2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2018 NBA Offseason
LeBron-George-Porzingis npr. je bolje nego bilo što drugo što je imao od zadnje titule. Ili da ide opt in pa trade u Miami, oni imaju gomilu većih ali ne loših ugovora koji se mogu trejdati bez problema u zamjenu za njega i Georgea. Dobri treneri i u Miamiju i u New Yorku. Dobri role igrači također.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mislim da su Spursi i Rakete jedine opcije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Dolazi James u SAS i Pop ga diže iznad Majka. 
Kazu da Pop ide all-inBelmin6 je napisao/la:Dolazi James u SAS i Pop ga diže iznad Majka.
Yebeni ovi ugovori Millsu i Gasolu, sto smo vec znali odmah kad ste ih dali
Murray/Green/Kawhi/James/Aldridge & POP
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakav je to syeb bio prošlo ljeto. Ko da nisu znali da će LeBron još jednom popušiti od Dubsa u finalu. Još se na forumu morao svađati cijelo ljeto oko tih ugovora.Clutch je napisao/la:Kazu da Pop ide all-inBelmin6 je napisao/la:Dolazi James u SAS i Pop ga diže iznad Majka.![]()
Yebeni ovi ugovori Millsu i Gasolu, sto smo vec znali odmah kad ste ih dali, al ako bi se uspjeli bezbolno oslobodit njih, fakat bi bili sila od ekipe.
Murray/Green/Kawhi/James/Aldridge & POP
Baš me zanima bil onda mogli i Gaya zadržati.
Btw
Ti "problemi" oko ugovora se uvijek mogu riješiti. U to sam siguran. Ako dodje sastanka James i Pop, ako to prodje zadovoljavajuce za obe strane, bili bi na konju, i mi i James.
Ali nešto sam mišljenja kao i Capitano. Ide u neku x ekipu, koja se nikako ni ne spominje.
Ali zamisli samo tu odbranu Murray-Green-Kawhi-James.
Mislim da bi skršili sve defanzivne rejtinge koji postoje u NBA.
Ali nešto sam mišljenja kao i Capitano. Ide u neku x ekipu, koja se nikako ni ne spominje.
Ali zamisli samo tu odbranu Murray-Green-Kawhi-James.
Houston, Phila, San Antonio
Tu ide
Ove price za Boston i Lakerse su mi ipak nerealne
Osim ako ne bi zbog djece ostao u Clevelandu
Tu ide
Ove price za Boston i Lakerse su mi ipak nerealne
Osim ako ne bi zbog djece ostao u Clevelandu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Idealno građena petorka da brani Dubse. Murray i Green se praktično mogu mijenjati na Klayu i Stephu. Kawhi bi gušio KDa. LBJ odmarao na Iggyu i LMA se gužvao s Drayom. Još bi haman sve mogli preuzimati. Pick bi malo bio problem al kad na stranama imaš Kawhija i Brona da prate sve ne bi niko smio toliko vrtiti ni pick.Belmin6 je napisao/la:Ti "problemi" oko ugovora se uvijek mogu riješiti. U to sam siguran. Ako dodje sastanka James i Pop, ako to prodje zadovoljavajuce za obe strane, bili bi na konju, i mi i James.
Ali zamisli samo tu odbranu Murray-Green-Kawhi-James.![]()
Mislim da bi skršili sve defanzivne rejtinge koji postoje u NBA.
Ajmo hajp.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mastate,a ne baratate osnovnim informacijama...Barem se oko toga potrudite kad vec sastavljate petorke...
Pa pusti nas da maštamo.NEZALAGANJE je napisao/la:Mastate,a ne baratate osnovnim informacijama...Barem se oko toga potrudite kad vec sastavljate petorke...
Ako se bude išlo po LeBrona Green sigurno ostaje pa makar ne primao nikakve pare. Ti i dalje vjeruj kako ugovori Millsu i Gasolu nisu bili metak u glavu franšizi.NEZALAGANJE je napisao/la:Mastate,a ne baratate osnovnim informacijama...Barem se oko toga potrudite kad vec sastavljate petorke...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu bili nikakav metak,jer si dao ugovore igracima da ostanu,a da si ih pustio da idu,nikog nisi mogao dovesti umjesto njih, jer si vec bio preko SCa i to je stvar u koju se bakces,a ne razumijes.SA svake godine ide na titulu i sigurno da se u takvom scenariju nije mogao odreci Gasola i Millsa.
