HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ovo do sad sto je otislo isto ko da su pitali ljude ko treba otic,jos se rijesit Blaica,Lucica,Pehara i to je to
Baka dovidjenja do sljedeceg puta ,hvala i sretno gdje god da odes.
Tko nam dolazi?Brana Karacic.Dragan Jovic ili netko treci?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
mirko1905 je napisao/la:Baka dovidjenja do sljedeceg puta ,hvala i sretno gdje god da odes.

Karacic vjv, vec je u nekoliko navrata dolazio u Mostar, a kako je Baka vec mjesec dana klimav zub siguran sam da je zamjena vec u Mostaru.mirko1905 je napisao/la:Baka dovidjenja do sljedeceg puta ,hvala i sretno gdje god da odes.
The Nobles ⚔
Dena94 je napisao/la:Karacic vjv, vec je u nekoliko navrata dolazio u Mostar, a kako je Baka vec mjesec dana klimav zub siguran sam da je zamjena vec u Mostaru.mirko1905 je napisao/la:Baka dovidjenja do sljedeceg puta ,hvala i sretno gdje god da odes.
Ma i ja nesto kontam,i jucer je Baka izjavio na hrt-u da ce se navecer sastati sa upravom i odluciti.To je vec bio signal da ide a to je ocito znala i uprava,Mislim da ce se za dan dva znati ko ce naslijediti Baku.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Baka hvala ti na svemu, neka ti je sretno ma gdje bio
Malo me samo iznenadjuje vrijeme odlaska,
prvaci smo postali vec prije mjesec dana,
a trener ide na dan prozivke za novu sezonu...

Malo me samo iznenadjuje vrijeme odlaska,
prvaci smo postali vec prije mjesec dana,

a trener ide na dan prozivke za novu sezonu...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Amar Osim
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ma daj ,nemoj se ni salitihskzmostar je napisao/la:Amar Osim

OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Dragan Jovic, Branko Karacic ili Vinko Marinovic 

Za Jovica ne znam odavno di je, sta je. Al dk je bio u Zrinji radio je dobar posao. Branko iako je najblize dolasku, poslje dobre sezone s nama nije se pokazo, cak ni u Vitezu, sve kratke avanture. Vinko nas je napustio zbog svog danasnjeg posla, tesko da ce se vratit. Po meni Mladen Zizovic iz BIH ima najvise potencijala za napravit nesto s ovim momcima u Europi.Taramba je napisao/la:Dragan Jovic, Branko Karacic ili Vinko Marinovic
The Nobles ⚔
damirko1905 je napisao/la:Ante Miše?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Dragan Jovic je kamatar, trazio je od ulaznih juniora 10000KM da ih vodi na pripreme sa seniorima.
Neka njega u vremenu sa Kruskom i ostalim Dzidicima daleko od kluba.
Neka njega u vremenu sa Kruskom i ostalim Dzidicima daleko od kluba.
Da ne bude novi KrstičevićDuff je napisao/la:damirko1905 je napisao/la:Ante Miše?

- hskzmostar
- Kontakt:
Sa konja na magarca.
Jos nek mu Ante Cacic bude pomocnik.
Od 2009 i Hajduka nije ozbiljnu momcad vodio ali koliko para toliko muzike mozda i od njega kao od Bake napravimo nekakvo trenersko ime ako nista ima iskustva sa Hajdukom u europi a trenirao je igrace poput Kalinica, Cernata, Ibricica i slicnih u Hajduku ali nije mogao nista tada protiv Dinama koji je imao Samira i Mandzukica i ostale klase igraca.
Od 2009 i Hajduka nije ozbiljnu momcad vodio ali koliko para toliko muzike mozda i od njega kao od Bake napravimo nekakvo trenersko ime ako nista ima iskustva sa Hajdukom u europi a trenirao je igrace poput Kalinica, Cernata, Ibricica i slicnih u Hajduku ali nije mogao nista tada protiv Dinama koji je imao Samira i Mandzukica i ostale klase igraca.
Ti si to naveo sarkasticno, ali kao pomocni trener Ante Cacica je stekao najvece iskustvo u karijeri. 2 godine sudjelovo u treniranju najboljih svjetskih igraca, sjedio je na klupi Hrvatske na Europskom prvenstvu, ako tu nije pokupio neko znanje nece nidje.
The Nobles ⚔
Sad da je Gvardiola ili Murinjo nije ali nije ni neki anonimus bez iskustva.Ako ga izaberu treba ga podrzati bar na pocetku a dalje cemo vidjeti.hskzmostar je napisao/la:Sa konja na magarca.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
Grande, reci da si se zayebavo, da me skinu sa haparata!
Humirem!
Humirem!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Anti Miši sretno na klupi plemića, nadam se da će postići jednake uspjehe kao i predhodnici.
Bez rezrezrvna podrška, sad nam treba mir i rad pred povijesne uspjehe u europi...
Uskoro možda i Beširović!
Bez rezrezrvna podrška, sad nam treba mir i rad pred povijesne uspjehe u europi...
Uskoro možda i Beširović!
Daj mi furadana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.