Ne brinem se znam da ne ides.harry_90 je napisao/la:Da gledam kako nas rastezu Krupa ili Gosk?75000 je napisao/la:harry90 otidji nekad na utakmicu plati kartu odgledaj uzivo, lijep osjecaj vjeruj.
Ne brini se ti da li ja idem gledat utakmice![]()
Svaka cast Milenku,danasnje pisanje o povratnicima u klub necu komentarisat,nema potrebe..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Upravo tako75000 je napisao/la:Ne brinem se znam da ne ides.harry_90 je napisao/la:Da gledam kako nas rastezu Krupa ili Gosk?75000 je napisao/la:harry90 otidji nekad na utakmicu plati kartu odgledaj uzivo, lijep osjecaj vjeruj.
Ne brini se ti da li ja idem gledat utakmice![]()
Svaka cast Milenku,danasnje pisanje o povratnicima u klub necu komentarisat,nema potrebe..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Omar Prses sasvim zasluzeno je vracen u svoj klub, dok Musemica je bila velika konkurencija, sada je igracki sazrio u Olimpiku i Zvijezdi bio je jedan od najboljih igraca, dobar potez, puno bolji igrac i prespektivniji od Mijica i Wajcera
Pa dobro, teško da može bit gori od njih, to je istina.tinaslafkr je napisao/la:Omar Prses sasvim zasluzeno je vracen u svoj klub, dok Musemica je bila velika konkurencija, sada je igracki sazrio u Olimpiku i Zvijezdi bio je jedan od najboljih igraca, dobar potez, puno bolji igrac i prespektivniji od Mijica i Wajcera
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
On je jedan od najperspektivnijih igraca ima taj zadnji pas i zasluzuje posebnu paznju, jos uvijek je mlad, njehovo vrijeme tek dolazi... Podrska Prses Fukare Tuzla
-
- Kontakt:
momak je top, joj kako sam ja s njim igro,, on trci ja zabijam
termin naravno
termin naravno

uvijek sam za to da nasu Slobodu vode nasi ljudi, mislim da ce Milenko biti dobar, kao sto bih to mislio i za Spahu (nema Milenko sada neko mnogo vece iskustvo od Spahe, al je stariji i to moze biti mnogo bitno)... jbg Denis Sadikovic je poseban slucaj, covjek je svoj grad uspio okrenut protiv sebe i zbog toga je tesko flopirao u Slobodi
-
- Kontakt:
mramor je momak prva liga nemojte covjeka dzaba prozivat.75000 je napisao/la:I ti si misljenje promjenio carko moojNKMramor je napisao/la:Bujrum u Mramor na treninge, dok nam nisu okupirali teren i klub.![]()
o sebi pri sebi nije ko ostatak teme

-
- Kontakt:
Supci samo kritikujete nasu djecu, dok vam polovni placenici iz Srbije i Hrvatske uzimaju desetine hiljada maraka i na kraju te tuze... Samo nasa djeca Muminovic, Beganovic, Todorovic, Hodzic, Prses, nece te izati, krv ce proliti za dres svetinje, uz jos nekoliko isnusnih igraca koji ce preuzeti teret na sebe imamo dobar tim
Sloboda: Mujkić, Rizvanović, Efendić, Jahić, Salihović, Čejvanović, Hasanović, Zoletić, A. Mešanović, Bekić, J. Mešanović
Naša djeca pojačana sa par iskusnih igrača 2012 godine,kada smo preselili u niži rang takmičenja.
Naša djeca pojačana sa par iskusnih igrača 2012 godine,kada smo preselili u niži rang takmičenja.

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Fuck. Ispiti jbg, znate kako ide, mozak slabo radi što se ostalih stvari tiče.sviunapad1010 je napisao/la:Mramore da se nisi malo zayebo na krajuNKMramor je napisao/la:Imam svoje mišljenje jbg, ove igrice sa periferije mi se ne sviđaju nikako. Samo Sloboda do kraja, nikad klub ispred pojedinca.75000 je napisao/la: I ti si misljenje promjenio carko mooj![]()

-
- Kontakt:
takoe care. nasa djeca a ne tudji polovnjaci ko luda piramida beganovictinaslafkr je napisao/la:Supci samo kritikujete nasu djecu, dok vam polovni placenici iz Srbije i Hrvatske uzimaju desetine hiljada maraka i na kraju te tuze... Samo nasa djeca Muminovic, Beganovic, Todorovic, Hodzic, Prses, nece te izati, krv ce proliti za dres svetinje, uz jos nekoliko isnusnih igraca koji ce preuzeti teret na sebe imamo dobar tim

kompaktni to je bilo tad. sad je bolje vidices.
Nisam ni ja za ove polovnjake plaćenike,ne kažem da ne treba dati priliku tkzv našoj djeci,ali ako se budemo uzdali u njih onda za 100 godina kluba,može se svašta desiti.Ali hajde da ne širimo priču,pred nama je prvo pripreme pa onda ubrzo će i prvenstvo,pa ćemo viditi....@Sariele valja pustit koju za dušu,i po ko zna koji put pokušat odmorit od svega

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Kad ce i taj kondicioni trener, treba ih dobro našpanovat kad vec ne znaju igrat nek trce 

-
- Kontakt:
jos malo care, vruce je jos..
evo Asmir ispali top iz Sajmon Hejna, ne sali se covjek
Treba pitat Senada jesul trazili procenat za transfer Pirica.
-
- Kontakt:
Zasto onda Civica potpisase na 1 godinu? Najbolji od ove trojice. Jel zato da proigra pa da ode u zrinjski?tinaslafkr je napisao/la:On je jedan od najperspektivnijih igraca ima taj zadnji pas i zasluzuje posebnu paznju, jos uvijek je mlad, njehovo vrijeme tek dolazi... Podrska Prses Fukare Tuzla
Lud zbunjen... Nema logike da ga yebes. Ovo zasad sto su pričali i sto rade nije isto. Vidjeti ćemo dalje, ali za sad smo u gofnima ako se ubrzo ne dovedu prava pojačanja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne salji djecu da ginu uzalud. Treba starije dovesti, Jahu, Gasija, Jogeta... na prvu crtu linije bojisnice.Sariel1987 je napisao/la:voli lijep fudbal, glavna funkcija u tuzli
nema veze daj nasu djecu i da izginemo ko ljudi

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma mislim da bi to sve lakse islo i dovodjenje i sve da se uzmu pare za Todora, ali eto ne cujem zadnjih dana apsolutnih nikakvih prica o njegovom odlasku, nikakve ponude niti ista.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.