FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
800000 od grada i od evrope 450000 pa transfer Krpica a Borac je imao 100000 od Banja luke pa završi ispred nas pa Radnik duplo manji budžet Krupan sramota
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od tih 800 odmah izbaci 350 na reprogram na mjesecnoj bazi. A ovu zadnju sezonu nismo imali pare od Evrope. Uz to se svake godine pojave nenadani troskovi na nove tuzbe, zastarjele slucajeve. Vjerovatno sada imamo neki reprogram i sa 4-5 igraca i jednim od bivsih predsjednika. Zdrav put nam je samo potpisivanje ugovora na 3-4 godine sa mladim igracima i prodaja.adnan27 je napisao/la:800000 od grada i od evrope 450000 pa transfer Krpica a Borac je imao 100000 od Banja luke pa završi ispred nas pa Radnik duplo manji budžet Krupan sramota
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 jun 2018, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam dje nabra 2mil nije ni 1,5mil.
Bila je jednom objavljeno da su imali budžet 2 miliona imaju sponzori ulaznice nije bitno poenta je da se sa tim parama moglo i moralo bolje ljudi nemoj da se lažemo sramota da nas Krupan dere na tusnju i svako selo75000 je napisao/la:Ne znam dje nabra 2mil nije ni 1,5mil.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa et ovo troskova sto imamo je jedno 7-8 igraca. Imamo repove jbg.
A proslu sezonu smo jos slabo uboli. Mozda ovu sezonu ubodemo bolje od Krupe, Radnika, Zvijezde, Mladosti i Goska.
A proslu sezonu smo jos slabo uboli. Mozda ovu sezonu ubodemo bolje od Krupe, Radnika, Zvijezde, Mladosti i Goska.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vlado pacijent igrao pripreme sa 352, poce sezona druga formacija. Uveo nas u sezonu kao zadnje amatere.
Ne moze gore od onog.
Ne moze gore od onog.
Kontaktirali smo jednog napadaca. Siguran sam da bi isao preko 10 golova. O imenu jos necu ovdje
Niko, niko, samo Sloboda
Sta je ovo. Invazija novih forumasa. . .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovaj je zvijer. Bolji od sve stopera skupa sto imamo75000 je napisao/la:Nije ni cudo sto se ovaj spominje kad je Husarin igrac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Team menager ili sportski direktor su ista funkcija, razlika je jedina sto je jedan naziv na engleskom a drugi na bosanskom....ocigledno da su pozurili i napravili zayeb sa imenovanjem zalizanog na tu funkciju....Muumii je napisao/la:a kakva je uloga zalizanog sad u svemu tome ? sta on dodje tu kao neki ekonom? o cemu ce se on brinut u klubu ? a o cemu Smajic,nije mi bas jasna definicija tim menadzera i sportskog direktora ? A Milenko je kabadahija,ako nista morat ce ga igraci slusat,nema zezanja sa njim, Spaha je previse mekan,tako da mislim da je dobro rjesenje upravo on.Skver je napisao/la:Ocekujem od Milenka da rastjera bagru oko kluba u vidu raznih menadzera i njihovih igraca, to je u startu i rekao, on dobro poznaje tu tematiku a od Smajica da nas uvede u moderno doba, ocigledno je da smo zaostali u razvoju, da od mentalnih patuljaka napravi zdrav tim i da nas konektuje sa ostalim klubovima u kojima je ostavio traga, ipak je covjek veliko fudbalsko ime za ovu nasu kasabu....
-
- Kontakt:
Ma ovo su ubaceni elementi, sa duplim profilima koji su sigurno pobornici onih anam, moderacija ce morati pripaziti na ove noveTuzlak04 je napisao/la:Sta je ovo. Invazija novih forumasa. . .
950.000 sa rebalansom vidis da nisi pratio dobro.adnan27 je napisao/la:800000 od grada i od evrope 450000 pa transfer Krpica a Borac je imao 100000 od Banja luke pa završi ispred nas pa Radnik duplo manji budžet Krupan sramota
Europa i Krpic 1000 puta vec elaborirano.
