NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs 2018.
Ima LeBron to u sebi itekako, 6. utakmica finala Istoka 2012. je najbolji dokaz toga kao i citav PO osim zadnje tekme gdje je bio nerealno pasivan. Vukao je on itekako u prve 3. Zbog nekih takvih stvari ce Jordan ocito ostat GOAT iako je LeBron igracki jako blizu njegovom nivou. Jordanu se jednostavno nikad ne bi desilo da u eliminacionoj tekmi bude tako pasivan.
Sto bi bio problem. 24.Oikamid je napisao/la:Ne mislim ovo koristiti kao ad hominem prema tebi, ali ClutchU, koliko godina imaš? Jako je bitno zbog ove rasprave, a ako ne želiš otkriti nije problem
Zamisli koliko cu znat o kosarci kad budem tvojih godina kad me vec sad ne mozes pobit argumentima nego ovako spinovat.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- PaskalHens
- Kontakt:
Od kvalitetnog forumaša do izrazito iritantnog.
Viva la France, as they say in Rome.
-
- Kontakt:
PaskalHens je napisao/la:Reggie Jackson lice franšize![]()
![]()
![]()
I onda se neko pita fol što hejtate lebrona?! Ne hejta lebrona niko, već je ljudima muka od ovakvih kao što su ovaj i onaj leteći.. Apsolutno gadljivo za čitat. Za izrigat se.
O Paskale jesi li to ti???
Čovjek koji je igrao u ekipi sa Jordanom, a sada već 4 godine vodi ekipu protiv LeBrona je izjavio da je LeBron uz Majkla najbolji svih vremena, te da ovaj nivo na kojem je LeBron igrao nije nikada vidio...
Neki dan si se ušutio na ovu izjavu, pa evo sad izrigaj svoje košarkaško znanje, da vidimo ko bolje zna Steve Kerr ili ti?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Argumenti + arogancijaPaskalHens je napisao/la:Od kvalitetnog forumaša do izrazito iritantnog. A uz to još i najgora moguća dob.
S hejterima odsad samo tako

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakve to ima veze većina ostalih je rekla suprotno uostalom titule sve govore. A on diže rejting svojoj ekipi ovakvim izjavama jer ispade pomeli su ga mogli bi i Jordana pomesti.bombaysaphire je napisao/la:PaskalHens je napisao/la:Reggie Jackson lice franšize![]()
![]()
![]()
I onda se neko pita fol što hejtate lebrona?! Ne hejta lebrona niko, već je ljudima muka od ovakvih kao što su ovaj i onaj leteći.. Apsolutno gadljivo za čitat. Za izrigat se.
O Paskale jesi li to ti???
Čovjek koji je igrao u ekipi sa Jordanom, a sada već 4 godine vodi ekipu protiv LeBrona je izjavio da je LeBron uz Majkla najbolji svih vremena, te da ovaj nivo na kojem je LeBron igrao nije nikada vidio...
Neki dan si se ušutio na ovu izjavu, pa evo sad izrigaj svoje košarkaško znanje, da vidimo ko bolje zna Steve Kerr ili ti?
Reggie Jackson argument na stranu
al izjednacavat onaj OKC sa ovim Cavsima
Ne ide.

Ne ide.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne kontam onda ovo tvoje pisanje nikako, tačnije ovoliku količinu idolopoklonstva.Clutch je napisao/la:Sto bi bio problem. 24.Oikamid je napisao/la:Ne mislim ovo koristiti kao ad hominem prema tebi, ali ClutchU, koliko godina imaš? Jako je bitno zbog ove rasprave, a ako ne želiš otkriti nije problem
Zamisli koliko cu znat o kosarci kad budem tvojih godina kad me vec sad ne mozes pobit argumentima nego ovako spinovat.

