NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nama nedostaje struka al prava struka. Mi hocemo nesto al ako moze da se desi nesto eee pa nemoze. Treba svatiti da je fudbal nauka i da nama trebaju strucni ljudi Zvijezdi treba tim.od 5 strucnih osoba koja znaju sta rade
Nebi da vrijedjam nikoga ali mi to nemamo. Kako juniori imaju rezltate a u kojim uslovima rade i kako je tema za sebe ali s njima radi strucan covjek i odma ima rezultata
Te stvari se moraju prenijet na prvi tim.
Usput neki dan Šegrt se voza po gradu, mogli smo njega angazovat pa on da pita kuma da nam posudi par igraca koji nemaju mjesta u Bayernu preko stele.
Nebi da vrijedjam nikoga ali mi to nemamo. Kako juniori imaju rezltate a u kojim uslovima rade i kako je tema za sebe ali s njima radi strucan covjek i odma ima rezultata
Te stvari se moraju prenijet na prvi tim.
Usput neki dan Šegrt se voza po gradu, mogli smo njega angazovat pa on da pita kuma da nam posudi par igraca koji nemaju mjesta u Bayernu preko stele.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Orasije 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma u pravu si. Ali ova novooformljena radna grupa i nije zlonamjerna ali je sklona utjecaju. Sam znas kad Šakić dođe da ga oslovljavaju sa sefe, oni su samo produžena ruka opštinara. Nemaju oni ni iskustva u rukovođenju kluba a realno ni neka poznanstva. Sve će se to svesti na uradi sta sakić kaze. Ali globalno ne možemo mi očekivati nešto sve dok nam najbogatiji ljudi u čaršiji imaju zajedno srednju skolu.Za koga da oni imaju sluha? Za klub? Shvatit će oni to, ali tek kada postanemo grad penzionera, bez mladih. Ne treba mladim ni klubovi, kulturni centri, ne treba ni sport. Ima brana, boss i under, dovoljno, sta hoce vise? Jos su i trg dobili, neka hodaju njime i tripuju da su grad.desetkamarakane je napisao/la:Upravne odbore moraju da cine ljudi koji nemaju oraha u dzepu i dok ne bude tako nece s njima da niko da suradjuje
@tkantnon, ma u pravu si zuro, al opet smo od dva zla birali manje, nije problem edis, problem su papci oko njega. Sjebaše sav sport u čaršiji u dva mandata, zajedno sa edyyjem. Hvale se svime i svačim a nisu sposobni naći 100 hiljada. Pa vjerujem da bi ministar propale vlade popularni maljutkica sjeo u auto i našao duplo više sponzra od ovih. Do Banovica bi skupio 100k. On barem poznaje više ljudi od svih ovih oko edisa, u klubu. Njima je očito bitno da se kose sa rogatim, da ne daju dozvole za školu, da djele narod na zelene i crvene a zaboraviše da na svim višim nivoima vlasti su upravo zeleni iz Gradačca. Umjesto da se trazi zajednicki interes a ostave boje po strani, oni forsiraju tu priču, zbog želje za vlasti i pohlepom.
Ovo u klubu je finalna faza. Ove godine će biti fazon, pokušali smo, nema se para ajmo na derbi u Mionicu. Neka se piska i edo pravdaju i nađu dovoljno dobar razlog zašto nije moglo. Narod i ljudi se ionako neće bunit. Oni znaju šta je momak radio u Turskoj da ne znaju zašto nema para. : )
Kada je Edis sjeo sa premijerom FBiH? Koliko puta ? Zašto NKZ nije dobila reflektore? Zašto vlada FBiH pomaže Veležu? Kako to da odjednom nekada prvog čovjeka kluba više ne zanima.klub? Kako to da imamo ljude na svim nivoima vlasti, prvi put poslje rata a bukvalno u gradu nije urađeno nista? Jesul to ljudi prestali volit svoj grad ili je problem u njenoj gradskoj vlasti? Sa ovim ljudima sto imamo danas smo trebali do sad izgradit banju i uradit brzu cestu do ormanice. Najmanje, a uradili su to da nemamo sporta u čaršiji i 10km puta u međiđi. Da su u banovicima imali ovoliko ljudi u vlasti do sad bi napravili termoelektranu dole.
Šupak je stvarno Fadil, trebao je doći šakicu kucati i traziti sastanak sa edisom. Heheh
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Sve si to u pravu. Ali i mi smo direktni krivci za trenutno stanje. Kako smo ih postavili(opstinsku vlast) tako ih mozemo i smjenit.
