FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Mexico
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Mexico » 16 jun 2018, 09:36

HeraklitMracni je napisao/la:Najveci gubitnici su navijaci Sloge , mislim prave kantonalne sloge , pa ovaj vam klub odveo , sad igra na Tusnju , ko ce na vasem da igra ? Ime promijenio , sad vise nema Sloge , fkt nije mi jasno sto ste dopustili ?
Jedan od boljih komentara koje sam procitao u zadnje vrijeme :salut:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 16 jun 2018, 09:56

Tek sada uprati sta reflektor postavlja na temi. Tacno je frajer puko ko kokica. Pokusavam ga desifrovat par godina ali mislim da je slucaj za profesionalce iz psiho branse
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 16 jun 2018, 10:02

Zao mi je sto Bole nam ode. Dobar igrac ali dovest ce Babuka boljeg. Ovi pacenici koji misle da predstavljaju Tuzlu, Tuzlanke i Tuzlake nemam vise volje komentarisati. Klub im se raspada oni se bave Cityjem. Gdje to ima.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 16 jun 2018, 10:08

tarantula27 je napisao/la:Zao mi je sto Bole nam ode. Dobar igrac ali dovest ce Babuka boljeg. Ovi pacenici koji misle da predstavljaju Tuzlu, Tuzlanke i Tuzlake nemam vise volje komentarisati. Klub im se raspada oni se bave Cityjem. Gdje to ima.
Odakle ti da se Sloboda raspada. Po cemu? Nisam u toku
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2018, 10:57

HeraklitMracni je napisao/la:Najveci gubitnici su navijaci Sloge , mislim prave kantonalne sloge , pa ovaj vam klub odveo , sad igra na Tusnju , ko ce na vasem da igra ? Ime promijenio , sad vise nema Sloge , fkt nije mi jasno sto ste dopustili ?
Pravi navijaci Sloge vec odavno ne postoje.

slogash

Post Postao/la slogash » 16 jun 2018, 11:52

ASD je napisao/la:
Zasto to mislis ?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2018, 11:56

slogash je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Zasto to mislis ?
Zato sto je dosao jedan lesinar sa strane, promijenio ekipi ime, grb i izmjestio je u drugi grad, a niko se ne buni.
Ocito je da ne postoje.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 16 jun 2018, 13:02

drakensang je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo nebuloze,Meskovic i ostale nebitne stvari na temi.
Imal kakvog bajramluka na ovaj mubarek dan za navijace Sloge,umaze nas i onda 2 dana ni jednog pojacanja kuknjava :?
Vidite kod športskih prijatelja imate li pojacanja. Nezz ko su im onaj Prlic,Praljak, Kordic i oni sto su ih velicali, mozda su negdje na posudbi. Haj provjeri pa javi, mozda vam gurnu njih dvojicu trojicu.

@staragarda Sekiras li se kad Sloga primi gol ili te libo racku? Kakva je draz ako te libo racku?
Vidjet cemo.
Kod vas i onako nema dovoljno dobrih igraca za nas trenutni roster ali i ambicije.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 16 jun 2018, 13:06

ASD je napisao/la:
Zato sto je dosao jedan lesinar sa strane, promijenio ekipi ime, grb i izmjestio je u drugi grad, a niko se ne buni.
Ocito je da ne postoje.
Stvarno nam je srce slomljeno sto nema vise kantonalne Sloge.
Jedan Dinamo je mijenjao ime kroz historiju a ne jedna Sloga i slicno.Nista se nije promjenilo,osim sto smo sad bogati,uspjesni i dijelimo mjesto najtrofejnijeg kluba u gradu.Onih par ulica dalje do Tusnja gdje cemo igrati ne mijenja nam nista narocito,nas stadion ne ispunjava uvjete i to je to.Ime su mnogi klubovi mijenjali,grb su mnoge ekipe mjenjale,a grad i onako nije promjenjen.Totalno profulana poenta posta.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

slogash

Post Postao/la slogash » 16 jun 2018, 13:34

ASD je napisao/la:
Ocito je da ne postoje.
Prije 6 godina igrali u zadnjoj ligi,a danas u Premijer ligi i sad trebamo pobune pravit ??
Nismo mi nezahvalni kao neki.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2018, 13:42

slogash je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Ocito je da ne postoje.
Prije 6 godina igrali u zadnjoj ligi,a danas u Premijer ligi i sad trebamo pobune pravit ??
Nismo mi nezahvalni kao neki.
Makar je to bila Sloga, i makar su igrali u Simin Hanu, odakle klub jest. Klub ima historiju 40 godina prije nego sto je Azmir dosao u to mjesto.
Azmir i svi oko tog lesinara su unistili Slogu.

