FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jun 2018, 20:19

pa da, odbili nemanju da dovedu sisica. bila trampa. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 jun 2018, 20:21

muhamedhulk je napisao/la:pa da, odbili nemanju da dovedu sisica. bila trampa. :D
Bolje da ste uzeli para od nas :mrgreen:
Tanak je Sisic, vidjet ce te.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 14 jun 2018, 20:25

Testo je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Zasto siox poznat po pisanju dobrih i konstruktivnih postova ne napise sta u vezi potpisa ugovora sa juniorima. sto ne pohvali ono sto je za pohvalit? Kompleksas mali, pucali mu cvoke svi pa ovdje lijeci frustracije
pereš ..
Garant ga dira Valentinu ono malo hahah
Jbte potpisala 3.juniora i odma ih u zvijezde dižu.
Karinaska uprava napolje mrs
Zadnja izmjena: alijica, dana/u 14 jun 2018, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 14 jun 2018, 20:26

prisonbreak je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:pa da, odbili nemanju da dovedu sisica. bila trampa. :D
Taman. Takve mi i tražimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jun 2018, 20:27

Osttribine je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:sta vrijede igraci kad odlaze svako malo? ili hoce dobre bonuse za produzenje nakon sezone provedene u ekipi ili hoce raskid. ja ne znam da je on nekad doveo igraca u Klub i da se isti kasnije prodao. ili da je doveo igraca a da je bio prevaga.
pa svi koji nece da igraju kako Klub kaze i trebaju da se udalje od istog. nisu samo bilal i husar menadzeri. mislim da hadzic to i radi - distancira se od pojedinih menadzera i daje sansu drugim.
Kenan Piric i Jasmin Mesanovic su njegovi igraci, obojica su kvalitetni i obojicu je preko Zrinjskog prodao. Svaki menadzer sebe gleda naravno, e sad ti u klubu takodje moras imati lika koji ce znati sa takvim likovima suradjivati i raditi u korist kluba. Da li imamo takve u klubu, e to je pitanje.
I obojicu smo ovdje popljuvali i kategoricki kazali kako oni nisu nas nivo.
Bilo je to jos vrijeme onih utopistickih pitarskih sanjarenja i nadanja da smo postali veliki i da smo iznad ove lige

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jun 2018, 20:35

zagorski je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:sta vrijede igraci kad odlaze svako malo? ili hoce dobre bonuse za produzenje nakon sezone provedene u ekipi ili hoce raskid. ja ne znam da je on nekad doveo igraca u Klub i da se isti kasnije prodao. ili da je doveo igraca a da je bio prevaga.
pa svi koji nece da igraju kako Klub kaze i trebaju da se udalje od istog. nisu samo bilal i husar menadzeri. mislim da hadzic to i radi - distancira se od pojedinih menadzera i daje sansu drugim.
Kenan Piric i Jasmin Mesanovic su njegovi igraci, obojica su kvalitetni i obojicu je preko Zrinjskog prodao. Svaki menadzer sebe gleda naravno, e sad ti u klubu takodje moras imati lika koji ce znati sa takvim likovima suradjivati i raditi u korist kluba. Da li imamo takve u klubu, e to je pitanje.
I obojicu smo ovdje popljuvali i kategoricki kazali kako oni nisu nas nivo.
Bilo je to jos vrijeme onih utopistickih pitarskih sanjarenja i nadanja da smo postali veliki i da smo iznad ove lige

E to je ono sto nas jos uvijek "drzi", kao nema pojacanja u ovoj ligi za nas, mi sve prerasli i slicne budalastine. Mastanje o nekim zvucnim imenima itd.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 14 jun 2018, 20:56

Raja pati od imena i prezimena bez obzira koliko on moze pruziti.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jun 2018, 21:08

Mi trebamo biti razvojni klub domaćih igrača, al do 23 godine. Pokupit sve najbolje igrače do 23 godine u ligi i skuckat ekipu + akademci i 3,4 stranca stariji igrači, al da su kvalitet. A ne da dovodimo igrače 26, 27+ iz naše lige, od njih nema hajra nekog. Jedino tipa neko Sarić, pa hajde, al one je rijetkost. Njih ne možeš naučit ništa, nit napravit neki iskorak u evropi a ni prodat za neku cifru koja bi nas zadovoljila. Rijetkost da se desi to, al to naleti nekad. Al to nekad, nije vrijedno.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 jun 2018, 21:19

