FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Takođe Bekićima zabranit prilaz tri kilometra Tušnju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
svako iole realan znao je da su oni tu za polusezonu.
bekica mi ni najmanje nije zao...
bekica mi ni najmanje nije zao...
Ma Mujkić će garant opet negdje na posudbu. Lik nije kvalitet za Premijer ligu, a mogao bi biti jedan od najvećih uhljeba Slobode svih vremena. S njim i Salihovićem nemaš šta tražit realno. Hajde Pršeš može biti nekad za pola sata i tako, ali Karlos nema veze
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Stoper kvalitetan najmanje 1 treba ako je ostao Ignjatovic, napadač isto tako, krila nemamo dugo ako ne računam prekomandu Todora, sredina terena 2 igrača minimalno da nose igru. Bez 5-6 pravih pojačanja nemamo mi sta tražiti. Djeca su ok ali uz iskusne kvalitetne igrače se napreduje. Uz krampe zaboravite i to nema od toga ništa.
Da su zadrzali Rustema i Husica licili bi u startu na nesto, ovako ovo zasad nula bodova.
Da su zadrzali Rustema i Husica licili bi u startu na nesto, ovako ovo zasad nula bodova.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
doci c polako budite strpljivi bice to ok ...
jelde ko neki deja vu da ne spominjem godinu

jelde ko neki deja vu da ne spominjem godinu

-
- Kontakt:
reci solinas ...
cuo si nesto i dobro je... 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Boli nas hurac ionako sastavljaju ekipu do polusezone i kud koji mili moji.
Zlajci ne govori nista....nema potrebe sve ce samo od sebe nadoci.
Nadam se samo da ce se nekada pojaviti neko ko ce ozbiljno uci u pricu sa Slobodom....da necemo vjecito biti njihova igracka za podkusurivanje.
Nadam se.
Zlajci ne govori nista....nema potrebe sve ce samo od sebe nadoci.
Nadam se samo da ce se nekada pojaviti neko ko ce ozbiljno uci u pricu sa Slobodom....da necemo vjecito biti njihova igracka za podkusurivanje.
Nadam se.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
pa pricaj slobodno sta si cuo
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Uhvatio gazda cigu i ciganku da kradu voce...Sariel1987 je napisao/la:pa pricaj slobodno sta si cuo
I obalio ciganku da naplati.
Cupa cigo kosu sa glave kaze "ju sto riljaa za saku sljivaa".
A ciganka "vice"ispod gazde, neka rilja kolko hoce njegovo je voce...
E to ti je brale moj.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Galin dolaziSariel1987 je napisao/la:pa pricaj slobodno sta si cuo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
haaa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Karic lik kojem ako das Real Madrid na 24 sata bi sve razvalio. Ko se sjeti da njega vrati, ocigledno da je to sve planirano namjerno. Neko ga doveo i rekao mu radi sta hoces boli te qrac. Klosar obicni koji u sebi nema trunku postenja.
Smajic i Milenko jedan dan lijepo pricaju, drugi dan im uvale smece u ruke i oni slegnu ramenima. Ebo majku ako ima gorih od tih koji su sretni samo sto imaju posao pa makar im zadnji otpad dovodio.
Smajic i Milenko jedan dan lijepo pricaju, drugi dan im uvale smece u ruke i oni slegnu ramenima. Ebo majku ako ima gorih od tih koji su sretni samo sto imaju posao pa makar im zadnji otpad dovodio.
-
- Kontakt:
pa i nije sretan sam je rekao ako se sta ubrzo ne dovede crno nam se pise...
Daj nam još jedan ponoćni vic da izvine damaBrcanskamalta je napisao/la:Uhvatio gazda cigu i ciganku da kradu voce...Sariel1987 je napisao/la:pa pricaj slobodno sta si cuo
I obalio ciganku da naplati.
Cupa cigo kosu sa glave kaze "ju sto riljaa za saku sljivaa".
A ciganka "vice"ispod gazde, neka rilja kolko hoce njegovo je voce...
E to ti je brale moj.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nije sretan isto kao Vojvodic kada smo ispadali ali svejedno on i Smajic ne mogu nista kada im dovedes igraca, ne mogu reci ne uklapa nam se u koncepciju igre ili nije dovoljno kvalitetan da nam igra. Znaci mozes im jos takvih 10 dovesti i oni ih moraju prihvatiti i uvesti u sezonu to sto imaju.Sariel1987 je napisao/la:pa i nije sretan sam je rekao ako se sta ubrzo ne dovede crno nam se pise...
Nemojte ba odmah nervoze, tek je danas takoreći prvi dan priprema. Nisam zadovoljan petim povratkom sportskog direktora ali treba pružiti pet dana. Znamo sada prema izjavi da je jedini odgovoran sa apsolutno odriješenim rukama. Ne vjerujem da će ovaj put bas prokockati jer narednog puta neće biti.
Imamo ružna iskustva oko jesenjeg dijela i s pravom se bojimo, ali hefta barem neka prodje
Imamo ružna iskustva oko jesenjeg dijela i s pravom se bojimo, ali hefta barem neka prodje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Denise ima i Muhamed Mujic iz Banovica. ove sezone je odigrao desetak utakmica za Buducnost u drugoj federalnoj sjever, de i njega na radar ubodi 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Kakva ba hefta. Bolje nikog da ne dovode bezveze gomilaju igrače koji nisu za nas. Ako nema za bolje onda daj juniore sve i da igramo sezonu.
Civic ok ali nije ok ugovor na 1 godinu s njim to je znak da je ista priča ostala.
Musica trebaju otjerat koji ce nam qurac invalid, kojeg uz to kad vidimo na terenu povraca nam se.
Civic ok ali nije ok ugovor na 1 godinu s njim to je znak da je ista priča ostala.
Musica trebaju otjerat koji ce nam qurac invalid, kojeg uz to kad vidimo na terenu povraca nam se.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 12 jun 2018, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
imal hejtera Slobode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.