FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

benTzley
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 19:06

slobodaTZ je napisao/la:"Admir je fini,
ponos prvaka,
pametne glave,
driblinga laka,
što dobro uči
i vredno šljaka
- vole ga svaka,
i sestra i baka,
ne samo one iz Teočaka!".

:D
:rol: :rol: :rol:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 10 jun 2018, 19:11

Nadam se da ce svo ovo sra**e oko Tusnja, grada i svega ujediniti navijace, da ce dobro uticati na nas i da cemo puniti tribine, da ce se fukare dozvati i ponovo ih biti kao npr na pocetku prosle sezone ili na pocetku ove makar, a ne da ih bude 10 na tribini kao protiv Goska. Nadam se da cemo iz svega ovoga izaci jaci, kako klub tako i mi navijaci.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 19:22

Kakvo sranje oko Tusnja ljudi de budimo realni malo. Znaci 99.9% ljudi s kojima sam pricao na tu temu je reklo da je to klub iz Tuzle, stadio je gradski i da trebaju igrati. Niko ne bi rijec rekao protiv igranja Sloge na Tusnju da njih ne vodi bivsi nam predsjednik jel tako?

Slobodu ce nastaviti gledati nas cca 1000 ko i prosle sezone i sto prije prihvatimo bice nam lakse.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 19:27

99.9% ljudi koji se raspravljaju na tu temu vide Tušanj samo u prolazu.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 10 jun 2018, 19:31

75000 je napisao/la:99.9% ljudi koji se raspravljaju na tu temu vide Tušanj samo u prolazu.
:salut: :salut: :tokralju:
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 19:36

Ne znam đe iskopa tih 99,9% većina ljudi ovo Azmirovo **** shvata ko povod da ih se pošalje u **** maternu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 19:37

Pa jesul gradjani Tuzle samo navijaci Slobode? De ljudi malo da budemo objektivni. A dosta tih ljudi su pratili Slobodu dok se nisu umorili i odustali, dosta je tu ljudi koje je bivsa uprava vratila, razlika punog Tusnja protiv Jedinstva recimo i nas 1000. I od nas 1000 ce ti najmanje 500 reci isto a drugih 500 ce biti protiv.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 19:45

benTzley je napisao/la:Pa jesul gradjani Tuzle samo navijaci Slobode? De ljudi malo da budemo objektivni. A dosta tih ljudi su pratili Slobodu dok se nisu umorili i odustali, dosta je tu ljudi koje je bivsa uprava vratila, razlika punog Tusnja protiv Jedinstva recimo i nas 1000. I od nas 1000 ce ti najmanje 500 reci isto a drugih 500 ce biti protiv.
Naravno da nisu samo navijaci Slobode, ali na tu temu raspravljaju ljudi koji uopste ne prate našu ligu, culi ima jedan Azmir Husic kupuje sve, ti ljudi ne znaju da od sljedece sezone i juniori igraju ligu na glavnom terenu, ne znaju da je Slobode bilo i prije Azmira Husica, da se igrala evropa i finale kupa, ne znaju da je Tusanj Slobodin stadion od kad je napravljen da je pripisan gradu da zbog dugova ne bio bio zapljenjen i da Sloboda ima eksluzivno pravo da odlucuje da li ce se koncert odrzat a kamoli ko ce igrati tu...

Meni je vala svejedno da li ce igrati i mislim da ce igrati da ce se rijesiti taj problem, ali da li je realno da na jednom terenu igraju 3 tima kad jedva izdrzi jedan, pogotov kad su losi vremenski uslovi.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 19:50

75000 je napisao/la: Naravno da nisu samo navijaci Slobode, ali na tu temu raspravljaju ljudi koji uopste ne prate našu ligu, culi ima jedan Azmir Husic kupuje sve, ti ljudi ne znaju da od sljedece sezone i juniori igraju ligu na glavnom terenu, ne znaju da je Slobode bilo i prije Azmira Husica, da se igrala evropa i finale kupa, ne znaju da je Tusanj Slobodin stadion od kad je napravljen da je pripisan gradu da zbog dugova ne bio bio zapljenjen i da Sloboda ima eksluzivno pravo da odlucuje da li ce se koncert odrzat a kamoli ko ce igrati tu...

Meni je vala svejedno da li ce igrati i mislim da ce igrati da ce se rijesiti taj problem, ali da li je realno da na jednom terenu igraju 3 tima kad jedva izdrzi jedan, pogotov kad su losi vremenski uslovi.
Koliko bi se vas tako zustro protivilo da Slogu vodi neko drugi? Malo emocije rade, malo se osjecaju ljudi izdati od strane Husica i to je normalno, al treba malo biti realan.

