Kad hoce igrat dobar je igrac nadji na youtube zvijezda sloga, dao obadva gola onaj drugi kad je poslo kostica po cevape u limenku je najbolji po mom misljenju.dosta je bolji nego kulovic, ali ako ga neko otkuje jednom na utakmici onda je pizda od igraca nesmije u duel uc...mujoisuljo je napisao/la:Raja kakav je igrač ovaj Obren Cvijanović?Ako može neko ko ga je gledao, hvala.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
I prosle sezone su govorili da se raspadamo pa smo stvoril ekipu medju najfetninijim u ligi a derali sve redom,
Tosk jedva osto u ligi i opet dovode nukica koji lopte nije sutno godinu dana i to im pojacanje.piska ajmo im uzet nedima
Tosk jedva osto u ligi i opet dovode nukica koji lopte nije sutno godinu dana i to im pojacanje.piska ajmo im uzet nedima

-
- Kontakt:
Ok, hvala ti drug.crvenobijeli je napisao/la:Kad hoce igrat dobar je igrac nadji na youtube zvijezda sloga, dao obadva gola onaj drugi kad je poslo kostica po cevape u limenku je najbolji po mom misljenju.dosta je bolji nego kulovic, ali ako ga neko otkuje jednom na utakmici onda je pizda od igraca nesmije u duel uc...mujoisuljo je napisao/la:Raja kakav je igrač ovaj Obren Cvijanović?Ako može neko ko ga je gledao, hvala.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
hahahahhah vi trenutno ne mozete dovest nikog . Nedim ostaje u Tešnju i na godinu :*crvenobijeli je napisao/la:I prosle sezone su govorili da se raspadamo pa smo stvoril ekipu medju najfetninijim u ligi a derali sve redom,
Da odgovori ovome tešnjaku druze moj Zvijezda je mnogo veće ime od Tešnja i samo vi dovodite te velika imena samo ne znam gdje su igrali???
U MUP RS je pokrenuta istraga protiv bivših igrača NK Zvijezda Gradačac sumnja se da su igrali kladionicu na području Modriče-Šamca-Obudovca da su uplaćivali dobre sume na poraze Zvijezde.Tako da će biti svega ukoliko to bude teklo u pravom pavcu.
Što se tiče radnog sastanaka:
Da obavijestimo širu javnost danas je radna grupa imala radni sastanak sa Općinskim načelnikom Edisom Dervišagićem i njegovim pomoćnicima gdje je se razgovaralo o buducnosti Zvijezde, konkretno radna grupa prezentirala je plan kako privuci nove sponzore i ulagače u Zvijezdu, također prezentirani su aktielni problemi u klubu kao i kandidati za klupu Zvijezde i igrači koji bi eventualnim angazmanom mogli da pomognu Zvijezdu u opstanu u Prvoj ligi Federacije BiH. Načelnik je podržao projekat radne grupe i izrazio punu podršku radnoj grupi u sprovođenju projekta u djelo. Zato ujedinimo se napunimo stadion pomozimo našoj Zvijezdi da stane na zdrave noge! Dosta smo se prozivali i upirali prstom neka prošla ružna sezona ostane iza nas! IDEMO DALJE! BUDI ZVIJEZDA BUDI ŠAMPION!
U MUP RS je pokrenuta istraga protiv bivših igrača NK Zvijezda Gradačac sumnja se da su igrali kladionicu na području Modriče-Šamca-Obudovca da su uplaćivali dobre sume na poraze Zvijezde.Tako da će biti svega ukoliko to bude teklo u pravom pavcu.
Da obavijestimo širu javnost danas je radna grupa imala radni sastanak sa Općinskim načelnikom Edisom Dervišagićem i njegovim pomoćnicima gdje je se razgovaralo o buducnosti Zvijezde, konkretno radna grupa prezentirala je plan kako privuci nove sponzore i ulagače u Zvijezdu, također prezentirani su aktielni problemi u klubu kao i kandidati za klupu Zvijezde i igrači koji bi eventualnim angazmanom mogli da pomognu Zvijezdu u opstanu u Prvoj ligi Federacije BiH. Načelnik je podržao projekat radne grupe i izrazio punu podršku radnoj grupi u sprovođenju projekta u djelo. Zato ujedinimo se napunimo stadion pomozimo našoj Zvijezdi da stane na zdrave noge! Dosta smo se prozivali i upirali prstom neka prošla ružna sezona ostane iza nas! IDEMO DALJE! BUDI ZVIJEZDA BUDI ŠAMPION!
