Da, polozio sam sa 6, a na pocetku semestra sam bio siguran da je 9 minimum.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja još 10.FoSte95 je napisao/la:još 11 ispita i fajront![]()
aBd to završiti do sredine sljedeće godine pa kud koji mili mojiMarsal je napisao/la:Ja još 10.FoSte95 je napisao/la:još 11 ispita i fajront![]()
?harden je napisao/la:Ima li neko ko ide na FIT? Moze i PP.
Ne možeš jer se i dalje vodis kao studentmarcelo05 je napisao/la:Da li se kao apsolvent mogu prijaviti na biro?
ne možeš na biro, ali možeš preko studentske zadruge u tvom gradu naći neki posao, ja imam jarana radio kao komercijalista 2 godine, a u isto vrijeme imao status apsolventa i imatrikulanta, ugovor o djelumarcelo05 je napisao/la:Da li se kao apsolvent mogu prijaviti na biro?
Rupa u zakonu. Mozes sam sebi samo uplacivati zdravstveno. Provjereno 100%.marcelo05 je napisao/la:Ma nije samo zbog posla...radilo je se i do sad, u toku studiranja. Vec navršenih 26 godina, treba sad plaćati lično zdravstveno osiguranje. Išao sam na biro, pa rekoše da jedino kad si imatrikulant možeš biti prijavljen na biro, u trajanju od jedne godine.
Pa znam da mogu, tako ce i biti. Vec eto, rekose da se moze i na biro prijaviti, al to je eto samo kao imatrik.tuzlak1987 je napisao/la:Rupa u zakonu. Mozes sam sebi samo uplacivati zdravstveno. Provjereno 100%.marcelo05 je napisao/la:Ma nije samo zbog posla...radilo je se i do sad, u toku studiranja. Vec navršenih 26 godina, treba sad plaćati lično zdravstveno osiguranje. Išao sam na biro, pa rekoše da jedino kad si imatrikulant možeš biti prijavljen na biro, u trajanju od jedne godine.
Šta ti tačno treba, znam mnogo ljudi sa tog faksaBosnianKingdom je napisao/la:Ima li osoba da je voljna podijeliti nekoliko savjeta u vezi Ekonomskog fakulteta u Sarajevu za Abd nove kolege?
Ja sam druga godina, samo reci šta ti trebaBosnianKingdom je napisao/la:Ima li osoba da je voljna podijeliti nekoliko savjeta u vezi Ekonomskog fakulteta u Sarajevu za Abd nove kolege?
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 15 gostiju.