FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

75000
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 75000 » 14 jun 2018, 18:44

Večeras na Zabranjenom Forumu na Pink-u tema je naša liga i sve oko nje, pa eto ko nema pametnija posla neka gleda.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 14 jun 2018, 18:45

75000 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Vracanjem Prsesa, Mujkica I slicnih igraca pokazuju da nemaju viziju za buducnost niti ikakav cilj za ovu sezonu, nego samo da se odigra sezona, uzme "million KM" za stogodisnjicu, raskusuraju se najvjerovatnije I cao svima.
Jos dolaskom ovog seljackog kluba na Tusanj definitivno zatvaraju vrata za mene, neka se handre preko medija, ali nece preko mojih para I od mene nema sezonskih do nekih boljih vremena. Ljubav I pozitivu sam izvlacio iz petnih zila, ali dosta je vise, sve dok ne pokazu ozbiljnost u klubu od mene nece vidjeti dinara.

Zbogom Slobodo do nekih narednih godina.
Od ovog miliona nema nista ljudi, ja ne znam ko je tu bombu bacio tako da to otpisi, sto se tice Prsesa i ja sam bio pesimista ali od odlaska je dosta napredovao tako mi je dosta ljudi reklo, a i igrao je jbg u top 3-4 ekipe druge lige Olimpik i Zvijezda standardno.
Ovo je strasno.....
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 jun 2018, 18:49

Sta je strasno?

Iz Slobode su prije nekoliko dana kontaktirali Nermina Haskića, kojem su ponudili dolazak na Tušanj, ali je ovaj iskusni napadač se odlučio za odlazak u Niš, a sa Radničim će igrati u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 jun 2018, 19:34

Mokroguz je napisao/la:Prses nece razocarati.
Samo zbog avatara ti vjerujem. I nadam se da znas sta je tvoj avatar ;)
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 14 jun 2018, 19:44

75000 je napisao/la:Sta je strasno?

Iz Slobode su prije nekoliko dana kontaktirali Nermina Haskića, kojem su ponudili dolazak na Tušanj, ali je ovaj iskusni napadač se odlučio za odlazak u Niš, a sa Radničim će igrati u kvalifikacijama za Evropsku ligu.
Strasno je da smo doveli 3* igraca iz ekipe kojoj je najveci uspjeh na proljece pobjeda u SH. Da su oni popunjavanje klupe pa hajde, al Civic trenutno jedinj lijevi bek ( ako pero bude vezni il stoper ), Adzem* i Ignjatovic 2 stopera i u nedoatatku veznih Prso kao destruktivac? Ili kreativac? Ne znam u manjku igraca u rosteru valjda tako i treba da bude.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jun 2018, 19:50

MejdanTz je napisao/la:

Strasno je da smo doveli 3* igraca iz ekipe kojoj je najveci uspjeh na proljece pobjeda u SH. Da su oni popunjavanje klupe pa hajde, al Civic trenutno jedinj lijevi bek ( ako pero bude vezni il stoper ), Adzem* i Ignjatovic 2 stopera i u nedoatatku veznih Prso kao destruktivac? Ili kreativac? Ne znam u manjku igraca u rosteru valjda tako i treba da bude.
Nije Civic lijevi bek. Lik to ne igra otkako je otisao iz Slobode. Iz Orasja je neki bek stigao.
Niko, niko, samo Sloboda

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 14 jun 2018, 19:52

katarakta je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:

Nije Civic lijevi bek. Lik to ne igra otkako je otisao iz Slobode. Iz Orasja je neki bek stigao.
Mislio sam da je protiv nas na zimu igrao beka, do mene je.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jun 2018, 19:52

Milion daje UEFA ko stotu godisnjicu doceka u elitnom rangu.hahahah. Jel maraka ili eura. Hahahha. Ko to provali da mi je znat :D

Ps. Civic zadnji vezni
Niko, niko, samo Sloboda

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 14 jun 2018, 20:46

Ponovicu, kada rukom sklonimo sve teorije zavjere oko Kluba i sve sto mi svi znamo i mislimo o sadasnjoj i bivsoj upravi, sramota je da ljudi koji su psovali najgore Slobodi i Tuzli budu domacini na Tusnju. Jesmo navijaci ili Trumpovci pa da se bavimo teorijama zavjere? Strasno. A sto se tice ekipe, cekam da se kompletira pa da dam komentar. Ocigledno je da je trenutno veliko pospremanje. Visi nam nad glavom gdje to vodi, mada moze biti i dobro.. Nadam se da nece Smajic bas dopustiti igranje sa njim i trenerom. Ali kazem, kada se zavrsi prelazni rok, onda cu komentarisati. A svima koji se raduju nestanku Slobode zelim jos 99 godina petokrake :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 jun 2018, 21:10

Cujem da je Husic naredio Mujki i Seceru da mu srede i ociste stadion, kaze da se blista sve dok ne pocne sezona i da se isele iz prostorija, poslace im privremeni kontejner da smjeste stvari........
🔴⚫️

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 jun 2018, 21:31

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 jun 2018, 21:36

Sve djeca, od 25, 28 godina, još naša djeca. :kafa:

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 jun 2018, 21:37

Nisam nesto posebno odusevljen, zanima me misljenje ostalih?

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 jun 2018, 21:40

Meni licno jako zanimljiv igrac, nije los ipak zabiti 13 golova i imati 9 ass u federalnoj nije mala stvar u PL ce biti barem upola siguran sam...Ehh sad cuo sam da nije bas najbolji u glavi, sve u svemu jeftiniji je kd Vajcera sigurno a vise ce pokazati
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 jun 2018, 21:40

Iskreno, nikad čula za ovog nisam. Ako neko zna više, nek' nas uputi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 14 jun 2018, 21:42

Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jun 2018, 21:46

dal je Vidovic taj napadac za koga je katarakta rekao da bi zabio preko 10 golova u Premijer Ligi

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 jun 2018, 21:47

Niste Vidovicem zadovoljni?
Odlican igrac, prije dvije sezone igrao za Jajce kada smo se s njima borili za opstanak, bio njihov daleko najbolji igrac.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jun 2018, 21:47

MejdanTz je napisao/la:Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta
ovaj momak je prosle sezone dosao pijan na utakmicu i u 5 minuti povracao iza gola, nakon toga ga Mato izveo iz igre. eto koga mi dovodimo uklopit ce se savrseno u nocni zivot Tuzle!
Sloboda Tuzla

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 14 jun 2018, 21:49

fukaratz je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta
ovaj momak je prosle sezone dosao pijan na utakmicu i u 5 minuti povracao iza gola, nakon toga ga Mato izveo iz igre. eto koga mi dovodimo uklopit ce se savrseno u nocni zivot Tuzle!
Onda je odlican za nas. Takvi su nam vazda najdrazi bili.
& $ ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 2 gosta.