FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vjeran1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vjeran1987 » 27 sep 2010, 00:31

benajon je napisao/la:Oj majko mila cuj opsajd valjda ofsajd po rijeci off,jesi glup nemogu vjerovat vjerovatno govoris i kompjutor :D
a kad momak nije uredu napisao offside sta kazes za sebe o rijeci nemogu :D

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 sep 2010, 00:32

Al grmimo na tribini!!!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 sep 2010, 00:33

Aj , molim vas znaci molim vas dosta svadze vise !

Ko , kaze da sudija nije navlacio za Sarajevo ? Jeste , navlacio je ne puno , ne malo kao i svaki sudija domacinskoj ekipi .
Da , je ovo kupljenje o tomme pricati je smijesno , tako da kanite se nebuloza !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 sep 2010, 00:37

pastore je napisao/la:Al grmimo na tribini!!!
mora da se salis :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 00:39

vjeran1987 je napisao/la:
Snickers5 je napisao/la:A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??
RIJEC KOMPLEKS,o koncertima zeljka i slicno ne bih...
A ja sve kontam da ce neko odgovoriti na ova tekuca pitanja. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 sep 2010, 00:41

harishp je napisao/la:
Snickers5 je napisao/la:A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??
RIJEC KOMPLEKS,o koncertima zeljka i slicno ne bih...
A ja sve kontam da ce neko odgovoriti na ova tekuca pitanja. :mrgreen:
tuzlak sreco jesi to ti :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 sep 2010, 00:41

pastore je napisao/la:Al grmimo na tribini!!!
mora da se salis :D :D
Pa , šta si ti gledao veceras ako , si uopste gledao ! Da , je dupli broj Manijaka bio ne bi se onako culo :mrgreen: :mrgreen: !
Stvarno , bezveze zapocinjete temu za svadzu .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 00:43

Ovdje Sarajevo,da li se ''cuhnemo'',prijem :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 sep 2010, 01:40

Zanima me sta je s Handzicima, Juninhom, Todorovicem, Pliskom i Suljicem?

Odbrana vam je stajala katastrofalno, prerano ste krenuli na "sve ili nista". Da, na kraju ste pobijedili, ali uz ogromnu dozu srece.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2010, 02:15

gollum je napisao/la:Zanima me sta je s Handzicima, Juninhom, Todorovicem, Pliskom i Suljicem?

Odbrana vam je stajala katastrofalno, prerano ste krenuli na "sve ili nista". Da, na kraju ste pobijedili, ali uz ogromnu dozu srece.
Kenan Handzic ima povredu trbusnog zida,Juninho i Suljic su ok ali je odluceno da nebudu u konkurenciji za ovu utakmicu,Pliska vjerovatno drugi tim,jedino neznam sta je sa Todorovicem mada je ocekivano bilo da ce ispast iz prvih 11...vjerovatno ce gore nabrojani dobiti priliku u kupu

Sto se tice odbrane,stajala je previsoko i tako da je nekako logicno bilo da ima dosta prostora,i da ce imati problema sa loptama koje uspiju proci,posebno sto se nasa dva stopera nemogu pohvaliti sa nekom brzinom...al eto Lede je uspio kolko tolko to popraviti mada neigra na svojoj poziciji ali za mene jedan od boljih bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 sep 2010, 10:34

nick je napisao/la: jeli bio penal za olimpik? jeli zadnji igrac pokupio onog momka u 16 ercu,jeli im sviro par opsajda nidje veze,jeli izaso najbolji igrac i uso onaj mali i napravio odmah penal itd itd,protiv borca izmisljen penal,sviran indirekt zato sto golman zadrzava loptu svugdje u svijetu dobije golman zuti karton kad zadrzava,isto tako par opsajda i to je to,mada boli me briga iskreno,vi 10 dana pricate kako vam je losa ekipa,los trener i onda se nimalo ne iznenadite kad okrenete utakmicu...al hajde de
Jeste li ofirno kupili titulu prosle sezone? jesu li vas sudije redovno izvlacile na svakoj utakmici, pogotovo kod kuce? jeste li u Vrapcicima bez ijednog prekrsaja prosle sezone dobili 3 boda? Jeste li pokrali Velez, Slaviju, Rudar, Listicu i Olimpik na grbavici?? Trebam li odgovarati??
I kako se onda vi mozete javljati, pa stvarno :lol: :lol:

