Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

MElloo
Kontakt:

Re: SP 2018 / Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)

Post Postao/la MElloo » 15 jun 2018, 23:04

Derdiyok je napisao/la:
let3 je napisao/la:
:lol: :lol: al nosili tim veceras Nacho i Isco :tokralju:
Zamisli kako im je bilo 2010 kada je Španija osvojila SP. Sve golove dali tadašnji Barcini igrači :lol:
Jel lobotomija nasljedna kod svih navijaca Barcelone il sta?
isko bio najbolji veceras a Nacho dao gol
al vi tamo gledate neki svoj paralelni fudbal

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 15 jun 2018, 23:06

Jel se može negdje potpisati peticija da Thiago starta umjesto Malokrvnog pošto je potonji već odavno bivši igrač?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 jun 2018, 23:06

Sp 2014 je bilo strasno sto se tice igre golova,svega ..meni najbolje sp ikada sto sam gledo ,.Sp 2010 najgore ikada ,bilo je para drama tipa Urugvaj Gana ali ogadilo mi prvenstvo one vuvezele..2006 prvenstvo odlicno organizirano ali jedino prvenstvo koje nekako nije bilo iznenadenja
Sto se tice Eura prosirenje mi je syebalo koncept, a i ono krizanje nakon grupne veze ,gdje bolji da si treci nego prvi..to mislim na prosla Euro
sto se tice igre kvalitete,nekako Euro 2008 god se izdvaja,mada je ok bilo i 2004 i 2012.god

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jun 2018, 23:07

Derdiyok je napisao/la:
let3 je napisao/la:
:lol: :lol: al nosili tim veceras Nacho i Isco :tokralju:
Zamisli kako im je bilo 2010 kada je Španija osvojila SP. Sve golove dali tadašnji Barcini igrači :lol:
Mogu samo zamisliti. Lobotomci su se tada sjekli žiletom :lol:

Al Nacho i Isco nosili veceras Španiju :tokralju: :tokralju:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 jun 2018, 23:08

Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce Portugal izgledati vec sljedece kolo protiv Maroka. Kada budu "morali" drzati loptu i stvarati prilike, a ispred sebe ce dva odbrambena bloka Marokanaca i protivnika koji ce biti spreman da tu i tamo istrci kvalitetne kontre. U tom mecu ce Marokanci biti u svojoj omiljenoj kozi, a Portugalci, koliko to i cudno zvucalo, nece.

Inace, ovaj "Santosov Portugal" vjerovatno je i najveci izazov i onim najvecim favoritima u eliminacionoj fazi.

Sto se tice Spanaca za njih je najbitnije da ovo nisu izgubili i jos bitnije da im se igra nije raspala, poslije ovih desavanja unutar tima.
Oni ce u toku narednih deset dana imati dovoljno vremeana i protivnike za pozeljeti cisto da se na sve zaboravi i da se zahuktaju za ono najvaznije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 jun 2018, 23:10

kumkalesic je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Lijepe li europske selekcije i normalan fudbal koji ne bode u oči :shifty:
Ironija, prošli Euro svi srali kako prvenstvo qurcu ne valja jer se igra dosadan fudbal :mrgreen:
Pošto već imam poprilično staža sa praćenjem ovih velikih fudbalskih natjecanja mogu ti odgovoriti iz ličnog gledišta da su mi europska prvenstva uvijek ostajala duže u sjećanju nego li ova svjetska po samoj igri i kvalitetu fudbala.
Od ovih svjetskih uglavnom pamtim sudijske lakrdije koje su obilježile, gotovo, svako svjetsko prvenstvo koje sam gledao do sada.
Ma svako Europsko je neizvjesnije, sama grupna faza je neizvjesna (pogotovo prijašnja Europska sa 16 reprezentacija), dok ti na Svjetskom već otprilike znaš koje će dvije repke iz svake grupe ići dalje, puno je tu 'liliputanaca' i kvalitetom oskudnih reprezentacija van europskog tla.

