FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 15 jun 2018, 11:14

........................................KO ĆE BITI NOVI KORMILAR TUZLANSKE SLOBODE

...................................................IGRAČI TRAŽE - MEŠKOVIĆA

PRVOTIMCI NEĆE PUTOVATI NA UTAKMICU U RIJEKU AKO SE NE UDOVOLJI NJIHOVOM ZAHTJEVU

slika
Dobar za reprezentaciju ali ne i za tuzlake.Mešković sa Osimom.

Tuzla 3. aprila

- Na jučerašnjoj vanrednoj sjednici Predsjedništva Slobode nije riješeno pitanje šefa Stručnog štaba,poslije ostavke Mesuda Nalića.Prvi ljudi iz Predsjedništva i direktor Avdičević,pokušali su da privole Đorđa Geruma,da se ponovo prihvati mjesta kormilara ekipe,ali je ovaj to glatko odbijo.
Zbog toga je zakljčak Predsjedništva da Nalić ostane sa ekipom dok se za dan -dva pronađe rješenje, odnosno čovjek koji će u ovom teškom trenutku preuzeti ekipu.
- Istovremeno, dok je trajala sjednica Predsjedništva,prije treninga, igrači Slobode održali su sastanak na kome su podnijeli pismeni zahtjev u kome traže da se za šefa Stručnog štaba postavi Rizah Mešković .
- U zahtjevu fudbaleri Slobode ističu:
"Tražimo od Predsjedništva kluba da se udovolji našem zahtjevu i da šef Stručnog štaba bude Rizah Mešković.Dole potpisani potvrđuju da je naša odluka jednoglasna ,donijeta na sastanku 2. aprila ove godine u Tuzli".
Potomslijedi potpisi 20 fudbalera:
Goran Milošević, Predrag Jovanović,Nihad Šulović, Dragoljub Kostić,Asif Šarić, Velibor Teofilović,Jasenko Sabitović,Dragan Vasić,Željko Ivanović,Duško Filipović,Denis Sadiković,Muhamed Tahirović,Mirsad Tursić, Nedim Omerović,Tomo Mrkić,Samir Tabaković,Blagoje Radovanović,Mitar Lukić,Jasmin Omerčaušević,Nail Beširević.
- Izostao je jedino potpis kapitena Ekrema Ibrića,koji je za vrijeme sastanka igrača bio na sjednici Predsjedništva kluba.
- Fudbaleri Slobode najavljuju da će odbiti da putuju u subotu u Rijeku,ukolikonse njihovom zahtjevu ne iziđe u susret.
- U Predsjedništvu Slobode su juče više od dva sata vijećali, ali nisu došli do rješenja.Njihov posljednji adut bio je angažovanje Đorđa Geruma,ali on je odbio da ponovo (po treći put)sjedne na užarenu Slobodinu klupu.
- Hoće li Mešković, na zahtjev igrača,neizvjesno je, jer se ne zna da li će članovi Predsjedništva udovoljiti zahtjevu fudbalera Slobode.Kako smo nezvanično saznali,predstavnici igrača su već razgovarali sa Meškovićem koji im je saopštio da će preuzeti dužnost šefaStručnog štaba bez dinara nadoknade ukoliko fudbaleri traže da ih on vodi i. naravno,ukoliko to prihvati Predsjedništvo kluba.

POSLJEDNJA VIJEST : NEDŽAD VERLAŠEVIĆ NOVI ŠEF.