Za travnjak se slazemo, travnjak je na jesen neuslovan da samo mi igramo i to tako ne treba da bude nego se treba ulozit u travnjak npr umjesto nepotrebne istocne tribine.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 19:55

https://sportsport.ba/fudbal/potvrdeno- ... uzli/97913

Samo se sjetite ovog. Mislim da ne moram vise nista reci.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 19:56

Ma ko je izdat druze ne umisljaj sebi, predstavlja se ko da je njega neko otjero a sam nam je vadio drob prijetnjama 5x da odlazi, pa se skupi 5000 ljudi podrske i on opet ode a svi znamo i zbog cega.

Necu vise o ovoj temi, ja sam realan.

I tu glupost sto si postavio ljudi su 2 utakmice odigrali i otisli svojim putem...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 19:57

benTzley je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/potvrdeno- ... uzli/97913

Plitak si skroz druže.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 20:00

sviunapad1010 je napisao/la:

Plitak si skroz druže.
Druze ako ne znas pricat normalno nije ti mjesto ovde. Jesam li ja tebe uvrijedio bilo gdje da ti meni govoris da sam plitak? Jel bitno koliko su utakmica odigrali bolan bitno je da je dopusteno da ekipa iz Sarajeva igra na Tusnju a ekipi iz Tuzle se to ne dozvoljava.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 20:02

75000 je napisao/la:Ma ko je izdat druze ne umisljaj sebi, predstavlja se ko da je njega neko otjero a sam nam je vadio drob prijetnjama 5x da odlazi, pa se skupi 5000 ljudi podrske i on opet ode a svi znamo i zbog cega.

I tu glupost sto si postavio ljudi su 2 utakmice odigrali i otisli svojim putem...
Nisi ti mene shvatio. Napisao sam da vas koji se protivite razumijem jer smo izdati mi navijaci Slobode od strane Husica i zato se tako razmislja i suprostavlja igranju Sloge. Al treba malo ostaviti emocije sa strane i razmisliti ako je dopusteno Olimpiku da igra jel realno da se ne dopusti Slogi?

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 20:04

benTzley je napisao/la:

Plitak si skroz druže.
Druze ako ne znas pricat normalno nije ti mjesto ovde. Jesam li ja tebe uvrijedio bilo gdje da ti meni govoris da sam plitak? Jel bitno koliko su utakmica odigrali bolan bitno je da je dopusteno da ekipa iz Sarajeva igra na Tusnju a ekipi iz Tuzle se to ne dozvoljava.
SAD VEĆ IGRAJU DVIJE EKIPE!!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 jun 2018, 20:07

Braco moja nemote se svadjati, nemojte jedne druge vrijedajti u ove svete Ramazanske dane :) pronadjimo mir u dusi i obnovimo nase zajednistvo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 20:08

benTzley je napisao/la:
75000 je napisao/la:Ma ko je izdat druze ne umisljaj sebi, predstavlja se ko da je njega neko otjero a sam nam je vadio drob prijetnjama 5x da odlazi, pa se skupi 5000 ljudi podrske i on opet ode a svi znamo i zbog cega.

Nisi ti mene shvatio. Napisao sam da vas koji se protivite razumijem jer smo izdati mi navijaci Slobode od strane Husica i zato se tako razmislja i suprostavlja igranju Sloge. Al treba malo ostaviti emocije sa strane i razmisliti ako je dopusteno Olimpiku da igra jel realno da se ne dopusti Slogi?
Nije realno da igraju i ne treba im dozvoliti da igraju. Ako dosad nisi shvatio zasto neces ni shvatiti nikad.
A ako ti se sviđa sloga lagano za gardom i ostalim.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 10 jun 2018, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2018, 20:09

treba ovom laznom Bentleyju zabranit pisanje na temi!
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 jun 2018, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 jun 2018, 20:09

benTzley je napisao/la:

Plitak si skroz druže.
Pristalo se bilo i za Slogu, pa se odustalo. . .tako je bilo i za ekipu iz Sarajeva. Prema tome. . .

Dajte ba jeste vi normalni da igra jos jedna ekipa na Tusnju. Zna se za koga je ga pravljen stadion. Sta mislis da su ljudi 57' godine pocrkali da se pravi za svaku ekipu sa podrucja tadasnje opcine. .

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 10 jun 2018, 20:14

Ovde treba da vlada jednoumlje. Tako su otjerani sa teme svi oni koji ne razmisljaju isto kao dio foruma koji ne zna da komunicira nego odmah vrijedjaju. Eto vama vase jednoumlje do nekih boljih dana. Pozdrav za sve dobre ljude na temi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.