FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 14 jun 2018, 15:10

xeksor je napisao/la:E jeste sila za rastjerivanje.u klubu je lopv sto ga boli ona stvar za klubom, doveo za direktora isekretara lopiva i glupsona, imanju idejnig vođu koji se razumije u sport i koji nakon općinskih izbora nije ušao na stadion. A za razliku od njih husić je preuzeo slobodu kad je bila id svih zaboravljena i doveo je u Evropu. A vas par koji na forumu volite klub nusta vise i ne znate
sve je rečeno u prvoj rečenici :clap:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 14 jun 2018, 15:35

dobro je reko azmir za tebe mujka ti si mali
fukare

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 14 jun 2018, 16:07

Penaltiky je napisao/la:
xeksor je napisao/la:E jeste sila za rastjerivanje.u klubu je lopv sto ga boli ona stvar za klubom, doveo za direktora isekretara lopiva i glupsona, imanju idejnig vođu koji se razumije u sport i koji nakon općinskih izbora nije ušao na stadion. A za razliku od njih husić je preuzeo slobodu kad je bila id svih zaboravljena i doveo je u Evropu. A vas par koji na forumu volite klub nusta vise i ne znate
lažeš
Nemoj zezati da laze :rol:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 14 jun 2018, 16:09

Jedino sto znamo jeste da ce bagra koja skandira Slobodo, na ku te nabodo, tuzlanske picke, **** Tuzlu" kako smo svjedocili na kupu, biti domacin na Tušnju. Sramota.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 jun 2018, 16:11

fukaroni je napisao/la:dobro je reko azmir za tebe mujka ti si mali
Niko kruskoglavog ne handri bolje od dotične osobe!
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2018, 16:19

Vracanjem Prsesa, Mujkica I slicnih igraca pokazuju da nemaju viziju za buducnost niti ikakav cilj za ovu sezonu, nego samo da se odigra sezona, uzme "million KM" za stogodisnjicu, raskusuraju se najvjerovatnije I cao svima.
Jos dolaskom ovog seljackog kluba na Tusanj definitivno zatvaraju vrata za mene, neka se handre preko medija, ali nece preko mojih para I od mene nema sezonskih do nekih boljih vremena. Ljubav I pozitivu sam izvlacio iz petnih zila, ali dosta je vise, sve dok ne pokazu ozbiljnost u klubu od mene nece vidjeti dinara.

Zbogom Slobodo do nekih narednih godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 14 jun 2018, 16:20

Znaci da smo dzabe protestovali. Sloga je novi Zmaj

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 14 jun 2018, 16:21

Beduin je napisao/la: nego samo da se odigra sezona, uzme "million KM" za stogodisnjicu,
Ja mislim da ovo i ne postoji.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 jun 2018, 16:24

Beduin je napisao/la:Vracanjem Prsesa, Mujkica I slicnih igraca pokazuju da nemaju viziju za buducnost niti ikakav cilj za ovu sezonu, nego samo da se odigra sezona, uzme "million KM" za stogodisnjicu, raskusuraju se najvjerovatnije I cao svima.
Jos dolaskom ovog seljackog kluba na Tusanj definitivno zatvaraju vrata za mene, neka se handre preko medija, ali nece preko mojih para I od mene nema sezonskih do nekih boljih vremena. Ljubav I pozitivu sam izvlacio iz petnih zila, ali dosta je vise, sve dok ne pokazu ozbiljnost u klubu od mene nece vidjeti dinara.

Zbogom Slobodo do nekih narednih godina.
Od ovog miliona nema nista ljudi, ja ne znam ko je tu bombu bacio tako da to otpisi, sto se tice Prsesa i ja sam bio pesimista ali od odlaska je dosta napredovao tako mi je dosta ljudi reklo, a i igrao je jbg u top 3-4 ekipe druge lige Olimpik i Zvijezda standardno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2018, 16:26

Eto nam Adzema iz Zvijezde treci haha

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 jun 2018, 16:26

Sada već bivši defanzivac Zvijezde iz Gradačca Muamer Adžem, svoju karijeru nastavit će u Premijer ligi BiH.

Adžemov dolazak u Slobodu dogovoren je danas, saznaje portal ****. Ovaj 25-godišnji defanzivac sa Tuzlacima će u narednim danima i zvanično parafirati saradnju.

Husarin igrac pisam i njega i menadzera mu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2018, 16:27

Dokle se doslo sa sprjecavanjem igranja Sloge na Tusnju :rol:

Kao sto Beduin rece ovi nemaju plana sta i kako dalje,napusti nas koji ima neku vrijednosti,vratise djecu koja ne mogu iznijet teret premijer lige,a vecina se bavila pricom da Sloga nece igrat na Tusnju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2018, 16:30

Ne znam za taj milion, zato sam ga i stavio pod znake navoda :) al kako god, postajem sve pesimisticniji i zaista nemam stomaka se vise nervirati, raspravljati s ljudima, navracati ih da dolaze na tekme, daju pare kad god mogu...

Ovo za profi ugovore igracima, jel ovo definitivna odluka Saveza koja se mora postovati od ove sezone (da nema vise amaterskih ugovora i ovih varanja klubova) i u kojem rangu takmicelja, samo za PL? Jer mi imamo dosta mladih igraca koji su otisli ili ce otici, tako da i u buducnosti cemo imati poneki dinar od mladica, a u tom slucaju pogotovo bi nam dobro doslo da OP se uozbilji i aktivira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 jun 2018, 16:32

Sto se tice tog miliona ima opcija gdje ti UEFA posalje neki jaci tim i ti sto zaradis od ulaznica i ostalog to je to.
Ma da ni to nije provjerena info.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 jun 2018, 16:33

Tuzlak04 je napisao/la:Znaci da smo dzabe protestovali. Sloga je novi Zmaj
To je vjerovatno za stadion davno bila gotova stvar,samo malo se polemisalo radi raje,tek toliko da nije dosadno.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jun 2018, 16:33

75000 je napisao/la:Sada već bivši defanzivac Zvijezde iz Gradačca Muamer Adžem, svoju karijeru nastavit će u Premijer ligi BiH.

Adžemov dolazak u Slobodu dogovoren je danas, saznaje portal ****. Ovaj 25-godišnji defanzivac sa Tuzlacima će u narednim danima i zvanično parafirati saradnju.

Husarin igrac pisam i njega i menadzera mu.
Gledaj sad kad nam odu Ignjatovic i Terzic :thumbdown: :roll: :facepalm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 jun 2018, 16:34

Sve je ovo dio vecih dogovora....
Pisalo se govorilo ali eto.
Upravu je Beduin a znamo se i znam koliko voli ovaj klub....yebem ti azmire i jasmine porijeklo svima njima ima li nas obicnih navijaca i ljudi bilo gdje....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 14 jun 2018, 18:00

Ovaj Adzem je pravo pojačanje za Slobodu u ovom momentu.Gledao sam momka par puta uživo,hem zna s loptom,hem je korpulentan,veoma jak u duel i skok igri.Uz Ignjata ćemo imati dobar štoperski par.Sada treba biti pametan mu svezati duži ugovor,jer će garant posle dobre role u Slobodi ići dalje da li u Zelju,Zrinjski,Sarajevo.Na njemu bi se moglo zaraditi,samo ako uprava pametno odradi.Nadam se da ne griješim.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 14 jun 2018, 18:42

Kae nema šanse da Sloga zaigra na Tušnju........ :lol:
A vidi kako preSjeNik finu izjavu dao "kad se dvije ruke slože"!

:clap: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.