NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Da zavrsimo i tu sapunicu. Znaci ne zna se nista jos, a ostalo su sve novinarska naklapanja.spursman je napisao/la:U Sportskim sam pročitao da dolazi samo Ajayi iz Rijeke
Sutra je presica u 11, prozivka valjda u 18 navecer. Trebalo bi biti i novih imena sutra.
It's better when it's live
-
volimsiroki
- Kontakt:
U Večernjem pise da i Solomon dolazi.spursman je napisao/la:U Sportskim sam pročitao da dolazi samo Ajayi iz Rijeke
Novinari bombe bacaju. Vidjet cemo
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Neki garavi plave kose viden u gradu
ima li netko vise info 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Bit ce da je SolomonUstanikSBII je napisao/la:Neki garavi plave kose viden u graduima li netko vise info
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
NijeAndroid je napisao/la:Bit ce da je SolomonUstanikSBII je napisao/la:Neki garavi plave kose viden u graduima li netko vise info
Ujutro cete znat sve
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ajde u pp ako nije tajnahlive je napisao/la:NijeAndroid je napisao/la:Bit ce da je SolomonUstanikSBII je napisao/la:Neki garavi plave kose viden u graduima li netko vise info
Ujutro cete znat sve
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Evo ti braće na Trnu, gdje si ti?UstanikSBII je napisao/la:Neki garavi plave kose viden u graduima li netko vise info
...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa nije valjda da ih jos ima garavih?Orjuna je napisao/la:Evo ti braće na Trnu, gdje si ti?UstanikSBII je napisao/la:Neki garavi plave kose viden u graduima li netko vise info
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ma MNK Ustanik igraoUstanikSBII je napisao/la:Pa nije valjda da ih jos ima garavih?Orjuna je napisao/la:Evo ti braće na Trnu, gdje si ti?UstanikSBII je napisao/la:Neki garavi plave kose viden u graduima li netko vise info
...
Tridesetogodišnji Brazilac Eliomar Correia Silva novi je član Širokog Brijega. Igra na poziciji napadača ili ofenzivnog veznog, a u Europu je stigao još 2007. godine iz Carodoso Moreire u srpski Javor. Nakon toga okušao se još u Partizanu, Kecskemetiju, Pierikosu i Larisi, a zadnju sezonu u srpskoj Super ligi odigrao je za Javor 28 utakmica i postigao jedan gol uz šest asistencija.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Izvor?jozo121 je napisao/la:Tridesetogodišnji Brazilac Eliomar Correia Silva novi je član Širokog Brijega. Igra na poziciji napadača ili ofenzivnog veznog, a u Europu je stigao još 2007. godine iz Carodoso Moreire u srpski Javor. Nakon toga okušao se još u Partizanu, Kecskemetiju, Pierikosu i Larisi, a zadnju sezonu u srpskoj Super ligi odigrao je za Javor 28 utakmica i postigao jedan gol uz šest asistencija.
Nesto mi nije preuvjerljiv da bi s njim ispunjavali kvotu stranaca
SAMO ŠIROKI!
Službena stranica je potvrdila da je potpisao, ako se ne varam za ovog Brazilca se već prije govorilo da bi trebao doći.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Povezivan je s nama u zimskom periodu.
Ovako na prvu, dok ga još nisam vidio kako igra, komentirao bih broj njegovih godina. Ne vidim smisao u dovođenju čovjeka od 30 godina u trenutku kad treba udarati temelje ekipi za barem 2-3 sezone i uz trenutno važeću odluku o 4 stranca...uz to zabio 1 gol i 6 asista u prošloj sezoni.
Nadam se da će mi začepiti ustama dobrom igrom za plavi dres.
Idemo dalje.
Ovako na prvu, dok ga još nisam vidio kako igra, komentirao bih broj njegovih godina. Ne vidim smisao u dovođenju čovjeka od 30 godina u trenutku kad treba udarati temelje ekipi za barem 2-3 sezone i uz trenutno važeću odluku o 4 stranca...uz to zabio 1 gol i 6 asista u prošloj sezoni.
Nadam se da će mi začepiti ustama dobrom igrom za plavi dres.
Idemo dalje.
Nisam upoznat sa kvalitetama tako da necu nista govoriti, nek mu je sa srecom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Pihhhhhh, takodjer, nikad cuo niti vidio. Odakle su ovog iscupali 
Vidjet cemo, necu nikog osudjivati prije nego sto vidim. 30 godina, hmmm, bogme vidjet cemo dal se isplati, pogotovo ako ostane na snazi ovo 4 strana, a valjda će pasti ta glupost od pravila.
Sretno Elio!
Vidjet cemo, necu nikog osudjivati prije nego sto vidim. 30 godina, hmmm, bogme vidjet cemo dal se isplati, pogotovo ako ostane na snazi ovo 4 strana, a valjda će pasti ta glupost od pravila.
Sretno Elio!
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Ja volim ovakve znalce, podsjeća me na Baiana, nadam se da će nam biti dobar kao on.Evolve je napisao/la:
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Lecler, maroonGiant i 10 gostiju.