Jer realno i sport je jedan od segmenata drustva isto kao i infrastruktura, zaposlenost itd. A oni su ga(ne sami ali dobrim djelom) u Gradačcu unistili. A mi moramo naci nacin da se to zaustavi. Iako sam politicki neutalan ako ce bit bolje zasto ne vratit i zelene.
Jer upravo kao sto si naveo nije moguce da imamo premiera, ministre, covjeka u fudbalskoj vladi i da su ti svi ljudi pomagali sport u Gradačcu i sad odjednom nece. Onda ili su politicka prepucavanja ili je nesto trece po srijedi? Jer je nemoguce da su ti ljudi za par godina toliko zamrzili carsiju i sportske kolektive u njoj?!?
Opet moram ponavljati ko papagaj skoro smo pa jedina yebena carsija na kantonu koja nema muskog kolektivnog sporta u najjacem rangu. I sto je najgore od svega ne da se neide da se nesto popravi nego se ide na to da se jos vise sroza i na kraju u potpunosti unisti.
Jer realno i sport je jedan od segmenata drustva isto kao i infrastruktura, zaposlenost itd. A oni su ga(ne sami ali dobrim djelom) u Gradačcu unistili. A mi moramo naci nacin da se to zaustavi. Iako sam politicki neutalan ako ce bit bolje zasto ne vratit i zelene.
Jer upravo kao sto si naveo nije moguce da imamo premiera, ministre, covjeka u fudbalskoj vladi i da su ti svi ljudi pomagali sport u Gradačcu i sad odjednom nece. Onda ili su politicka prepucavanja ili je nesto trece po srijedi? Jer je nemoguce da su ti ljudi za par godina toliko zamrzili carsiju i sportske kolektive u njoj?!?
Opet moram ponavljati ko papagaj skoro smo pa jedina yebena carsija na kantonu koja nema muskog kolektivnog sporta u najjacem rangu. I sto je najgore od svega ne da se neide da se nesto popravi nego se ide na to da se jos vise sroza i na kraju u potpunosti unisti.
Sport jest jedan od segmenata, al nije prioritet. Nepojmljivo je da u 21. vijeku jos uvijek ima makadamskih ulica u blizini centra grada. Das u klub 180 000 KM i sve ispari kroz plate uglavnom igracima koji dodju sa strane, nista fizicki nisi dobio, samo zabavljanje narodne mase. Ne kazem ja da ne treba investirat u sport, al postoje prioriteti. Ovih 480 000 KM za sport od opstine je solidno, sport bi primarno trebao da se finansira iz sponzorstava. Uporedite mandat Fadila Imsirovica sa Edisom Dervisagicem, prije nego prizovete djavola.combe je napisao/la:Sve si to u pravu. Ali i mi smo direktni krivci za trenutno stanje. Kako smo ih postavili(opstinsku vlast) tako ih mozemo i smjenit.
Sve je to u suštini isto, samo sto su sada crveni na vlasti pa ih se kritikuje, osim boje nema tu suštinakih razlika, zeleni mozda vise poznanstva. Doće gazdama iz guzice u glavu a i vlasti. Zar stvarno misite da će neko radit ili doci radit u grad bez sporta, kina, kulturnih desavanja? Pa mi u gradačcu osim radničkih sportskih igara i sajma nemamo u biti nista. Da ne pricamo dalje, jezera meni sve govore, do sad su opstinari mogli iskopati kanale i prikljucit cijelu vidu na kanalizacijsku mrezu, a ne rijesit problem. Meni je zao sto je ubijena jedina nada nasoj djeci, nasa djeca preko sporta su uspjevala izganjati sebi fina primanja za studente, stanove ako ne neke sportske karijere, a danas nemaju ni busa za otic na utakmicu. To nam je donijela sdp gospodo, koliko god tesko bilo priznati tako je.Kapetan je napisao/la:Sport jest jedan od segmenata, al nije prioritet. Nepojmljivo je da u 21. vijeku jos uvijek ima makadamskih ulica u blizini centra grada. Das u klub 180 000 KM i sve ispari kroz plate uglavnom igracima koji dodju sa strane, nista fizicki nisi dobio, samo zabavljanje narodne mase. Ne kazem ja da ne treba investirat u sport, al postoje prioriteti. Ovih 480 000 KM za sport od opstine je solidno, sport bi primarno trebao da se finansira iz sponzorstava. Uporedite mandat Fadila Imsirovica sa Edisom Dervisagicem, prije nego prizovete djavola.combe je napisao/la:Sve si to u pravu. Ali i mi smo direktni krivci za trenutno stanje. Kako smo ih postavili(opstinsku vlast) tako ih mozemo i smjenit.