-
- Kontakt:
plavobijeliii je napisao/la:hahahahhah vi trenutno ne mozete dovest nikog . Nedim ostaje u Tešnju i na godinu :*crvenobijeli je napisao/la:I prosle sezone su govorili da se raspadamo pa smo stvoril ekipu medju najfetninijim u ligi a derali sve redom,

Zemljače to ne piši ovdje gdje ima 20 korisnika već na fb stranici nešto objavitespiska je napisao/la:Da odgovori ovome tešnjaku druze moj Zvijezda je mnogo veće ime od Tešnja i samo vi dovodite te velika imena samo ne znam gdje su igrali???
-
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la:I prosle sezone su govorili da se raspadamo pa smo stvoril ekipu medju najfetninijim u ligi a derali sve redom,
Uuuu. al ces nas zajebat, sto ces ga klepit

Druze svoju brigu tii.. Ova pripizdina je za vas pojam koji je tebi ocito tesko shvatit.. ali boze moj.. U kakvoj god situaciji bili, vidimo se na banji a bogme i u tesnju.. LPplavobijeliii je napisao/la:U majku mu , cojk kad vas ovako prati pomislio bi da ste Real Madrid i da se svaki igrač otima da potpise s vama hahahahaha a ustvari i vasa djeca bjeze iz te pripizdine
-
- Kontakt:
Junace kakav real mi smo za vas barcelona u svim segmentima.u dvije utakmice nam gola niste dali, cime se ti dizes majke ti
-
- Kontakt:
Za ovaj period koliko se nalazim na ovom forumu samo sam mogao shvatiti koliko si ti ustvari ograničen s mozgom majke mi .. Nije bit kolko smo dali/primili. Nije fazon u rezultatu .. nejse, ne vrijedi ..crvenobijeli je napisao/la:Junace kakav real mi smo za vas barcelona u svim segmentima.u dvije utakmice nam gola niste dali, cime se ti dizes majke ti
Brka se pojam tu nase djete ,sta se podrazumijeva pod pojmom nase dijete.Po mom misljenju nase dijete je ,dijete sa nase opstine koje je poniklo u skoli fudbala,predpionirima,pionirima Zvijezde,a ne sa druge opcine kad dodje u kadete ili juniore.Golman Prljaca je nase dijete.crvenobijeli je napisao/la:Rano je on nas napusitio nase dijete.eto kako nam vraca, da je otisao u pl pa al u istu ligu cccc...
-
- Kontakt:
Mislim da je deva dosao u pionire ako se nevaram, al prosao je kadate i juniore mislim da se podrazumijeva pod nasim dijetom, koliki su debili bili u upravi nisu mogli devi, himzi, nasoj djeci ponudit profi ugovor,....
Imal informacija o dolasku igrača dajte imena malo da razbijemo monotomiju pogledajte malo igrače iz okolice Gradačca.
-
- Kontakt:
Ko ce druze dovest igrace? Trener ? Nema ga. Presjednik kluba ? Nema ga. Sportski direktor? Nema ga.Mirso13 je napisao/la:Imal informacija o dolasku igrača dajte imena malo da razbijemo monotomiju pogledajte malo igrače iz okolice Gradačca.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Dovedi ti igrace ili trenera ako si pametan samo znate tu pisat hajmo malo se pokrenut pametnjakovicibatigol777 je napisao/la:Ko ce druze dovest igrace? Trener ? Nema ga. Presjednik kluba ? Nema ga. Sportski direktor? Nema ga.Mirso13 je napisao/la:Imal informacija o dolasku igrača dajte imena malo da razbijemo monotomiju pogledajte malo igrače iz okolice Gradačca.
