Novi sam i ja na forumu, a pratim ga poprilicno dugo.ovisnik je napisao/la:Teško je reći nešto pametno nakon dešavanja unazad dan,dva,Slavko nije bio loš ali ruku na srce i nije donio ništa novo,onu igru,trku i disciplinu u igri iz Radnika nije uspio prenijeti ni na Želju a ni na nas,bilo je to bolje nego pod Vladom,ali ni dalje ništa posebno.Dvojac koji je došao ne poznajem najbolje, Milenka znam iz grada i da je vodio niželigaše,Sloboda je ipak level više,dok je ovaj Smajić obećavao prije 10 godina ali je onda nestao,nešto mi bolesno djeluje pa je i to vjerojatno razlog što je sa sobom doveo i Milenka.Od igrača koji su otišli žao mi je Škahića i donekle Bekića,ostalo nek' je otišlo.Smatram da je dobra odluka da se pruži šansa djeci,jer su u zadnjoj domaćoj utakmici protiv Mladosti pokazali da se na njih može računati,a to je i jedina šansa da klub zaradi na igračima.Uz njih se mora dovesti minimalno 5 dobrih igrača ako nećemo ponovo da igramo ligu za opstanak što bi bilo tragično u godini kada klub navršava 100 godina.Ovaj Krunić je polusezonu odigrao ekstra,zabijao je sa lakoćom tako da bi bio odlično rješenje,pored njega treba nam po jedan igrač u svakoj liniji stoper,-Mehmedagić?lijevi bek-Delić iz Gradine ako nije Husarin?,ofanzivni vezni?.Trpili smo mnoge diletante pa ajde da damo šansu i Milenku i Smajiću,možda nas iznenade i ne bude patnja kao posljednjih nekoliko godina.
Bravo ovisnice , lijepo zboris obzirom na slabost :*