2018-19 NBA Preseason

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Epidaurus
Kontakt:

Re: 2018 NBA Offseason

Post Postao/la Epidaurus » 12 jun 2018, 02:29

Lonzo uopce ne carini loptu nit je ball dominant play. Rjesava je se jako brzo, maksimalno ubrzava igru i stavlja suigrace u dobre pozicije. Cak mu i vise odgovara trenutno igranje od lopte jer nema neku pick igru ni je pullup prijetnja.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2018, 03:24

miki_92 je napisao/la:
Dan Gilbert believes he could eventually assemble a championship team in Cleveland without LeBron James, reports @WindhorstESPN
To Gilbert nigdje nije izjavio. Kada je pismo napisao, to je bila ljutnja i sta sve ne, po meni potpuno opravdano (pokazao je koliko mu tim znaci, a kao dokaz je i to koliki luxury tax placa nakon povratka Jamesa).

Ovo sada je obicna glupost ovog kvazi novinara. Pronadji ako je Gilbert negdje to izjavio i postavi nam ovdje. U pitanju su obicne bljuvotine koje ta gluperda izjavljuje. Svoja retardirana misljenja baca kao cinjenice i necije izjave. Svaki vlasnik NBA tima misli da moze osvojiti titulu, inace ne bi kupovali timove, ali to debilcina ne razumije, jer ide za Jamesom gdje god ovaj ode i pokusava mu biti blizak i predstavlja se kao neki izvor iz prve ruke. Govorio je i da nece James u Cavse, a James se vratio u Cavse, eto koliko je on relevantan novinar.

Sto se tice LeBrona u LAL zbog djeteta, obicna patka:

Chris Martin Palmer

@ChrisPalmerNBA
Just talked to a Sierra Canyon official on the rumor that Bronny James has committed: "That's news to us. He hasn't."

11:48 PM - Jun 11, 2018
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 12 jun 2018, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 12 jun 2018, 03:26

Siguran sam 100% da ce LeBron odabrati jedan od ovih timova.
-San Antonio
-Houston
-Philadelphia
San Antonio tim koji bi mu najvise odgovarao.Naravno dosta zavisi i od toga sta ce Leonard da odluci.Defanzivno ova ekipa bi bila daleko najbolja u cjeloj ligi a o napadu spursa ne treba trositi rijeci.

Houstonu dajem najmanje sanse da ga dovedu.Svjestan je Lebron da bi ovdje uzeo titulu sa pola gasa ali...Da li ce pokupiti glavne nagrade ipak u ekipi imas Jamesa Hardena.

Philadelphia ima najvece sanse da potpise Jamesa.Ovdje bi bio alfa i omega.Mladi i perspektivni igraci koji ce da ga slusaju i da igraju po njegovom sto on i najvise zeli.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jun 2018, 08:16

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 12 jun 2018, 11:01

PaskalHens je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Kako ce nam Lehejteri iz Jezeraskog tabora prezivjeti dolazak u njihovu "primarnu" fransizu? :rol:
Kobe i Paskal on the suicide watch, ozbiljan monitoring bi trebao :rol:

Epi je oduvijek bio na pravoj strani, samo je to vješto maskirao radi svog navijačkog opredjeljenja, sa ovim bi brzo došao na svoje. :kafa:
Meni pronađite postove gdje navijam za gsw i onda se igrajte dječaci. Do tada lagano u skoku.

Lebron u Lakerse može, ako se ne budu dirali Ingram i Kuzma. Ostali mogu ići. Kako će to izvesti i hoće li to biti dovoljno Bronu za titulu ne znam.
Zna se na koje ja bandwagonere mislim :kafa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jun 2018, 11:16

AirMike je napisao/la:Siguran sam 100% da ce LeBron odabrati jedan od ovih timova.
-San Antonio
-Houston
-Philadelphia
San Antonio tim koji bi mu najvise odgovarao.Naravno dosta zavisi i od toga sta ce Leonard da odluci.Defanzivno ova ekipa bi bila daleko najbolja u cjeloj ligi a o napadu spursa ne treba trositi rijeci.

Houstonu dajem najmanje sanse da ga dovedu.Svjestan je Lebron da bi ovdje uzeo titulu sa pola gasa ali...Da li ce pokupiti glavne nagrade ipak u ekipi imas Jamesa Hardena.

Philadelphia ima najvece sanse da potpise Jamesa.Ovdje bi bio alfa i omega.Mladi i perspektivni igraci koji ce da ga slusaju i da igraju po njegovom sto on i najvise zeli.
Da se sastavi najbolja cetvroka liga i da im dodas lebrona opet bi on bio alfa i omega....isto kod kazes da Jordan u svoje vrijeme ne bi bio glavni igrac u nekoj ekipi...
=\_1921_/=

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jun 2018, 13:05

Kakav San Antonio, nije San Antonio dovoljno velik kao grad za Brona.