Bgm ovo sto citam izgleda da stanje u klubu nije bilo nikad gore...Nacelnik ako misli da sa ovim novcem koji daje za Zvijezdu moze skinuti brigu sa sebe po meni se grdno vara...Prvo on postavlja Sakica u Upravni odbor po meni covjek nema ni viziju a ni pojma kako jedan profesionalni klub treba da izgleda..Drugo,pocesto se znaju pohvaliti kako su dobri sa privrednicima ako je tako onda iskoristi taj svoj utjecaj na Adema i Belle da uloze u klub..Ovo pisem na ovakav nacin zato sto su se na forumu pojavili ocigledno neki njegovi glasnogovornici...Piska i ekipa se ocigledno trude da nesto naprave ali njihov kapacitet je dosta upitan...Stanje je takvo kako jeste i pod hitno treba da se oformi da li radna grupa ili upravni odbor i da se krene u reorganizaciju kluba da se nadje kvalitetan trener koji ce skupiti ekipu za opstanak...Mi sa ovim budzetom mozemo sastaviti soldnu ekipu ali nas problem je podcrtat cu jos jednom vizija koju ja nazalost ne vidim...
-
- Kontakt:
Ja nisam strucan za procjenu igraca ili trenera pa se nebi ni petljao gdje mi nije mjesto. Po kojem rezonu ce igrace dovesti radna grupa na lijepe oci ili sto se njima svidjaju sto nemora ni malo da znaci da su to dobri igraci. Da se niko neuvrijedi ali mislim da to nemogu oni raditi jer neznaju. I Valjda se za to treba pobrinuti neko ko ce voditi tu ekipu i odgovarati za rezultat tog rada a mi.nemamo tog nekog.bezbrige je napisao/la:Dovedi ti igrace ili trenera ako si pametan samo znate tu pisat hajmo malo se pokrenut pametnjakovicibatigol777 je napisao/la:Ko ce druze dovest igrace? Trener ? Nema ga. Presjednik kluba ? Nema ga. Sportski direktor? Nema ga.Mirso13 je napisao/la:Imal informacija o dolasku igrača dajte imena malo da razbijemo monotomiju pogledajte malo igrače iz okolice Gradačca.
Ljudi moji vidim da sam glavna tema moram da se oglasim citavo vrijeme neko spominje kapacitete ista ta priča o kpaacitetu je dosla do nacelnika pa kad smo mu prezentirali model o funkcionisanju kluba odrziv i na duze staze i izvodljiv on je reko svaka čast dobra ideja i podržat cemo ga. Necemo ovdje po forumu o kakvoj se ideji radi, da vam isto kazem pregovara se sa igracima ali igrace necemo objavljivati niti potpisivati do skupštine na skupštini će biti odabrano novo rukovodstvo nama je načelnik dao zeleno svijetlo da pripremimo roster igrača koji bi eventualno pojačali Zvijezdu i tri kandidata za trenera gdje bi na skupštini odredili zajedno ko ce to biti. Prema tome radi se samo se ne priča na sva usta najbitnije je da smo oko 20 firmi novih blizu potpisa ugovora sa Zvijezdom što je ohrabrujuce u svemu tome. Vasim ovdje pocjenjivanjima i pametovanjima vjerujte da necete pomoci Zvijezdi, ukljucite se animirajte ljude pričajte fine stvari a one manje fine ostavite iza nas jer sezona je završena. Čim se rukovodstvo izabere kluba ici ce se na potpisivanje ugovora i sklapanje ekipe napominjem da sve poteze koje smo odradili smo upoznali i načelnika i njegove pomoćnike.
PS. Ne podcjenjujte ovu ekipu koja je se uzela vrelog krompira nego ako mislis da mozes pomoci prikljuci se.
PS. Ne podcjenjujte ovu ekipu koja je se uzela vrelog krompira nego ako mislis da mozes pomoci prikljuci se.
-
- Kontakt:
Samo da budem jasan, nemam ja protiv radne grupe cak naprotiv, ali zar nebi trebali strucni ljudi dovesti igrace na kraju krajeva neko ko ce odgovarati za te igrace.Valjda i jest razlika to sto treba vidjeti strucnjak laik nemoze. Sta nacelnik zna o fudbalu ? Njemu je svejedno bas ga zaboli za zvijezdom i igracima da je drugacije bar bi nekad doso pa pogledao utakmicu a da nije pred izbore.
To s firmama je extra i daj Boze da uspije i to su stvari koje radna grupa moze da odradi i treba da radi.
To s firmama je extra i daj Boze da uspije i to su stvari koje radna grupa moze da odradi i treba da radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.