E ovo je vrhunsko yebavanje ekipe
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Jao sta im uradi Kawhi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Zasto da ne? Pa njima se ovako nesto ne moze desit.Clutch je napisao/la:Ja ga ne krivim i vec sam pisao o tome, a ovaj trade request je samo potvrda.alemsa je napisao/la:Mislis samo ako prihvati produzenje?Clutch je napisao/la:Ma uzece Spursi dosta za njega
Jest 1 godina ugovora al bice aukcija, a za ovakvog igraca se vrijedi dosta toga odreci, posebno ako odmah prihvati i ekstenziju
Ne znam sto se Kawhi krivi toliko, ovo su sve Spursi navukli pricu da je izmislio povredu, pa mu priredili onaj meeting, pa ga TP i Manu prozivali, pa ga Pop prozivo itd. I nek ide upravu je, ne duguje on njima nista. Treba trpit iz lojalnosti i "Spurs franchise", da mu deda sprema smicalice, i da ga prozivaju, a on top 5 igrac lige
Nije to bas tako jednostrano kako se pokusava predstaviti, al ne treba stajat ljudima na muku aleme.
Bss je ljepota
Ima li Philla mogucnosti da potpisu Kawhia i LeBrona?Clutch je napisao/la:Nek nose sve sem FultzaSarmelino je napisao/la: Sto ne posaljete vi 10ak pickova za kavaja, brutalni bi bili.
Aro
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Brown Rozier pick iduce od Sacrementa plus nas iduce godine godine za Leonarda,fer ponuda.
Ainge je pokusao u Februaru al Suprsi tad nisu bili spremni na razgovor,imamo sve da mozemo dobar paket dati.
Ainge je pokusao u Februaru al Suprsi tad nisu bili spremni na razgovor,imamo sve da mozemo dobar paket dati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakvo bi to prskanje bilo kad bi Ainge uspio dovesti
LBJ i Kwahia,sve trade osim Tatuma Morisa i Irvinga.
LBJ i Kwahia,sve trade osim Tatuma Morisa i Irvinga.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kako ce te objasniti Irvingu da opet mora biti beta?emir18 je napisao/la:Brown Rozier pick iduce od Sacrementa plus nas iduce godine godine za Leonarda,fer ponuda.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ovdje bi bio Gama,ma sa ovom ekipom bi uzimali iduci 5 godina titulu tako da nema mu se sta objasnjavati.L-Train je napisao/la:Kako ce te objasniti Irvingu da opet mora biti beta?emir18 je napisao/la:Brown Rozier pick iduce od Sacrementa plus nas iduce godine godine za Leonarda,fer ponuda.
samo budala bi spojila Kawhia, Lebrona i PG, tri nekompatabilna igraca uprkos tome sto Kawhi i PG mogu igrat bez lopte i sto je Lebronov IQ GOAT...ipak su to tri SF...Lebron nikad nece pristat da igra cetvorku niti ce to PG
Warriorsi su primjer savrsenog sklapanja cetri All-stara gdje jedan nadopunjuje drugog i niko nikome ne remeti komfornu zonu
opet bi razbili te nove Lakerse
pitam se da li je kawhi licno ovako odlucio ili ga njegovi ljudi tj ujak vode na povocu,,,,na mjestu spursa trejdao bi ga u Clliperse za njihova dva pika...ili ako je vlade dovoljno lud da za jednu godinu rentanja da drugi pik
Warriorsi su primjer savrsenog sklapanja cetri All-stara gdje jedan nadopunjuje drugog i niko nikome ne remeti komfornu zonu
opet bi razbili te nove Lakerse
pitam se da li je kawhi licno ovako odlucio ili ga njegovi ljudi tj ujak vode na povocu,,,,na mjestu spursa trejdao bi ga u Clliperse za njihova dva pika...ili ako je vlade dovoljno lud da za jednu godinu rentanja da drugi pik
LBJ ostane u Cavsima.
Rodjo i PG kao FA potpisu za CLE.
CLE trejduje Lovea i pick za Kawhija.
Karanje epskih razmjera.