Tuzla 3. aprila

Članovi Predsjedništva FK Slobode zasijedali su više od dva sata i donijeli odluku o tome ko će naslijediti Mesuda Nalića, dosadašnjeg šefaStručnog štaba koji je podnijo ostavku.
- Kako je otpala mogućnost da Gerum bude na čelu Stručnog štaba, ljudi iz Predsjedništva su donijeli prilično iznenađujuću odluku, kad su za novog šefa Stručnog štaba angažovali Nedžada Verlaševića,najmlađeg trnera među devetoricom učitelja iz Tušnja.
Ostavljeno je Verlaševiću da sam izabere pomoćnika.
- Nije udovoljeno zahtjevu igrača koji su pismenim putem (njih dvadesetorica)tražili da novi šef strunog štaba bude Rizah Mešković,
Međutim, ljudi iz Slobode,koji snose i najveću krivicu što je klub dospjeo u ovako nezavidan položaj,nisu tako mislili i donijeli su svoju odluku...

..........................................................................................................HUSREF MUHAREMAGIĆ
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 jun 2018, 11:17

....................................SUKOB OKO IZBORA TRENERA TUZLANSKE SLOBODE

...........................IGRAČI ZA MEŠKOVIĆA UPRAVA ZA VERLAŠEVIĆA

.........................................MOGUĆ BOJKOT UTAKMICE PROTIV RIJEKE

Tuzla, 3. aprila

- Nakon što je poslije poraza od Veleža dosadašnji šef stručnog štaba Mesud Nalić podnio ostavku uslijedila su mnogobrojna vanredna zasijedanja šlanova predsjedništva Slobode.Juče, na prvoj vanrednoj sjednici nije donešena odluka ko će biti novi šef stručnog štaba,jer je Đorđe Gerum to odbio.
Donesena je odluka da Nalić radi privremeno sa ekipom,iako je u ostavci.I dok je zasijedalo presjedništvo , uoči treninga sastanak su održali i fudbaleri.
Oni su zatražili da se za novog šefa stručnog štaba postavi Rizah Mešković, u čiji rad imaju najviše povjerenja.Pismeni zahtjev potpisalo je svih 20 fudbalera osim kapitena Ekrema Ibrića.
- Na današnjoj novoj sjednici predsjedništva,poslije više od dva sata rasprave, odlučeno je da novi šef stručnog štaba bude najmlađi Slobodin trener Verlašević.Sjednica je bila "zatvorenog karaktera",pa je neizvjesno šta je bilo sa pismenim zahtjevom fudbalera kada je u pitanju Mešković.
- Neki fudbaleri su prije toga kontaktirali s Meškovićem i on je prihvatio da ponovo dođe na kormilo, ali pod uslovom da to izričito traže igrači.
Odustao je i od ranijih materijalnih zahtjeva.
- Nezvanično se čuje da će fudbaleri Slobode da odbiju da putuju na "Kantridu" u nedelju, ukoliko se njihovom zahtjevu ne udovolji.
Šta će se dogoditi ukoliko se prijetnje ostvare - ko će ići u Rijeku da igra:da li fudbaleri ili članovi predsjedništva ?
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 jun 2018, 11:19

............................................................TUŠIRANI TUŠANJ

- Sloboda je na Tušnju neslavno okončala ovogodišnje prvenstvo.Tuzlaci su izgubili od Vojvodine 1:2,izviždani od malobrojnih gledalaca, a većina članova Predsjedništva nije ni posmatrala utakmicu.
- Drugi dio prvenstva bio je pravo "samrtno proljeće" Slobode. Nakon 22 sezone, prvoligaški život na Tušnju je "preminuo".Po mišljenju mnogobrojnih poklonika" najljepše sporedne stvari na svijetu", za" iščitavanje nekrologa" najzaslužnije je Predsjedništvo kluba iako krivaca ima i na drugoj strani.

