Pa tooohlive je napisao/la:To je vec odrađeno i bit će postavljeno danas ili sutraLoveSB96 je napisao/la:Nemoj Pavelica, optužit ce nas za fasizam, jos ako se napravi ono sto su rekli svakako nam ne gine takva "etiketa".Orjuna je napisao/la:Ma kakav Turčin, nek nam Pavelića spreme na posudbu![]()
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Hvala Josipu Ćoriću, sve najbolje u budućnosti. Ima li novosti ikakvih.
Igraj Široki ti si najbolji!
Brale definitivno otpada..nadam se da će u skorijem vremenu potpisati jedan stoper,treba uigrati na vrijeme jos 30 dana do prve utakmice. Izgleda da ce Barišić biti starter i naredne sezone.96BadBoy je napisao/la:Hvala Josipu Ćoriću, sve najbolje u budućnosti. Ima li novosti ikakvih.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 12 jun 2018, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Kakav Pavelic?? Je li to zafrkancija neka ili??
Po meni necemo previse zalit za Jopom, posle Europe je mogao puno puno bolje. Nadam se da Joja nece vidit prvog sastava pored Perkovica.
Šta to?hlive je napisao/la:To je vec odrađeno i bit će postavljeno danas ili sutraLoveSB96 je napisao/la:Nemoj Pavelica, optužit ce nas za fasizam, jos ako se napravi ono sto su rekli svakako nam ne gine takva "etiketa".Orjuna je napisao/la:Ma kakav Turčin, nek nam Pavelića spreme na posudbu![]()
it's football day
Dogovorene prijateljske protiv goška i zelje. Sad treba da oni mesari opet nekog igraca ozljede na 6-7 mjeseci
-
GradKamena2
- Kontakt:
Toni Jovic mozda,znat ce se do kraja tjedna,tako kazu ovi nasi ovde...
Jeli on još pod ugovorom s Zrinjskim ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Nije po meni ispunio ocekivanja u Mostaru, nije me se dojmio uopce. Doduse imao je tu nezgodnu ozljedu, a stim vise, kad je dolazio u Mostar, trebao je kod nas a odabrao je Zrinjski...
NK Široki Brijeg
Fin igrač,al imamo puno boljih opcija u napadu i ovaj zadnji razlog Evolve sto je naveo..radi mene nek produzi dalje,tu je pokazao nepostovanje izigravajuci nasu Upravu..
Samo jedno ime
Jovic vjerovatno dolazi.. njegov najveci je problem sto je vise u pinku nego na terenu
Sport 1 pise da bi Jopa Coric mogao u Sarajevo? 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Android je napisao/la:Sport 1 pise da bi Jopa Coric mogao u Sarajevo?
Smijesni su...
Zar nije bilo priče da je naša uprava odustala od njega kad je se ozljedio u Borcu? Tako mi je nešto ostalo u sjećanju...
...
Ja mislim da je se Jović s nama bio usmeno dogovorio prije povrede a da su naši nakon te njegove povrede odustali od transfera jer ga je trebalo dugo čekati s oporavkom, tada je Zrinjski ušao u priču, nisam siguran ali mislim da je tako bilo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, JimmyPage, laszlo, nedimmmm1337, primussucks, tuitamo i 38 gostiju.