FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo mi nije jasno kako se to radi da se tek tako mogu raskinuti ugovori od 1, 2 godine nakon pola godine. Evo npr Bekic, Rustemovic i slicno, sada isto prica neka za Terzica, kako se to radi da ko god hoce moze lagano dobiti raskid ugovora i otici kad god zeli?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma kakav Terzic. Dižete tenzije. Ima ugovor još godinu i po dana. Uz to je dobar igrač
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Terzic mi je veoma drag postao za ovo pola godine.
vodi ga kuci ako ti je dragtuzlak1987 je napisao/la:Terzic mi je veoma drag postao za ovo pola godine.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poslati cu ti Ignjata na vrata sa buzdovanomChinaglia je napisao/la:vodi ga kuci ako ti je dragtuzlak1987 je napisao/la:Terzic mi je veoma drag postao za ovo pola godine.
tu je od prvog dana. Teško da može biti gori od ove prevare makedonskeHitman22 je napisao/la:Jel Stanoje ovaj sto već trenira s ekipom.?
Niko, niko, samo Sloboda

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Senco, dovedi par igraca, vidis da su forumasi u beznadje pali
- FranckRibery
- Kontakt:
jesmo se ugasili ?
pa ima igraca na slatini i brcanskoj boljih od ovog krivonogog lazevskog. Za kim ovdje zale
Sloboda sa njim kao sa igracem manje svaku utakmicu

Citam odrzana skupstina TOŠK-a odazvalo se čal 67 članova, kod nas se jedva skupi za kvoruma.
Relativno mlad, odigro skoro svaku utakmicu, nema naknade za treniranje, naš, nije skup.katarakta je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/stanoje-jo ... ler/230701 ovo je zamjena za lazevskog
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
To ti je to, Tosk zivi od grada i navijaca. Bas mi prica jedan prijatelj iz Tesnja, kaze svaka utakmica pune tribine, plus svaku utakmicu imas kutiju za doniranje i svaki navijac daje od sebe pare za klub, jos na kraju evo dosao im Madi kao sponzor i kupio zadnjih 6-7 utakmica u ligi da ostanu, ali grad bukvalno zivi za klub, ali se zato zna gdje svaka marka ode, koliko za sudije, za delegata, za plate i sve, a ne ko u nas, samo poslije 3 godine saznas da si u sezonu zavrsio u minusu pola miliona, a sve med i mlijeko.75000 je napisao/la:Citam odrzana skupstina TOŠK-a odazvalo se čal 67 članova, kod nas se jedva skupi za kvoruma.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma kakav god da je jednostavno ne moze biti gori od Lazevskog. Kad se samo sjetim utakmica protiv Zelje ovdje i protiv Goska, bas mi je drago sto ga nisu zadrzali i sto smo se konacno rijesili tog njegovog velikog ugovora. Svidja mi se ova cistka, steta sto je otislo nekoliko dobrih igraca, ali makar nismo invalide zadrzali sto je dobro.Penaltiky je napisao/la:Relativno mlad, odigro skoro svaku utakmicu, nema naknade za treniranje, naš, nije skup.katarakta je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/stanoje-jo ... ler/230701 ovo je zamjena za lazevskog
Steta za Rustema, Bekica i Husica ma da mi je Rustema najvise zao, tu je tesko naci zamjenu njegovog kvaliteta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne zalite ni za jednim igracem. NJUO blefira da ide na kosolidaciju i da nema igraca. Ide se na titulu i to duplu samo sto ljudi jos nisu upoznati.
Vidjecete kada saopste ko su novi igraci. Bice bahato i deremo sve odreda.
Vec stanite u red za godisnje.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pozitivne vjetrove vec osjetim. Isto ocekujem tri top prinove kao Bajramluk za navijaceProbisvjet je napisao/la:Ne zalite ni za jednim igracem. NJUO blefira da ide na kosolidaciju i da nema igraca. Ide se na titulu i to duplu samo sto ljudi jos nisu upoznati.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma nek' dovedu i prosječne igrače, samo da ostanemo u ligi i ovu sezonu, i da se polako ostali problemi rješavaju. Da nas ne tuži više svaki konj koji je ikad kročio na stadion.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma on nas blefira kako ce dovesti nekog !!! Sve me više pesimizam dereProbisvjet je napisao/la:Ne zalite ni za jednim igracem. NJUO blefira da ide na kosolidaciju i da nema igraca. Ide se na titulu i to duplu samo sto ljudi jos nisu upoznati.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
E ali , nama je privatnik na celu kluba ( celo i privatnik u istoj recenici hahahah) a trosi se lova grada. Cisto sumnjam da je on nesto svojih para dao.
Pa zasto onda nije neko mlad ,elokventan,lijep,skolovan na mjestu predsjednika , upravljajuci gradskom lovom ?
Pa zasto onda nije neko mlad ,elokventan,lijep,skolovan na mjestu predsjednika , upravljajuci gradskom lovom ?

tz tz tz tz tz tz
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nije bitno biti sposoban i pametan vec podoban i poslusan.slusalica je napisao/la:E ali , nama je privatnik na celu kluba ( celo i privatnik u istoj recenici hahahah) a trosi se lova grada. Cisto sumnjam da je on nesto svojih para dao.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 8 gostiju.