FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Razduzujem se sa teme do pojačanja koje je pravo pojačanje, ako ga bude bilo.
Nemojte dovoditi nikog dok ne bude pravo. Ove levate mozete nahvatati kad hoćete, gdje će u pm.
Nemojte dovoditi nikog dok ne bude pravo. Ove levate mozete nahvatati kad hoćete, gdje će u pm.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Cujem Senco na onom sastanku u UG FFC rekao kako trenutno nije u stanju da obeca titulu i vrh tabele, sve dok ne prodaju Todora ili Smajica, sve dok se ne zaradi oko milion maraka za pojacanja koja ce napast prva 3 4 mjesta.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Svidja mi se ovaj prijedlog UG Prijatelji za plate da se isplacuju onoliko koliko igrac zasluzi, na osnovu ostvarenih rezultata kako individualnih tako i ekipnih.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ma i UG mi je pao u ocima poslje ovih zadnjih desavanja, ni njima ne vjerujem.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa nismo na bausteli da pogodimo "cuture"...Guest007 je napisao/la:Svidja mi se ovaj prijedlog UG Prijatelji za plate da se isplacuju onoliko koliko igrac zasluzi, na osnovu ostvarenih rezultata kako individualnih tako i ekipnih.

Asistenciju i gol vrednovati isto da ne bude sebicnosti....
Igrac mora imati osnovnu platu 1000,1500 5000 nebitno.
Ali klub mora imati statut pravilnik i postovati ga.
Poraz kuci,svima 500 maraka od plate odbiti.
Remi svima 200 ...
Tri uzastopna poraza u gostima 500 maraka svima odbiti.
Da bi to klub mogao on mora poslovati transparentno isplacivati redovno plate,uplacivati poreze i td...da ne bude pirica opet....
Kakav ucinak bolan.....Pa nismo amaterski klub..ili ipak jesmo.
Za bonuse i kazne jesam ali sve po ps .
Pa uprava fola kaznila igrace za ispadanje iz pl po 20 000 km i opet doso Joge i naplatio nam 20 000 km....smijesno
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Kolika je bila plata Petrovicu pa ga nisu mogli isplacivat' jel zna neko?
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Pa dobro ima smisla po ucinka npr. imas 1000km fiksno i po ucinku svaku pobjedu 500km pa ti vidi da li ti je svejedno uzet 1000 ili 2500 mjesecnoBrcanskamalta je napisao/la:Pa nismo na bausteli da pogodimo "cuture"...Guest007 je napisao/la:Svidja mi se ovaj prijedlog UG Prijatelji za plate da se isplacuju onoliko koliko igrac zasluzi, na osnovu ostvarenih rezultata kako individualnih tako i ekipnih.![]()
Remi svima 200 ...
Da bi to klub mogao on mora poslovati transparentno isplacivati redovno plate,uplacivati poreze i td...da ne bude pirica opet....
Pa uprava fola kaznila igrace za ispadanje iz pl po 20 000 km i opet doso Joge i naplatio nam 20 000 km....smijesno

Npr. Todor nek ima 2000 na pocetku mjeseca.75000 je napisao/la:Pa dobro ima smisla po ucinka npr. imas 1000km fiksno i po ucinku svaku pobjedu 500km pa ti vidi da li ti je svejedno uzet 1000 ili 2500 mjesecnoBrcanskamalta je napisao/la:Pa nismo na bausteli da pogodimo "cuture"...Guest007 je napisao/la:Svidja mi se ovaj prijedlog UG Prijatelji za plate da se isplacuju onoliko koliko igrac zasluzi, na osnovu ostvarenih rezultata kako individualnih tako i ekipnih.![]()
Remi svima 200 ...
Svaka pobjeda na kojoj upise minute jos 500KM protiv bilo koga.
Svaki poraz kuci -300KM, (ako je poraz od ekipe koja je u zoni ispadanja 500KM)
Svaki poraz u gostima -250 KM ( ako je od ekipe koja je u zoni ispadanja 350KM)
Remi u gostima protiv 1 ekipe na tabeli 150 KM, a protiv 2 i 3 ekipe 100KM.
Gol 100KM
Asistencija 100KM
Ucinci na treningu i svakakve zajebancije..
Sa trenerom isto tako
I na kraju ako je ostvaren plasman menju prve tri ekipe ili osvojen KUP isplatit' unaprijed dogovorene premije koje ce bit u ugovoru.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
Sara, prijatelju, vise sam od tebe sinoc odekivao, jos se i ja naostrio
Ajde da vidimo koje su to dvije prinove planirane za danas

