Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)
Iran zasluženo slavio 
Koliko su odvratni Iranci.Likovi se valjali za 10 minuta nadoknade sve kako bi **** bod izvukli koji ih nigdje ne bi odveo i na kraju ih posere autogolom.Odvratno.
Mozes i ovima izvaditi neki smijesan rezultat u zadnjih nekoliko godina. Jbm ga ja, ne trpa nas niko u elitu ali ej Maroko, svasta. Standardno ovi ko fol objektivni da kontriraju ovima sto nas uzdizu, stavljaju nas u rang Farskih otoka.Rooney88 je napisao/la:Mi bi ovo a mi bi ono. Kipar nam ba utrpao 3 komada dok smo trepnuli.![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Arapsko proljece
Arapski fijasko
0/3
Daj im 3,4 zene, lokvu nafte i amerikanca da ih qara, nikako loptu
Daj im 3,4 zene, lokvu nafte i amerikanca da ih qara, nikako loptu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Gol jeeeeeeeee
Je l Spaho večeras?
Je l Spaho večeras?
Maroko je komičan, ekipa koja nema glavu ni rep, ekipa koja nema nikakvog sistema u igri. Napadacke akcije im se svode da Benatija šiba duge dijagonale na krila ( i to neprecizno, jel).
Levati ispadaju sa SP vec nakon prvog kola
a ovdje ih neki hvale ko da su Brazil jbt
Iran je tehnicki još lošiji, ali bar znaju šta hoce, ako ništa onaj portugalac im je zategao odbranu koju svi igraju. Mada ni oni nemaju nikakvih šansi za prolazak.
Levati ispadaju sa SP vec nakon prvog kola
Iran je tehnicki još lošiji, ali bar znaju šta hoce, ako ništa onaj portugalac im je zategao odbranu koju svi igraju. Mada ni oni nemaju nikakvih šansi za prolazak.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jun 2018, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nemaš niti jednog argumenta da kažeš da je BiH bolja od Maroka. Zato molim te, uvijek ista priča, mi bi ovo mi bi ono. Ne bi, da je BiH tako dobra kvalificirala bi se u onakvom očaju od skupine.Kajzer10 je napisao/la:Mozes i ovima izvaditi neki smijesan rezultat u zadnjih nekoliko godina. Jbm ga ja, ne trpa nas niko u elitu ali ej Maroko, svasta. Standardno ovi ko fol objektivni da kontriraju ovima sto nas uzdizu, stavljaju nas u rang Farskih otoka.Rooney88 je napisao/la:Mi bi ovo a mi bi ono. Kipar nam ba utrpao 3 komada dok smo trepnuli.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Joj kontradikcija majko mila. Prvo ide plač kako loše reprezentacije dolaze na prvenstvo(valjda neko očekuje da će svi srljati na 3 utakmice grupe kao da je 1930-a), a onda stigneš do vrhunca kako FIFA ne treba da dozvoljava šaltanje reprezentacija, nego da dolaze još lošiji a da kvalitetni igrači koji igrom slučaja nemaju mjesta u nekim Evropskim selekcijama ne igraju nikako. I uvijek se svede na "loš kvalifikacioni sistem", "trebao ovaj, trebao onaj". Eto uskoro ćemo dočekati i 48 ekipa pa da vidim šta će tada problem biti.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Šamaraj cigane
Imas ti kakav argument da su ovi jaci? Jer oni tamo, mi nismo. Po istom osnovu su jaci i od ostalih iz Europe koji se nisu kvalificirali. I molim te, nemoj spinovati. Nisam ja priglupi balkanski coban koji svoje trpa medju elitu.Kaze jaci smo od ovih, kaze onaj OD MAROKA NIKAD!!!! jel pricamo o Maroku ili jbenom BraziluLillard je napisao/la:Nemaš niti jednog argumenta da kažeš da je BiH bolja od Maroka. Zato molim te, uvijek ista priča, mi bi ovo mi bi ono. Ne bi, da je BiH tako dobra kvalificirala bi se u onakvom očaju od skupine.Kajzer10 je napisao/la:Mozes i ovima izvaditi neki smijesan rezultat u zadnjih nekoliko godina. Jbm ga ja, ne trpa nas niko u elitu ali ej Maroko, svasta. Standardno ovi ko fol objektivni da kontriraju ovima sto nas uzdizu, stavljaju nas u rang Farskih otoka.Rooney88 je napisao/la:Mi bi ovo a mi bi ono. Kipar nam ba utrpao 3 komada dok smo trepnuli.![]()
edit: mislim ok, nelosa ekipa ali ovih dana prica ide kao jaka ekipa, imaju Hakimija iz Reala. Boga ti, lik vodonosa skoro tamo, de molim te
- Barbarossa
- Kontakt:

Nachooooo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- invincible1921
- Kontakt:
Mi smo kad smo bili najjaci znaci bar tri put jaci nego sad ispali od nigerije i irana...toliko
=\_1921_/=
Hierro izmislja toplu vodu
Argument da je Maroko na prvenstvu, da nisu primili gol u natjecateljskim utakmicama 2-3 godine, u skupini nisu sigurno čini mi se. Prošli pored Obale Bjelokosti. BiH pored Grčke nije mogla, koju je recimo Hrvatska rješila bez po' muke. Da ne govorim o ostalim kiksevima kontra Cipra i sličnih. U potencijalnoj utakmici je sve moguće, al priča je počela od tog kakve su ovo reprezentacije na prvenstvu, a BiH doma, isto ko da je BiH nešto pokazala u kvalifikacijama, bili jednom u povijesti na prvenstvu bgti.
Eno vidim postavu Španjolske. 2 pivota
Eno vidim postavu Španjolske. 2 pivota
Navijajmo da gamad predvođena ciganom Ramosom izgubi veceras.
Rona zatrpaj gov.na
Rona zatrpaj gov.na
Mi smo ispali od Nigerije koju kasnije Francuzi jedva slomise pred kraj meca. Silni Maroko ispao od Irana.invincible1921 je napisao/la:Mi smo kad smo bili najjaci znaci bar tri put jaci nego sad ispali od nigerije i irana...toliko
Otprilike ta logika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
branimir85 je napisao/la:vjerovatno ću včrs pogledati Španjolsku kao prvu na ovom SP.
Otkad si prešao u pušače marketinga
akisarajevo92 je napisao/la:Kakav ba Maroko, obje ove reprezentacije bi mi rijesili sa 70% snage
Vrsajevic zabijao ovom Iranu na proslom SP
Ovaj Iran je duplo bolji nego onaj na prošlom SP-u.
*nigerije i argentineinvincible1921 je napisao/la:Mi smo kad smo bili najjaci znaci bar tri put jaci nego sad ispali od nigerije i irana...toliko
protiv nigerije bi dan danas ovakvi pobijedili 3/5 utakmica.
maroko je pobijedio srbe, jesu li bolji? austrija pobijedila njemacku?
o cemu pricate yebovas maroko
Zarathustra
- Barbarossa
- Kontakt:
Portugal solidan i u nekim drugim grupama favorit
ali večeras tercet Koke Isko Iniesta počinje svoje zapišavanje, supermaciju i iživljvanje nad protivnicima
ali večeras tercet Koke Isko Iniesta počinje svoje zapišavanje, supermaciju i iživljvanje nad protivnicima
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.