Kad za 5-10 godina vise ne bude mladih, kad bela i adem ne budu imali koga zaposlit tada ce se sjetit da bi mozda bilo dobro napravit gradu stadion, kino i ostalo. Tada će biti kasno, a mozda ce ga pravit za neke nove snage koje ce doci iz afganistana.A ti iz afganistana sigurno nece glasati za sdp. Ebi ga drugovi, zajebali ste da valja. Tito vam se smije na nesposobnosti.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
E bas bi hodza Muse pomogo Zvijezdi. Zaboli ga qrac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jos jednom da me neko pogresno ne shvati libu me racku i za crvenim i za zelenim. Nikad ni ja ni moja porodica nismo imali hajra ni od jednih.
Al cinjenice govore da je za Edisovog mandata sport u Gradačcu otisao u tri lijepe materine. KK Gradacac se ugasio, RK Gradačac gotovo pred gasenjem, NK Zvijezda iz godine u godinu strmoglav pad da bi vrhunac dostigla ove godine, ZOK Kula igra finale drzavnog prvenstva(samo zato sto je Mirso finansiro a izgleda da i on hoce da digne ruke vise od toga jer vidi da nema pomoci) van svoje carsije i dvorane.
Nacelnik i opstina sigurno nisu glavni krivci ali da su sigurno jedni od vecih krivaca, JESU!
Onda nama koji volimo ovu carsiju i sport u njoj i koji smo i dalje tu(nismo otisli vani) ne preostaje nista drugo nego da trazimo promjene. Sad dal ce to uradit trenutna vlast ili trebamo birati novu??? Na njima je da odluce a siguran sam da mogu bolje, samo je pitanje interesa.
Al cinjenice govore da je za Edisovog mandata sport u Gradačcu otisao u tri lijepe materine. KK Gradacac se ugasio, RK Gradačac gotovo pred gasenjem, NK Zvijezda iz godine u godinu strmoglav pad da bi vrhunac dostigla ove godine, ZOK Kula igra finale drzavnog prvenstva(samo zato sto je Mirso finansiro a izgleda da i on hoce da digne ruke vise od toga jer vidi da nema pomoci) van svoje carsije i dvorane.
Nacelnik i opstina sigurno nisu glavni krivci ali da su sigurno jedni od vecih krivaca, JESU!
Onda nama koji volimo ovu carsiju i sport u njoj i koji smo i dalje tu(nismo otisli vani) ne preostaje nista drugo nego da trazimo promjene. Sad dal ce to uradit trenutna vlast ili trebamo birati novu??? Na njima je da odluce a siguran sam da mogu bolje, samo je pitanje interesa.
- ASD
- Kontakt:
Prvom prilikom kad i priberes sredstva u klub ce ti se javljati kojima si duzan pare, i budi siguran da ces platiti vise nego sto trebas, kao sto to Velez, Sloboda i ostali rade.Nah1d je napisao/la:Mustafa Šakić priča o sportu u Gradačcu. Ajde molim Vas, pa više je OFK Sibovcu dao para nego premijerligašu Kuli. Što je dao izvuko preko skenderije.To je ono ko o čemu **** o poštenju, da je spoaoban uslovio bi firme preko opštine. Qurac bi i bela i bilo koja firma dobila od opštine dozvolu dok ne potpiše sponzorstvo klubovima(visegodisnje). Da je sposoban uveo bi godisnje naknadu kladionicama po 50 hiljada po poslovnici i utankao u klubove. Znamo da u BiH svaka stranka ima svoje privatnike odnosno sponzore, gdje su oni sdp-u gradacac? Balagem svake godine kao cisti puteve i firma je u talu sa opštinom a marke nisu dali nikad klubovima. Što bi odrzavali ceste više da se ja pitam... Dodjeli 3 tendera srebrenickoj jati pa ces vidjeti sponzora... Mogao bih do sutra. Nesposobnjakovici retardirani, znate zbog maljutke izdati pa poništiti g.dozvolu, ne dozvolit da se skola gradi radi vasih glupih politickih interesa a ne znate natjerat firme da daju po 100 hiljada. Kako bi belamionix od mene svaki sedam dana dobijala i sanitarnu sve vrste inspekcija, pa bi im izbio prvoo milion u budzet pa bi sami dosli da budu sponzori.
Priznajte da ne znate i ostavite to skolovanijim. Idite neka vas šakic i dervišagoć uče o historiji Bosne niste vi za velike stvari debili!
