sloboda72 je napisao/la:https://****/carsija/dok-se-lom ... sanj-foto/

Moderator/ica: GracanicaAA
sloboda72 je napisao/la:https://****/carsija/dok-se-lom ... sanj-foto/
samoposteno je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:https://****/carsija/dok-se-lom ... sanj-foto/Ja mislim da je trenutno naj losiji stadion u ligi neznam samo kako su sa ovakvim stadionom dobili licencu za premijer ligu jer ovo brat bratu ne ispunjava uslove ni za 3 ligu
To ti imas boljisamoposteno je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:https://****/carsija/dok-se-lom ... sanj-foto/Ja mislim da je trenutno naj losiji stadion u ligi neznam samo kako su sa ovakvim stadionom dobili licencu za premijer ligu jer ovo brat bratu ne ispunjava uslove ni za 3 ligu
Sad cu ga uslikat pa ti posaljemFuad96 je napisao/la:To ti imas boljisamoposteno je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:https://****/carsija/dok-se-lom ... sanj-foto/Ja mislim da je trenutno naj losiji stadion u ligi neznam samo kako su sa ovakvim stadionom dobili licencu za premijer ligu jer ovo brat bratu ne ispunjava uslove ni za 3 ligu
Azmir je kriv za to.avenija je napisao/la:Ja kad sam pisao ovdje za ove reflektore sto hrdja spada sa njim da mozes cancer dobiti samo oko prodjes pored tuzlaci se bune umjesto da i oni naprave pritisak na gradsku vlast da se to sanira.
Ustvari najbolje rjesenje je totalno rusenje do nule i novi stadion, nema ovdje spasa, treba ti 5 miliona samo za adaptaciju da izgleda normalno
Pazi da ne naprave pritisakavenija je napisao/la:Ja kad sam pisao ovdje za ove reflektore sto hrdja spada sa njim da mozes cancer dobiti samo oko prodjes pored tuzlaci se bune umjesto da i oni naprave pritisak na gradsku vlast da se to sanira.
Ustvari najbolje rjesenje je totalno rusenje do nule i novi stadion, nema ovdje spasa, treba ti 5 miliona samo za adaptaciju da izgleda normalno
Vec ulazu od svih gradova najvise u gradnju stadiona u BIH. (ove godine 1,5 mil na zapad) Ove slike su pretezno sa zapada koji ce svakako biti do temelja spusten pa radjen novi zapad. Isto tako na jugu ce kad tad biti sve unisteno. Sjever treba dovrsiti ali se novac ulaze trenutno u istok. Pomocni tereni su sredjeni.avenija je napisao/la:Ja kad sam pisao ovdje za ove reflektore sto hrdja spada sa njim da mozes cancer dobiti samo oko prodjes pored tuzlaci se bune umjesto da i oni naprave pritisak na gradsku vlast da se to sanira.
tuzlak1987 je napisao/la:Vec ulazu od svih gradova najvise u gradnju stadiona u BIH. (ove godine 1,5 mil na zapad) Ove slike su pretezno sa zapada koji ce svakako biti do temelja spusten pa radjen novi zapad. Isto tako na jugu ce kad tad biti sve unisteno. Sjever treba dovrsiti ali se novac ulaze trenutno u istok. Pomocni tereni su sredjeni.avenija je napisao/la:Ja kad sam pisao ovdje za ove reflektore sto hrdja spada sa njim da mozes cancer dobiti samo oko prodjes pored tuzlaci se bune umjesto da i oni naprave pritisak na gradsku vlast da se to sanira.
Isto tako ovdje savez i kanton ne pomazu uopste.
Brao.....eo bambuca....nije od mene, Faraon i veterani poslalituzlak1987 je napisao/la:Vec ulazu od svih gradova najvise u gradnju stadiona u BIH. (ove godine 1,5 mil na zapad) Ove slike su pretezno sa zapada koji ce svakako biti do temelja spusten pa radjen novi zapad. Isto tako na jugu ce kad tad biti sve unisteno. Sjever treba dovrsiti ali se novac ulaze trenutno u istok. Pomocni tereni su sredjeni.avenija je napisao/la:Ja kad sam pisao ovdje za ove reflektore sto hrdja spada sa njim da mozes cancer dobiti samo oko prodjes pored tuzlaci se bune umjesto da i oni naprave pritisak na gradsku vlast da se to sanira.
De prekini molim te....kakav istok...jedino debil moze vjerovat da je milion i pol otislo u sipove.tuzlak1987 je napisao/la:Vec ulazu od svih gradova najvise u gradnju stadiona u BIH. (ove godine 1,5 mil na zapad) Ove slike su pretezno sa zapada koji ce svakako biti do temelja spusten pa radjen novi zapad. Isto tako na jugu ce kad tad biti sve unisteno. Sjever treba dovrsiti ali se novac ulaze trenutno u istok. Pomocni tereni su sredjeni.avenija je napisao/la:Ja kad sam pisao ovdje za ove reflektore sto hrdja spada sa njim da mozes cancer dobiti samo oko prodjes pored tuzlaci se bune umjesto da i oni naprave pritisak na gradsku vlast da se to sanira.
nemoj me tjerati da psujem kakav ba Amar i guzica vise lik je manijak smrdljivi nosi ga od Tuzle sviju tiBosanacGorstak je napisao/la:Danas je trebao biti posljednji dan za odlucivanje.Ocekivao sam da veceras imamo ime al nista.
