FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bajram barekolsun svim Slobodašima islamske vjeroispovjesti.Živi i zdravi bili. 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Bajram Serif Mubarek Olsun!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Mramor legendica.

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim Slobodašima koji slave.
Samo Sloboda
Samo Sloboda
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma ne prave po gradu kod sebe su pravili 
Gdje je izasao konkurs za sportskog direktora Slobode i ko je bio u komisiji?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
De ne pristaj nam na muku,kakav crni konkurs.......Nemas u klubu nikoga bolan,nikakvih uposlenika i zvanicnika koji odlucuju o tome.....onaj ko je predsjednik,taj je baja narodnim parama se kurciti,on je i komisija i sve..Skver je napisao/la:Gdje je izasao konkurs za sportskog direktora Slobode i ko je bio u komisiji?
Kada ce skupstina kluba bolan,finansijski izvjestaj,bilo sta.........Senad u tehnickom mandatu mjesecima,niti budzeta usvojenog,plana,nicega.Sve su slagali,
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Kakva skupstina, vidis da hoda sa onim Kurevicem po gradu i lobira kod onih 17 fukara, cojk se sprda sa UG i zahtjevima za odrzavanje skupstine....Brcanskamalta je napisao/la:De ne pristaj nam na muku,kakav crni konkurs.......Nemas u klubu nikoga bolan,nikakvih uposlenika i zvanicnika koji odlucuju o tome.....onaj ko je predsjednik,taj je baja narodnim parama se kurciti,on je i komisija i sve..Skver je napisao/la:Gdje je izasao konkurs za sportskog direktora Slobode i ko je bio u komisiji?
Kada ce skupstina kluba bolan,finansijski izvjestaj,bilo sta.........Senad u tehnickom mandatu mjesecima,niti budzeta usvojenog,plana,nicega.Sve su slagali,
75000 je napisao/la:Mramor legendica.![]()
Mramore imaš kakih volpejpera da uljepšam moje luksuzne uređaje marke Tošiba i Šaomi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ništa urađeno, jedino da probam nešto smislit, al' neće bit uskoro sigurno. 
Imaš ovu gore bez BŠMO s grbom većim?NKMramor je napisao/la:Ništa urađeno, jedino da probam nešto smislit, al' neće bit uskoro sigurno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Treba dovest Mamica u Tuzlu da preuzme Slobodu
taman je sad u BIH pa da se iskoristi kad ga Hrvatska nece 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
hocel bit pojacanja za Bajram, tzv. bajramluk :kafa:
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
-
Tuzlak1919
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun braco Slobodasi , dugo pratim forum pa sam sad odlucio da se malo i aktiviram !!! Samo Sloboda iznad licnih interesa 
Samo Sloboda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ako je samo Sloboda iznad licnih interesa, neko bi to trebao objasniti Imamovicu,Mujkanovicu,Karicu,komplet JU Tusanj,Husicu i svima koji prodjose klubom i dovedose ga na rub egzistencije...Tuzlak1919 je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun braco Slobodasi , dugo pratim forum pa sam sad odlucio da se malo i aktiviram !!! Samo Sloboda iznad licnih interesa
A pogotovo bi to neko trebao objasniti "sjeveru".
Sto mozete srat sa tom demagogijom u pm.
Tacnije bi bilo moji interesi ispred tudjih interesa pogotov interesa navijaca....e to je pravi prevod.
Ps.
Hocemo li dobiti sta para za ovog Omica öde momak u Austriju dvogodisnji ugovor.
Ima li makar ta solidarnost ili naknada za treniranje ili kako.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Allah razi olsun Braćo, Bajram Šerif Mubarek Olsun i vama
Ps: @brcanskamalta pomalo lik je tek došao , @Tuzlak1919 dobro došao, sad treba da se ujedinimo svi Slobodaši vidite kako neki inat u ljudima proradi pozivam i sve ostale pasivne pratioce da se registriraju prijave da učestvuju u diskusiji jer što više ljudi više mišljenja bolja podrška svetinji
Ps: @brcanskamalta pomalo lik je tek došao , @Tuzlak1919 dobro došao, sad treba da se ujedinimo svi Slobodaši vidite kako neki inat u ljudima proradi pozivam i sve ostale pasivne pratioce da se registriraju prijave da učestvuju u diskusiji jer što više ljudi više mišljenja bolja podrška svetinji
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.