Ovdje se ne zna ko je gori, Arabija tu pobjeđuje za sada ipak
Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: SP 2018 / Grupa A (Rusija, Saudijska Arabija, Egipat, Urugvaj)
Popisa vas Denis
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ova dvojica stopera kod Arabije su katastrofa, peglaju ljudi loptu a veze nemaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Plin vs Nafta 2:0
Ovim Saudijcima samo daj tespiha i sedzada, nije za njih lopta! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
stvarno ne volim one spike "ko sve ide na SP", ali ovo što saudijci igraju je uvreda za fudbal i ovo takmičenje.
yebo ti sebe kad dopustiš da te jedna rusija nadigra i utrpa dva gola, a mogli su još da su bili malo sposobniji.
yebo ti sebe kad dopustiš da te jedna rusija nadigra i utrpa dva gola, a mogli su još da su bili malo sposobniji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Arabija katstrofa, a i Rusija nije nista pokazala.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
bitno je da imaju posjed lopte 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta reći za Indiju onda.Chapman1886 je napisao/la:Zamisl iimas naciju od 100 milijona ljudi nemozes sastaviti 5 6 7 8 9 0 dobrih igrtca![]()
I onda se mi ZALIMO!!!!!
Joj tekme loše, očekivano loša. Ne zna se ko je gori..
"We need to suffer. And we need to fight."
2-0 rekao bi extra tekma a ovdje se ne zna ko je gori.Komentator nahvali onog Osamu a on najveći balvan od svih pogledajte ga kako samo elegantno trči ko da je sada mistriju i fanglu iz ruke izbacio.Rusi-samo smo mi jadnije pod Mešom igrali..ubi..nabi...odadri..ošini...ne zna se ko gdje goni...hvala bogu pa imaju ove beduine u grupi..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 14 jun 2018, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sastala se dva losa. Saudijci tocno ne znaju gdje su dosli, a ni domaci me se nisu dojmili. Neka ozbiljnija ekipa bi ih dobila.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Malta je jaca od ove Arabije
Don't believe the hype.
Ovi Saudijci standardno na prvenstvima su katastrofa.Nikako da naprave neki iskorak,uvijek prolazna rola.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
fkt smijesno da jedna ovakva reprezentacija igra na SP...ali eto.....mada nije ni Rusija daleko od njih....prava repka bi ovo natrpala 5 razlike za poluvrijeme....ovi bas izgledaju amaterski ....ali haj sto izgledaju tako nego sto su nespremni grob te ****...ko da termin igraju 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vidjet cete poslije iftara kako igraju.
Od ovih je bolja Tuzla City
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Chapman1886
- Kontakt:
Azijatima treba ZABRANITI priztup ovim manifestacijama ko tamo zna lopte igrati NIKO!!!!!!!
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]
- Donnie Darko
- Kontakt:
igra saudijaca je haram
Mozda da ga nisu radili od stakla.coelho41 je napisao/la:Alan Džagoev, nesuđeni ruski Messi, ovo rješava
Raonffa je napisao/la:@Siamo u deliriju dok sluša himnu Rusije
Saudijci previše zaigrani.Zajebao ih Pizzi filozofijom pa izgledaju kao da su sa Copacabane došli.Rusi fizički dosta jači i to uz konfuziju u njihovoj obrani itekako za sada koriste.rope11 je napisao/la:dobri rusi zasad ili su saudijci preloši
Al Dawsari ili Al-Shehri?Mi ovdje čekamo ulazak Al-MuwalladaDonnie Darko je napisao/la:Kakva je ovo buvljak verzija Salaha kod ovih.
Meni je strašnije kad pomislim da je ova SA bolja od onolike Azije... Toliko ljudi a toliko malo talenta za fudbal
dođe ti da plačeš što je jedna italija ili holandija ostala kući 
kad bi se napravile neke svjetske kvalifikacije niko ne bi SP-a vidio osim par južnoamerikanaca, uopšte nije fer kroz kakve kvalifikacije prolazimo mi evropljani da bi se dokopali takmičenja, a kakve ostatak svijeta.
kad bi se napravile neke svjetske kvalifikacije niko ne bi SP-a vidio osim par južnoamerikanaca, uopšte nije fer kroz kakve kvalifikacije prolazimo mi evropljani da bi se dokopali takmičenja, a kakve ostatak svijeta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.