NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ono sto mi se nesvidja kod Jovica je ta realizacija, losa je, cak i u Zrinjskom je bio ispod nivoa, sta ja znam...
NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Ante Puljic, bivsi stoper Dinama.. Ljubusak
- Evolve
- Kontakt:
Bingo za ovu ligusiroki1991 je napisao/la:Ante Puljic, bivsi stoper Dinama.. Ljubusak
To sve zelje ili ste nesto naculi?
P.S Sablja startao gostujucom pobjedom 0-5. Doktore
SAMO ŠIROKI!
To nam je najvece pojacanjeEvolve je napisao/la:Sad sam cuo jednu jako ohrabrujucu vijest da Bagara ostaje.
- siroki1991
- Kontakt:
Zelje zelje.. vidim na TM da mu isticesince1948 je napisao/la:To sve zelje ili ste nesto naculi?
Sjajne vijesti za Bagarica, 15 golova minimum
Popovica sam zazivao pocetkom prosle godine, meni je ostao dobar utisak dok je bio u Celiku... E sad gledajuci statistiku u Ceskoj, nije bio bas pretjerano efikasan
Izmedju Popovica i Jovica, ja bih ipak prije Jovica
Popovica sam zazivao pocetkom prosle godine, meni je ostao dobar utisak dok je bio u Celiku... E sad gledajuci statistiku u Ceskoj, nije bio bas pretjerano efikasan
Izmedju Popovica i Jovica, ja bih ipak prije Jovica
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
NK Široki Brijeg
-
GradKamena2
- Kontakt:
Desno krilo,doso u nas na zimu,ekstremno brz ali mu fali zadnji pas,al nesto nevjerujem da ce se nasi njega rijesavat.Evolve je napisao/la:Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
Bolje jovicGradKamena2 je napisao/la:Desno krilo,doso u nas na zimu,ekstremno brz ali mu fali zadnji pas,al nesto nevjerujem da ce se nasi njega rijesavat.Evolve je napisao/la:Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
Bolje nijedan, trazit kvalitetnija rijesenja
Gržan nije ništa pokazao, eto vam njega haha, ne vjerujem da će se naši odreći Jovića, ipak je on jedan od starosjedioca u ekipi..GradKamena2 je napisao/la:Desno krilo,doso u nas na zimu,ekstremno brz ali mu fali zadnji pas,al nesto nevjerujem da ce se nasi njega rijesavat.Evolve je napisao/la:Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
HŠKZ!
- siroki1991
- Kontakt:
Vidim nitko ne spominje Bralica. Rijetko dobar momak i igrac, pouzdan stoper kome se lose utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke. 90 odigranih sluzbenih utakmica za siroki u 3 godine nisu mala stvar. Slavko hvala ti na svemu i sretno u nastavku karijere!
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Eto vi Real,pa vam ne treba neko ko Jović,ne bi ga Danko tako lako ni pustio,a niti bi momak sa konja na magaresb1996 je napisao/la:Bolje nijedan, trazit kvalitetnija rijesenja
Na prvo mjesto stani i ostani!
Eto vi ste RealWhiteredangel je napisao/la:Eto vi Real,pa vam ne treba neko ko Jović,ne bi ga Danko tako lako ni pustio,a niti bi momak sa konja na magaresb1996 je napisao/la:Bolje nijedan, trazit kvalitetnija rijesenja
pustite navijače Širokog na njihovoj temi na miru. Niko ne voli da mu drugi pametuju na temi o svom klubu.
Imas svoju temu pa tamo pamet prosipaj...Whiteredangel je napisao/la:Eto vi Real,pa vam ne treba neko ko Jović,ne bi ga Danko tako lako ni pustio,a niti bi momak sa konja na magaresb1996 je napisao/la:Bolje nijedan, trazit kvalitetnija rijesenja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cutura, ELDIABLO20, feniksptica, ik0ik0, LondonBlues, LukavacBHF, MostarskiBijeli1, nmkdak1ng, Resolute, roccosiffredi, Samba71, Shategabri, Soli, Venom, VivaLaLiberta, zivimzaosjecaje i 146 gostiju.