POVLAŠTENI FUDBALERI

- Zašto Predsjedništvo?
- Zato što je dozvolilo da u ekipi praktično radi šta ko hoće, a svu krivicu je svaljivalo na stručni štab.Osmorici igrača obezbijedilo je smještaj u hotelu "Tuzla".Omogućilo im da štrajkuju kad hoće,treniraju kada i kako hoće,da se na terenu vuku ko "prebjene mačke", a kada je stručni štab pokušavao napraviti reda,onda je nalazio na prećutnu koaliciju igrača i uprave.Po mičljenju mnogih, svaki član Predsjedništva je imao jednog ili više svojih ljubimaca, za koje je moralo biti mjesta u ekipi, bez obzira na učinak.Tu leže razlozi što su štrajkačima svojevremeno prijetili protjerivanjem, a kasnije ih vratili u tim. Uvijek su se članovi Predsjedništva pravdali porukama: - Mi ne igramo na terenu već vodimo politiku kluba.
- Kako su je vodili, sad se vidi - Sloboda je drugoligaš.Nesreća je u tome, što oni još uvijek ne vide da su oni glavni krivci za anarhiju u klubu, a anarhija je uzrok što se Sloboda stropoštala.
- Šta fudbalska javnost misli o upravi ?
- Odavno navijači javno,a neki i iz kluba potajno zapitkuju - šta će na čelu Predsjedništva penzioner Rizo Brkić? Tamo treba energičniji čovjek!
- U tom tijelu je 17 nekakvih delegata,uglavnom ljudi koji su do skora - zbog svog političkog rejtinga - mogli mnogo šta da učine.Vremena su se promijenila, a navike nekada uticajnih gradskih funkcionera su ostale iste.Da zlo bude gore, većina tih ljudi je na zalasku svoje radne karijere,ili je već u penziji.
- To je slučaj sa Perom Lazarevićem,Božom Novakovićem,Mirkom Vranješom, Novicom Tadićem,Branom Vukovićem,a Vojo Milošević - takođe penzioner - već je podnio ostavku.Nešto mlađi su Adem Tucaković, dr. Joco Jelić,Salih Zaimović, Mićo Menjić,Osman Hukić, Novak Dimitrijević,dr. Sadik Čolić,Bahrija Tanović,Omer Jusić.Kapiten Ekrem Ibrić, jedini je član Predsjedništva mlađi od 40 godina.
- Sportska javnost smatra da je Predsjedništvo svojom politikom istjeralo Slobodu iz Prve Savezne lige.
- Zato traže ostavke, smišljaju "cake",a jedna od njih je i tvrdnja da je Direktoru Fahrudinu Avdičeviću,Sloboda treći klub kojeg vodi u niži rang takmičenja.Prije nje je istu sudbinu doživilo brčansko "Jedinstvo" i bijeljinski "Radnik".

.............................slika
................................... Avdičević

ODLAZI CIJELI TIM

- U Slobodi je trenutno vakum.Niko ne želi da priča o budućnosti kluba.Za sad su svi konci u rukama nesposobnog Predsjedništva,iz kojeg "cure" priče da će klub biti radikalno reorganizovan.Šuška se i o ostavci kompletne uprave.Možda će isti rez biti i u igračkom kadru. Mustafa Hukić smatra da 11 igrača može i treba otići iz tima.Ugovori ističu: G. Miloševiću, D.Sadikoviću,T.Mrkiću, D.Kostiću, D.Pilipoviću. Po aneksu moguć je raskid sa :B. Radovanovićem, N.Šulovićem, P.Jovanovićem, Ž.Ivanovićem i M.Lukićem. Hukić smatra da se i N.Beširević "izgubio"pa bi mu možda bilo bolje da promijeni sredinu.
- Sloboda je zrela za totalno pretresanje. Vjerovatno bi najbolja solucija bila da na čelo dođu bivši asovi, koji dobro znaju tajne fudbalske igre,a da se na terenu šansa pruži mladim igračima,koji se žele dokazivati.Oni do sad nisu imali prave šanse.Nedim Omerović je u dvije posljednje utakmice dao dva gola, dok su umažene zvijezde "postile" i po pet utakmica zaredom.

