Jos na zadnjoj press konferenciji se miske dotako ovoga i kaze pa fino vam je objasnio Dejo Nikolic da smo u plusu sto me to pitate opetNeandertalac je napisao/la:Meni je draga i ova prezentacija kada su nas ubjeđivali da smo u plusu na raskidima.![]()
Izvinjavam se u svoje i u ime ostatka ekipe koja umire od smijeha.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Na kraju ce ispasti da cemo Blagoje ostati od svih. Drago mi je da ce jos biti tu. Zna izvuci zivac, ali zna i pomoci ekipi na pravi nacin.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neandertalac je napisao/la:Ne tako davno pisao si kako je Zuban smiješan, njegovi transferi mizerni i ubjeđivao nas da menageri u redu čekaju te da ćemo ostvarivati transfere na "zapad".Monci je napisao/la:A inace se iz PL igraci prodaju za strasne cifre. Uozbiljite se ba. Naveo sam ranije, Amar je pokusao podici ljestvicu, ali najjacem eksponatu ( Kvesic) stradase ligamenti.A sa druge strane ne mozes kao pojedinac nista. Sve dok i drugi budu prodavali za sicu, necemo niti mi praviti neke "vau" iskorake. A nije i da imamo vanserijskih talenata. Neko spominje Mamica. Pogledajte gdje igraju ta njegova djeca, a gdje nasa. I niko ne spominje koliko je potrosio para na tu omladinu dok nije naletio jedan Luka Modric, ili Corluka, ili neko od ovih mladjih...
Ispravi me ako griješim a ako ne, šta se to promijenilo od tada?
Promijenilo se svašta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zakarića i Graovca obavezno zadržati,a MORA se dovest još bar dva kvalitetna pojačanja,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.Nisam ni ja za Krčmarevića,bilo je mnogo boljih opcija ali nisam za bojkot.Podržimo Želju i momke od starta.Nije ni Baka pokazao ništa do dolaska u Zrinjski.Naša liga je slaba.
Je li nam se Mehremic odmorio ? Zasluzio je on jos 10 dana najmanje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovaj novi trener je super, sama krema. Posebno mi se sviđa kako je povukao paralelu sa Realom, sasvim je normalno da se igracki kadar mijenja dolaskom novog trenera.
Kakav kralj.
Kakav kralj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Voli čojk s omladinom raditi.Krčmarević: Nadam se da ćemo vratiti titulu, ali ona se ne osvaja s golobradim momcima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eto mjesta za Sindikalca u prvih 11 ponovo
Jeko Marokanac/Alizirac ? Imal neko info ? Izgleda mlad.
- Neandertalac
- Kontakt:
Slažem se za Baku. Jedva osvojio dvije titule i to zato što Zrinjski namješta i ne plaća porez.nellic07 je napisao/la:Zakarića i Graovca obavezno zadržati,a MORA se dovest još bar dva kvalitetna pojačanja,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.Nisam ni ja za Krčmarevića,bilo je mnogo boljih opcija ali nisam za bojkot.Podržimo Želju i momke od starta.Nije ni Baka pokazao ništa do dolaska u Zrinjski.Naša liga je slaba.
Treba nam što više ljudi koji misle pozitivno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve ovo neopisivo podsjeca na Kostica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ode strucnjak, samovoljno.Neandertalac je napisao/la:Slažem se za Baku. Jedva osvojio dvije titule i to zato što Zrinjski namješta i ne plaća porez.nellic07 je napisao/la:Zakarića i Graovca obavezno zadržati,a MORA se dovest još bar dva kvalitetna pojačanja,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.Nisam ni ja za Krčmarevića,bilo je mnogo boljih opcija ali nisam za bojkot.Podržimo Želju i momke od starta.Nije ni Baka pokazao ništa do dolaska u Zrinjski.Naša liga je slaba.
Treba nam što više ljudi koji misle pozitivno.
da mi je znati sta mu nije odgovaralo u jednom tako sredjenom i nadasve postenom klubu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- Neandertalac
- Kontakt:
Otišao je i Zidan. Kada se već poredimo sa Realom.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Graovac se nije pojavio na prozivci
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
vjerovatno se kao i Zidan zasitio i titula i para.
mora da je to.
mora da je to.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Zadnji dogovor neuspjesan sa Graovcem..ponudili pristojnu platu i kapitensku ali agencija koja ga zastupa kaze da imaju duplo bojju ponudu. Njemu ko njemu je suoer u Zelji i ne bi se bunio da ostane ali... Kako god da bude Graovac je pravi namak i odlican igrac!
ŽELJEZNIČAR 1921
Oprema
Zao mi je Graovca, ali realno je prekucao ligu.
Zao mi je Graovca, ali realno je prekucao ligu.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 19 gostiju.