FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mali Mujkić se kolko tolko popravio,sad dal je tu da bude kao dosad,bez minutaze da uleti ako se ko povrijedi,vjerovatno je ta opcija.Čiva bi trebo biti u prvih 11,može on kad hoće.Bato Pršeš bi bio dobar da se Sloboda takmiči u futsalu. 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Mozda su ga doveli za bajramskih/bozicnih turnira da se makar oni uzmu za 100 gHPCompaq je napisao/la:Mali Mujkić se kolko tolko popravio,sad dal je tu da bude kao dosad,bez minutaze da uleti ako se ko povrijedi,vjerovatno je ta opcija.Čiva bi trebo biti u prvih 11,može on kad hoće.Bato Pršeš bi bio dobar da se Sloboda takmiči u futsalu.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Civic je dobar moze u prvu postavu, Mujkica nisam nikad gledao ali ne vjerujem da je za Premijer Lige, Prses nit je za PL nit je za prve postave.
Najvjerovatnije da će to bitiSlobodas je napisao/la:Mozda su ga doveli za bajramskih/bozicnih turnira da se makar oni uzmu za 100 gHPCompaq je napisao/la:Mali Mujkić se kolko tolko popravio,sad dal je tu da bude kao dosad,bez minutaze da uleti ako se ko povrijedi,vjerovatno je ta opcija.Čiva bi trebo biti u prvih 11,može on kad hoće.Bato Pršeš bi bio dobar da se Sloboda takmiči u futsalu.

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Čuj Prses i Mujkic 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Grčevita borba za opstanak, ako ovako nastave na polusezoni cemo biti ko Vitez.
Ako ce vracat nasu djecu daj Gojkovica, Rahmanovica djecu koja vrijede ne ove...
Ako ce vracat nasu djecu daj Gojkovica, Rahmanovica djecu koja vrijede ne ove...
Što bi naš presjednik reko za ove što si naveo,ne uklapaju se u klupsku politiku75000 je napisao/la:Grčevita borba za opstanak, ako ovako nastave na polusezoni cemo biti ko Vitez.

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Jel' menprom u upravnom odboru?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- transandino
- Kontakt:
ako se ovako nastavi ne gine nam druga liga... zivi bili pa vidili satrace nas sloga na tusnju pa cemo se davit medjusobno
AVANTI LIBERTA 1919
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nije.Guest007 je napisao/la:Jel' menprom u upravnom odboru?
On je uzeo 100 000 km pozajmice nazad i iz "privatnih razloga"napustio klub.
UO ne postoji imas samo Senada u praksi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Sjecam se njegove izjave ne mogu ga sad citirat bukvalno kako je rekao ali nesto tipa ''Dok je sve posteno i korektno tu sam, cim vidim da se ne radi kako treba i dok ovaj posao koji obavljamo nije cist ja cu se povuci''Brcanskamalta je napisao/la:Nije.Guest007 je napisao/la:Jel' menprom u upravnom odboru?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Brcanskamalta je napisao/la:Nije.Guest007 je napisao/la:Jel' menprom u upravnom odboru?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Znači iduće godine gledamo fuziju sa plavo-bijelima iz komšiluka (RS), J.I. će po običaju izgurati svoje tj. famoznu fuziju,a ovaj starac od 100 ljeta ide u hibernaciju. Jbm li vam sve po........ lopovi politikantski.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prses i Mujkic nisu za Slobode nivo. Nema se tu sta raspravljati, oni nam nece biti od nikakve koristi u PL.
Samo ne znam koji q ceka U.G FFC, samo njima stima ovaj rezim rada naseg UO.
Postujem ja to sve ''Sloboda iznad svih'' i te zajebancije, ali ovako ako Senad nastavi ne pise nam se dobro.
Znali su se bunit za svaku sitnicu i bilo koji ispad Hasmira, samo ONI, niko drugi, a sad gdje se 90% populacije koja voli Slobodu buni, to se moze primijetiti, njima je kao dobro i stanje u klubu je odlicno? Sve ovo ovdje pocinje da smrdi.
ps.Hasmira sam naveo u primjeru kao jednu cinjenicu, daleko sloboda od njega bila. krme politirarsko.
Postujem ja to sve ''Sloboda iznad svih'' i te zajebancije, ali ovako ako Senad nastavi ne pise nam se dobro.
Znali su se bunit za svaku sitnicu i bilo koji ispad Hasmira, samo ONI, niko drugi, a sad gdje se 90% populacije koja voli Slobodu buni, to se moze primijetiti, njima je kao dobro i stanje u klubu je odlicno? Sve ovo ovdje pocinje da smrdi.
ps.Hasmira sam naveo u primjeru kao jednu cinjenicu, daleko sloboda od njega bila. krme politirarsko.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
to nek im ne pada na pamet. to nije sloboda..meecko je napisao/la:Znači iduće godine gledamo fuziju sa plavo-bijelima iz komšiluka (RS), J.I. će po običaju izgurati svoje tj. famoznu fuziju,a ovaj starac od 100 ljeta ide u hibernaciju. Jbm li vam sve po........ lopovi politikantski.
-
- Kontakt:
ko ce ti se tamo zalit predsjednik otiso za azmirom 

Pojasni malo, bas me zanima, zanimljiva je tema?Sariel1987 je napisao/la:ko ce ti se tamo zalit predsjednik otiso za azmirom
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
pa ne znam jel bivsi il trenutni. jesu li izabrali novog. zna se ko je bio..? jelde-eh pa on
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.