Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Sto povalja Neymar ove drvosjece.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakva masinaOsim13 je napisao/la:Sto povalja Neymar ove drvosjece.

Yeben Brazil.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj SP će definitvno obilježiti Neymar, znači to sam 100% siguran. Brazil je po meni prvi kandidat za osvajanje Mundijala prije svega zbog strašne generacije igrača, a i zbog toga što je prošlo velikih 16 godina da nisu osvojili SP pa su sigurno vrlo motivisani a pogotovo Neymar koji je legitimni vođa te generacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Brazil mocno izgleda pravo, pocevsi od Alissona koji je fenomenalan, do ove ofanzive predvodjene Neymarom. Sigurno medju top-favoritima za titulu, samo da zaobidju Svabe. 

Brazil odavno nije imao boljeg golmana od Alissona. Julio Cesar je bio dobar golman samo protiv Barcelone.
Odbrana standardno dobra kao i kroz historiju, bekovi vrhunski a stoperi solidni. Jedini problem sto nema Alvesa.
U veznom redu standardni tipovi igrača, playmakera nemaju još od Socratesa i Didija. Al njima su vazda bekovi imali tu ulogu da vode igru.
Napad vrhunski, predvođen jednim od najboljih igrača svih vremena.
Odbrana standardno dobra kao i kroz historiju, bekovi vrhunski a stoperi solidni. Jedini problem sto nema Alvesa.
U veznom redu standardni tipovi igrača, playmakera nemaju još od Socratesa i Didija. Al njima su vazda bekovi imali tu ulogu da vode igru.
Napad vrhunski, predvođen jednim od najboljih igrača svih vremena.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Neće 200 %FoSte95 je napisao/la:Ovaj SP će definitvno obilježiti Neymar, znači to sam 100% siguran. Brazil je po meni prvi kandidat za osvajanje Mundijala prije svega zbog strašne generacije igrača, a i zbog toga što je prošlo velikih 16 godina da nisu osvojili SP pa su sigurno vrlo motivisani a pogotovo Neymar koji je legitimni vođa te generacije
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Uz dužno poštovanje prema tebi, ovo je najveća glupost koju sam pročitao u zadnjih mjesec dana.TonySosa je napisao/la:Julio Cesar je bio dobar golman samo protiv Barcelone.
"We need to suffer. And we need to fight."
svi vide neymarov gol, a ne vide da je izgubio minimum desetak lopti danas
vidi se da je povreda i neigranje ostavilo traga na njemu i da trenutno nije ni na 50%, što im ne ide u prilog.
austrija se recimo solidno držala prvo poluvrijeme i brazil nije faktički ništa pokazao (dali gol nakon odbijanca i to iz ofsajda), tek poslije kad se krenulo sa izmjenama i kad je počeo vaditi prvotimce, tek su se onda kao nešto razigrali.
ne znam, meni su oni tamo tek treći ili četvrti favorit za pobjedu, bojim se da će opet nadrljati kad nalete na njemce, francuze ili špance.

vidi se da je povreda i neigranje ostavilo traga na njemu i da trenutno nije ni na 50%, što im ne ide u prilog.
austrija se recimo solidno držala prvo poluvrijeme i brazil nije faktički ništa pokazao (dali gol nakon odbijanca i to iz ofsajda), tek poslije kad se krenulo sa izmjenama i kad je počeo vaditi prvotimce, tek su se onda kao nešto razigrali.
ne znam, meni su oni tamo tek treći ili četvrti favorit za pobjedu, bojim se da će opet nadrljati kad nalete na njemce, francuze ili špance.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izgleda da onda nisi čitao preostale njegove postove.Captain4 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema tebi, ovo je najveća glupost koju sam pročitao u zadnjih mjesec dana.
Slabo koga ovdje poznajem jer rijetko kad i ulazim na forum, ali reći da je Julio dobar samo protiv Barcelone je u najmanju ruku smiješno. Julio Cesar spada u grupu top 15 golmana 21. vijeka, bez ikakve dileme.SiamoNoi je napisao/la:Izgleda da onda nisi čitao preostale njegove postove.Captain4 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema tebi, ovo je najveća glupost koju sam pročitao u zadnjih mjesec dana.

