FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Goražde
Evo mene, evo, ju huuuu, gol 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo nas ponovo u prvoj ligi. Danas zasluzena pobjeda Gorazda, Posusje nije suta imalo, najvise me je obradovao danas pun stadion i oko 2000 gledalaca.
Cestitke. Kakav vam je kadar?
- GoskGabela
- Kontakt:
Uvijek srdačno Goražde pa vrijeđanje na nacionalnsoj osnovi na utakmici protiv Posusja.
A moderacije brise postove, sta li ,da se prikirije, da ne bi slucajno clanak napisali

A moderacije brise postove, sta li ,da se prikirije, da ne bi slucajno clanak napisali

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Pozdrav za najbolje bosance, Goraždane i cestitke na povratku u kaljužu PLFBIH
Hvala svima na cestitkama,kako sam cuo govore kako im je potrebno 7-8 novih igrača, da bi se borili za opstanak u ligi. Imamo pravog trenera sa kojim smo bili jesenji prvaci prije nekolke sezone 

Haj molim te nemojte opet pocinjati tu pricu o majorizaciji hrvata u bih ofirno je viseGoskGabela je napisao/la:Uvijek srdačno Goražde pa vrijeđanje na nacionalnsoj osnovi na utakmici protiv Posusja.

Na tribinama se desio incident,kada su gostujuci navijaci njih 15-tak poceli flasama pucati pomocnog sudiju,da bi na to sve manja grupa domacih navijaca uzvratila prema njima,brzom intervencijom policije i ostalih domacih navijaca sprecen je veci incident.Na kraju niko nikoga nije prozivao na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.Za razliku od vas hercegovaca mi ne brojimo krvna zrnca igraca.
Dosadni se s tim, sto sve mora biti oko nacionalizma? Ako je bilo propusta to treba sankcionisati, ali nacionalizam potezat cak i u nogometu, van svake pameti.GoskGabela je napisao/la:Uvijek srdačno Goražde pa vrijeđanje na nacionalnsoj osnovi na utakmici protiv Posusja.
TŽV!
Prvo, to saopstenje je objavljeno na portalu, mnogo prije nego sto si ga ti tu zalijepio.GoskGabela je napisao/la:Uvijek srdačno Goražde pa vrijeđanje na nacionalnsoj osnovi na utakmici protiv Posusja.
Drugo, hajmo malo popustiti sa pokusajima da se sportske teme pretvore u nacionalisticko/politicke sukobe.
onaj ko bude bas uporan s tim, bice udaljen s foruma.
Ovaj jos uvijek nije ban dobio 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakvo bolan vrijedjanje na nacionalnoj osnovi?GoskGabela je napisao/la:Uvijek srdačno Goražde pa vrijeđanje na nacionalnsoj osnovi na utakmici protiv Posusja.

Nepravedno ste bili izbaceni prije 2 godine. Cestitke za povratak i evo da se citiram . Sretno u sezoni. Onaj dio Bosne Gorazde Rogatica i ostala mjesta mi je vazda prelijep bio a posebno Gorazde radi herojskog otpora u ratu isto kao moj MostarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Puno pozdrava za Gorazde. Od srca vam želim sto brži povratak u ovu ligu

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Pa prikljucio bi se cestitkama, prvo sto je to ekstra mjesto, lijep grad, kad smo vec kod rata, cijeli rat sam bio u Goraždu, na stadionu ko dijete sam dolazio jer je tamo dolazio IFOR, humanitarna pomoc, pa kad vide djecu, bace koju bobu, mister bonbonMexico je napisao/la:Nepravedno ste bili izbaceni prije 2 godine. Cestitke za povratak i evo da se citiram . Sretno u sezoni. Onaj dio Bosne Gorazde Rogatica i ostala mjesta mi je vazda prelijep bio a posebno Gorazde radi herojskog otpora u ratu isto kao moj MostarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Puno pozdrava za Gorazde. Od srca vam želim sto brži povratak u ovu ligu

zna li iko hoce li biti kakvih pojacanja,ostajel li nalbantic sef strucnog staba ?? citam da se sve ekipe pojacavaju,samo mi nesto cekamo,a koliko vidim prozivka igraca je sad u nedelju.nazalost realnost je takva da sa ekipom koja je izborila prvu ligu fedracije nemamo ni mikron sanse da ostanemo u ovom rangu takmicenja.
Niko ne komentarise 3-1 protiv Borca.
To je znacajno iako je prijateljska. Svaka cast.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nije da umanjujem pobjedu ali i Igman je dobio Čelika u prijateljskoj pa opet jedva ostade.Mokroguz je napisao/la:Niko ne komentarise 3-1 protiv Borca.To je znacajno iako je prijateljska. Svaka cast.

Support your local club !
kazu pobjedi se ne gleda u zube ali...pobjedili smo i to je ok,al igra kao igra tanko skroz,na kraju ispalo da smo glatko dobili borca,al ljudi su cijelo vrijeme kontrolisali utakmicu,puno bolje stajali u polju a mi zabijali golove,doduse iz penala.sreca ima jos dosta do prvenstva pa da se neke stvari poprave.opet problem sa pojacanjima,dovode neselektivno pojacanja,navukli smo u ekipu 7-8 odbrambenih igraca,nismo doveli spica minimalno jednog sto nam je trebao biti glavni prioritet.20 dana do prvenstva se dovode igraci na probu bez ikakvog reda i cilja.cini mi se da nismo izvukli pouke iz proslosti bar sto se tice pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.