.................................................................................................................................VEHID JAHIĆ

............................................................................................................."Oslobođenje" , juni 1991.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2018, 11:19

Kakve veze imaju vijesti iz Slobodine proslosti ne temi kluba koji nema apsolutno nikakve veze sa Slobodom?
P.S. Da mozda ovaj klub nije u medjuvremenu postao pravni nasljednik FK Sloboda?
🔴⚫️

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 jun 2018, 11:47

......................

..........................................NK ČAPLJINA - FK SLOGA SH 1:2
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 jun 2018, 11:54

TEUBEI-NESUH- (POKAJANJE)

Gospode, evo na sedždu ti padam,
Pred vječnom tvojom klanjam se dobrotom
I molitvu ti u stihove skladam,
Proseć, "Oh, daj mi smisao za ljepotom!"
Gospode, evo, na sedždu ti padam.

Ti znaš, da bijah nevin poput rose
I poput lijera u proljeću ranom;
Al ljudi, med što pod jezikom nose,
Otrov mi dadoše u bokalu pjanom,
Mada sam bio nevin poput rose.

I tada s tvoga skrenuo sam puta
I zatrtao kroz pustoš i tamu
Ah, strast mi razum u okove sputa,
Da ropski dvori njenu crnom plamu -
I s tvoga ja sam zabasao puta.

Vjeru i nadu iz srca izgubih,
I moju ljubav pomrčo je grijeh -
Postadoh sarhoš oholi i grubi,
Sav ideal mu što je vinski mijeh...
Ah, svoju vjeru i nadu izgubih!...

I slavih Bakha kao sveto biće,
Veneri pete jezikom sam lizo -
Vlastitim zubom ja sam svoje žiće
Komad po komad kao zvijer grizo,
Slaveći Bakha kao sveto biće.

Svačiji prezir pratio je mene,
Od sjene moje druzi mi bježahu
I sve me čiste klonule su žene...
Vaj! Teško mi je bilo siromahu,
Jer ljudski prezir pratio je mene.

Ja sada bježim pod okrilje tvoje
I tvog Kur'ana, tvoje vječne riječi,
Gospode, grijehe odriješi moje
I bolesnu mi dušu izliječi -
Ta ja se sklanjam pod okrilje tvoje.

Gospode, razum prosvijetli mi sada
I daj mi snage, daj mi volju jaku
Demone sve što može da savlada...
Nek tvoja milost svijetli mi u mraku
Gospode, razum prosvijetli mi sada!

Raspiri moje stare vjere plamen,
Vrati mi ljubav i sve stare dare,
Da tresnem čašom o ledeni kamen
I noktom zgrebem Venerine čare -
O raspiri mi stare vjere plamen!...

Gospode, evo na sedždu ti padam,
I kajem grijehe pred tvojom dobrotom -
I molitvu ti u stihove skladam,
Proseć: "Ah, daj mi smisao za ljepotom!" -
Gospode, evo na sedždu ti padam!...

Musa Ćazim Ćatić.................................................................slika

slika
MEZAR MUSE ĆAZIMA ĆATIĆA
Naš poznati pjesnik Musa Ćazim Ćatić, koji je mlad skončao svoj život upravo u Tešnju, aprila 1915. Na njegovom mezaru u Tešnju stoji isklesano: “Ovdje leži pjesnik odličnoga dara, koji nije tražio časti ni šićara, već boemski živio i čuvenstveno pjevo, dok ga smrt ne doprati do ovog mezara.” I tešanjska Gimnazija nosi njegovo ime.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 jun 2018, 12:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 15 jun 2018, 12:17

Jesi to opet gledo u reflektore?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2018, 13:27