"We need to suffer. And we need to fight."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma pusti jeftu, on ima kompleks zvani Barcelona. Nije to nista cudno kad on tako napise.Captain4 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema tebi, ovo je najveća glupost koju sam pročitao u zadnjih mjesec dana.TonySosa je napisao/la:Julio Cesar je bio dobar golman samo protiv Barcelone.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Brazil je bar 30 odsto ozbiljnija ekipa u odnosu na 2014-tu.
Brazil ce krahirat kao i 2014. Nece biti 7 komada, ali ce se opet osramotit protiv Europske repke.LAZARUS2000 je napisao/la:Neće 200 %FoSte95 je napisao/la:Ovaj SP će definitvno obilježiti Neymar, znači to sam 100% siguran. Brazil je po meni prvi kandidat za osvajanje Mundijala prije svega zbog strašne generacije igrača, a i zbog toga što je prošlo velikih 16 godina da nisu osvojili SP pa su sigurno vrlo motivisani a pogotovo Neymar koji je legitimni vođa te generacije
27.10.2020
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Više mislim da će to biti kao 2006.. Čim naiđu na jaku evropsku ekipu. Ćaoleorey je napisao/la:Brazil ce krahirat kao i 2014. Nece biti 7 komada, ali ce se opet osramotit protiv Europske repke.LAZARUS2000 je napisao/la:Neće 200 %FoSte95 je napisao/la:Ovaj SP će definitvno obilježiti Neymar, znači to sam 100% siguran. Brazil je po meni prvi kandidat za osvajanje Mundijala prije svega zbog strašne generacije igrača, a i zbog toga što je prošlo velikih 16 godina da nisu osvojili SP pa su sigurno vrlo motivisani a pogotovo Neymar koji je legitimni vođa te generacije
Kapije moćne na putu nek stoje,
Mislim da cim naidju na Francusku, Njemacku ili Spaniju, to im je kraj. Pa cak i protiv Meksika bi im bilo upitno, ako Meksikancima bude dan.
Ma prenahajpani kao i uvijek. Brazil kao Brazil uvijek prvi favorit, ali ljudi misle da imaju klasu na svakoj poziciji, a nemaju sigurno. Pogotovo kad poredis sa prijasnjim generacijama. Pa recimo Spanija ih dere na svakoj poziciji. Nijemci isto. Francuzi da ne govorim.
Pa oni Hrvatskoj nisu stvorili vise od 3 sanse ciste za 90 minuta, prvo poluvrijeme cak bila bolja Hrvatska. Ako ce zavisiti od jednog igraca, onda definitivno nemaju sanse za trofej.
Pa oni Hrvatskoj nisu stvorili vise od 3 sanse ciste za 90 minuta, prvo poluvrijeme cak bila bolja Hrvatska. Ako ce zavisiti od jednog igraca, onda definitivno nemaju sanse za trofej.
27.10.2020
Daleko od istine. Jedini razlog što su bili favoriti prije 4 godine je domaćinstvo, sami trener i igrači su se promijenili. 2010 su bili u bunaru, 2006 bio kraj jedne generacije.
Na svakoj poziciji imaju vrhunskog igrača, osim desnog beka (Danilo).
Allison
Danilo
Marquinhos
Miranda
Marcelo
Casemiro
Fernardinho
Coutinho
Willian
Neymar
Jesus
Klupa: Douglas Costa, Firmino, Paulinho, Thiago Silva.. da ne nabrajam sad.
Ekipa u apsolutnom prajmu. Možda neke momčadi imaju veću širinu ili čak prvih 11, ali kompaktnost kao oni jok.
Prvi favoriti.
Francuzi su previše divlja momčad,u Njemačkoj kadar nije u formi, Španjolska sa starohanima neće daleko, plus ako Rodrigo bude igrao ispred Coste.
Belgija i Argentina iz sjene, ostalo nije vrijedno spomena.
Na svakoj poziciji imaju vrhunskog igrača, osim desnog beka (Danilo).
Allison
Danilo
Marquinhos
Miranda
Marcelo
Casemiro
Fernardinho
Coutinho
Willian
Neymar
Jesus
Klupa: Douglas Costa, Firmino, Paulinho, Thiago Silva.. da ne nabrajam sad.
Ekipa u apsolutnom prajmu. Možda neke momčadi imaju veću širinu ili čak prvih 11, ali kompaktnost kao oni jok.
Prvi favoriti.
Francuzi su previše divlja momčad,u Njemačkoj kadar nije u formi, Španjolska sa starohanima neće daleko, plus ako Rodrigo bude igrao ispred Coste.
Belgija i Argentina iz sjene, ostalo nije vrijedno spomena.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jao pisanja bez ikakve osnove, ikakvog pokrica i nula argumenata. Ono tipa "imam neki ludi osjecaj". "Obrukace se" "prehajpani", bas nema smisla.
U najmanju ruku medju tri prva favorita. Imaju sve po meni. Nemojte sad kad ispadnu u polufinalu doci ovdje i likovati "jesam vam rekao", jer ono Mundial je i lopta je okrugla.
Pratice se i navijati za Brazil i najboljeg igraca svijeta!
U najmanju ruku medju tri prva favorita. Imaju sve po meni. Nemojte sad kad ispadnu u polufinalu doci ovdje i likovati "jesam vam rekao", jer ono Mundial je i lopta je okrugla.
Pratice se i navijati za Brazil i najboljeg igraca svijeta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.