Ako je istina da je Starcevic,nemam neke emocije narocito.Nije ni neka kanta ali ni covjek koji ima vitrinu trofeja iza sebe.
Moja zelja je bila Amar i ocito da iz nekog razloga nije prihvatio da vodi klub,vjerovatno jer mu se ne zivi u TZ.
Pare i ugovor koji bi dobio sigurno bi bio najjaci u ligi,iza sebe je imao covjeka koji je bio u stanju da mu dovede svakog igraca kojeg pozeli(naravno u realnim granicama BiH lige),i klub je bio ambiciozan da igra za vrh.Sta covjek vise moze pozeljeti.
U svakom slucaju zivot ide dalje,ako se ispostavi tacno da je novi trener Starcevic,nek je sa srecom sefe i obraduj nas.
Moj izbor prije njega bi bio cak i Petrovic,al otom potom.
Valjda ne bude kakvih promjena pa da nam dovedu ovog iz Srbije,nesto mi ne mirise nikako.
Vidjet cemo sta nas ocekuje u naredne dane,valjda sutra budemo znali ime novog trenera pa cemo dalje popunjavati roster nakon neke njegove preliminarne analize.
Sloboda te godine nije igrala lijep fudbal, to je cinjenica, ali' eto zelim ti da dodjes u takvu situaciju da rezultat sa neke druge utakmice moze uticati na plasman glogove..BosanacGorstak je napisao/la:Covjek je za mene prvi izbor i mozes psovati koliko hoces al covjek ima najbolje reference od svih kandidata.
Zeljo je zario i palio dok je on bio u Zelji,najvise osvojenih trofeja u ligi,i svakako najbolji izbor.
To sto je on Manijak,ne tangira me ni najmanje,jer i Husref je bio pitar pa je covjek korektno odradio posao.
Te price Amar izdao Slobodu sto je Sloboda u sezoni kad je ispala igrala najgori fudbal,nadaleko poznat uz Travnik kao "mesarski" fudbal,sto je ubjedljivo gubila od svih i na kraju sezone kad su imali tekmu da odluce u direktnom duelu uzdali se u Zelju.Ljudi osvojili titulu,tih dana vjerovatno guzili,pijancili otisli u Trebinje na izlet i zdravo.Nije njih Sloboda nisacim zaduzila da su morali igrati za nju.
Sloboda da te sezone nije ispala,da je nastavila onako i da se nije pojavio Azmir,danas bi bila ugasena definitivno.
Fudbal je nakon godina umiranja bio na izdisaju i samo ona euforija kad se Azmir pojavio je vratila Slobodu na neke nove staze.
ON JE TREBAO IGRATI POŠTENO PROTIV LEOTARA KAO ŠTO JE POŠTENO NAKANTAO SLOBODU 1:4.OSIM JE OMRAŽENA OSOBA U TUZLI I TAČKA.HUSREF JE JANJARAC KOJI JE OSTAO POLA SELJAK POLA SARAJLIJA PA SE MOGLO NEKAKO PROGUTAT.ALI VIDIO SI KOLIKO JE IGRAČA "OTJERAO" U SARAJEVO.PETROVIĆ JE ZA MENE BROJ 1.... STARČEVIĆ BROJ 2.....DRULOVIĆ, MILINKOVIĆ I OSTALI NE ZNAJU OVDAŠNJE PRILIKE.SLIŠKOVIĆ NE KAŽEM, UOSTALOM TUZLANSKI JE ZET.PRVA SUPRUGA MU JE BILA ROĐENA TUZLANKA SVJETLANA-CECA -KITIĆ ,ČUVENA RUKOMETAŠICA.U STVARI KASNIJE ,NAJBOLJA RUKOMETAŠICA SVIJETA SVIH VREMENA.BosanacGorstak je napisao/la:Covjek je za mene prvi izbor i mozes psovati koliko hoces al covjek ima najbolje reference od svih kandidata.
Zeljo je zario i palio dok je on bio u Zelji,najvise osvojenih trofeja u ligi,i svakako najbolji izbor.
To sto je on Manijak,ne tangira me ni najmanje,jer i Husref je bio pitar pa je covjek korektno odradio posao.
Te price Amar izdao Slobodu sto je Sloboda u sezoni kad je ispala igrala najgori fudbal,nadaleko poznat uz Travnik kao "mesarski" fudbal,sto je ubjedljivo gubila od svih i na kraju sezone kad su imali tekmu da odluce u direktnom duelu uzdali se u Zelju.Ljudi osvojili titulu,tih dana vjerovatno guzili,pijancili otisli u Trebinje na izlet i zdravo.Nije njih Sloboda nisacim zaduzila da su morali igrati za nju.
Sloboda da te sezone nije ispala,da je nastavila onako i da se nije pojavio Azmir,danas bi bila ugasena definitivno.
Fudbal je nakon godina umiranja bio na izdisaju i samo ona euforija kad se Azmir pojavio je vratila Slobodu na neke nove staze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.