Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

nevjernik
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la nevjernik » 27 sep 2010, 15:55

Italia je napisao/la:tebi je osrednji igrac, a romanistu koji je 5 godina stariji guras ispred njega.. necu se raspravljati naravno, gledali smo tekme i vidjeli smo ko je bolji ;) to sto vama neko sa mojjuve ili juvefans odakle ste tuca u mozak da je Marcha osrednji vasa je stvar ;) bujrum, imas razne site-ove i pregledaj kola koja je Juve igrao i ocjene koje je dobio Marchisio.. a, ako imas arenasport1 pogledaj danas u 13:00 replay pa ces vidjeti magicnog romanistu..

@vuvu-zzz, pa samo cu reci da je Diego otisao iz kluba.. ;)
kako je ba stariji Aquilani 5 godina od njega :D

Giovinico je bio puno veci talenat od Marchisia al ovaj je dobijao vise sansi iz nekih razloga

i da jedna informacija za Krasica, a to je da je u ovoj sezon za CSKA u 14 utakmica dao 2 gola, a za reprezentaciju u 36 nastupa ima 3 gola, dok za juve u 5 utakmica vec 3 gola :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 sep 2010, 16:01

sarajlija89 je napisao/la:Amauri pauzira 3 sedmice

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2211.html

:| :roll: :roll:
8-) :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 27 sep 2010, 18:53

krasić je pokazao da je klasa igrač a ruska liga je mnogo jača nego što je mi smatramo. nikad nije postigao hattrick i evo sada u italiji uspjeva, neki bi zlonamjernik mogao reći da seria a nije toliko bolja od ruske lige 8-)
čestitke juventusu ali treba mnogo poraditi na odbrani. ako se ne varam u zadnje 4 tekme juve kući primio 10 golova što je nezapamćeno za ovaj klub.
Il club più titolato al Mondo.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 sep 2010, 19:18

[email protected] je napisao/la:krasić je pokazao da je klasa igrač a ruska liga je mnogo jača nego što je mi smatramo. nikad nije postigao hattrick i evo sada u italiji uspjeva, neki bi zlonamjernik mogao reći da seria a nije toliko bolja od ruske lige 8-)
čestitke juventusu ali treba mnogo poraditi na odbrani. ako se ne varam u zadnje 4 tekme juve kući primio 10 golova što je nezapamćeno za ovaj klub.
seria A je ove godine najizjednačenija do sad pa možda neki koji posmatraju samo rezultate klubova mogu to reći ali da se ruska liga približava italijanskoj ligi to stoji čak je i par transfera cijenjenih igrača a i trenera otišlo upravo u tom smjeru Italija - Rusija. Juve treba prije svega dobrog trenera a ostalo će samo doći po sebi ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 sep 2010, 19:20

da nije rijec o Giovincu ja bih rekao da grijesis.. ali eto, sada nije u Juventusu i opet tvrdim da je daleko najveci talenat Italije u zadnjim godinama.. tj. bio talenat, jer je vec ostario.. ali nije imao stalno igranje, sjedio na klupi i zato nije uspio..

Marchisio mozda ne zna driblati, ali to ne znaci da nije talentiran.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 sep 2010, 23:22

[youtube][/youtube]

Forza Marchisio ;)

Forza Juve
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 sep 2010, 12:48

Krasić: Juve - moja kuća od prvog dana

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2214.html

Chiellini: Dajte Juveu vremena

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2219.html

I konacno dobre vijesti..De ceglie se oporavio i bice spreman za city,dok su pretrage pokazale i da Amauri nije ozbiljnije povrijedjen i Bice spreman za inter :!: :!:

JUVE PER SEMPRE SARA...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 sep 2010, 00:52

jedva cekam utakmicu s interom ... hebes ovu evropsku ligu :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 sep 2010, 00:53

Iskreno, mislim da će vas City pregazit... Al et, opet moje mišljenje... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 sep 2010, 05:01

GunnerS je napisao/la:Iskreno, mislim da će vas City pregazit... Al et, opet moje mišljenje... ;)
To je tvoje misljenje. Ja npr. mislim drugacije, nece Juve biti pregazen, ali bice cupavo :)