Harden i Russ = Clarkson i HoodClutch je napisao/la:Reggie Jackson argument na stranual izjednacavat onaj OKC sa ovim Cavsima
![]()
Ne ide.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- PaskalHens
- Kontakt:
Na svaku tvoju izjavu o Lebronu kao goatu ja ću staviti pet o Kobe>lebron. Isključivo nba ljudi. Nikakvi analitičari pichke materine.. I da, nisam se oglušio, nego nije vrijedna replike. Ker je veliki gospodin i mora odati pažnju nekako čovjeku koji je dobio metlu. Ja bih rekao kurtoazija klasična.
Viva la France, as they say in Rome.
-
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Harden i Russ = Clarkson i HoodClutch je napisao/la:Reggie Jackson argument na stranual izjednacavat onaj OKC sa ovim Cavsima
![]()
Ne ide.
Kardashian = Ibaka

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nije uopste.Oikamid je napisao/la:Ne kontam onda ovo tvoje pisanje nikako, tačnije ovoliku količinu idolopoklonstva.Clutch je napisao/la:Sto bi bio problem. 24.Oikamid je napisao/la:Ne mislim ovo koristiti kao ad hominem prema tebi, ali ClutchU, koliko godina imaš? Jako je bitno zbog ove rasprave, a ako ne želiš otkriti nije problem
Fazon je da ovo sto ja pisem je poprilican konsenzus. Ovaj playoff mu ne moze osporit niko ziv, niti pokusava, al eto ovdje mozes na svasta naletit.
Sama cinjenica da su dvije serije otisle u 7 UPRKOS njegovoj takvoj igri, da je 51/8/8 partija rezultirala egalom i na kraju porazom, dosta govori o tome koliko je kosarka danas kompleksnija od igre individualca, a oko tog se redovno najvise glozimo.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
PaskalHens je napisao/la:Na svaku tvoju izjavu o Lebronu kao goatu ja ću staviti pet o Kobe>lebron. Isključivo nba ljudi. Nikakvi analitičari pichke materine.. I da, nisam se oglušio, nego nije vrijedna replike. Ker je veliki gospodin i mora odati pažnju nekako čovjeku koji je dobio metlu. Ja bih rekao kurtoazija klasična.
Nema moje izjave da je LeBron GOAT, jer ja tako ne mislim, za mene je Wilt GOAT...
Kerr je dao izjavu poslije 51 poena i prve utakmice....
Wilt, MJ, LeBron, Magic, Kareem, Russell, Stockton, Malone, Duncan, Bird, Shaq.... Kobe ni u TOP 10.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Ako su ozbiljni kao sto ti je Steve Kyler pouzdan izvor informacija, onda ih mozes okacit macku o rep.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze Jamesu niko osporiti fantasticne nastupe u PO ove godine,ali treba biti realan i reci da mu je konkurencija ove godine na Istoku bila i slabija od onog sto smo inace navikli i to svaki znacajniji analiticar govori.
Ocigledno ne citas sta se pise....Niko NE SPORI Jamesove brojke,spori konkurenciju!
Nadalje,nisam htio biti pregurb iz postovanja prema Jamesu,ali konkurencija ove godine,ne da mu je bila slaba,nego mu je bila KUR.CEVA!
7.utakmica protiv IND koju su mnogi smatrali lutrijskim timom i gdje mu je primarni defanzivac bio strasni Bojan Bogdanovic inace solidna rezerva u svakoj ozbiljnijoj ekipi.
Zatim prelazi na TOR gdje ga cuva jos strasniji rookie Anunoby