Desio se slucaj u Engleskoj, kad se Wimbledon premjestio u Milton Keynes, i promijenjeno je ime kluba.
Navijaci osnovali svoj klub koji je krenuo od zadnje lige i najveci neprijatelji kluba su postali taj MKD i njihovi vlasnici.
Sloga da ima svoje navijace oni bi takodje osnovali svoj klub i osudili Azmira i to sto je unistio Slogu.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 jun 2018, 16:41

I ti ga kume pretjerujes, kao da je Sloga neki velikan bila, a ne mahalski klub do prije par godina. Za nagli napredak, se upravo trebaju i zahvalit Husicu. Vi pojedini zivite u nekim vremenima, kada se fudbal igrao za raju. Odavno to nije, i sto prije shvatite to ce bit bolje. Dabogda, u svakoj opcini jedan poput Husica ulozio SVOJE pare i napravio nesto. Pa ja bih na njihovom mjestu pristao, da se ekipa zove AZMIR FC, jer bez njega bi igrali po pasnjacima TK-a.

Jedina stvar u svemu ovome jeste, sto bih ja trazio od njega da privatizuje klub, jer ovakvi su i Slobodu odveli na rub postojanja. Doduse dosta manji igraci, ali isto su ulagali, pa na kraju potrazivali, a dugovi se nagomilavali. Ovako konstantno potencira spiku, da klub nije njegov, a on "sija i oblaci" nad istim.

Skoro svaki engleski klub je, u nekom dijelu svoje povijesti, azurirao grb, a nemali broj i ime. Jedan Juventus je promijenio grb, Cardiff i milion drugih. Navijaci se zale 6 mjeseci, i to je to. Boje kluba su ostale iste, grb je fail za ovim motivom Srebrenice. Mnogo bolja bi opcija bila da je isti stavio na dresove, kao sto to rade u engleskoj sa crvenim makom, a da je grb samo modernizovao, bilo je ovdje sjajnih prijedloga, ali eto. Kad slican simbol(stradanja odredjenog dijela naroda) ima tipa Man City na svom grbu, ne vidim zasto se toliko prica o Slogi/Tuzla Cityu. Ponavljam, meni to licno nije dobro. Prvo jer izgleda jako lose, drugo sto postoji mnogo boljih nacina za slanje poruke. Dres je samo jedan od njih.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 jun 2018, 17:00

Celik i Sloga ce zaciniti premijer ligu ove godine samo tako, bit ce svake sedmice derbiija i derbija...interesantno ce biti vidjeti do koji granica moze Sloga doci, podrzavam Husica, svaka mu cast, jer sa jakim timovima nema dizanja kvaliteta, a ovakvi ljudi nam trebaju u premijer ligi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 jun 2018, 19:04

Starčević brojao do 25, uskoro nova pojačanja

Startao i novi premijerligaš
Danas je sa pripremama za drugi dio sezone počela Sloga Simin Han. Klub iz Tuzle će u narednoj sezoni upisati debitanski nastup u premijerligaškom društvu, a na današnjoj prozivci pojavilo se 25 nogometaša.

S. Mlaćo 16.06.18. 18:10

To su: Mirza Musić, Almir Omerović, Muris Pirić, Joco Stokić, Samir Efendić, Dejan Širanović, Jovo Kojić, Ivan Kostić, Budimir Šarčević, Stefan Vukmirović, Aleksandar Milaković, Nemanja Stjepanović, Nikola Mitrović, Almedin Ziljkić, Salko Jazvin, Aidin Mahmutović, Husejn Poturalić, Adis Nurković, Nevres Fejzić, Miloš Stojčev, Adnan Šećerović, Ajdin Nukić, Ermin Musić, Anel Ramić i Đerić Sloboda.

