FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slusalica
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slusalica » 10 jun 2018, 00:14

ovisnik je napisao/la:Teško je reći nešto pametno nakon dešavanja unazad dan,dva,Slavko nije bio loš ali ruku na srce i nije donio ništa novo,onu igru,trku i disciplinu u igri iz Radnika nije uspio prenijeti ni na Želju a ni na nas,bilo je to bolje nego pod Vladom,ali ni dalje ništa posebno.Dvojac koji je došao ne poznajem najbolje, Milenka znam iz grada i da je vodio niželigaše,Sloboda je ipak level više,dok je ovaj Smajić obećavao prije 10 godina ali je onda nestao,nešto mi bolesno djeluje pa je i to vjerojatno razlog što je sa sobom doveo i Milenka.Od igrača koji su otišli žao mi je Škahića i donekle Bekića,ostalo nek' je otišlo.Smatram da je dobra odluka da se pruži šansa djeci,jer su u zadnjoj domaćoj utakmici protiv Mladosti pokazali da se na njih može računati,a to je i jedina šansa da klub zaradi na igračima.Uz njih se mora dovesti minimalno 5 dobrih igrača ako nećemo ponovo da igramo ligu za opstanak što bi bilo tragično u godini kada klub navršava 100 godina.Ovaj Krunić je polusezonu odigrao ekstra,zabijao je sa lakoćom tako da bi bio odlično rješenje,pored njega treba nam po jedan igrač u svakoj liniji stoper,-Mehmedagić?lijevi bek-Delić iz Gradine ako nije Husarin?,ofanzivni vezni?.Trpili smo mnoge diletante pa ajde da damo šansu i Milenku i Smajiću,možda nas iznenade i ne bude patnja kao posljednjih nekoliko godina.
Novi sam i ja na forumu, a pratim ga poprilicno dugo.
Bravo ovisnice , lijepo zboris obzirom na slabost :*
tz tz tz tz tz tz

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 00:25

Meni vala žao sto su otisli Rustem i Husic, Bekic bi bilo dobro da ostane ali ne mora, a Skaha vise povrijeđen nego sto je igrao kod nas, žao mi je momka ali sa njim uci u sezonu rizično zbog sklonosti da neće moći igrati. U svakom slučaju sretno Skahi dalje i da ga posluzi zdravlje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jun 2018, 00:53

ovisnik je napisao/la:Teško je reći nešto pametno nakon dešavanja unazad dan,dva,Slavko nije bio loš ali ruku na srce i nije donio ništa novo,onu igru,trku i disciplinu u igri iz Radnika nije uspio prenijeti ni na Želju a ni na nas,bilo je to bolje nego pod Vladom,ali ni dalje ništa posebno.Dvojac koji je došao ne poznajem najbolje, Milenka znam iz grada i da je vodio niželigaše,Sloboda je ipak level više,dok je ovaj Smajić obećavao prije 10 godina ali je onda nestao,nešto mi bolesno djeluje pa je i to vjerojatno razlog što je sa sobom doveo i Milenka.Od igrača koji su otišli žao mi je Škahića i donekle Bekića,ostalo nek' je otišlo.Smatram da je dobra odluka da se pruži šansa djeci,jer su u zadnjoj domaćoj utakmici protiv Mladosti pokazali da se na njih može računati,a to je i jedina šansa da klub zaradi na igračima.Uz njih se mora dovesti minimalno 5 dobrih igrača ako nećemo ponovo da igramo ligu za opstanak što bi bilo tragično u godini kada klub navršava 100 godina.Ovaj Krunić je polusezonu odigrao ekstra,zabijao je sa lakoćom tako da bi bio odlično rješenje,pored njega treba nam po jedan igrač u svakoj liniji stoper,-Mehmedagić?lijevi bek-Delić iz Gradine ako nije Husarin?,ofanzivni vezni?.Trpili smo mnoge diletante pa ajde da damo šansu i Milenku i Smajiću,možda nas iznenade i ne bude patnja kao posljednjih nekoliko godina.
Kad je vodio Sion sudario se s igracem na treningu, vise mjeseci bio nepokretan. Ispao iz ritma. Svi tvrde da je veliki fudbalski znalac, usput veliko je i ime na ovim nasim prostorima, pogotovo ovim starijim generacijama. Trebat ce vremena dugo se spominjao njegov dolazak u BiH i eto ga sada na Tusnju.
Niko, niko, samo Sloboda