Ne znam koliko je ovo za teme, ali niko ni od medija nije pomenuo da Hrvatska traži da im izručimo Mamića, a oni su ubicu pokojnog Vedrana ugostili i slobodan šeta po HR. Tako da ako neko čita ovo od Hordi ili ostalih udruženja bliskih klubu, makar da se izda neko saopštenje za javnost i ukaže opet na nepravdu i duple aršine.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 14 jun 2018, 21:33

Mi njima mamica oni nama ubicu. Nikako drugacije
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jun 2018, 21:36

SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne znam koliko je ovo za teme, ali niko ni od medija nije pomenuo da Hrvatska traži da im izručimo Mamića, a oni su ubicu pokojnog Vedrana ugostili i slobodan šeta po HR. Tako da ako neko čita ovo od Hordi ili ostalih udruženja bliskih klubu, makar da se izda neko saopštenje za javnost i ukaže opet na nepravdu i duple aršine.
+1000
Bilo bi dobro kad bi neko javno reagovao.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jun 2018, 21:39

On bije ubica vedrana puljica, ubica je policajac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 14 jun 2018, 23:06

Pantelija je napisao/la:On bije ubica vedrana puljica, ubica je policajac
U ovom slucaju je nebitno da li je ili nije. Svi mi znamo ko jeste, ali u pitanju je princip. Mi njima izrucujemo, oni se sa nama igraju i nikad ga nece izruciti bio ubica ili ne.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 jun 2018, 23:13

Bordo79 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:On bije ubica vedrana puljica, ubica je policajac
U ovom slucaju je nebitno da li je ili nije. Svi mi znamo ko jeste, ali u pitanju je princip. Mi njima izrucujemo, oni se sa nama igraju i nikad ga nece izruciti bio ubica ili ne.
Buraz nasi sugradjani su pokazali pravo lice kad su protesti bili, u **** selu listici izadje 10 milja ljudi, kod nas hiljadu i to navijaca sa tribine, nisam jednom sluso pricu kako su navijaci FKS huligani, narkomani i kako su sami krivi za listicu
A evo pogledas i banja luku za ovaj slucaj ubijenog momka digo se grad , kod nas za isti slucaj Memic ne dodje ni 500 ljudi
I ti ocekujes da se neko bori za neku pravdu, borile su se HZ dok ih drzava nije pojela i finansijski i na sve moguce nacine
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 jun 2018, 23:38

FrancescoTotti je napisao/la:
simidobar je napisao/la:Dobar Sisic, taman da djeca napreduju uz njega, dostojna zamjena, vrijedi covjek bar ko trojica sto su nas napustila.

Samo jedna zamjerka, otac mu ne navija za FKS od malih nogu.

Jel se ovo Husref nama sveti sto su ga otjerali iz bolnice ? Sta je poenta ? Da nas ismijavaju svi, da nam zgadi fudbal ? Da nas ono kolektivno je*u u mozak sto je duze moguce.

Posto svi vec sve znaju, i sve je vec napisano ja bi samo da dodam ovoj celavoj spodobi sto je stavila karijeru na kocku radi nas, du*aj ga i ti i Sisic. Nek ti tata dodje da gleda Sisica, j*bo te on u gu*icu.
Je*es covjeka koji ne moze odrzat svoju rijec ni jedan dan.
Brate sto prije ohladis od kluba manje ce sve boljeti. Mene je prestalo doticat sve ovo, ko im **** mater, nek se nose svi u neku stvar. Vece smo mi budale sto pratimo ove nesposobnjakovice.
Ma braca moj to uopste nije opcija, to je moj klub, nedam.. Razocaran jesam al gdje prepustit klub uhljupima, nikad. Kako su sad njihova vremena doci ce I nasa.

Sve se nadam da ce doc neko ambiciozan, zeljan dokazivanja.. Da ce se ukazat covjek poslije toliko razbojnika... doku*cili vise ovi lopovi na svim nivoima...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 jun 2018, 23:50

Iskren da budem meni je Musemic ogadio fudbal , pa njegove izjave , ne znam sto mu to treba ..... al nikad mi nije bio simpatican , al ipak je legenda !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2018, 23:59

Javi se neki baja i naruzi Alagica. :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 15 jun 2018, 01:07

Samo su Vule i Semjon veće legende od Usrefa!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 15 jun 2018, 02:36

High je napisao/la:Samo su Vule i Semjon veće legende od Usrefa!
subhanala

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 jun 2018, 03:37

prisonbreak je napisao/la:
Ajde ne letite orvo dugove vratite od par milki pa onda mozete ulazit u trku sa novcem i placanjem sa nama ako cemo realno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”