I treba da stoji, i treba da finansira njihovo učestvovanje na turnirima jer je to na neki način i promocija kluba.HordashBistrik je napisao/la: FK Sarajevo stoji iza veterana, placa im sve, ne mozes doci do njih bez da komuniciras sa ihtijarevicem..itd tako da izigravanje serifa ljudima koji su malo vise upuceni ti ne pije vode.
To što je neko bio na tom turniru, ne znači da je tamo otišao o trošku kluba. Ne branim ja ni tog što se pojavio na turniru a pogotovo nekog ko aminuje, ako aminuje, takve postupke.
Ali ne možeš doći ovdje i nakon par mjeseci i samo desetine postova napisati nešto što je povjerljiva stvar svih firmi, gdje si bio sve ove godine, ako si bio na forumu napiši prethodne nickove da imamo sliku o tebi. A pogotovo ovaj drugi što te je citirao u onom postu prije, također novopečeni forumaš. Ovdje se godinama gradi povjerenje forumaša, pa me zato iznenađuje reakcija @tottija, ali ga razumijem, previše negativnih stari je oko FKS zadnjih godina i ni sam ne vjeruje da se može desiti nešto pozitivno.
Ali momci ja vam ne vjerujem!!!