Hajde sto ste ljude otjerali sa Slobodine teme....nego ste sad i ovdje poceli s r a t na lopatu.....sad vas i ovdje treba pitati sta se smije a sta ne smije pisati.... de popustite malo veliki "slobodasi"
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 13:47

staragarda je napisao/la:Hajde sto ste ljude otjerali sa Slobodine teme....nego ste sad i ovdje poceli s r a t na lopatu.....sad vas i ovdje treba pitati sta se smije a sta ne smije pisati.... de popustite malo veliki "slobodasi"
Malo se pobrkali loncici izgleda.
Svi mi (sem par faraonovih placenika koje boli k za mater kamoli Slobodu)kritikujemo uprave nas navijace sve zivo. ...Ali u globalu svi zelimo bolji i jaci klub.
Nas klub je u haosu bezvlascu nepotizmu tribine su prazne kriminal korupcija....
Ali to nije razlog da navijam za drugi klub....jer klub je u sportskom smislu ono sto je drzava u zivotu....druge nema....Gledao sam i ja Mladost Solina pa ne navijam za njih...
Ono sto Husic radi trenutno je sve usmjereno protiv Slobode...iz mrznje bahatosti arogancije....
Covjek je spreman da Tuzlom krv potece samo da prodje njegovo....
Ide na to da ne unisti...jer vec je unisten i na koljenima...nego da sahrani Slobodu i zskuca posljednji ekser u kovceg...
Ti ako to ne vidis idi ocnom stari jer razocarao si me.....uvjek sam bio na tvojoj/vasoj strani ali neka vas je stid...
Pa Real da preseli u Tuzlu ja bi za Slobodu navijao.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2018, 14:00

Brcanskamalta je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Hajde sto ste ljude otjerali sa Slobodine teme....nego ste sad i ovdje poceli s r a t na lopatu.....sad vas i ovdje treba pitati sta se smije a sta ne smije pisati.... de popustite malo veliki "slobodasi"
Svi mi (sem par faraonovih placenika koje boli k za mater kamoli Slobodu)kritikujemo uprave nas navijace sve zivo. ...Ali u globalu svi zelimo bolji i jaci klub.
Nas klub je u haosu bezvlascu nepotizmu tribine su prazne kriminal korupcija....
Ali to nije razlog da navijam za drugi klub....jer klub je u sportskom smislu ono sto je drzava u zivotu....druge nema....Gledao sam i ja Mladost Solina pa ne navijam za njih...
Ono sto Husic radi trenutno je sve usmjereno protiv Slobode...iz mrznje bahatosti arogancije....
Ide na to da ne unisti...jer vec je unisten i na koljenima...nego da sahrani Slobodu i zskuca posljednji ekser u kovceg...
Ti ako to ne vidis idi ocnom stari jer razocarao si me.....uvjek sam bio na tvojoj/vasoj strani ali neka vas je stid...
1.ja nisam navijac Sloge
2.vazda je neko drugi kriv (savez, Sarajlije, Hercegovci, menadžeri, Azmir)
3.nema Husic sta da unisti....ti ako nisi skontao da je Sloboda vec unistena mozemo zajedno kod ocnog
4.stid me nije,ne interesuje me dal' sam koga razocarao...i mene su mnogi razocarali i to bitniji od mene 100 puta pa ih boli tuki
5.Slogu gledam opusteno a Slobodu kad idem pogledati kamen mi u zeludcu....pogledas u lože,ljudi se smiju-zezaju
6. Nek svako radi sta hoce...ova Mackova,faraonova i zdenina i denisova Sloboda nije moja,jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 15 jun 2018, 17:16

mom slobodi 72 tu smo mi generacija ja sam par godina mladji i bajram me ne sprecava da ti kazem sta mislim ja sam te pitao za vladu i starcevica ti meni odgovaras sa meskovicem to me ne interesuje nego da ti drugo pitanje postavim ti rece da je jasmin doveo azmira da unisti slobodu i rekao si da ces napast husica ako otjera pericu ivetica izgleda da nisi imo damu za to nego si mu se uvuko u po guzova sportski pozdrav niko niko samo sloboda
fukare