Karanje epskih razmjera.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koji 2k igraš, 17 ili 18?Kaunas je napisao/la:LBJ ostane u Cavsima.
Karanje epskih razmjera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
celikmilan
- Kontakt:
Nadam se da se Lakersi neće igrati i dovesti Leonarda sada. Jedino za neke nevažne igrače ali sumnjam da će SAS pristati na to. Lakersi su napokon napravili mladu perspektivnu ekipu i sa trejdovima koji su napravili u februaru napravili su mjesta za dvije zvijezde koje će najvjerovatnije doći i bez ikakvih trejdova. Ionako je bezveze davati nekoga od važnih igrača za igrača koji ili nije igrao skoro čitavu sezone zbog povrede ili koji radi šta hoće (kako mu se digne) plus koji će biti slobodan za godinu dana.
sto je cudno kad sma stavio sliku ima mjeesec dana sa rasprodaje dresova sa No.2
Browna ne dat ni u kojem slucaju, nek gone Roziera i haywarda, i pik im je previse, pa covjek je FA iduce godine plus propustio cijelu sezonu,pa alo rodzaci, asko dobiju samo pik za njega dobro su prosli
Browna ne dat ni u kojem slucaju, nek gone Roziera i haywarda, i pik im je previse, pa covjek je FA iduce godine plus propustio cijelu sezonu,pa alo rodzaci, asko dobiju samo pik za njega dobro su prosli
Da. James preko FA, Kawhi trejdom.L-Train je napisao/la:Ima li Philla mogucnosti da potpisu Kawhia i LeBrona?Clutch je napisao/la:Nek nose sve sem FultzaSarmelino je napisao/la: Sto ne posaljete vi 10ak pickova za kavaja, brutalni bi bili.
Aro
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma sve zavisi od samog Kawhia, jel ima listu želja ili želi samo produžiti sa Lakersima. Pop ima kompleks Lakersa i sigurno neće dati ga u Lakerse u za dobar paket. Nama ide na ruku slučaj PG, jer rentanje 1 godinu je potez očajnika, a Boston to nije. Realno Boston može da hoće dati puno bolji paket od svih ostalih ekipa.
Što se mene tiče Ball + sing and trade Randle + pick Clevelanda je to što bi ponudio ako već imam garancije Kawhia da želi samo sa nama da produži odmah ugovor. Još ako imam načelne saglasnosti PG I LeBrona....
Eventualna small postava Lakersa: Hart - George - Kawhi - LeBron - Ingram je defanzivno puno jača od GSW, a nisu baš toliko lošiji ofanzivno od istih tako da bi to bio zanimljiv duel protiv njihovih Hampton 5.
Što se mene tiče Ball + sing and trade Randle + pick Clevelanda je to što bi ponudio ako već imam garancije Kawhia da želi samo sa nama da produži odmah ugovor. Još ako imam načelne saglasnosti PG I LeBrona....
Eventualna small postava Lakersa: Hart - George - Kawhi - LeBron - Ingram je defanzivno puno jača od GSW, a nisu baš toliko lošiji ofanzivno od istih tako da bi to bio zanimljiv duel protiv njihovih Hampton 5.
Tim Hardway jr + 9. pick 
Fino finofilip13 je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2329 ... s-make-nba
Max Allegri
- majestic24
- Kontakt:
Navodno je Kawhi naglasio da zeli trade u Lakerse ili Boston.
Dosta bolja situacija za Spurse
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zanimljivo je kako od ove novije generacije, ovi što izgledaju i što se drka na njih što su skromni, fini ovo ono, se na kraju ispostave kao najveći smećari, ili kao idioti. Ili oboje.
Rose, Durant, Irving, Kawhi...
Nema šanse da ga San Antonio trejda u LA osim ako im je to jedina opcija.
Rose, Durant, Irving, Kawhi...
Ako je naveo i Boston, to je 100% garancija da ide u Boston.majestic24 je napisao/la:Navodno je Kawhi naglasio da zeli trade u Lakerse ili Boston.
Nema šanse da ga San Antonio trejda u LA osim ako im je to jedina opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.