Druga stvar,da bi James mogao potencijalno doci bez trejda,Green mora opt out.To je pod moranje.I on i Gay i Lauvergne plus Bertans,Forbes,Anderson,Paul i odbaciti prava na Parkera koji kasnije moze potpisati za minimalac.Zatim trejd Gasola i to je to.Mills nikakva prepreka nije,osim ako fransiza ne zeli i njega u tom scenariju da trejduje.
P.S.Ako Green uradi opt in,onda je logicno da ekipa mora birati drugi put eventualnog kreiranja capa.
Druga stvar,da bi James mogao potencijalno doci bez trejda,Green mora opt out.To je pod moranje.I on i Gay i Lauvergne plus Bertans,Forbes,Anderson,Paul i odbaciti prava na Parkera koji kasnije moze potpisati za minimalac.Zatim trejd Gasola i to je to.Mills nikakva prepreka nije,osim ako fransiza ne zeli i njega u tom scenariju da trejduje.
P.S.Ako Green uradi opt in,onda je logicno da ekipa mora birati drugi put eventualnog kreiranja capa.
Kawhi je napisao/la:Ako se bude išlo po LeBrona Green sigurno ostaje pa makar ne primao nikakve pare. Ti i dalje vjeruj kako ugovori Millsu i Gasolu nisu bili metak u glavu franšizi.NEZALAGANJE je napisao/la:Mastate,a ne baratate osnovnim informacijama...Barem se oko toga potrudite kad vec sastavljate petorke...
Hoce li kawhi pristati da Bude 2 igrac ekipe
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma tesko.Puno mi nekih rokada trebamo uraditi da se to desi.Kao da gledam,on ce negdje gdje ga niko od nas ne ocekuje.
Inace,jutros procitah vrlo realnu opciju po kojoj bi on mogao u BOS za Haywarda,Morrisa + pik.Sve sto treba je da uradi opt in i zeli preci ovamo.Ovaj trejd je jako dobar i za CLE,jer bi dobili super igraca i vrlo dobar pik,te sam siguran da mu se ne bi protivili,naprotiv.Ono gdje imam dilemu da do ovog moze doci bi bio strasno ne fer odnos BOS prema Haywardu,koji je proslo ljeto u moru opcija,izabrao bas BOS,Irving koji je i otisao iz CLE zbog Jamesa,te Stevens koji je top trener u ligi sa jakim sistemom kojeg se drzi,pa je upitno da li James zeli da se uklapa nekome izvan Popa.Realno,ogroman faktor gdje ce James je i trener i koliko on moze "manipulisati" njime,s obzirom da nikada u svojoj karijeri nije imao autoritet iznad sebe na klupi,a sumnjam da ce nekom to sada,tek tako,dopustiti.
@Lillard A savjet daje Bosh,koji je bas prije par sezona odbio tog cudesnog Moreya i HOU,cak i kad se znalo da James ode iz MIA.
Nije Irving otisao zbog Jamesa,nego je otisao zato sto je znao da James napusta Cavse naredne sezone.James sada samo ide negdje gdje imaju barem 2 Superstara da napadne Ratnike kao niko prije.
Neće Džejms na zapad mislim da mu se ne ispada u finalu konferencije
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kaze da hoce dobre igrace oko sebe, zasto onda ne ostane u CLE, ipak ih je on birao 
JHam je napisao/la:Kaze da hoce dobre igrace oko sebe, zasto onda ne ostane u CLE, ipak ih je on birao
Nema tu Superstara oko njega...Houston je najbolja opcija..to da je sam birao je normala,od ponudenih je izabrao najbolje,a tu nije bilo Superstara.
Meni ipak Wizardsi izgledaju kao jedna od boljih opcijalumani je napisao/la:JHam je napisao/la:Kaze da hoce dobre igrace oko sebe, zasto onda ne ostane u CLE, ipak ih je on birao
Nema tu Superstara oko njega...Houston je najbolja opcija..to da je sam birao je normala,od ponudenih je izabrao najbolje,a tu nije bilo Superstara.
Zar ga carbnjaci mogu dovesti,vidim da Nukicu mogu samo 8 ponuditi zbog Capa.
Porter ima solidan ugovor za neki S&T, plus pik njihov prve runde i koji filler, a CLE bi dobro dosao Porter za rebuilding a imali bi i dva pika prve runde i ekipu za PO jos uvijek s Porterom, Loveom, Hillom i dva pika.lumani je napisao/la:Zar ga carbnjaci mogu dovesti,vidim da Nukicu mogu samo 8 ponuditi zbog Capa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.