Inace, sinoc tekma sasvim solidna. Olimpik jako dobar, bolji su bili prvo poluvrijeme to se mora priznati
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 27 sep 2010, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 27 sep 2010, 10:34

svaka cast jahovicu na eurogolu..ono se rijetko vidja i zbog onog treba doci na stadion, a sta se tice igre..katastrofa ba..pa mi veze nemamo, nasu igru djeca iz obdanista tprocitaju..mirza odlazi molim te..sjever vrh..ono nema nigdje

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 sep 2010, 10:46

E djeco pa imali iko među vama stariji da se može razgovarati. Ja sam upamtio prave horde i bilo je ih nemilice. NIje valjda spalo sve na vas par milja balavurdije. Niste svjesni koliko ste smješni. Navratim ponekad ovdje, ali baš je postalo sumorno od ovih dječijih priča.
Prave horde javite se da koju staru bacimo. Generacija <72. Ova djeca (divovi) sad ne znaju ni šta je penal, a kamoli šta više. O punom sjeveru da ne govorim, oni to nisu nikad ni vidjeli a kako je krenulo ni neće. Hoćemo prave horde ili je možda bojkot ovog foruma u pitanju jer ne mogu da vjerujem da nema više one stare raje.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 27 sep 2010, 10:54

Utakmica je zavrsena i nije vise ni vazno kakvo je bilo "sudjenje", bez obzira na razlicita vidjenja. Na kraju, Olimpic se nije ni zalio nesto posebno na sudjenje, a i zasto bi kada ga vode pite.
Ja se samo nadam da zalizanom liku nece dati otkaz nakon kupa i 2 prvenstvene utakmice. Onda slijedi derbi, a tada mu protiv SAMPIONA nece pomoci ni trojica sudija, zajedno sa cetvrtim i delegatom.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 sep 2010, 11:19

Olimpik je sinoc bio odlican,stvarno sam se iznenadio,puno bolje igraju od recimo Borca,ali zato manje mudro(zato je Borac dobio,a oni izgubili). Super utakmica za nase prilike sto se tempa tice. Penal i mogao je biti i nije,ali ko je juce gledao Njukastl- Stouk.ovo je penalcina za ono. Sudija onako. Neko rece namjesteno,pa da je Olimpik zabio 2 zicera kod 1-0 bila bi druga prica,kad je namjesteno ekipa nema sansu da pobjedi,a ovdje je moglo biti i obrnuto.

E sad, Sarajevo je ekipa koja ima dobru igru kratkih pasova,ali isto tako jedina ekipa koja igra kroz sredinu,a ne po bokovima.Narocito kad se igra bunker kao Borac kroz sredinu jedino tenk moze proci.To mi nikako nije jasno. Odbrana tanka,Gutic no coment. A nasa djeca se izgleda ponovo uhvatila klupe. Kojasevic dobar igrac ali frajer solira i usporava akcije nenormalno. Ali dobro 3 boda su najvaznija. I jos jednom,Olimpik stvarno dobra ekipa,da su i oni pobjedili ne bi bilo nezasluzeno.

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 27 sep 2010, 11:46

čamac je napisao/la:E djeco pa imali iko među vama stariji da se može razgovarati. Ja sam upamtio prave horde i bilo je ih nemilice. NIje valjda spalo sve na vas par milja balavurdije. Niste svjesni koliko ste smješni. Navratim ponekad ovdje, ali baš je postalo sumorno od ovih dječijih priča.
Prave horde javite se da koju staru bacimo. Generacija <72. Ova djeca (divovi) sad ne znaju ni šta je penal, a kamoli šta više. O punom sjeveru da ne govorim, oni to nisu nikad ni vidjeli a kako je krenulo ni neće. Hoćemo prave horde ili je možda bojkot ovog foruma u pitanju jer ne mogu da vjerujem da nema više one stare raje.
Nemaju ovi današnji pojma o nogometu jer da imalo znaju onda bi se svi dobro zabrinuli za naše SARAJEVO jer ona sinoćnja igra protiv Olimpica i prošlosedmična protiv Borca je katastrofalna. Ljudi su u prvom poluvremenu realno trebali da nam zabiju još tri gola pored onog koji su postigli. Ono mahanje zaleđa je strašno jer me stid gledati kako sudije lažu, svako drugo mahanje je laž. O penalu neću ni pričati. Nemoj da ko pomisli kako ja nisam navijač Sarajeva pa ovako kritikujem jer ja kada sam gledao Sarajevo ovi današnji ni u mudima nisu bili i zato ovo s punim pravom pišem . Ovu neznalicu (Varešanović) što prije otjeramo sa klupe našeg Sarajeva to je bolje za nas, dok se nije napravila prevelika razlika a onda će biti eto nismo imali sreće. On da išta zna o nogometu onda bi hitno tražio jednog dobrog veznog igrača i jednog napadača a ne po čaršiji pričao da mu je i ovaj igrački kadar dovoljan da osvoji titulu. I na kraju pozdrav za sve navijače našeg voljenog kluba, valjda će ovo neko i da pročita pa da se malo zapita da li mi možemo ove godine ostvariti što hoćemo i što svi želimo.