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 jun 2018, 01:12

tz tz tz tz tz tz

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 10 jun 2018, 01:18

Navijaci ako ne napune stadion na prvoj utakmici Sloge hiljade tuzlaka i ako ne kazu Azmiru sta misle o ovom sto radi Slobodi se crno pise....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jun 2018, 04:27

da sam zadovoljan - nisam! ali ako sam mogao trpiti nekakvog Hadziahmetovica, Kasemira, Glavasa, Sadikovica, Ibrakovica, yebenog Smajila Karica, Jagodica, Mesketovog * Vedrana..... na klupi svetinje istrpit cu i ovu dvojicu! samo jako kao sto bi Torcida rekla kontra mraku kontra sili :kafa:
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 10 jun 2018, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Molim te bez takvih naziva za bilo koga.
Sloboda Tuzla

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 10 jun 2018, 11:05

Ovo za Kunica bi bilo pravo dobro samo da se to odradi, 25 godina ima, tek ulazi u dobre godine svoje karijere i tek treba na vrhunac. Potpisati ga na 2 godine minimalno kako znaju i umiju, ako ce vec doci kod nas.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2018, 11:23

Aerials, beze to radis, ne krsi nikakva pravila, ima pravo pogrdnim imenima nazivat igrace, trenere itd

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 11:28

Chinaglia je napisao/la:Aerials, beze to radis, ne krsi nikakva pravila, ima pravo pogrdnim imenima nazivat igrace, trenere itd
Zajebana mala :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 11:29

slika

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 11:31

Aerials samo klepaj po ušima sve odreda. Nista labavo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2018, 11:35

Penaltiky je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Aerials, beze to radis, ne krsi nikakva pravila, ima pravo pogrdnim imenima nazivat igrace, trenere itd
sila bogu nije mila :kafa:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 11:43

Za Kunića teško je očekivati šta prije sjednice saveza 19.6. ako je najavljena žalba Borca za licencu.
Ako ga dovedemo ugovor treba na minimum 2 godine.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 11:43

Chinaglia je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
sila bogu nije mila :kafa:
šta si ono cvrljo po muzičkoj
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 10 jun 2018, 11:48

realancojk je napisao/la: :lol: :lol:
Lijep provod u banovicima
Jedan grad, jedna ljubav!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jun 2018, 11:53

Anel Dedic bi bio fantasticno pojacanje. ali vrlo vjerovatno da ce najradije u Celik

svaki prelazni rok i ja o Anelu Dedicu :D

Kunic bi bio fantazija , a sto se tice Beganovica- to je ta rezerva . Nece ti Fajic ili Ahmetovic biti rezerva. Ne bih volio mozda ni ja da to bude Beganovic, ali mladi igrac, jeftin, zeljan dokazivanja. Takva rezerva i treba da bude
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 12:01

Daj nam senčo Suraku iz Vranja!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 12:03

Za Čelik i Borac nece biti poznato nista do 19.6.
Vjerovatno ce Borac ovih dana pokrenuti žalbu za koju imaju vrlo malo šansi da bude prihvaćena ali nikad se ne zna sa našim savezom. Zato jos nema prozivke u Čeliku moraju čekati kao i Borac. Poslije toga vidjeti ćemo ko ce gdje završiti. Nijedan ozbiljan igrač nece potpisati za Celik ili Borac dok se definitivno ne bude znalo.
Celik 99% ostaje, i tada ce biti realnije dovesti Kunića.
Ja bih ostavio i Bekica ako je moguće.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 12:05

Bekic i Osmanagic se neckaju nesto.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 12:07

75000 je napisao/la:Bekic i Osmanagic se neckaju nesto.
Senco nema neckanja das uslove i rok 7 dana. Hoćeš neces zdravo, ima ko hoće. Nema vremena za lelemud.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.