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 15 jun 2018, 17:18

staragarda je napisao/la:
1.ja nisam navijac Sloge
2.vazda je neko drugi kriv (savez, Sarajlije, Hercegovci, menadžeri, Azmir)
3.nema Husic sta da unisti....ti ako nisi skontao da je Sloboda vec unistena mozemo zajedno kod ocnog
4.stid me nije,ne interesuje me dal' sam koga razocarao...i mene su mnogi razocarali i to bitniji od mene 100 puta pa ih boli tuki
5.Slogu gledam opusteno a Slobodu kad idem pogledati kamen mi u zeludcu....pogledas u lože,ljudi se smiju-zezaju
6. Nek svako radi sta hoce...ova Mackova,faraonova i zdenina i denisova Sloboda nije moja,jbg
ti si veliki bolesnik garda ti si mozda rodjen u tuzli al si seljacina u dusi volis da se kurcis sa azmirovim parama pa nastavi i mojne dolazaka na C tribinu u kavez mozes samo
fukare

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 15 jun 2018, 18:56

Kakve su ovo nebuloze,Meskovic i ostale nebitne stvari na temi.
Imal kakvog bajramluka na ovaj mubarek dan za navijace Sloge,umaze nas i onda 2 dana ni jednog pojacanja kuknjava :?
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 15 jun 2018, 23:34

BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo nebuloze,Meskovic i ostale nebitne stvari na temi.
Imal kakvog bajramluka na ovaj mubarek dan za navijace Sloge,umaze nas i onda 2 dana ni jednog pojacanja kuknjava :?
Ti cobane kada spominjes velikana Jugoslavije i FK Sloboda poput Meskovica ,da ustanes i naklonis se do poda. ..Ispuhace Husic u Slogi brzo a onda cete u misije rupe odakle ste i isplivali....
Evo sve se naklanjam :urnebes:
Messiju se ne naklanja,a ne legendi rivalskog kluba u gradu.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 jun 2018, 23:54

Samo se Ronaldu naklanja
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 23:56

BosanacGorstak je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo nebuloze,Meskovic i ostale nebitne stvari na temi.
Ti cobane kada spominjes velikana Jugoslavije i FK Sloboda poput Meskovica ,da ustanes i naklonis se do poda. ..Ispuhace Husic u Slogi brzo a onda cete u misije rupe odakle ste i isplivali....
Evo sve se naklanjam :urnebes:
Messiju se ne naklanja,a ne legendi rivalskog kluba u gradu.
Rivalski klub..... :rol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 jun 2018, 00:04

Najveci gubitnici su navijaci Sloge , mislim prave kantonalne sloge , pa ovaj vam klub odveo , sad igra na Tusnju , ko ce na vasem da igra ? Ime promijenio , sad vise nema Sloge , fkt nije mi jasno sto ste dopustili ?

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 16 jun 2018, 01:57

Stvarno staa ste dopustili, sramota :urnebes: :urnebes:
A i upravu ste, ne mogu biti rivalski klubovi. Dok ce se Sloga borit za prvaka, Sloboda ce za opstanak :urnebes:
Mia San Mia

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 jun 2018, 02:18

Vidite kod športskih prijatelja imate li pojacanja. Nezz ko su im onaj Prlic,Praljak, Kordic i oni sto su ih velicali, mozda su negdje na posudbi. Haj provjeri pa javi, mozda vam gurnu njih dvojicu trojicu.

@staragarda Sekiras li se kad Sloga primi gol ili te libo racku? Kakva je draz ako te libo racku?

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 16 jun 2018, 07:48

HeraklitMracni je napisao/la:Najveci gubitnici su navijaci Sloge , mislim prave kantonalne sloge , pa ovaj vam klub odveo , sad igra na Tusnju , ko ce na vasem da igra ? Ime promijenio , sad vise nema Sloge , fkt nije mi jasno sto ste dopustili ?
Heh, i Musija iz Kaknja je Mladost bio odveo u Zenicu, zbog pravila premijer lige, naravno kasnije napravio arenu za naše uslove. Kad ce promjena imena teme na ss.ba, da se privikavamo :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.