slusalica je napisao/la:Pa vidi , predsjednik izadje u medije i saopsti s kojim igracima ce razgovarati o produzenju saradnje (osmanagic , rustemovic ,bekic...) a onda ljudima ponudi 'uzmi ili ostavi" ponudu sa slabijom platom nego prosle sezone. Pregovarac....
Pocinjem misliti da je ovo sve neka dublja prica : grad - azmir - senad, koja ce rezulatirati krahu ,pa da nas dovedu u situaciju da ne kukamo mnogo jer eto imamo premijerligaski fudbal u gradu....
Nesto sam napisao prije par dana kontradiktorno od ovog , ali ovo sto nacuh u medjuvremenu me okrenu za 180
Elem, fuj !
I ja ovako razmišljam. Jasmin - Azmir. Poserem se na obojicu, i na njihove političke igre oko našeg kluba.
I ne zamjeram toliko Senci, jer smatram da je postavljen baš kao marioneta, da nema pravo glasa, a Jasminu dobro dodje što je drzak, nekulturan, bezobrazan, ili jednom riječju seljačina.
Takodje sam čuo da su Terzić i Ignjatović blizu odlaska, baš ono što ti napisa već.
Stalno sam vjerovao u nešto bolje za klub, ali ovo izgleda ide onako kako je Jasmin davno zamislio.
Ne bih se vala iznenadio ni da vrate Jahu.