Nea sanse da ode tamo

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 12 jun 2018, 13:29

Ako bude išao na zapad, samo je LA opcija ja vjerujem. Ne toliko zbog Lakersa, već zbog grada kao takvog.
Viva la France, as they say in Rome.

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 12 jun 2018, 14:39

alemsa je napisao/la:Kakav San Antonio, nije San Antonio dovoljno velik kao grad za Brona.

Nea sanse da ode tamo
Mislim da ta prica oko grada nema nikakvog smisla.Neki misle da ce izabrat Lakerse zbog grada.Pa jel ide da se provodi ili da zaganja jos koji prsten?
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 jun 2018, 14:52

Ako ode u LA trebaju mu opet palit dresove.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2018, 15:05

alemsa je napisao/la:Kakav San Antonio, nije San Antonio dovoljno velik kao grad za Brona.

Nea sanse da ode tamo
Eto to je jako bitno.... :lol: :lol: Bas nesto superstari u zadnje vrijeme "lete" da igraju u velikim gradovima.Inace je i CLE pravo velik i prosperitetan grad.Zapamti nesto,James je brend sam od sebe i gdje je on,tu je zabava.

Opet te prpa uhvatila,opusti se.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jun 2018, 16:37

LeBron da nije iz Cle (Akron svejedno, Ilidza-Sarajevo), nikad tamo zaigro ne bi. Pa niko mu zivi nije htio doci prvi put u Cle, ko ce bolan zivjet u Cle.

Normalno da je bitno, kakav Bron u San Antoniu, nea sanse.

Isto da Messi dodje u Banovice, urazumi se

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 12 jun 2018, 16:40

alemsa je napisao/la:LeBron da nije iz Cle (Akron svejedno, Ilidza-Sarajevo), nikad tamo zaigro ne bi. Pa niko mu zivi nije htio doci prvi put u Cle, ko ce bolan zivjet u Cle.

Normalno da je bitno, kakav Bron u San Antoniu, nea sanse.

Isto da Messi dodje u Banovice, urazumi se
Zar mu nije Shaq dosao u CLE? :think:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jun 2018, 16:40

Jest u 58oj godini zivota

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 jun 2018, 16:44

Imam nekada osjećaj da dođu dani kada neki debeli američki navijač uđe na alemov profil, nauči bosanski i počne nam prosipati ove gluposti o veličini grada i kako je to još uvijek bitno hoće li igrač doći ili neće.

Aleme dragi, pa ti bi trebao znati da je to danas zbog modernog stila života sasvim nebitno, on poslije treninga svaki dan može otići živjeti u Kaliforniju i nikada ne bi osjetio posljedice putovanja.

Pa valjda je u tome čovječanstvo napredovalo.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jun 2018, 16:49

Jah neko ce putovat nonstop :damn: mimo sto mora

Uvjek je bilo bitno i uvjek ce biti bitno uz ekipu naravno, nije samo grad presudan ali da ima uticaja, normalno da ima.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jun 2018, 16:54

zato svi idu u LA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 12 jun 2018, 16:58

alemsa je napisao/la:Jah neko ce putovat nonstop :damn: mimo sto mora

Uvjek je bilo bitno i uvjek ce biti bitno uz ekipu naravno, nije samo grad presudan ali da ima uticaja, normalno da ima.

Pa mogao bi danas kada bi htio, i to ne bi osjetio, pa ekipe putuju odmah poslije utakmice, ako trebaju na neko duže putovanje, igrači to i ne osjete više, zato se i stignu odmoriti, i zato su igrači sve konstantniji, tj sve manje osjećaju umor.

Sve manje imaju potrebu da su STACIONIRANI u velikom gradu.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 12 jun 2018, 17:09

Stvarno misliš da će neko da leti svaki dan iz LA u Ohio npr? Budi ozbiljan. Ja ne bih do Zenice svaki dan, a autoputem je 40 minuta :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 jun 2018, 17:09

RollsRoyce je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Jah neko ce putovat nonstop :damn: mimo sto mora

Pa mogao bi danas kada bi htio, i to ne bi osjetio, pa ekipe putuju odmah poslije utakmice, ako trebaju na neko duže putovanje, igrači to i ne osjete više, zato se i stignu odmoriti, i zato su igrači sve konstantniji, tj sve manje osjećaju umor.

Sve manje imaju potrebu da su STACIONIRANI u velikom gradu.
Putuje sto mora, pa sta ti mislis slobodan mu dan ide mu se na more u Cali sa zenom i djecom otic ce 4 sata pa se vratit isti dan, hoce jednom-2 put a nonstop daj ba. Pa jel iskreno mislus da igrac poput Hardena recimo koji je slobodan nea zene djece, kojeg interesuje nocni provod, striptizete, kur.ve i ostalo, kad bi sad mjenjo ekipu da ne bi gledao i nocni provod tog grada x? Jel ozbiljno moslis da ne bi?

@miki Lakersi nemaju ekipu, da imaju lahko bi dovodili, nek im dodje PG pas vidjet. Sta vam je

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.