FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
MakabiTuzla je napisao/la:Insajderi, ajmo danas bomba

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Haris Redzepi i Ardit Shaqiri.MakabiTuzla je napisao/la:Insajderi, ajmo danas bomba
Spominje se i Darko Raca...
Austrijska Laola.at u potencijalnim transferima učesnika kvalifikacija za Ligu prvaka u narednoj sezoni predstavila je i Darka Tadorovića, koji se navodno nalazi među tri najveće želje kluba iz Mozartovog grada.
Primjerena bomba danasnjem danu75000 je napisao/la:Austrijska Laola.at u potencijalnim transferima učesnika kvalifikacija za Ligu prvaka u narednoj sezoni predstavila je i Darka Tadorovića, koji se navodno nalazi među tri najveće želje kluba iz Mozartovog grada.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Treba vidjet gdje je Salamovic ,kad je mogao Prses moze i on

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Treba opet pohvalit marketing sluzbu na izvrsnom radu. 

Kad nam macak proda Todora Smaju i Muminovica i ugasi svjetlo

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Samo neka ide, neka se izvuce iz ove kaljuže. Sretno Todore
Ali i popuni nam budzet pri odlasku 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
OTISLI:
Bekić
Husić
Rustemović
Osmanagić
Mijić
Škahić
Lazevski
Grahovac
ODLAZE:
Ignjatović
Terzić
Todorović
Muminović
Smajić
DOŠLI:
Čivić
Mujkić
Pršeš
OSTAJU:
Ivetić
Beganović
Mehmedagić ?
Da sumiramo, 13 igrača koji su bili u rotaciji prošle godine su otišli ili izvjesno odlaze. Ja nemam nikakvog optimizma za ostanak u ligi.

Bekić
Husić
Rustemović
Osmanagić
Mijić
Škahić
Lazevski
Grahovac
ODLAZE:
Ignjatović
Terzić
Todorović
Muminović
Smajić
DOŠLI:
Čivić
Mujkić
Pršeš
OSTAJU:
Ivetić
Beganović
Mehmedagić ?
Da sumiramo, 13 igrača koji su bili u rotaciji prošle godine su otišli ili izvjesno odlaze. Ja nemam nikakvog optimizma za ostanak u ligi.

tz tz tz tz tz tz
Neka nase djece makar ispali iz lige,pa molili onog gore da nas vrati kako zna i umije,a sad druga prica ide 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Otkud vam da Terzić i Ignjatović odlaze? Lazevski je još tu
Samovoljno stigao, koliko mu je loše haha. I Grahovac je tu koliko sam vidio na slikama nekim. Nažalost. Menadžer nam je u Švicarskoj. Koliko čujem mogli bi iz Švice neki igrači doć. Usput, pregvoara se ovamo, ne treba o imenima, da im se ne diže cijena. Ide Smajić i na razgovor u Partizan, pravi se i s njima neka saradnja.

Niko, niko, samo Sloboda
Ja ba slusalica odakle ti ovo Terzic, Lazevski, Ignjat, Grahovac su tu kao i Todor, Azir i Smajic jos uvjek 

hocemol imat dovoljno igraca da pocnemo sezonu, poslije cemo brinut hocemol je zavrsit
hajmo reci da imam informacije75000 je napisao/la:Ja ba slusalica odakle ti ovo Terzic, Lazevski, Ignjat, Grahovac su tu kao i Todor, Azir i Smajic jos uvjek

Prva cetvorka : Jedan ima ponudu i dopustenje da ide, jedan ima ugovor ali ce dobiti sporazumni, a dvojici su istekli ugovori i nikakve su sanse da se produzi.
tz tz tz tz tz tz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa koliki nam je to budzet? 100 hiljada? Posto ovo igraca sto imamo na rosteru je prejeftino za ovaj rang takmicenja, a ne mozemo da dovedemo nikog.
Sa ovim sto raspolazemo svaka ekipa u ligi bi trebala imati novca da dovede 10ak igraca.
U te Smajiceve sam pravo skeptican, biti ce na kraju da nisu ni za Federalne. A u Kariceve ne treba ni pricati, on dovodi samo seljacke igrace iz 2,3,4 lige.
Sa ovim sto raspolazemo svaka ekipa u ligi bi trebala imati novca da dovede 10ak igraca.
U te Smajiceve sam pravo skeptican, biti ce na kraju da nisu ni za Federalne. A u Kariceve ne treba ni pricati, on dovodi samo seljacke igrace iz 2,3,4 lige.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 jun 2018, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro, da su valjali, ne bi se za opstanak borili. Jao, što dižete paniku bezveze, svaki dan bi neke igrače, ima više od mjesec do početka prvenstva. Tim će biti sklopljen do odlaska na pripreme, što je logično. Neki nisu ni prozivku obavili
Niko, niko, samo Sloboda
Ma ok to sve ne zalim ni za jednim ali malo prevelika rekonstrukcija, vidit cemo na sta ce izac.katarakta je napisao/la:Pa dobro, da su valjali, ne bi se za opstanak borili. Jao, što dižete paniku bezveze, svaki dan bi neke igrače, ima više od mjesec do početka prvenstva. Tim će biti sklopljen do odlaska na pripreme, što je logično. Neki nisu ni prozivku obavili
A sta ti mislis da ce se desiti ? Biti ce jedna sedmica u avgustu kada cemo dovesti 3 srbijanca i dva bivsa igraca , pa cemo opet pricati kako smo imali najuspjesniji prijelazni rok u ligi citavoj. Jos na to dodas pripreme koje ce se samo 7 dana obaviti van Tuzle. Samo polako...katarakta je napisao/la:Pa dobro, da su valjali, ne bi se za opstanak borili. Jao, što dižete paniku bezveze, svaki dan bi neke igrače, ima više od mjesec do početka prvenstva. Tim će biti sklopljen do odlaska na pripreme, što je logično. Neki nisu ni prozivku obavili

tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.