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ide Kunic Andjusic Ojdanic Arezina
Paket kompletan stize DHL.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Spremamo ekipu da mozemo biti konkurentni u cvajtari. Predcednik radi dugorocan plan, a ne samo za ovu sezonu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Eno opet ga unistava, oj Kikasu stari, bori se. Gore lobanju!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samo nece da ih salje u Bukinje da treniraju, dolaze kad se vratimo na TusanjHitman22 je napisao/la:Ide Kunic Andjusic Ojdanic Arezina
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja se najiskrenije nadam da će od pomenute četvorice barem tri doći prije odlaska na pripreme. Taj profil i te pozicije nam trebaju
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Na našu žalost i veliku većinu iskrenih navijača Slobode, bojim se da nećemo imati šta gledati ove sezone na Tušnju, ako je do sad bilo 500 bolesnika koji su tu uvjek grmilo, puhalo, čisto sumnjam da ćemo sezonu završiti i s tim prosjekom. Kako samo ljude planski tjeraju od kluba to je nevjerovatno. Uspjeli su klub dovesti do ponora, nisu za sezonu kao što smo im predvidjali, ali zato jesu za jednu i pol. Ni jedan ozbiljan igrač više neće doći u klub, još onaj mamlaz kaže ima nude nam se, a on sportski direktor, trebao je do sad završiti prelazni rok i pokupiti što valja, ali da zaboravih njegove sposobnosti dolaze do izražaja tek na kraju prelaznog roka, kad više igrači nemaju kud dođu kod nas jer znaju imaju zagarantovan ugovor na 6 mjeseci, ni tu ih ne znamo ucijeniti! Svi koji su tvrdili da se nećemo raspasti, evo ja vam kažem da smo se već raspali, znam da vama pojedinim treba još pola godine da shvatite, ali cilj mog posta i nije da vama nešto objasnim, već razmišljam na glas i ne vjerujem sam sebi šta se desi klubu za godinu i pol!
Mozel se kmecati
tek je pocetak priprema i na pocetku obicno treniraju juniori i igraci sa probe , ovi malo bolji su vecinom na odmorima i polako ce to doci na svoje !!! Ni na jednom prelaznom roku nam pojacanja nisu dosla na pocetku vec tamo na nekoj sredini prije odlaska na zavrsni dio priprema. Sl sedmica ce biti uzbudljiva , Smajic je dio jednog veceg plana koji se drzi u tajnosti i nije za svacije usi
Mogu vam reci samo da nam idu bolji dani

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Naravno da smo finansijski i organizaciono na dnu, i to ne 1,5 godina, ves desetljecima. Nista novo i nista sto svi ovdje vec ne znaju. Ono sto trebamo traziti i ocekivati je dizanje sa dna. I takvih koraka ima. Da li ce uspijeti, bicemo svjedoci.Pasha_car_aga je napisao/la:Na našu žalost i veliku većinu iskrenih navijača Slobode, bojim se da nećemo imati šta gledati ove sezone na Tušnju, ako je do sad bilo 500 bolesnika koji su tu uvjek grmilo, puhalo, čisto sumnjam da ćemo sezonu završiti i s tim prosjekom. Kako samo ljude planski tjeraju od kluba to je nevjerovatno. Uspjeli su klub dovesti do ponora, nisu za sezonu kao što smo im predvidjali, ali zato jesu za jednu i pol. Ni jedan ozbiljan igrač više neće doći u klub, još onaj mamlaz kaže ima nude nam se, a on sportski direktor, trebao je do sad završiti prelazni rok i pokupiti što valja, ali da zaboravih njegove sposobnosti dolaze do izražaja tek na kraju prelaznog roka, kad više igrači nemaju kud dođu kod nas jer znaju imaju zagarantovan ugovor na 6 mjeseci, ni tu ih ne znamo ucijeniti! Svi koji su tvrdili da se nećemo raspasti, evo ja vam kažem da smo se već raspali, znam da vama pojedinim treba još pola godine da shvatite, ali cilj mog posta i nije da vama nešto objasnim, već razmišljam na glas i ne vjerujem sam sebi šta se desi klubu za godinu i pol!
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta
....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....

🔴⚫️
Nisu se pojačali još ni ovi što igraju Evropu, a tek mi
Pojačanja poslije Bajrama, kad se ide na završni dio. Nije mi žao Bekića, jer za njegovu platu mozes dovesti i boljeg. Uzeo nas je sigurno lopatom u januaru, jer je nama gorilo pod nogama. I Husića, koji je imao 2.500 hiljade, ili tri, i Skahica, nista manje, mozes nadomjestit lagano 

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.