Šef struke Slobodan Starčević je čestitao igračima koji su osvojili titulu u Prvoj ligi FBiH, ali i onima koji su kao novajlije stigli u ovaj klub.

Sloga će vjerovatno u narednim danima dobiti nova pojačanja, a ovaj tim će formu brusiti na Kupresu i Sloveniji. Put na Kupres planiran je za 21. juna, a boravak na ovoj destinaciji sedam dana.

2. jula novi premijerligaš će put Slovenije, te će tamo odigrati i par prijateljskih utakmica. Generalku će izabranici Sloboda Starčevića odigrati 14. jula.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.

https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... d=1&pid=18

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 jul 2018, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 jun 2018, 19:40

https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... igu/280140

Starčević: Bit ćemo pravo osvježenje za Premijer ligu

Novi trener Sloge
Slobodan Starčević danas je izvršio prozivku igrača Sloge iz Simin Hana.
E. Škorić 16.06.18. 18:08.

Starčević je nedavno imenovan za novog trenera Sloge, koja ima visoke ambicije kada je u pitanju debitanska sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Prije svega smo čestitali igračima koji su iznijeli veliki teret u kvalitetnoj sezoni. Ono što su uradili je za respekt. Čestitamo i igračima koji su danas došli i prepoznali Slogu kao ekipu koja će u narednom periodu predstavljati Tuzlu u najboljem svjetlu. To će biti jedno osvježenje za Premijer ligu", kazao je Starčević, pa je dodao:

"Što se tiče samih pojačanja, radimo na pojačanjima na svim linijama, ali ne mogu vam reći konkretno imena".

"Sloga nije ušla nespremna u Premijer ligu. Ima tu sedam-osam igrača koji imaju ogromno iskustvo, ali i njima treba dodati nekoliko igrača. Zajedno s upravom napravili smo analizu da klub dovedemo na nivo na koji svi želimo", dodao je Starčević.

Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 jun 2018, 19:52

.....................................................MILJENKO BOŠNJAK HVALA TI ZA SVE

.......................................Razišli se Sloga i Bošnjak

Nije postignut dogovor o produženju saradnje
Nakon što su je postalo jasno da Adnan Hrelja neće nositi dres Sloge iz Simin Hana u narednoj sezoni Premijer lige, sada je SportSport.ba došao do informacija da će ovaj klub napustiti i Miljenko Bošnjak.
R. Pašić
14.06.18. 23:26

slika

Ovaj iskusni veznjak je stigao u Slogu protekle zime, ali nije postignut dogovor o produžetku saradnje, pa će on napustiti Simin Han nakon samo jedne polusezone.

Tako je čovjek koji je tri puta u karijeri ulazio iz Prve lige FBiH u Premijer ligu od danas slobodan igrač. Ipak, kako saznaje SportSport.ba 31-godišnji Bošnjak neće biti dugo slobodan pošto na stolu već ima nekoliko ponuda, kako iz Premijer lige, tako i iz Prve lige FBiH.

Miljenko Bošnjak je od svog dolaska u januaru odigrao 12 susreta za Slogu u Prvoj ligi FBiH, te je upisao jedan gol i pet asistencija.

https://sportsport.ba/fudbal/razisli-se ... jak/280020

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 sep 2018, 16:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 jun 2018, 23:56

slika
vukmirović sa A.Husićem

slika
SLOBODAN STARČEVIĆ

slika
kapiten kostić

slika
efendić

slika
Stjepanović,Vukmirović ,Stokić,Efendić,Mahmutović,Omerović

slika
slika
Šef Starčević sa igračima

slika
slika

A onda na posao.....
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 jun 2018, 00:18, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jun 2018, 00:06

Ko je Anel Ramic?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jun 2018, 00:24

ASD je napisao/la:Ko je Anel Ramic?
slika
Anel Ramić 31 godina(CRNA GORA) -Leotar-defanzivni vezni
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jun 2018, 10:35

slika

.......................................................ZASTAVA I GRB FK TUZLA CITY
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.