FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pričam za internet stranicu. Ukoliko bi imali prpstpr što ga ne bi imali ispod Sjevera? Tu i ulaznice prodavati.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Hajduk prodao golmana koji je odigrao svega 20 utakmica za prvi tim za 3. miliona eura, Todor ako je ikako pametan tamo bi mu bilo idealno da ode, jos i traze desnog beka.
+ prodali su Kozulja koji je krs i ne igra uopste za 300.000 eura..
+ prodali su Kozulja koji je krs i ne igra uopste za 300.000 eura..
Omerovic na probi u Legiji.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Veseli vidjen u Tuzli, mi se ponadali kad ono potpisa za Zeljeznicar. Daj pojacanja, daj Kunica, daj krilo, daj veznog i daj defanzivca.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Zašto novinari nisu pitali, koji je uvjet što Sloga moze koristiti stadion. Moralo je nešto biti!!! Nesto se dogodilo pa Mujke od tvrdokornog NE, pomiješali ste lončće, Tušanj je Slobodin od 1957, . . . .odjednom nema ništa protiv . .Da li je to obnova/sanacija terena ili je nešto drugo . . ili se Šećer zaajebo i zabio sam sebi "pravni" autogol. . .
.. ma neće kod nas niko. Kad naša djeca bjeze, šta očekivati za druge . .bhpremierliga12 je napisao/la:Veseli vidjen u Tuzli, mi se ponadali kad ono potpisa za Zeljeznicar. Daj pojacanja, daj Kunica, daj krilo, daj veznog i daj defanzivca.
U ovoj situaciji Šečer i Mujkanović su bili samo piuni obični,oni kojih se ništa ne pita!Sve je zavrsio gradonačelnik i ono njegovo da je stadion svih nas...Tuzlak04 je napisao/la:Zašto novinari nisu pitali, koji je uvjet što Sloga moze koristiti stadion. Moralo je nešto biti!!! Nesto se dogodilo pa Mujke od tvrdokornog NE, pomiješali ste lončće, Tušanj je Slobodin od 1957, . . . .odjednom nema ništa protiv . .Da li je to obnova/sanacija terena ili je nešto drugo . . ili se Šećer zaajebo i zabio sam sebi "pravni" autogol. . .
DRŽAVA TUZLA!!
Imal pojačanja ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Bice, samo dok odmahmuraju vikendSlobodas je napisao/la:Imal pojačanja ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Dok oni odmahmuraju nama je 2. Ligaklasik je napisao/la:Bice, samo dok odmahmuraju vikendSlobodas je napisao/la:Imal pojačanja ?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
A cuj, Bajram je mora se to zalitSlobodas je napisao/la:Dok oni odmahmuraju nama je 2. Ligaklasik je napisao/la:Bice, samo dok odmahmuraju vikendSlobodas je napisao/la:Imal pojačanja ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
"Kazao sam da je Senad mali i to se ispostavilo."
Al' ga yebe, a ne vadi.

Al' ga yebe, a ne vadi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:"Kazao sam da je Senad mali i to se ispostavilo."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al' ga yebe, a ne vadi.![]()
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel uzivate? Ako vam godi on ne znam sta radite na ovoj temi. Nek je on eto veliki, obicni seljober.
oba su klocevi!!Al krusko je povaljen svaki put!tuzlak1987 je napisao/la:Jel uzivate? Ako vam godi on ne znam sta radite na ovoj temi. Nek je on eto veliki, obicni seljober.

Ne kontam kako ga neko moze uopće pozitivno dozivljavati nakon svih lazi i svih izgubljenih "bitaka"??Pa ni jedno obećanje nije ispunio!!!
DRŽAVA TUZLA!!
Ne gotivim vala nijednog al nmg po Slobodi pljuvat i ismijavat se.
Slobodu niko ne ismijava,svima nama je tesko kad vidimo sta nam krusko radi od kluba!!Nije krusko Sloboda,Sloboda smo mi,nazalost nema nas puno pa krusko razvaljuje klub svakim svojim djelom,izjavom,potezom..kako drugacije shvatiti njegova djela?Zdenu Jurića?Karića?Lepina tuzio klub i naplatio tuzbu a on ga posalje na izvlačenje parova kupa!!!??????Ima jos puno gadosti kruskinih al stvarno nije za javnost...Fuj75000 je napisao/la:Ne gotivim vala nijednog al nmg po Slobodi pljuvat i ismijavat se.
DRŽAVA TUZLA!!
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam kako mozete uzivati u izjavama tog seljaka kojem je rat valjao vise nego ikome od nas ili nasoj Slobodi. Da je sve ostalo kao nekih 25 godina ranije, on bi na njivi uzgajao povrce I vodio stoku na ispasu, a Sloboda bi prodavala igrace iz svog OP, mozda I osvojila neki kup, a Tusanj bio pun. Ovako je sve otislo u drugom smjeru, a seljober, koji je dokazan lazov, ima obraza ista pricati.
Poserem mu se u onu zalizanu frizuru I razdeljak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi trebamo stati u obranu Senada macka!
Senade nemoj pokleknuti, ako je izgubljeno nekoliko bitaka nije rat.
Samo svi za za Senada, a on ce nas nagraditi.
Senco vrati se jos jaci!
Senco uleti Him klizeci s ledja kada se najmanje budu nadali.
Naostri kandje i bori se!

Senade nemoj pokleknuti, ako je izgubljeno nekoliko bitaka nije rat.

Samo svi za za Senada, a on ce nas nagraditi.

Senco vrati se jos jaci!
Senco uleti Him klizeci s ledja kada se najmanje budu nadali.

Naostri kandje i bori se!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne znam ko uziva..Beduin je napisao/la:Ne znam kako mozete uzivati u izjavama tog seljaka kojem je rat valjao vise nego ikome od nas ili nasoj Slobodi. Da je sve ostalo kao nekih 25 godina ranije, on bi na njivi uzgajao povrce I vodio stoku na ispasu, a Sloboda bi prodavala igrace iz svog OP, mozda I osvojila neki kup, a Tusanj bio pun. Ovako je sve otislo u drugom smjeru, a seljober, koji je dokazan lazov, ima obraza ista pricati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.