilice. NIje valjda spalo sve na vas par milja balavurdije. Niste svjesni koliko ste smješni. Navratim ponekad ovdje, ali baš je postalo sumorno od ovih dječijih priča.
Prave horde javite se da koju staru bacimo. Generacija <72. Ova djeca (divovi) sad ne znaju ni šta je penal, a kamoli šta više. O punom sjeveru da ne govorim, oni to nisu nikad ni vidjeli a kako je krenulo ni neće. Hoćemo prave horde ili je možda bojkot ovog foruma u pitanju jer ne mogu da vjerujem da nema više one stare raje.
LONG LIV THE F.K. SARAJEVO!
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, Beli98, bvsic, Dave, EastMadness, Fouzi1, JavierBosnia, MokraKifla, plisek, riki46, Seipronto, Tatamata1946, Varijantas8 i 96 gostiju.