Al' eto Svjetsko isto tako ima svoju draž jer uvijek ima nekih pet ili šest "vaneuropskih" reprezentacija koje imaju kvalitet, prije svega tu mislim na južnoameričke reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 15 jun 2018, 23:11

TonySosa je napisao/la:Jel se može negdje potpisati peticija da Thiago starta umjesto Malokrvnog pošto je potonji već odavno bivši igrač?
prije 8 godina bio najbolji pa mora igrat.Al suti katalonci jos mise da je najbolji veznjak na dunaluku iako Spanija ima 6 boljih.Al suti da se ne zna

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 jun 2018, 23:19

Pojedincima agda izlazi na nos.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 15 jun 2018, 23:21

Uzivajte u partijama GOATA jos 6 godina i vise ga nece biti na zelenim travnjacima. :(

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2018, 23:22

Raonffa je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Wow, kakva utakmica. :bow: :bow:
CR, šta više reći o ovom čovjeku? Hattrick protiv **** Španije na SP. OMG. One man show. Goat! :tokralju:

slika
Gledaj životne patnje Buskeca na ovom slow motionu :lol:
:lol:

Na stranu golovi, Ronaldo je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri. Sunce ti poljubim, 33 godine a voljni momenat kao da mu je karijera tek počela.

Definicija sportiste, borca, ma svega u životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 15 jun 2018, 23:24

POrtugal u svom klasicnom stilu uzeo bod i zabijao golove iz nicega. Penal, majstorski slobodnjak i poklon DDG dovoljno da uzmu bod iako su debelo inferiorni u odnosu na Spance...Ne kontam zasto Azpilicueta nije desni bek, mnogo bolji igrac od ovog Nacha...Ovaj Portugal moze svakog dobiti i opet mogu daleko iako nisu nista posebno jednostavno turnirska ekipa jedino bi se smio kladiti na Njemce da ce njih sigurno izbaciti ostalo sve mogu proci.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jun 2018, 23:30

MElloo je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:Jel se može negdje potpisati peticija da Thiago starta umjesto Malokrvnog pošto je potonji već odavno bivši igrač?
prije 8 godina bio najbolji pa mora igrat.Al suti katalonci jos mise da je najbolji veznjak na dunaluku iako Spanija ima 6 boljih.Al suti da se ne zna
Je li taj izvikani Isco, cije spolovilo jašete godinu dana, išta veceras uradio? neki gol? asistencija? prodor? nešto? šta bilo.

Deduka Iniesta za njega je i dalje ajatolah fudbala, bio i ostalo. Samo neznalice ga mogu osporavati.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 15 jun 2018, 23:35

Zamisli finale Portugal - Argentina. Svijet staje na 90 minuta. Najveci sportski dogadjaj naseg zivota.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 15 jun 2018, 23:35

let3 je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
Je li taj izvikani Isco, cije spolovilo jašete godinu dana, išta veceras uradio? neki gol? asistencija? prodor? nešto? šta bilo.

Deduka Iniesta za njega je i dalje ajatolah fudbala, bio i ostalo. Samo neznalice ga mogu osporavati.
Ako tako pises ti i ja nemamo sta pricsti.Tvoje poznavanje fudbalske je jednako onome djeteta od 4 godine. Iniesta je trenutno najlosiji igrac od svih pozvanih igraca. Nicim nije zasluzio da se nadje u rusiji a kamo li da igra.Razlika izmejdu njega i iska je 5 klasa u ovom momentu

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 jun 2018, 23:36

mello nek si mi dobar :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jun 2018, 23:37

MElloo je napisao/la: Ako tako pises ti i ja nemamo sta pricsti.Tvoje poznavanje fudbalske je jednako onome djeteta od 4 godine. Iniesta je trenutno najlosiji igrac od svih pozvanih igraca. Nicim nije zasluzio da se nadje u rusiji a kamo li da igra.Razlika izmejdu njega i iska je 5 klasa u ovom momentu
:facepalm: :facepalm:
Normalno da nemamo šta pricati.
Mrtvi klupaš Madrida se ni u ludilu ne može porediti sa jednim Donom...mislim, mogu samo djeca koja se bolje razumiju u klikere nego u fudbal.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 jun 2018, 23:38

Ja kralja :urnebes: :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 15 jun 2018, 23:41

Jel ima koga da odstrani ove mlinare?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 jun 2018, 23:46

Jetfha, ne smije tebe niko odstraniti.

Jel Hakimi prekuco igricu
® GONGASHI POWERHOUSE ®

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 jun 2018, 23:52

Ronaldo najbolji igrac svijeta. :salut:

Kraj price.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.