Svaki investitor koji se pojavi u Zvijezdi s parama nece sigurno da ulaze u stadion, u igracki kadar ili omladinski pogon prije nego sto pocne dugove rjesavat.
Zbog tih dugova je Zvijezda osudjena na ovo zivotarenje, tu nisu krivi ljudi zadnjih sezona koji su bili u klubu nego neki drugi prije koji su nabili te dugove.
Ljudi su zbog par sezona u Premijer ligi ubili buducnost kluba, a cesto citam na temi da ih se priziva da se vrate.

Ljudi su slijepi moj @ASD.
Nurdi ljube stopala, a Nurdo je Zvijezdi uzeo sve pa i grijanje pocupo.
Sve veliki navijaci, a prodali bi postojanje kluba zbog instant uspjeha.
Kladim se da bi 80% vas sad potpisalo da se klub ugasi i pocne od 0 samo da bi opet dosli do Premijer lige i na kraju gledali isti ovaj scenario.
Qrcina moja "navijaci"
Nurdi ljube stopala, a Nurdo je Zvijezdi uzeo sve pa i grijanje pocupo.
Sve veliki navijaci, a prodali bi postojanje kluba zbog instant uspjeha.
Kladim se da bi 80% vas sad potpisalo da se klub ugasi i pocne od 0 samo da bi opet dosli do Premijer lige i na kraju gledali isti ovaj scenario.
Qrcina moja "navijaci"
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Juniori odigrali najlosiju utakmicu u ovoj sezoni... Nesto se prepali, stoperi ko kokosi... sreca pa uvalismo onaj gol i sad je sve jos otvoreno. Mozemo dobit Gradinu lako 2:0 3:0 ...nije ono neka ekipa ponajbolji igrac ima preko sto kila.
Upalim auto i odem do Srebrenika kontam imacu sta vidjet. I onda neko dode kaze mozemo igrat sa svojom djecom. Onde max.ima 3 igraca koja se mogu prikljucit prvom timu i to za sire rotacije.
Mogu oni i svi al onda nas nebi skupili do kantonalne.
Mogu oni i svi al onda nas nebi skupili do kantonalne.
Da nema sanse da nasa djeca mogu igrat u prvoj federalnoj ligi... nazalost tako je... mogu na klupi bit i pomalo se kalit, starteri nema sanse ispdamo odma...
Po meni od djece koja su ovdje ponikla nama u iducoj sezoni mogu pomoc Himzo, Devedzic i Prle ako ostanu i eventualno ako mognemo vratit Dolju i Facu.
Potanki juniori kolko god mi to natezali,kolko sam cuo da su kadeti koje vodi Mrki puno bolja generacija,mozda odatle ispadne neki igracic
-
- Kontakt:
Sve sto ste rekli tako je pali su danas, nesto nije bilo kako treba da budu na nivou, ali to nije ogledalo 100 posto kvaliteta, uglavnom nema opravdanja ali opet ide podrska za srijedu
07.06.18. 09:351
"Ugovor sam platio 5.000 KM, živjeli smo u stanu bez struje"
Ispovijest bivšeg igrača Zvijezde Fikreta Karavdića
Da bh. nogomet nije na visokim granama, odavno nam je poznato i svako malo dobijemo potvrdu da smo daleko od onoga što bismo trebali ili što želimo postati - ozbiljni, profesionalni i cijenjeni u evropskim okvirima.
https://sportsport.ba/fudbal/ugovor-sam ... uje/279636
Ovo nam napraviše naši čaršijaneri koji su radili u klubu. Jer Salgija je tad već napustio Zvijezdu. Toliko o tome.
Ispovijest bivšeg igrača Zvijezde Fikreta Karavdića
Da bh. nogomet nije na visokim granama, odavno nam je poznato i svako malo dobijemo potvrdu da smo daleko od onoga što bismo trebali ili što želimo postati - ozbiljni, profesionalni i cijenjeni u evropskim okvirima.
https://sportsport.ba/fudbal/ugovor-sam ... uje/279636
Ovo nam napraviše naši čaršijaneri koji su radili u klubu. Jer Salgija je tad već napustio Zvijezdu. Toliko o tome.
-
- Kontakt:
Da je neki igrac nebi moro placat 5000 da igra.bilo je tu jos tu igraca jesul oni placali. Prije je se placao probni rad u zvijezdi mislim da je bilo 100 km dan.a sjecamo se koliko ih je dolazilo na probu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Pa nije prvi slucaj. Zar nije bio i onaj jedan padobranac sto je govorio da je placao da bude u Zvijezdi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kad nam pripreme pocinju ko ce bit trener @combe ti znas reci nam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.