NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dzafer je ostao u Mladost DS
Piska nas vadi... menedzer prva liga... tako se bori za svoj klub...bravo kralju
combe daj prijedloge piski koga dovest da izborimo bar opstanak...
combe daj prijedloge piski koga dovest da izborimo bar opstanak...
Uprava nova ce odluciti koga angazovati od ponudjenih trenera i igrača imamo ih sasvim dovoljno sa kojima mozemo postignuti dogovor oko financija.
Kada bi se moglo kako motivirati gledaoce da uzmu sezonske ili polusezonske karte. Mislim da bi to jos bio jedan mali vjetar u ledja. Izvinite ako grijesim.
-
- Kontakt:
Jel moguce da se organizuje kakva revijalna utakmica od prijašnjih igrača tarze kadije te starije generacije prijeratne i poslijeratnih igrača kad bi se i to preko medija malo reklamiralo da se svijet pozove da sto u vecem broju dodje i da se uvede ulaz da bude tri marke na utakmice gdje god smo gledali na strani ulaz je ja mislim tri marke bio
-
- Kontakt:
Ili uz polusezonsku ulaznicu dobijes privjesak zvijezdin, to je bar jeftino u foto dini 1 km privjesak za kljuceve , nije veliki trosak al puno bi znacilo.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jedan od projekata je Zvijezde je 12 igrac kartica koja ce biti clanska za sve. Koszat ce s12 km sa tom g
Karticom ulaz na utakmice ce biti 3 km. Ko nema kartice 5 km. Necemo vjerovatno prodavati godisnje ili polugodisnje nego samo clanatvo 12 igrac. To je nesto novo a mislim da ce svakk moci da si priusti. Samo jake reklame!
Karticom ulaz na utakmice ce biti 3 km. Ko nema kartice 5 km. Necemo vjerovatno prodavati godisnje ili polugodisnje nego samo clanatvo 12 igrac. To je nesto novo a mislim da ce svakk moci da si priusti. Samo jake reklame!
Kakvi su ostali odnosi sa Ninkovicem od kada je otisao iz Zvijezde,da li bi bilo kakve sanse da on bude trener ponovo
-
- Kontakt:
Dobar ko dobar milion budzetaPonovo je napisao/la:Kakvi su ostali odnosi sa Ninkovicem od kada je otisao iz Zvijezde,da li bi bilo kakve sanse da on bude trener ponovo
-
- Kontakt:
Odnosi su odlicni ,m samo da mozemo financijski to sebi priustiti definitivno najbolja opcija bi bio. S njim vjerujem da bi za dvije tri godine mogli napasti PL.Ponovo je napisao/la:Kakvi su ostali odnosi sa Ninkovicem od kada je otisao iz Zvijezde,da li bi bilo kakve sanse da on bude trener ponovo
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Segrt nas vadi hoda po gradu mozda cuo da smo u govima... pa da nam pomogne... mozda on moze upecat kakvog austrijanca kao sponzora, ko trener je bio aktrakcija mozda bi vratio gledaoce na stadion

U pknedeljak radna grupa se sastaje sa dva strucnjaka prvo ligaskih terena. Mnogi su se sprdali sa nama i osporavali nas ali mi smo odradili dosta posla sto cemo prezentovati na skupstini. Zato ukljucite se u tim Zvijezde pomozite joj! Zvijezda nas treba!!!
Treba sve probati haha,uz podrsku nacelnika,sponzora i gledalaca sve se moze,samo da hoce lijepo pocet da se malo gledaoci vrate,ja dolazim i kad vode i kad gube,jest da se iznerviram al sta se moze,kakvi god da su nasi su,treba dolaziti i makar tako svoj doprinos dati i nadat se necemu a ne cim izgube jednu odma pola gledalaca nema
Il je dosao po svoje pare sto smo mu duznicombe80 je napisao/la:Segrt nas vadi hoda po gradu mozda cuo da smo u govima... pa da nam pomogne... mozda on moze upecat kakvog austrijanca kao sponzora, ko trener je bio aktrakcija mozda bi vratio gledaoce na stadion![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Čovjek je po profesiji trener a ne humanitarac, svako od vas bi trazio svoje zarađene pare, ne treba ga krivit zbog toga. Petar Šegrt je najbolji trener koji je ikad bio u PL.
-
- Kontakt:
Kapetane hitna radi otidji malo nek ti provjere temperaturu. Segrt je najveci prevarant koji je bio u PL..Kapetan je napisao/la:Čovjek je po profesiji trener a ne humanitarac, svako od vas bi trazio svoje zarađene pare, ne treba ga krivit zbog toga. Petar Šegrt je najbolji trener koji je ikad bio u PL.
Ocito je radna grupa se uhvatila posla nema sta piska svaka cast samo naprijed.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
I ja sam mislio isto kad je protiv Slobode u prvu postavu na beka stavio Šerbečića koji je tad im'o 16 godina, momak je ubio u debiju. Poslije sam isao mjesec dana na treninge i vidio da čovjek koristi metode koji do tad nisu koristili treneri, to je iskustvo druze moj. A ispali smo zato sto je ekipa bila taraba, i nije bilo para za bolje. Čovjek je izvuko max. od njih al jbga sta mozes kad Brkiću često ispada lopta iz ruku. I onaj smijesni Čović ...batigol777 je napisao/la:Kapetane hitna radi otidji malo nek ti provjere temperaturu. Segrt je najveci prevarant koji je bio u PL..Kapetan je napisao/la:Čovjek je po profesiji trener a ne humanitarac, svako od vas bi trazio svoje zarađene pare, ne treba ga krivit zbog toga. Petar Šegrt je najbolji trener koji je ikad bio u PL.
Ocito je radna grupa se uhvatila posla nema sta piska svaka cast samo naprijed.
Jednostavno da nije Šegrta ne bi bilo Šerbe. Nazalost to je najbolje Radnik iskoristio.
Dobar posao radite , vise od pola ekipe napustilo, samo tako nastavite svaka čast

Sada ih treba podrzati dok se ne vidi sta su uradili,a ne kritizirati odma,oni znaju puno vise sta se desilo u klubu,za razliku od nas koji vidimo samo kad koji igrac ode i dodje,nije lahko zadrzati igrace poslije svega sto se desilo,sve se da ispraviti samo treba dati priliku ljudima koji istinski vole zvijezdu a ne dzeparosima,svi znaju kritizirati kad krene lose a niko nista ne reaguje za razliku od Piske,samo naprijed ostanimo na nogama i vratimo obraz koji je klub izgubio,podrzimo Zvijezdu i podrzimo sport,da nam djeca danas sutra ne bi u kaficima ispunjavali kladionicarske listice i pili u parku jer nece imati motivaciju za sport ako se klubovi ugase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.