LONG LIVE THE F.K. SARAJEVO!
Zadnja izmjena: kole78, dana/u 27 sep 2010, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 sep 2010, 11:56

kole78 je napisao/la:
čamac je napisao/la:E djeco pa imali iko među vama stariji da se može razgovarati. Ja sam upamtio prave horde i bilo je ih nemilice. NIje valjda spalo sve na vas par milja balavurdije. Niste svjesni koliko ste smješni. Navratim ponekad ovdje, ali baš je postalo sumorno od ovih dječijih priča.
Nemaju ovi današnji pojma o nogometu jer da imalo znaju onda bi se svi dobro zabrinuli za naše SARAJEVO jer ona sinoćnja igra protiv Olimpica i prošlosedmična protiv Borca je katastrofalna. Ljudi su u prvom poluvremenu realno trebali da nam zabiju još tri gola pored onog koji su postigli. Ono mahanje zaleđa je strašno jer me stid gledati kako sudije lažu, svako drugo mahanje je laž. O penalu neću ni pričati. Nemoj da ko pomisli kako ja nisam navijač Sarajeva pa ovako kritikujem jer ja kada sam gledao Sarajevo ovi današnji ni u mudima nisu bili i zato ovo s punim pravom pišem . Ovu neznalicu (Varešanović) što prije otjeramo sa klupe našeg Sarajeva to je bolje za nas, dok se nije napravila prevelika razlika a onda će biti eto nismo imali sreće. On da išta zna o nogometu onda bi hitno tražio jednog dobrog veznog igrača i jednog napadača a ne po čaršiji pričao da mu je i ovaj igrački kadar dovoljan da osvoji titulu. I na kraju pozdrav za sve navijače našeg voljenog kluba, valjda će ovo neko i da pročita pa da se malo zapita da li mi možemo ove godine ostvariti što hoćemo i što svi želimo.

LONG LIV THE F.K. SARAJEVO!
da nas je vise ovakvih sve bi bilo drugacije i bolje.kakva ova djecurlija ba,pa kontaju napravili atmosferu protiv borca,a pola tribine im prazno na sjeveru.nek samo pogledaju sta su radili njihovi predhodnici 7-8 godina ranije.postidili bi se .toliko nam je rivalitet i derbi bio vazan da smo strepili od poraza,ko ce trpit provokacije pola godine.a nikad belaja,nikad tuca i ostalih sranja.navijac sam zelje,ali evo pitarcici pogledajte vase predhodnike kako su punili stadion i kakva je atmosfera bila.

pozz svim normalnim hordama
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 27 sep 2010, 12:24

jarane ovo je bilo 98 godine,tada su stadioni i na obiccnim tekmama tipa nekih seosdskih ekipa bili pouni,npr kosevo i po 15-17 ooo protiv slabh ekipa,derbi krcat stadion naravno...oces da ti dam sliku sampionske sezone sarajeva,na sjeveru jedva 300 ljudi! danas,nas kop nikada nije sipod 2500 sto je za SVE OSTALE grupe nezamislivo,PROTIV BORCA 4000 ALI NE ONIH KOJI sjede na sjeveru ,nego onih koji navijaju ... tako da ti je to ŠUPLJA PRICA!

STO NEPISES O SVOJIM TIMIJIMA....kofol sampioni KOP od jedva 1000 ljudi ha? ccc
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 27 sep 2010, 12:29

ja fakat ne znam zašto ovoliko provociraš,i kakve veze imaju Zeba i Nikolić sa Sarajevom i Borac kakve veze ima sa Sarajevom.Pusti bolan neka narod raspravlja o Klubu,a ne izazivaš svađu i provociraš.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 sep 2010, 12:35

Izjava Jahovića
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”