FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas prijateljska sa Bukinjem 2:0 Ivetic i Music.
Muminović, Terzić, Ignjatović, Salihović, Jovanović, Ćivić, Ivetić, Pršeš, Todorović, Smajić, Musić.
Muminović, Terzić, Ignjatović, Salihović, Jovanović, Ćivić, Ivetić, Pršeš, Todorović, Smajić, Musić.
Petprosle godine zabio nam gol na Tusnju igrao za Metalege odlican centarfor bolji od Krpica.Aerials je napisao/la:Iskreno, nikad čula za ovog nisam. Ako neko zna više, nek' nas uputi.
Ma realno ova pojacanja/prinove nisu toliko losa, pokupili smo iz federalke igrace koji su kvalitetom iskakali !!! E sad je problem sto nama fali 5-6 igraca pravih pojacanja

Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 14 jun 2018, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dzaba mu da je Ibrahimovic kad pored njega igra Music, ne znam sto njega nisu otjerali, 100% babo sponzor uletio.
koji noćni životfukaratz je napisao/la:ovaj momak je prosle sezone dosao pijan na utakmicu i u 5 minuti povracao iza gola, nakon toga ga Mato izveo iz igre. eto koga mi dovodimo uklopit ce se savrseno u nocni zivot Tuzle!MejdanTz je napisao/la:Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
onaj gdje nam se igraci po stolovima penju i gdje budale od sebe prave.Penaltiky je napisao/la:koji noćni životfukaratz je napisao/la:ovaj momak je prosle sezone dosao pijan na utakmicu i u 5 minuti povracao iza gola, nakon toga ga Mato izveo iz igre. eto koga mi dovodimo uklopit ce se savrseno u nocni zivot Tuzle!MejdanTz je napisao/la:Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta
Sloboda Tuzla
Vidović je dobar napadač , ali kao drugi spic , još čekam prvog špica robusnog opasnog, iskusnog. Benko ili Lendric ili Obradovic.
Kunić može proći kao prvi napadač ali i on još mora da se dokazuje.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pobratit ce se sa Zilkicem odmafukaratz je napisao/la:ovaj momak je prosle sezone dosao pijan na utakmicu i u 5 minuti povracao iza gola, nakon toga ga Mato izveo iz igre. eto koga mi dovodimo uklopit ce se savrseno u nocni zivot Tuzle!MejdanTz je napisao/la:Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Penaltiky je napisao/la:koji noćni životfukaratz je napisao/la:ovaj momak je prosle sezone dosao pijan na utakmicu i u 5 minuti povracao iza gola, nakon toga ga Mato izveo iz igre. eto koga mi dovodimo uklopit ce se savrseno u nocni zivot Tuzle!MejdanTz je napisao/la:Ne moze biti losiji od Vajcera Mijica i Osmanagica sigurno, msm moze al je jeftiniji dosta

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
prije ću ja **** miu khalifu nego što će mačor nekog od njih zajebatHitman22 je napisao/la:Vidović je dobar napadač , ali kao drugi spic , još čekam prvog špica robusnog opasnog, iskusnog. Benko ili Lendric ili Obradovic.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Samo nek igra Musić,i titula je bliže odma 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Gledjate PINK!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da na jesen ne zaostanemo puno za ostalima, pa da se probamo na proljece izvaditi. 

Nek je mutevelija zenički gost75000 je napisao/la:Gledjate PINK!

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Pokazo klasu i kao klasicni spic dao go mjesnoj zajednici. Ali dijete Slobode pa mora bit u ekipi.......HPCompaq je napisao/la:Samo nek igra Musić,i titula je bliže odma

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
-
- Kontakt:
Jesmo na njihovom forumu, ali ovaj novinar ss.ba ne zna svezati jednu smislenu recenicu 
Da dodam, nakon sto je djidic dobio rijec, pitam se znaci ko mu znaci je znaci pisao znaci saopstenja znaci

Da dodam, nakon sto je djidic dobio rijec, pitam se znaci ko mu znaci je znaci pisao znaci saopstenja znaci

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ja ocekujem od novinara ovog da pocne jos govoriti pasa moj, care mojMakabiTuzla je napisao/la:Jesmo na njihovom forumu, ali ovaj novinar ss.ba ne zna svezati jednu smislenu recenicu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Koga su poslali?Hitman22 je napisao/la:Ja ocekujem od novinara ovog da pocne jos govoriti pasa moj, care mojMakabiTuzla je napisao/la:Jesmo na njihovom forumu, ali ovaj novinar ss.ba ne zna svezati jednu smislenu recenicu

Sta kaze Dzidic oprostio Slobodi 100.000 povukao tuzbu, **** te onaj ko ti dade takav ugovor odigrao si 2 utakmice.
Dzidic mrzi Slobodu Tuzlu i Tuzlake. Toliko mrzi da će oslijepiti75000 je napisao/la:Sta kaze Dzidic oprostio Slobodi 100.000 povukao tuzbu, **** te onaj ko ti dade takav ugovor odigrao si 2 utakmice.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.