Koliko god da je budzet odmah je problem nove tuzbe presude itd. Kad spominjes Radnik oni toga nemaju i veci im je netto budzet od naseg, jer mi imamo 350.000 reprograma. Uz to Radnik vodi eminentno fudbalsko ime, Mladen Krstajic sto je u startu ogromna razlika.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ne smije se ovde care istina pricat, odmah budes onaj anam i njihov. Covjek tvrdi da smo imali prosle sezone budzet veci od dosta klubova koji su zavrsili ispred nas a vi se uhvatili cifre.adnan27 je napisao/la: Bila je jednom objavljeno da su imali budžet 2 miliona imaju sponzori ulaznice nije bitno poenta je da se sa tim parama moglo i moralo bolje ljudi nemoj da se lažemo sramota da nas Krupan dere na tusnju i svako selo
Covjek tvrdi da smo imali budzet 2mil sto nije istina.
A doduse transparentan rad nam je jedna od odlika pa ti mozes da kazes da nije i reci da je to istina. Jedina istina je da ne znamo koliki je budzet bio.75000 je napisao/la:Covjek tvrdi da smo imali budzet 2mil sto nije istina.
Jel neko zna kakav je status malog Danilovica iz Borca? Taj lik je prekuco ligu sa 18 godina.
valjda ga otkupila neka agencija koja odlucuje o njegovoj buducnosti, vjerovatno ce van granica BiH.benTzley je napisao/la:Jel neko zna kakav je status malog Danilovica iz Borca? Taj lik je prekuco ligu sa 18 godina.
Ja navijam za slobodu od 8 god kad sam otišao na tusanj i to na zid na istoku sad mi je 30 i nikad neću promjeniti klub i prvi put kad sam došao neki tipovi mi ukrali šal i dres heehehe i opet sam bio svaku tekmu na tusnju moj klub je Sloboda to se nikad neće promjeniti ali se ne mogu pomiriti da u 100 nismo nista osvojili nije bitno koliki je budžet već što se u klubu radi ne transparentno ne liči ni na šta Statut se treba pod hitno mjenjati u sjednici sjede ljudi koji na tusanj skoro i ne idu u džepu nemaju 2 km to stolica u skupštini treba da se plaća da se uvede članstvo da svi odlučuju novi moderniji sistem samo podržati ovo što Uo prijatelji predloze
Mene otac vodio protiv Brotnja na Tušanj prvi put, a na Ditine utakmice me vodio kad smo Eurokupove igrali, možda 4-5 godina da sam imo. Mosa Bodaslo. Sve ostalo će bit i proć, pare, ****, pijanke, samo Sloboda je tu zauvijek.adnan27 je napisao/la:Ja navijam za slobodu od 8 god kad sam otišao na tusanj i to na zid na istoku sad mi je 30 i nikad neću promjeniti klub i prvi put kad sam došao neki tipovi mi ukrali šal i dres heehehe i opet sam bio svaku tekmu na tusnju moj klub je Sloboda to se nikad neće promjeniti ali se ne mogu pomiriti da u 100 nismo nista osvojili nije bitno koliki je budžet već što se u klubu radi ne transparentno ne liči ni na šta Statut se treba pod hitno mjenjati u sjednici sjede ljudi koji na tusanj skoro i ne idu u džepu nemaju 2 km to stolica u skupštini treba da se plaća da se uvede članstvo da svi odlučuju novi moderniji sistem samo podržati ovo što Uo prijatelji predloze

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
"Admir je fini,
ponos prvaka,
pametne glave,
driblinga laka,
što dobro uči
i vredno šljaka
- vole ga svaka,
i sestra i baka,
ne samo one iz Teočaka!".

ponos prvaka,
pametne glave,
driblinga laka,
što dobro uči
i vredno šljaka
- vole ga svaka,
i sestra i baka,
ne samo one iz Teočaka!".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.