Pricamo o All time great igracu,jel to cudno kad ima vrhunsku ili vrhunske partije?
Takodje,jel to citam da ga nesto opravadas za povrijedjenu ruku koju je SAM SEBI prouzrocio?"Peremo" Currya ovdje sto nije igrao na svom prepoznatljivom nivou kad je imao povredu (jer nema opravdanja sve dok je bilo ko od njih na parketu),a Jamesa cemo izostaviti iz toga?
Zasto se nije pojavio za bandazom nakon utakmice br.1?Nakon utakmice br.2,3? Ne,izabrao je da to bude poslije sweepa!?Zasto je ikako izlazio s tim?Da ga opravdamo?
Bas me nekad tjerate da pljujem po vrhunskim igracima,jer svr.savate na njih i kad treba i kad ne treba.
Pa glup potez je uradio. Potez iz ocigledne frustracije ali glup.
Medjutim to ne mijenja cinjenicu da on s tom rukom nije MOGAO igrati kako je igrao. O tom je rijec, jer @Epi je dijelio kritike ne pomenuvsi tu stvar.
Bandazu mozda moras stavit, nece samo od sebe proci, ne znam.
Sto se nije pojavio nakon Game 1 je zato da Warriorsi ne znaju za povredu (imas izjavu) i jer je zelio igrat pod svaku cijenu. Al da je neko drugi u pitanju bilo bi FLU GAME isticanje, a to sto je on imao 30/10/10 sa slomljenom rukom u dvije utakmice je argument PROTIV dakako.
Medjutim to ne mijenja cinjenicu da on s tom rukom nije MOGAO igrati kako je igrao. O tom je rijec, jer @Epi je dijelio kritike ne pomenuvsi tu stvar.
Sto se nije pojavio nakon Game 1 je zato da Warriorsi ne znaju za povredu (imas izjavu) i jer je zelio igrat pod svaku cijenu. Al da je neko drugi u pitanju bilo bi FLU GAME isticanje, a to sto je on imao 30/10/10 sa slomljenom rukom u dvije utakmice je argument PROTIV dakako.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
bombaysaphire je napisao/la:PaskalHens je napisao/la:Na svaku tvoju izjavu o Lebronu kao goatu ja ću staviti pet o Kobe>lebron. Isključivo nba ljudi. Nikakvi analitičari pichke materine.. I da, nisam se oglušio, nego nije vrijedna replike. Ker je veliki gospodin i mora odati pažnju nekako čovjeku koji je dobio metlu. Ja bih rekao kurtoazija klasična.
Nema moje izjave da je LeBron GOAT, jer ja tako ne mislim, za mene je Wilt GOAT...
Kerr je dao izjavu poslije 51 poena i prve utakmice....
Wilt, MJ, LeBron, Magic, Kareem, Russell, Stockton, Malone, Duncan, Bird, Shaq.... Kobe ni u TOP 10.

-
- Kontakt:
Izvini što sam stavio najboljeg asistenta svih vremena i najboljeg kradljivca lopti svih vremena, čovjeka koji bio najbolji asistent lige 9 sezona zaredom, i čovjeka koji je drugi iza Kareema....
Ne vrijedi pojedincima objasnjavati stvari zasto je Jordan najbolji kojeg je kosarka vidjela jer ga nisu gledali i ne znaju o kakvoj se sili radi. Oni su gledali samo Lebrona i za njih je Lebron najbolji i to postujem. Mi koji smo gledali obojicu znamo. Cuj ti njega ismijava Majkijev Flu game hehehe.
STEVIE GERRARD
Kako si ti tu recenicu shvatio kao ismijavanje, ne razumijem fakat. Daleko od toga.memija38 je napisao/la:Ne vrijedi pojedincima objasnjavati stvari zasto je Jordan najbolji kojeg je kosarka vidjela jer ga nisu gledali i ne znaju o kakvoj se sili radi. Oni su gledali samo Lebrona i za njih je Lebron najbolji i to postujem. Mi koji smo gledali obojicu znamo. Cuj ti njega ismijava Majkijev Flu game hehehe.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa kako je u 2. i 3. tekmi mogao uzeti 20 odnosno 28 suteva sa slomljenom rukom (ako fakat jest slomljena bila), a u 4. eliminacionoj samo 13 ? Cinjenica je da je u 4. tekmi bio puno pasivniji u oba smjera nego u prve tri.Clutch je napisao/la:Pa glup potez je uradio. Potez iz ocigledne frustracije ali glup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.