Krunic ima sansu da se pokaze, valjda su ga skautirali bolje nego mi sa foruma.
Ovaj moj zemljak po prezimenu je blizu mene
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puno ti nju spominješ, da ti nisi od tog posla?Sabinho je napisao/la:Zalutali ljudi.Stanoju zastupa zena, mozda je Sabri sta odradila...
Ima pojacanja u nasoj ligi,itekako ima,samo za njih valja i odrijesiti kesu,ponuditi dobre uslove,procenat itd. Kasnije ih prodas i zaradis na njima,ali nema kod nas ko da to radi i nece,prece im je sebi obezbjediti astronomske plate i uhljebiti sto vise rodaka i prijatelja/ica u klub.zagor1987 je napisao/la:Realno malo je pojacanja u pravom smislu rijeci u nasoj ligi,a problem je broj stranaca tako da ako ostane pravilo ovo,mozemo ove nase levate iz lige ocekivati
Isad je u ceakoj, mladje kategorije haman, al kako sam cuo nije los ni tamo, ima sad i brata isto resetamuhamedhulk je napisao/la:@prison
Jel Masic uspio sta u Ceskoj? Znam da je resetao u ligi za omladinske kategorije.
Da smo ih bili na vrijeme možda bi nešto i bilo.BordoSarajevo je napisao/la:Što se tiče stranaca, neće se smanjivati broj, ostaje kako je i bilo.
Jel moguće da ona ku.rava na pressu reče da se ima para za velika i zvučna imena, ali da se neće davati za nekog pare za koga se smatra da neće biti pojačanja. Između tog perioda do dana današnjeg imamo to da je Mićo Kuzmanović nezadovoljan i da vjerovatno napušta ekipu a želja trenera i kluba je da ostane, imamo situaciju sa Ljubanom Crepuljom koji je takođe nezadovoljan a trener je izjavio da je kvalitetan i da ostaje, imamo situaciju i sa Emirom Halilovićem koji je ispunio trenerova očekivanja i da se pita trener, ostavio bi ga a i on, takođe odlazi. Samo je Šofranac produžio ugovor, igrač, koji skoro pa nikako nije ni igrao od kako je došao.
Što se tiče pojačanja, rekoše, da se do priprema želi formirati ekipa i da se konačno to na vrijeme riješi.
Pripreme samo što nisu počele, nijednog pojačanja nema ni na vidiku.
Kur.va Sabrina spomenu da se ima para za zvučna imena, u međuvremenu, Amer Dupovac, igrač koji je prethodnih godina igrao u Hrv. i Srb. u ubjedljivo najlošijim ekipama koje su ispale, izgleda, kako zuka reče, i on nas odbio. Spominju se imena Šišić, Šehić, Dujaković, Kunić, Fajić..ni za jednog igrača ne može se reći da su pojačanja. Jedino Kunić ok za konkurenciju Ahmetu, Dujaković je zanimljiv igrač jer je mlad ali igra na poziciji gdje smo jedino tu popunjeni što nije dobro ni za nas a ni za igrača.
Ko koga ovdje yebe, i mi se ovdje zayebajemo od muke a trebamo im svakim danom yebavat sve od a do ž šta uradiše od kluba i šta idalje rade..
Ako prije početka sezone nije napunio 19, može igrati.BosnianKingdom je napisao/la:Kunic extra igrac, sto se mene tice moze biti i u prvih 11. Mlad, a efikasan.
Za Sisica je kasno, prije 1-2 godine je njega trebalo, sada i opada kvalitetom.
Ne znam kako neki igrac moze otici, ako ima jos godinu ugovor.
Da napomenem da ovo nije najbolji sastav juniora na turniru i da pitam ima li Resic pravo nastupa za juniore u LP s obzirom da je napunio 18?
Lipe cvatu, sve je isto k'o i lani.dynamodresden1 je napisao/la:Nova tura parmaka.
Sabri ko nam brani,da budemo parmaci ko i lani.skoroalen je napisao/la:Lipe cvatu, sve je isto k'o i lani.dynamodresden1 je napisao/la:Nova tura parmaka.
Upravo tako,postati će cijenjen,otići negdje ali češ imati nadoknadu čitav njegov igrački vijek.Testo je napisao/la:sa koliko godina je donarumma počeo braniti u milanu ?
kasiljas ?
šta mi imamo od pavlovića sad kad ode? nit' smo šta osvojili sa njim, nit' šta možemo zaraditi
Prijavljen siKokteli3 je napisao/la:BRUKA!!!! Jos uvijek cekamo pojacanje igraci odlaze ceka se potvrda crepulja napusta fk sarajevo RUBRIKA ODLASCI:ljuban crepulja ,emir halilovic , mico kuzmanovic , nihad mujakic?, RUBRIKA DOLASCI:nemamo za kifle pa moguce da dodju aladin i njegova carobna lampa,petar pan,
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 28 gostiju.