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 sep 2010, 10:48

ako cemo nastavljati niz sutra treba da odigramo odvratnu tekmu, a protiv intera odlicnu..

mada ne treba se umarati za ovu glupost, cuvat se za Calcio.. ali opet, treba malo i ovim tajkunima dokazati da nije sve u parama, MILOS KRASIC!! :P
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 sep 2010, 11:15

GunnerS je napisao/la:Iskreno, mislim da će vas City pregazit... Al et, opet moje mišljenje... ;)
I ja isto mislim ... pored cinjenice dda nam englezi ne leze nikako imamo i tu pehovsku odbranu a njihov napad je prelud ... mislim da cemo primiti 3-4 gola 100% (ako ne i vise)

mogli bi zabiti koji ali gubimo sigurno ... medjutim, opet kazem, ova mi utakmica i nije toliko vazna koliko ona s interom
★★★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2010, 11:19

Da igrate sa Cityjem u Torinu, rekao bih da ćete izgubiti, ali pošto se gosti u Manchesteru, biće ovo lagana pobjeda Stare Dame. No, u Milanu se i nećete baš naigrati, tamo vam ne gine poraz sa hendikepom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 sep 2010, 12:04

juventus 0244 je napisao/la:
To je tvoje misljenje. Ja npr. mislim drugacije, nece Juve biti pregazen, ali bice cupavo :)
Vidjet ćemo :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 sep 2010, 14:07

Monolog je napisao/la:Da igrate sa Cityjem u Torinu, rekao bih da ćete izgubiti, ali pošto se gosti u Manchesteru, biće ovo lagana pobjeda Stare Dame. No, u Milanu se i nećete baš naigrati, tamo vam ne gine poraz sa hendikepom.

Prvi dio posta nema smisla ... mi tradicionalno lose igramo protiv engleza na njihovom terenu.

A sto se tice boldiranog, vidjet cemo 8-)
★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 sep 2010, 01:53

Vidjet ćemo :)
Vidjet cemo :D
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 30 sep 2010, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 sep 2010, 15:53

Dobra generalka pred tekmu sa merdom za vikend! Jak protivnik, mislim da je najjaci do sad u sezoni, i eto prilike da vidimo kako se drzimo sa jacim ekipama ;) Uglavnom bit ce zanimljivo vidjeti Juve u ulozi "underdogsa" :) . Opste je poznato da tesko izlazimo na kraj sa engleskim timovi na njihovoj travi, tako da i ne ocekujem nesto puno veceras, ali opet bi bilo lijepo izvuci dobar rezulatat da bi nam taj rezultat donio dobro samopouzdanje pred veliki oskrsaj sa merdom

FORZA LA MAGICA JUVE!!! 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2010, 21:48

Hajde, slavite malo. 8-)

Iaquinta. :roll:

E neda vam se. Johnson za izjednacenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 sep 2010, 21:58

Omerbavarac je napisao/la:Hajde, slavite malo. 8-)

Iaquinta. :roll:

E neda vam se. Johnson za izjednacenje.
Ko se nasao da nam kazes da slavimo ( ni manje ni vise nego navijač Bayerna) :roll:

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2010, 22:03

moramo mi svaku tekmu gol primit :roll: ...al dobro je,solidno igramo,vidi se da ima prostora za napredak al odbrana ponavljam mora mnogo cvrsca bit...jednostavno ne mozemo i ne smijemo primat ovoliko golova...to podhitno moramo popravit jer ocigledno da svima mozemo zabit gol al svi i nama mogu zabit :roll: :roll:

Kreten od sudije u liku Spanca ituraldea gonzalesa nije svirao cist penal nad krasicem u 40.toj min...jos mu zuti dade..

stvarno su smijesne ove spanske sudije,generalno ih ne volim gledat kad sude...cesto grijese :|

@juventus0244

nije to bio zlonamjeran komentar mislim,pogresno si shvatio..koliko znam bavarac simpatise juve i ostavlja ovdje ponekad komentare :) :) ...ovo je piso valjda kad smo vodili pa ga u medjuvremenu primili,pa zato ti se ucinilo...al eto nek on kaze 8-) 8-)

Mozemo do pobjede mislim al i remijem zadovoljan
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.